Η αναζήτηση βρήκε 114 εγγραφές
- Δευ 29 Σεπ 2025, 00:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 16. Tomasz Karol Kędziora
Μια από τις δουλειές του προπονητή είναι να διακρίνει πότε ένας ποδοσφαιριστής είναι ντεφορμε και να τον προστατεύει
- Δευ 29 Σεπ 2025, 00:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιακουμάκης λένε όλη την αλήθεια για το είδος του ποδοσφαίρου που παίζουμε.
- Δευ 29 Σεπ 2025, 00:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Πόση στήριξη παραπάνω ρε συ φίλε μου? 6,5 χρόνια προπονητής με τον πιο ισχυρό πρόεδρο στην ιστορία του ΠΑΟΚ, και σε χρονίες με κακό ανταγωνισμό, και, και, και. Κάπου ώπα, ας του δοθεί ρόλος στην ομάδα, γενικός αρχηγός ή κάτι τέτοιο.
Απ'το καλοκαίρι το γράφω, πολύ θα ήθελα να δω αυτόν της Πάφου ...
Απ'το καλοκαίρι το γράφω, πολύ θα ήθελα να δω αυτόν της Πάφου ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 02:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχεις γίνει κουραστικός...αυτά που λες στις συνεντεύξεις εάν ήταν άλλος θα τον είχαμε κυνηγήσει..με σένα κάναμε υπομονή...οκ.σ αγαπάμε...αλλά φτάνει ρε φίλε...άντε στην ευχή του Θεού και θα σε θυμόμαστε...μόνο εσύ δεν έχεις καταλάβει ότι ΚΟΥΡΑΣΕΣ.
- Δευ 29 Σεπ 2025, 07:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας παει, τον ΠΑΟΚ γιατι να τον νοιαξει; Ας φερει καλυτερο να τον κερδισειAspromavriDrama έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 01:37 Ο σοβαρος λογος που ανεφερε ενας φιλος που δεν φευγει απο τον ΠΑΟΚ ειναι γιατι φοβαται ο Ιβαν να μην παει στον λαγο. Στην Αθηνα το συζητανε πολυ
- Δευ 29 Σεπ 2025, 07:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενταξει αρκετα με αυτη την καραμελα.
Λες και ο ΠΑΟΚ ειναι το μεγαλυτερο μπουρδελο της Ευρωπης
Ενω ο γαυρος οταν ηρθε ο Μεντιλιμπαρ διδασκοταν στα πανεπιστημια σαν υποδειγμα μοντελου διοικησης με τους 6 προπονητες και τους 150 παικτες σε 2 χρονια.
Τον μεγαλυτερο φοβο μην παει στους κατω τον εχετε ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 07:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυστυχώς Ραζβάν, το χθεσινό είναι όλο δικό σου. ΟΛΟ.
Τραγική διαχείριση. Και τραγική πνευματική ετοιμότητα, αλλά και επιρροή στη διάρκεια του ματς.
Δε ξέρω. Ειλικρινά δε ξέρω πως αλλάζει αυτό. Είναι νωρίς, αλλά είναι νωρίς για τόσο αρνητικό κλίμα.
Το καλοκαίρι δεδομένα θα φύγεις. Δε ξέρω όμως ...
Τραγική διαχείριση. Και τραγική πνευματική ετοιμότητα, αλλά και επιρροή στη διάρκεια του ματς.
Δε ξέρω. Ειλικρινά δε ξέρω πως αλλάζει αυτό. Είναι νωρίς, αλλά είναι νωρίς για τόσο αρνητικό κλίμα.
Το καλοκαίρι δεδομένα θα φύγεις. Δε ξέρω όμως ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 08:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ετσι όπως πέρασε στα μέσα αυτό το statement και σε συνδυασμό με τα ιστορικά αποτελέσματα σχέσης επιθετικός-Λουτσεσκου θεωρώ ότι είναι πολύ εύκολο να το εκλάβουμε όντως έτσι. Και γώ το εξέλαβα ακριβώς έτσι είναι δεν είναι αλήθεια
- Δευ 29 Σεπ 2025, 08:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Γιακουμακης δεν αμφισβητησε τον τρόπο παιχνιδιού
Τον περιέγραψε όμως και μπορεί να τον αμφισβητήσει ο καθένας.
Ότι αυτά που πρέπει να κάνω εδώ δε τα έχω ξαναζήσει ούτε ξανακούσει.
Άρα το αμφισβητώ εγώ προσωπικά, δε χρειάζεται να το κάνει δημόσια ένας παικτης.
Το κακό δεν είναι αυτές καθ ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 09:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε άνθρωπε, ο Ντεμπελέ έπαιζε κορυφή! Και τι συζητάμε, η Παρί έβγαζε κινήσεις κι αυτοματισμούς που δεν υπάρχουν στο ποδόσφαιρο, εμείς παίζουμε στατικά. Είναι πολύ κακό παράδειγμα για να στηρίξουμε αυτό που παίζει ο ΠΑΟΚ.
- Δευ 29 Σεπ 2025, 10:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε άνθρωπε, ο Ντεμπελέ έπαιζε κορυφή! Και τι συζητάμε, η Παρί έβγαζε κινήσεις κι αυτοματισμούς που δεν υπάρχουν στο ποδόσφαιρο, εμείς παίζουμε στατικά. Είναι πολύ κακό παράδειγμα για να στηρίξουμε αυτό που παίζει ο ΠΑΟΚ.
Πηγαινε σε παρακαλω στο Τρανσφερμαρκτ και πες μου ποσα ματς επαιξε φορ ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 10:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Οκ, όταν μας φτάσει ο Λουτσέσκου να παίζουμε όπως η Μπρέντφορντ να το συζητήσουμε. Όσο ακόμα κάνουμε πρωταθλητισμό, εγώ θα κοιτάω πως παίζουν οι επίδοξες πρωταθλήτριες. Μετά θα βρούμε καμιά που παλεύει να μείνει στην κατηγορία κι έχει πρώτο σκόρερ αμυντικό από τα στημένα και θα λέμε για τον ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 12:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Ροτέισον κ @@.. το παίζεις καθηγητής αλλά δεν σου βγαίνει
- Δευ 29 Σεπ 2025, 12:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεγάλη ευθύνη. Τεράστια. Ναι μεν σε έχουν αφήσει με τεράστια κενά, αλλά εσύ δεν παίρνεις το μάξιμουμ απο αυτούς που έχεις. Το ροστερ μπορεί στο τέλος της ημέρας να αποδειχθεί ότι δεν μπορεί να σταθεί να πάρει πρωτάθλημα, αλλά σίγουρα το μάξιμουμ του δεν είναι να τρώει 4 απο Λιβαδειά και 3 απο ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 13:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεγαλύτερη και απο τη προπονητική του ικανότητα είναι η ικανότητα να πείθει ότι για ότι καλό συμβαίνει στην ομαδα υπεύθυνος είναι ο ίδιος ενώ για ότι κακο κάποιος άλλος, το ρόστερ,ο Ιβαν,οι μεταγραφες,η τυχη, η Αθήνα...