Η αναζήτηση βρήκε 16 εγγραφές
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 19:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Εγώ δε βλέπω καυλα. Σαν προπονητή τον εκτιμάω γιατί αν έχει τους παίκτες που θέλει και υπάρχει όρεξη θα κάνει παπάδες. Αν πάει στο βαζελο θα παίρνει σερί πρωταθλήματα, είμαι σίγουρος.
Σε εμάς θεωρώ ότι έχει βαλτώσει. Ψυχικά, ψυχολογικά.
Δε βλέπω ένταση, δε βλέπω καυλα.
Έχει κουραστεί. Δεν έχει ...
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 21:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Τα πραγματα ειναι απλα. Ποντενσε κυριοι. Θες παιχταρα? πληρωνεις και φερνεις, μπαινει και αλλαζει το ματς. Εμεις με Ταισον μεχρι να σβησει ο ηλιος
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 16:17
- Jump to forum
- Jump to topic
ΠΡΩΤΟΝ
Το "ροντο" ειναι άσκηση που στοχευει κατα βαση στην ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΤΟΧΗΣ , αν χαθει η μπάλλα
ΔΕΥΤΕΡΟΝ
Σωστά είπε ο φίλος πιο πάνω ότι αρκετες φορές μοιαζουμε να μην ξερουμε τι να κανουμε οταν είμαστε στην επιθεση
Ιδιως σε αντεπιθεσεις και με υπεραριθμιες
ΤΡΙΤΟΝ
Για την "κακή" εικονα ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 17:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Οταν χρησιμοποιει αναποδα τον Αντριγια. Οταν εχει εξαφανισει το υπεροπλο Ντεσποτοφ. Η φετινη συμπεριφορα προς τον Καμαρα. Το συνεχομενο βραχυκυκλωμα των φορ μας, ανεξαρτητως προσωπου.
Ο προπονητης πρεπει να προσαρμοζεται στα ατου των παικτων και να τα αναδεικνυει. Ο Ρασβαν κανει το αντιστροφο, εχει ...
Ο προπονητης πρεπει να προσαρμοζεται στα ατου των παικτων και να τα αναδεικνυει. Ο Ρασβαν κανει το αντιστροφο, εχει ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 18:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αστερας Τριπολης - ΠΑΟΚ 28/9 20:30, Novasports Prime
Ρε Ρασβαν αληθεια ομως, βαζεις Ντεσποντοφ με τις σεντρες ξυραφι και αντι να εκμεταλλευτεις τον Γιακουμακη ριχνεις παλι Τσαλοφ μεσα.
Τι να πω, οτι σε φωτισει ο Θεος να σου βγει σημερα γιατι τα πραγματα σφιγγουν.
Τι να πω, οτι σε φωτισει ο Θεος να σου βγει σημερα γιατι τα πραγματα σφιγγουν.
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 21:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αστερας Τριπολης - ΠΑΟΚ 28/9 20:30, Novasports Prime
Αδιανοητη αλλαγη Ντεσποντοφ.geobila έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 21:10 Δηλαδή η λύση του προπονητή στο δεύτερο ημίχρονο ήταν να παίξουμε πάλι με αργό ρυθμό και balance?
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Η διαιτησια ηταν αριστη, ας μην μειωνουμε το μεγεθος μας.
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
ΑΚΟΜΗ δεν εχει χαθει τιποτα. Αλλα κ. Ιβαν ειναι η ωρα. Η τωρα η αλλη μια χρονια πεταμενη.
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Μέσα στα νεύρα μου κι εγώ. Φάγαμε 7 γκολ - ΕΠΤΑ - σε λεβαδειά και τρίπολη. Και με τερματοφυλακάρα πίσω που σε έσωσε κι από χειρότερα.
Τι καλύτερο ρόστερ δηλαδή να χρειαστείς για να γλυτώσεις από τέτοια ξεφτίλα;
Ανησυχώ οτι κάποια στιγμή φέτος, κόντρα σε δυνατή ομάδα, είτε στην Ευρώπη, είτε από ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Σιγα μην παραιτηθει ρε παιδια. Εδω ευθυνη δεν αναλαμβανει. Μιλαει για ηλιθιοτητα ΜΑΣ. Λεξιλογιο προπονητη μικρου επιπεδου, απορω πραγματικα η επαρση του σε τι σημειο εχει φτασει.
Περσι παραιτηθηκε 2 φορες οποτε δε χρειαζονται οι προσβολες
Προσβολλες? Σε καμια περιπτωση, ο κυριος προσβαλλει ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 00:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο λουτσεσκου καταστρεφει φορ. Η χρονια με Πριγιο ηταν τεραστια εξαιρεση γιατι ολα πηγαν δεξια εκεινη τη χρονια. Απο τοτε εχει διαλυσει καθε επιθετικο αντι να αναδειξει τα ατου του.giapas έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 00:09 Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιακουμάκης λένε όλη την αλήθεια για το είδος του ποδοσφαίρου που παίζουμε.
- Δευ 29 Σεπ 2025, 01:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο σοβαρος λογος που ανεφερε ενας φιλος που δεν φευγει απο τον ΠΑΟΚ ειναι γιατι φοβαται ο Ιβαν να μην παει στον λαγο. Στην Αθηνα το συζητανε πολυ
- Δευ 29 Σεπ 2025, 02:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 11. Taison Barcellos Freda
Εχουμε ενα υπερταλεντο στην θεση αυτη που στην προετοιμασια εβγαλε ματια αλλα θα μου πεις τι λεω τωρα...sn0ufel4 έγραψε: Κυρ 21 Σεπ 2025, 07:44 Ο καλύτερος των τριών που έπαιξαν μπροστά
Κάθε φορά το ίδιο σχόλιο από πέρσι
Ας έφερναν καλύτερο να το βάλει στον πάγκο
- Δευ 29 Σεπ 2025, 11:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενταξει αρκετα με αυτη την καραμελα.
Λες και ο ΠΑΟΚ ειναι το μεγαλυτερο μπουρδελο της Ευρωπης
Ενω ο γαυρος οταν ηρθε ο Μεντιλιμπαρ διδασκοταν στα πανεπιστημια σαν υποδειγμα μοντελου διοικησης με τους 6 προπονητες και τους 150 παικτες σε 2 χρονια.
Τον μεγαλυτερο φοβο μην παει στους κατω τον εχετε ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 11:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Γιακουμακης δεν αμφισβητησε τον τρόπο παιχνιδιού
Τον περιέγραψε όμως και μπορεί να τον αμφισβητήσει ο καθένας.
Ουσιαστικά , ότι αυτά που πρέπει να κάνω εδώ δε τα έχω ξαναζήσει ούτε ξανακούσει.
Το αμφισβητώ εγώ προσωπικά, δε χρειάζεται να το κάνει δημόσια ένας παικτης.
Δηλαδη; Εχει ...