Η αναζήτηση βρήκε 93 εγγραφές
- Παρ 26 Σεπ 2025, 10:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό από την Ασπρόμαυρη Βίβλο.
Ο φετινός ΠΑΟΚ τρέχει ταυτόχρονα δύο ρεκόρ 20ετίας:
▪️ Έχει τον μεγαλύτερο μέσο όρο τελικών προσπαθειών ανά αγώνα
▪️ Έχει το μικρότερο ποσοστό τερμάτων σε σχέση με τις τελικές του προσπάθειες
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Δικα μου ...
- Σάβ 27 Σεπ 2025, 03:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Κύριοι, και μένα δεν με ικανοποιεί αυτό που βλέπω μέχρι τώρα. Αν βάλω τα προπονητικά μου γυαλιά μπορώ να πώ πολλά για αυτά που ΔΕΝ βλέπουμε να κάνουν οι παίκτες. Εγώ πχ είμαι ο μόνος που βλέπω ένα ατελείωτο ρόντο στα παιχνίδια που όταν πλησιάζει την περιοχή δεν ξέρει τί να κάνει ακριβώς και οι ...
- Σάβ 27 Σεπ 2025, 14:26
- Jump to forum
- Jump to topic
ΠΡΩΤΟΝ
Το "ροντο" ειναι άσκηση που στοχευει κατα βαση στην ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΤΟΧΗΣ , αν χαθει η μπάλλα
ΔΕΥΤΕΡΟΝ
Σωστά είπε ο φίλος πιο πάνω ότι αρκετες φορές μοιαζουμε να μην ξερουμε τι να κανουμε οταν είμαστε στην επιθεση
Ιδιως σε αντεπιθεσεις και με υπεραριθμιες
ΤΡΙΤΟΝ
Για την "κακή" εικονα ...
Το "ροντο" ειναι άσκηση που στοχευει κατα βαση στην ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΤΟΧΗΣ , αν χαθει η μπάλλα
ΔΕΥΤΕΡΟΝ
Σωστά είπε ο φίλος πιο πάνω ότι αρκετες φορές μοιαζουμε να μην ξερουμε τι να κανουμε οταν είμαστε στην επιθεση
Ιδιως σε αντεπιθεσεις και με υπεραριθμιες
ΤΡΙΤΟΝ
Για την "κακή" εικονα ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 09:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω θα βαλω μια ακομα παραμετρο που με απασχολει απο περυσι.
Ολοι αυτοι οι ανθρωποι που ειναι διπλα του και αποτελουν το επιτελειο του τι ακριβως φερνουν στην ομαδα σαν γνωση, σαν προσθετες ιδεες;
Ο Παντελης η ο Καστορινα και οι υπολοιποι βοηθοι του, ποια ειναι η συνεισφορα τους στην ομαδα; Ποια η ...
Ολοι αυτοι οι ανθρωποι που ειναι διπλα του και αποτελουν το επιτελειο του τι ακριβως φερνουν στην ομαδα σαν γνωση, σαν προσθετες ιδεες;
Ο Παντελης η ο Καστορινα και οι υπολοιποι βοηθοι του, ποια ειναι η συνεισφορα τους στην ομαδα; Ποια η ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 12:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Κύριοι, χρειάζεται ψυχραιμία. Ξέρω το έχω πεί πολλές φορές, να περιμένουμε λίγο.
Είμαι απ᾽αυτούς που πίστευαν οτι τον Μάιο έπρεπε να γίνει αλλαγή προπονητικού τήμ. Γιατί απλά δεν πίστευα οτι με τον Ραζβάν θα άλλαζε ριζικά η ομάδα, ούτε θα ανανεόνονταν. Η ομάδα έχριζε ανανέωσης με ένεση ταχυδύναμης ...
Είμαι απ᾽αυτούς που πίστευαν οτι τον Μάιο έπρεπε να γίνει αλλαγή προπονητικού τήμ. Γιατί απλά δεν πίστευα οτι με τον Ραζβάν θα άλλαζε ριζικά η ομάδα, ούτε θα ανανεόνονταν. Η ομάδα έχριζε ανανέωσης με ένεση ταχυδύναμης ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 22:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
πολυ ενδιαφερουσες οι αναλυσεις και οι τοποθετησεις που διαβαζω
το θεμα το δικο μου ειναι οτι,σχεδον σε ολα τα ματς
MVP ειναι ο τερματοφυλακας μας
κατι δεν παει καλα
το θεμα το δικο μου ειναι οτι,σχεδον σε ολα τα ματς
MVP ειναι ο τερματοφυλακας μας
κατι δεν παει καλα
- Δευ 29 Σεπ 2025, 22:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάτι πονηρό γιατί έχει ξεκινήσει η συζήτηση δημόσια για αποπομπή Λουτσεσκου. Το καλοκαίρι από Αθήνα μεριά θεωρουσαν βέβαιο ότι ο Ρασβαν δε θα πιάσει παρέλαση. Τόσο που στις στοιχηματικες μπηκε μπετ με χαμηλό ποσοστό σε σχέση με τους άλλους. Δε ξέρω, ήρθε και η συγκυρία με τον πορτογαλο στη ζελα ...
- Τρί 30 Σεπ 2025, 07:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ομάδα μας παίζει καλά ή άσχημα?
Η ομάδα μας δημιουργεί ευκαιρίες ή όχι?
Πως δέχεται τα γκολ η ομάδα μας?
Πως τα πετυχαίνει τα γκολ ?
Ποιες είναι οι σταθερές της ομάδας?
Όλα ξεκίνησαν απο το κωλοπαίχνιδο με τον Λεβαδειακό, 4 γκολ και η ομάδα μας έχασε την συγκέντρωση της και την αυτοπεποίθηση ...
Η ομάδα μας δημιουργεί ευκαιρίες ή όχι?
Πως δέχεται τα γκολ η ομάδα μας?
Πως τα πετυχαίνει τα γκολ ?
Ποιες είναι οι σταθερές της ομάδας?
Όλα ξεκίνησαν απο το κωλοπαίχνιδο με τον Λεβαδειακό, 4 γκολ και η ομάδα μας έχασε την συγκέντρωση της και την αυτοπεποίθηση ...
- Τρί 30 Σεπ 2025, 08:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Καμμία ομάδα ή οργάνωση δεν πρέπει να υποτιμηθεί απο τις υπολοιπες που συμμετεχουν
Καμμιά ομως ομάδα από τις 2 των Αθηνων και την εγκληματικη δεν πρέπει να υπερεκτιμηθει
Όπως γινεται συστηματικά απο πολλους "αντικειμενικούς" υπερεκτιμητες εδω μεσα
Καμμιά ομως ομάδα από τις 2 των Αθηνων και την εγκληματικη δεν πρέπει να υπερεκτιμηθει
Όπως γινεται συστηματικά απο πολλους "αντικειμενικούς" υπερεκτιμητες εδω μεσα
- Τετ 01 Οκτ 2025, 08:34
- Jump to forum
- Jump to topic
'Οταν μια μεγάλη ομάδα έχει 4 σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, τα 3 με μικρούς του ελληνικού ποδόσφαιρο και το 4ο στην έδρα του με μια μέτρια προς κακή Ευρωπαϊκή ομάδα, θα υπάρχει γκρίνια.
Ειδικά όταν στα 2 από αυτά έχει δεχτεί 7(!!!) γκολ.
Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και τόσο οι παίκτες του, όσο και ...
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 12:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Όπως ακριβώς το είπε ο προπονητής. Δεν υπάρχει ίχνος σοβαρότητας στο να μπαίνουν τελεσίγραφα Οκτώβρη μήνα με την ομάδα σε ομίλους europa κι δύο βαθμούς από τον πρώτο. Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που συμβαίνει, κι αφορά ακόμη λιγότερο τον Λουτσεσκου πραγματικά. Η γκιλοτίνα απέναντι σε κάθε άνθρωπο ...
- Παρ 03 Οκτ 2025, 20:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε σεις, σοβαρά τώρα, είναι δυνατόν να κριθεί το αν μείνει ή όχι ο προπονητής από το αποτέλεσμα της Κυριακής;
Θα μου πεις ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη είσαι, φυσικά και αν κερδίσει την Κυριακή μπορεί να τον κρατήσεις και αν χάσει να τον διώξεις.
Έχουμε πάρει διαζύγιο με την ποδοσφαιρική λογική. Άγνωστη ...
Θα μου πεις ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη είσαι, φυσικά και αν κερδίσει την Κυριακή μπορεί να τον κρατήσεις και αν χάσει να τον διώξεις.
Έχουμε πάρει διαζύγιο με την ποδοσφαιρική λογική. Άγνωστη ...
- Τρί 07 Οκτ 2025, 13:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελάχιστη σημασία έχει ρε παιδιά το 2025 ο σχηματισμός. Τι θα πει 4-4-2 στην τελική? Σε ποια φάση του παιχνιδιού υπάρχει? Στην ανάπτυξη μπορεί να είναι 3-3-4 ή και 5-3-2. Όταν φτάνει η μπάλα στην περιοχή μπορεί να γίνεται και 4-2-4 και 4-3-3. Αντίστοιχα το 4-2-3-1 σε φάση άμυνας συχνά γίνεται 4-4-2 ...
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 23:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
Πολύ καλός
Μπήκε και άλλαξε όλο το κέντρο σε δημιουργία, σε αλλαγές παιχνιδιού ..
Μπήκε και άλλαξε όλο το κέντρο σε δημιουργία, σε αλλαγές παιχνιδιού ..
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 23:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
Ο μόνος που μπήκε στο πνεύμα του παιχνιδιού