Η αναζήτηση βρήκε 18 εγγραφές
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Εν'το μετάξι ο τύπος έχει μια ΙΚΕ 7ετιας που κάνει "δουλειές" του ποδαριού αν ψαξεται ακριβώς το τι έχει στο πελατολόγιο της, μιλάμε για μηδενική εμπειρία στο μεγάλα έργα. Τοπικοί εργολάβοι συνοικιών έχουν να παρουσιάσουν περισσότερα έργα/κατασκευες.
Ίσως έχει πολιτικές γνωριμίες αλλά μέχρι εκεί ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμφανίστηκε ο Κωνσταντινίδης να μας μιλήσει για ηθική και βιωσιμότητα ( κάτι μου θυμίζουν ) και να μας τονίσει με κεφαλαία και όλας ότι η Ν. Τούμπα ( Νέα Τούμπα Α.Ε ?) ανήκει μόνο στον λαό του.
Τι ζούμε ρε π@@στη μου
Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες.
Η λέξη "βιωσιμότητα" είναι στην ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 10:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπόν κοιτάξτε να δειτε
Σε ένα φόρουμ με εκατοντάδες ενεργά μέλη και δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες, είναι απολύτως λογικό τα πράγματα να είναι έντονα. Για οποιοδήποτε ζήτημα από οποιαδήτε πλευρά ΠΑΝΤΑ Κάποιος θα λέει κατι στραβό ή οχι τέλειο. Εγώ, εσύ, ο τάδε, ο δείνα.
Η γενική εικόνα παραμένει.
Ο ...
Σε ένα φόρουμ με εκατοντάδες ενεργά μέλη και δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες, είναι απολύτως λογικό τα πράγματα να είναι έντονα. Για οποιοδήποτε ζήτημα από οποιαδήτε πλευρά ΠΑΝΤΑ Κάποιος θα λέει κατι στραβό ή οχι τέλειο. Εγώ, εσύ, ο τάδε, ο δείνα.
Η γενική εικόνα παραμένει.
Ο ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 22:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Διαβάζω κάποια παλιά μέλη αποδεδειγμένα πετσια ΠΑΟΚ (τα τρολακια ως διάττοντες αστέρες θα εξαφανιστούν αργά ή γρηγορα κ προφανως να πανε στον αγύριστο...) να γράφουν σαν να βρίσκονταν σε κάποιο χρονοντουλαπο και βγήκαν προχθές. Όσοι εκφράζουμε προβληματισμούς για τον Τέλη, δεν έχει επουδενι να κάνει ...
- Κυρ 14 Σεπ 2025, 22:32
- Jump to forum
- Jump to topic
ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Νίκη, σαφώς πιο εύκολη απ΄οτι δείχνει το τελικό σκορ
Η ομάδα απ το 65 και μετά κουράστηκε, κρέμασε και δέχθηκε ορισμένες φάσεις
Για τη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κυριαρχήσαμε
Μερικά λάθος οφσαιντ εις βάρος μας
Χαμένο πέναλτι
Αλλά και άγχος στο τέλος
Συνεχίζουμε
Η ομάδα απ το 65 και μετά κουράστηκε, κρέμασε και δέχθηκε ορισμένες φάσεις
Για τη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κυριαρχήσαμε
Μερικά λάθος οφσαιντ εις βάρος μας
Χαμένο πέναλτι
Αλλά και άγχος στο τέλος
Συνεχίζουμε
- Κυρ 14 Σεπ 2025, 22:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Πολύ καλή εμφάνιση στο 1ο ημίχρονο. Μπορούσαμε να το κλειδώσουμε με το πέναλτι, αλλά κλασικά Π.Α.Ο.Κ. είσαι, αν δεν το κάνεις θρίλερ, δεν έχει νόημα...
Σημαντικό διπλό καθώς θεωρώ ότι ο ΟΦΗ είναι καλή ομάδα και έξω θα τους δυσκολέψει όλους...
3/3 και συνεχίζουμε!!!
Σημαντικό διπλό καθώς θεωρώ ότι ο ΟΦΗ είναι καλή ομάδα και έξω θα τους δυσκολέψει όλους...
3/3 και συνεχίζουμε!!!

- Κυρ 14 Σεπ 2025, 22:37
- Jump to forum
- Jump to topic
3/3 τσαφ τσουφ ερχομαστε νιαμου
- Κυρ 14 Σεπ 2025, 22:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Οτι εγινε εγινε..
Σημασια εχει το 3ποντο..
Σημασια εχει το 3ποντο..
- Παρ 26 Σεπ 2025, 10:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό από την Ασπρόμαυρη Βίβλο.
Ο φετινός ΠΑΟΚ τρέχει ταυτόχρονα δύο ρεκόρ 20ετίας:
▪️ Έχει τον μεγαλύτερο μέσο όρο τελικών προσπαθειών ανά αγώνα
▪️ Έχει το μικρότερο ποσοστό τερμάτων σε σχέση με τις τελικές του προσπάθειες
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Δικα μου ...
- Σάβ 27 Σεπ 2025, 03:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Κύριοι, και μένα δεν με ικανοποιεί αυτό που βλέπω μέχρι τώρα. Αν βάλω τα προπονητικά μου γυαλιά μπορώ να πώ πολλά για αυτά που ΔΕΝ βλέπουμε να κάνουν οι παίκτες. Εγώ πχ είμαι ο μόνος που βλέπω ένα ατελείωτο ρόντο στα παιχνίδια που όταν πλησιάζει την περιοχή δεν ξέρει τί να κάνει ακριβώς και οι ...
- Σάβ 27 Σεπ 2025, 14:26
- Jump to forum
- Jump to topic
ΠΡΩΤΟΝ
Το "ροντο" ειναι άσκηση που στοχευει κατα βαση στην ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΤΟΧΗΣ , αν χαθει η μπάλλα
ΔΕΥΤΕΡΟΝ
Σωστά είπε ο φίλος πιο πάνω ότι αρκετες φορές μοιαζουμε να μην ξερουμε τι να κανουμε οταν είμαστε στην επιθεση
Ιδιως σε αντεπιθεσεις και με υπεραριθμιες
ΤΡΙΤΟΝ
Για την "κακή" εικονα ...
Το "ροντο" ειναι άσκηση που στοχευει κατα βαση στην ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΤΟΧΗΣ , αν χαθει η μπάλλα
ΔΕΥΤΕΡΟΝ
Σωστά είπε ο φίλος πιο πάνω ότι αρκετες φορές μοιαζουμε να μην ξερουμε τι να κανουμε οταν είμαστε στην επιθεση
Ιδιως σε αντεπιθεσεις και με υπεραριθμιες
ΤΡΙΤΟΝ
Για την "κακή" εικονα ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 09:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω θα βαλω μια ακομα παραμετρο που με απασχολει απο περυσι.
Ολοι αυτοι οι ανθρωποι που ειναι διπλα του και αποτελουν το επιτελειο του τι ακριβως φερνουν στην ομαδα σαν γνωση, σαν προσθετες ιδεες;
Ο Παντελης η ο Καστορινα και οι υπολοιποι βοηθοι του, ποια ειναι η συνεισφορα τους στην ομαδα; Ποια η ...
Ολοι αυτοι οι ανθρωποι που ειναι διπλα του και αποτελουν το επιτελειο του τι ακριβως φερνουν στην ομαδα σαν γνωση, σαν προσθετες ιδεες;
Ο Παντελης η ο Καστορινα και οι υπολοιποι βοηθοι του, ποια ειναι η συνεισφορα τους στην ομαδα; Ποια η ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 12:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Κύριοι, χρειάζεται ψυχραιμία. Ξέρω το έχω πεί πολλές φορές, να περιμένουμε λίγο.
Είμαι απ᾽αυτούς που πίστευαν οτι τον Μάιο έπρεπε να γίνει αλλαγή προπονητικού τήμ. Γιατί απλά δεν πίστευα οτι με τον Ραζβάν θα άλλαζε ριζικά η ομάδα, ούτε θα ανανεόνονταν. Η ομάδα έχριζε ανανέωσης με ένεση ταχυδύναμης ...
Είμαι απ᾽αυτούς που πίστευαν οτι τον Μάιο έπρεπε να γίνει αλλαγή προπονητικού τήμ. Γιατί απλά δεν πίστευα οτι με τον Ραζβάν θα άλλαζε ριζικά η ομάδα, ούτε θα ανανεόνονταν. Η ομάδα έχριζε ανανέωσης με ένεση ταχυδύναμης ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 22:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
πολυ ενδιαφερουσες οι αναλυσεις και οι τοποθετησεις που διαβαζω
το θεμα το δικο μου ειναι οτι,σχεδον σε ολα τα ματς
MVP ειναι ο τερματοφυλακας μας
κατι δεν παει καλα
το θεμα το δικο μου ειναι οτι,σχεδον σε ολα τα ματς
MVP ειναι ο τερματοφυλακας μας
κατι δεν παει καλα