Η αναζήτηση βρήκε 93 εγγραφές

Return

από klainmein
Τετ 22 Οκτ 2025, 12:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Έχεις μια γυναίκα που σε φροντίζει και σε προσέχει, σε αγάπησε όταν ήσουν χωρίς δουλειά και 150 κιλά... Σε έκανε να νιώθεις ο πιο σπουδαίος άντρας/σύζυγος του κόσμου. Με τη βοήθειά της στρώνεις, γίνεσαι επιτυχημένος στη δουλειά σου, φτιάχνεις την εμφάνισή σου και ξαφνικά έρχεται μια μουνίτσ@ και σου ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Τετ 22 Οκτ 2025, 12:13
Jump to forum
Jump to topic

Ολως τυχαιως καποιοι συνδεσμιτες που δεν μαλωνουν με τους οπαδους,
παρεβρεθησαν στο ΔΣ. Ολως τυχαιως παρειχαν στηριξη στον ΑΣ κρατωντας τους
στις θεσεις τους, αλλα η θεση τους ειναι στο πεταλο. Θελουνε ανεξαρτητο ΑΣ
αρκει να κανει αυτο που συμφωνησανε. Να δωσει δηλαδη το γηπεδο στον Μυστακιδη
οπως ...
από Sera4
Τετ 22 Οκτ 2025, 12:45
Jump to forum
Jump to topic

Η τιμωρία των συγκεκριμένων συνδέσμων, θα είναι ότι αυτά τα ντροπιαστικά λόγια και η στάση τους, απέναντι σε Χατζόπουλο και λοιπούς θα τους συνοδεύουν μια ζωή.

Αυτά τα παιδάκια (μια χούφτα δηλαδή από αυτά που και καλά εκπροσωπούν Σύνδεσμο), δεν τους φτάνουν 5 ζωές για να πλησιάσουν τη συνεισφορά ...
από Sera4
Πέμ 23 Οκτ 2025, 07:25
Jump to forum
Jump to topic

Ρεντίκολα. Αυτή η λέξη θα τους συνοδεύει μια ζωή.

Ελπίζω να θυμούνται αυτή την περίοδο όλοι όταν ο Τσετσένος Ιγκνατίεβιτς θα κάνει τα εγκαίνια του νέου γηπέδου. Να θυμούνται όλοι τη συνεισφορά και του ΑΣ και κάποιων παρακείμενων. Πλέον όλα θα είναι γραμμένα και ο καθένας θα βγάζει τα συμπεράσματά ...
από Equalizer
Πέμ 23 Οκτ 2025, 07:42
Jump to forum
Jump to topic

Η χειρότερη περίοδος είναι τώρα

ΤΩΡΑ θα ξεδιπλωθεί το μένος και το πάθος για να μην χαλάσει η συνεννόηση που είχε γίνει

ΤΩΡΑ θα βγάλουν τα λυσσακά τους εν είδει εκδίκησης (λες και τους προκάλεσε κανείς σε τίποτα), πάντα με "γνώμονα το καλό του ΠΑΟΚ" (συγγνώμη λίγος εμετός μου ήρθε)

ΤΩΡΑ θα ...
από Guitarman
Πέμ 23 Οκτ 2025, 07:49
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ που είμαι μιζερος, καχύποπτος, πρόσωπολάτρης και συνωμοσιολογος (όλα.αυτα γράφονται μέσα στο τοπικ Διοίκηση ΚΑΕ κατά κόρον και ειδικά εχθες - και επίσης εμείς εδώ είμαστε καμία 10αρια που δεν σταματάμε να γράφουμε τα ίδια και τα ίδια επειδή είμαστε όλα τα παραπάνω...) σκέφτομαι λοιπόν το εξης ...
από Guitarman
Πέμ 23 Οκτ 2025, 15:24
Jump to forum
Jump to topic

Διάβασα τις τελευταίες σελίδες μονορούφι και ζαλίστηκα :mrgreen:

Ορισμένα παιδιά το γράψανε αλλά νομίζω πρέπει να τονιστεί ξανα: ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. Οπότε δεν υπάρχει λόγος ούτε για πανυγηρισμους, ούτε για μιρλες.

1) Δεν έχουμε δει το τελικό κείμενο. Κάποιος έγραψε ότι διέρρευσε. Αν όντως ...
από Kabamaru11
Τρί 04 Νοέμ 2025, 01:42
Jump to forum
Jump to topic

Με αυτα και με αυτα,ας παρει την ομαδα ο Ιβαν και ας παιξει αλλου,ας κανει γηπεδο αλλου.Ολα τα δικια θα εχει.Ας το βγαλει κ προς τα εξω οτι αυτο θα κανει να δω αντιδρασεις απο τους μαγαζατορες της Τουμπας,χρονια τωρα βγαζουν τρελα φραγκα απο τους οπαδους του ΠΑΟΚ,αν φυγει η ομαδα απο την Τουμπα,θα ...
από Rexaris
Τρί 04 Νοέμ 2025, 01:56
Jump to forum
Jump to topic

Η τακτική τού ΑΣ: Να πρήξουμε τον Ιβάν, μέχρι να μας βαρεθεί, να τα βροντήξει και να φύγει.
από theodorsalonika
Τρί 04 Νοέμ 2025, 19:18
Jump to forum
Jump to topic

Ιβαν πάνε κάνε ένα γήπεδο στην Θέρμη η όπου αλλού θες ..και γραψτους όλους στα παπαρια σου...αρκετά ασχολήθηκες.. μιλάμε για παράνοια αυτά που ζητάει ο Α.Σ....
από Equalizer
Τρί 04 Νοέμ 2025, 19:21
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ ούτως ή άλλως διαχρονικά και εγκαίρως εκπεφρασμένα είμαι κατά της Τούμπας ως χώρο νέου γηπέδου

Αλλά ορισμένοι αντιδρούν λες και τους έβρισες τη μάνα, οπότε δε μπορώ να ζαλίζομαι με εμμονες. Άλλα με νοιαζουν
από gika
Τρί 04 Νοέμ 2025, 19:24
Jump to forum
Jump to topic

Γήπεδο τέλος.

Σε αυτά τα νούμερα που ακούγονται κανείς δεν θα κάνει το γήπεδο του ΠΑΟΚ, μην τρελαθούμε.

Με ένα γήπεδο που θα κοστίσει 100-150 και το 30% θα είναι από το κράτος, και ο περιβάλλοντας χώρος με έξοδα της νομαρχίας, του δήμου ή κάτι ανάλογο, με τον ΑΣ να παίρνει τα ίδια με τώρα ...
από Equalizer
Τετ 05 Νοέμ 2025, 11:29
Jump to forum
Jump to topic

Δεν θα συμφωνήσουν στο δικαίωμα χρήσης του σήματος τους χρόνου ή οπότε λήγει η σύμβαση, πιέζοντας το Σαββίδη είτε να πουλήσει είτε να κάνει ομάδα με άλλο όνομα

Υπογράφοντας έτσι το σχίσμα του συλλόγου, διαλύοντας το ΜΟΝΟ πράγμα που μας κράτησε επί δεκαετίες. Και με φτηνά λόγια + τσατσους θα ...
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Τετ 05 Νοέμ 2025, 16:51
Jump to forum
Jump to topic

Η ΠΑΡΤΙΔΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΙΒΑΝ
από Maklaz
Τετ 05 Νοέμ 2025, 17:36
Jump to forum
Jump to topic

Κάτι άσχετο...

Μπουκάλια με νερό στα χέρια μου σηκώνω
Κι αυτή είναι χορηγία, δεν έχω άλλο χρόνο.