Τελικά τα budget παίζουν μπάσκετ;
Αλλάξαμε επίπεδο;
Μπράβο στο Λαρισακλή για τη νίκη!
Ήταν στο -21, δεκαεφτά λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα. Για τους "δεν γυρνάει"...
Ξεροκαταπίνουν οι ΠΑΟΚτσήδες σήμερα. Λήκι και Λαρισακλής κέρδισαν έναν από τους δύο βιαστές του ελληνικού μπάσκετ και εμείς κοιτάμε ...
Η αναζήτηση βρήκε 871 εγγραφές
- Κυρ 08 Μαρ 2026, 18:42
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 08 Μαρ 2026, 21:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Gavros-ΠΑΟΚ 100-73 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
ΥΓ δε μπορώ να ακούω άλλο για Μπράουν και το εγκληματικό λάθος που έφυγε. Η πιο υπερβολική φήμη στην πρόσφατη ιστορία μας. Την έχουν κάνει παντιέρα όλοι οι αμπάσκετοι, όποιον και να ακούσεις να χει γνώμη αυτό θα σου πει.
Αν είχε μείνει ο Μπράουν κι είχαν γίνει οι υπόλοιπες αλλαγές, θα είμασταν ...
- Τετ 15 Απρ 2026, 21:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Αρης, 15/04, 18:00, ΕΡΤ2
Κατά την ταπεινή μου άποψη, αυτο το περί αφεντικού της πόλης είναι άστοχο. Μ αυτά χαίρονται οι φαποκράτορες, εμείς αλλού στοχεύουμε
- Σάβ 18 Απρ 2026, 04:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ηρακλης-ΠΑΟΚ, 18/04, 18:15, ΕΡΤ2
Το αν βγούμε τρίτοι ή τέταρτοι δεν θα το θυμάται κανείς σε λίγα χρόνια. Αυτό που έχει ήδη μείνει είναι οι δύο σερί τελικοί και άμα το πάρουμε κιόλας θα έχουμε να το λέμε στα εγγόνια μας.
- Σάβ 30 Μάιος 2026, 15:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναικος, Ημιτελικοι GBL, 30/05, 14:50, ΕΡΤ2
Γίνεται ότι και στη μπάλα.Μας σφάζουν ,χάνουμε κιεμεις την ψυχραιμία μας, δημιουργείται εσωστρέφεια και προφανώς παντοτε θα υπάρχουν και οι αντικειμενικοί που θα λένε ότι πρέπει να ομολογήσουμε την ανωτερότητα των αντιπάλων.
- Σάβ 30 Μάιος 2026, 15:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Με Λεσορτ έξω λόγω φάουλ ήθελα να δω πως θα τα βγάζανε όλα αυτά τα σουτ,κάποια τουλάχιστονMaurice_Escargot έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 15:40Με 70% τρίποντο ο αντίπαλος δεν μπορείς νομοτελειακά να είσαι μπροστά στο σκορ. Δεν ξέρω εάν διαφωνείς με αυτό.
- Σάβ 30 Μάιος 2026, 15:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο εμένα ο Μπεβερλι μου δίνει vibe Τάισον ;
- Τρί 02 Ιουν 2026, 17:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Φέτος με την έλευση του νέου ιδιοκτήτη, μέσα σε περίπου ένα εξάμηνο, ανεβάσαμε το μπάτζετ από τα 600 χιλιάρικα στα 2 εκατομμύρια
Πηγή είναι η ίδια με το 5% που δίνει η ΠΑΕ στον ΑΣ;;
Φτάνει ρε 'σύ με τα ψέματα/ανακρίβειες... Τόσο μικρός είναι ο Μυστακίδης, που για να τον μεγαλώσετε, πρέπει να ...
- Τετ 03 Ιουν 2026, 21:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Basket League 2025-26
Όχι ότι θα λυπηθούμε για τη βαζέλα, αλλά μιλάμε για χειρουργείο κανονικό. Μόνο στην τελευταία περίοδο έχει δώσει 3 σφυρίγματα που καθορίζουν την έκβαση του αγώνα. Γενικά ο γαύρος έπαιξε άθλιο μπάσκετ και τον έσωσαν τα ριμπάουντ και οι γκρι.
- Τετ 10 Ιουν 2026, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Η εο δεν μπορει να σπρωχτει αρκετα ωστε να κερδισει και εκτος εδρας. Σου λεει ας φύγουμε ζωντανοί και τους σφάζουμε και στο σεφ.
- Τετ 10 Ιουν 2026, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Τραγικό μπάσκετ και από τους 2. Ο Μπαρτζώκας έχασε το παιχνίδι ακυρώνοντας την υπεροχή του γαύρου στο ζωγραφιστό και εξαντλώντας τους καλύτερούς του παίκτες. Από την άλλη ο Αταμάν άνοιξε το ροτέϊσον και τον εξέθεσαν κάποιοι παίκτες που τόσο καιρό δεν τους έβλεπε. Αν δεν πέσει σφαγή στο 5ο παίζει να ...
- Κυρ 28 Δεκ 2025, 19:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αντώνης Κόνιαρης
Επειδή χάθηκε με τα όργια του Tyree σήμερα, το τρίποντο στο 65-63 με 2' να μένουν θέλει ΜΠΑΛΕΣ για να το πάρεις.
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 09:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αστέριος Καλύβας
Δεν το συνεχίζω φίλε μου. Είσαι τελείως λάθος να αποκαλείς έτσι τον Βεζυρτζή.
Αν είχα αποκαλέσει εγώ κάποιον απόβλητο, που ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και έχει προσφέρει όλη του την περιουσία για τον ΠΑΟΚ και δοξάζοντας τον ΠΑΟΚ όπως ο Βεζυρτζής, θα είχα φύγει πετώντας από το φόρουμ ...
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 12:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νίκος Μπουντούρης
έκλαψα λίγο στο οτι πήραμε τον Άλλεν από τα χέρια ομάδων της Ευρωλίγκας. Κλαίει η μάνα του Ανγκόλα.
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 12:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νίκος Μπουντούρης
Μπράβο που βγήκε και μίλησε...Έχει στο basketball retro ένα ωραίο άρθρο που εξηγεί γιατί ολες οι ομάδες στην Ευρώπη είναι φυσιολογικό να έχουν τα ups and downs.Βλεπε Χάποελ και βαζελο...Εμεις εδώ,κιεγω μαζί, κράζουμε μετά από μια ήττα.Ωραια μέχρι εκεί .Πάμε παρακάτω...
Το θέμα δεν είναι η μία ...