Η αναζήτηση βρήκε 826 εγγραφές

Return

από Caballo Viejo
Κυρ 18 Ιαν 2026, 18:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Βαζελος AKTOR 69-74,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Κακά τα ψέματα. Μας χωρίζει μεγάλη απόσταση από τις ομάδες της Eurolague κι αν κερδίζαμε απόψε θα ήταν μεγάλος άθλος. Παρόλα αυτά φτάσαμε κοντά στο να τα καταφέρουμε, γι' αυτό αξίζει μπράβο η ομάδα παρά τα λάθη της.
από kataramenos5
Δευ 02 Φεβ 2026, 16:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Basket League 2025-26

Καθε ηττα των 2 καρκινων ειναι νικη για το αθλημα.Χαρηκα για την νικη του συμπολιτη.

Κι εγω χαρηκα αλλα αν ο ΠΑΟΚ ειχε την διαιτησια που ειχε σημερα ο Αρης , θα τον κερδιζε τον Παναθηναικο

Ο συμπολιτης τον εχει τον τροπο του με τα κορακια.33 βολες μ εμας και χθες ηταν μοιρασμενα αν και στο ...
από Taseos
Σάβ 14 Φεβ 2026, 20:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, Basketball, 14/02, 18:15, ΕΡΤ2

Να ηρεμήσει ο κόσμος.δεν είναι για συλλήψεις. Η ομάδα είναι της πλάκας και απλά κάποιοι πήραν ένα ρόστερ έτοιμο το διέλυσαν ξήλωσαν και όσους το έστησαν. Αν μπορούσαν θα ξήλωναν και τα πλακάκια. Επιλογές είναι αυτές δυστυχώς
από psykoman
Σάβ 14 Φεβ 2026, 20:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, Basketball, 14/02, 18:15, ΕΡΤ2

Προκλητικο το ποστ που συνιστα ηρεμια;;;
Τι φαση;
από scarsick
Σάβ 14 Φεβ 2026, 20:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 71-88, Σχόλια & Παραλειπομενα

1) το λάχανο στο ψυγείο μου έχει περισσότερο μυαλό από τον Κόνιαρη

2) ηρεμία, αθλητισμός είναι, υπάρχει και η ήττα

ΜΠΑΝ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ!!!

Τι φάση, έγινε μοντ η Τσαρούχα;
από Athens
Κυρ 15 Φεβ 2026, 10:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 71-88, Σχόλια & Παραλειπομενα

υπηρε περιπτωση στον ΠΑΟΚ να ηταν ο Ιτουδης ο Σφαιρόπουλος ή ο Ομπραντοβιτς και να σου προτεινε τον Νηγιριανο τον Αλλεν και τον Μπεβερλι? απο εκει ξεκιναμε
από margas
Κυρ 15 Φεβ 2026, 18:03
Jump to forum
Jump to topic

Πώς χάσαμε αυτό το ματς με αυτήν την ομάδα στο παλατάκι μέσα απ τα χέρια μας ρε πστη μου; ήταν ευκαιρία
από kataramenos5
Σάβ 07 Μαρ 2026, 21:51
Jump to forum
Jump to topic

Ο ρουλης εκανε ομαδα,εμεις τη διαλυσαμε.Δυσκολα ειμαστε την αλλη βδομαδα
από Taseos
Κυρ 08 Μαρ 2026, 18:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Gavros-ΠΑΟΚ, Basketball, 08/03, 13:00, ΕΡΤ2

Τραγική κατάσταση στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Μακάρι να πατούσαμε ένα κουμπάκι και να τελείωνε η σαιζόν σήμερα. Θα φάει χρήματα μπόλικα ο τελης μέχρι να βρει και αυτός τον δρόμο του. Βέβαια ο σαββιδης ήρθε στα 50 του και όχι στα 64. Ελπίζω να βρει ο τελης στελέχη για την ΚΑΕ και να κερδίσει χρόνο.
από Μπαρκαρούτσος
Κυρ 08 Μαρ 2026, 18:42
Jump to forum
Jump to topic

Τελικά τα budget παίζουν μπάσκετ;
Αλλάξαμε επίπεδο;

Μπράβο στο Λαρισακλή για τη νίκη!
Ήταν στο -21, δεκαεφτά λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα. Για τους "δεν γυρνάει"...

Ξεροκαταπίνουν οι ΠΑΟΚτσήδες σήμερα. Λήκι και Λαρισακλής κέρδισαν έναν από τους δύο βιαστές του ελληνικού μπάσκετ και εμείς κοιτάμε ...
από basketikos4
Κυρ 08 Μαρ 2026, 21:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Gavros-ΠΑΟΚ 100-73 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

ΥΓ δε μπορώ να ακούω άλλο για Μπράουν και το εγκληματικό λάθος που έφυγε. Η πιο υπερβολική φήμη στην πρόσφατη ιστορία μας. Την έχουν κάνει παντιέρα όλοι οι αμπάσκετοι, όποιον και να ακούσεις να χει γνώμη αυτό θα σου πει.
Αν είχε μείνει ο Μπράουν κι είχαν γίνει οι υπόλοιπες αλλαγές, θα είμασταν ...
από tolis14
Τετ 15 Απρ 2026, 21:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Αρης, 15/04, 18:00, ΕΡΤ2

Κατά την ταπεινή μου άποψη, αυτο το περί αφεντικού της πόλης είναι άστοχο. Μ αυτά χαίρονται οι φαποκράτορες, εμείς αλλού στοχεύουμε
από Rexaris
Σάβ 18 Απρ 2026, 04:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ηρακλης-ΠΑΟΚ, 18/04, 18:15, ΕΡΤ2

Το αν βγούμε τρίτοι ή τέταρτοι δεν θα το θυμάται κανείς σε λίγα χρόνια. Αυτό που έχει ήδη μείνει είναι οι δύο σερί τελικοί και άμα το πάρουμε κιόλας θα έχουμε να το λέμε στα εγγόνια μας.
από scarsick
Κυρ 28 Δεκ 2025, 19:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αντώνης Κόνιαρης

Επειδή χάθηκε με τα όργια του Tyree σήμερα, το τρίποντο στο 65-63 με 2' να μένουν θέλει ΜΠΑΛΕΣ για να το πάρεις.
από Sera4
Κυρ 08 Φεβ 2026, 09:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αστέριος Καλύβας

Δεν το συνεχίζω φίλε μου. Είσαι τελείως λάθος να αποκαλείς έτσι τον Βεζυρτζή.

Αν είχα αποκαλέσει εγώ κάποιον απόβλητο, που ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και έχει προσφέρει όλη του την περιουσία για τον ΠΑΟΚ και δοξάζοντας τον ΠΑΟΚ όπως ο Βεζυρτζής, θα είχα φύγει πετώντας από το φόρουμ ...