Προκλητικο το ποστ που συνιστα ηρεμια;;;
Τι φαση;
Η αναζήτηση βρήκε 809 εγγραφές
- Σάβ 14 Φεβ 2026, 20:20
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 14 Φεβ 2026, 20:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 71-88, Σχόλια & Παραλειπομενα
1) το λάχανο στο ψυγείο μου έχει περισσότερο μυαλό από τον Κόνιαρη
2) ηρεμία, αθλητισμός είναι, υπάρχει και η ήττα
ΜΠΑΝ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ!!!
Τι φάση, έγινε μοντ η Τσαρούχα;
2) ηρεμία, αθλητισμός είναι, υπάρχει και η ήττα
ΜΠΑΝ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ!!!
Τι φάση, έγινε μοντ η Τσαρούχα;
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 10:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 71-88, Σχόλια & Παραλειπομενα
υπηρε περιπτωση στον ΠΑΟΚ να ηταν ο Ιτουδης ο Σφαιρόπουλος ή ο Ομπραντοβιτς και να σου προτεινε τον Νηγιριανο τον Αλλεν και τον Μπεβερλι? απο εκει ξεκιναμε
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 18:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Basket League 2025-26
Πώς χάσαμε αυτό το ματς με αυτήν την ομάδα στο παλατάκι μέσα απ τα χέρια μας ρε πστη μου; ήταν ευκαιρία
- Κυρ 28 Δεκ 2025, 19:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αντώνης Κόνιαρης
Επειδή χάθηκε με τα όργια του Tyree σήμερα, το τρίποντο στο 65-63 με 2' να μένουν θέλει ΜΠΑΛΕΣ για να το πάρεις.
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 09:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αστέριος Καλύβας
Δεν το συνεχίζω φίλε μου. Είσαι τελείως λάθος να αποκαλείς έτσι τον Βεζυρτζή.
Αν είχα αποκαλέσει εγώ κάποιον απόβλητο, που ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και έχει προσφέρει όλη του την περιουσία για τον ΠΑΟΚ και δοξάζοντας τον ΠΑΟΚ όπως ο Βεζυρτζής, θα είχα φύγει πετώντας από το φόρουμ ...
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 12:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νίκος Μπουντούρης
έκλαψα λίγο στο οτι πήραμε τον Άλλεν από τα χέρια ομάδων της Ευρωλίγκας. Κλαίει η μάνα του Ανγκόλα.
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 12:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπράβο που βγήκε και μίλησε...Έχει στο basketball retro ένα ωραίο άρθρο που εξηγεί γιατί ολες οι ομάδες στην Ευρώπη είναι φυσιολογικό να έχουν τα ups and downs.Βλεπε Χάποελ και βαζελο...Εμεις εδώ,κιεγω μαζί, κράζουμε μετά από μια ήττα.Ωραια μέχρι εκεί .Πάμε παρακάτω...
Το θέμα δεν είναι η μία ...
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 13:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι μου άρεσε.
Ότι στη φωτογραφία που συνοδεύει την ανάρτηση υπάρχει ο κύβος.
Το ότι μπήκε στη διαδικασία να μιλήσει στον κόσμο σημαίνει ότι ακούει τον κόσμο, προβληματίζεται για αυτά που ακούει, ενδιαφέρεται για την υστεροφημία του, έχει πραγματική φιλοδοξία να επιτύχει στον καινούργιο του ρόλο ...
Ότι στη φωτογραφία που συνοδεύει την ανάρτηση υπάρχει ο κύβος.
Το ότι μπήκε στη διαδικασία να μιλήσει στον κόσμο σημαίνει ότι ακούει τον κόσμο, προβληματίζεται για αυτά που ακούει, ενδιαφέρεται για την υστεροφημία του, έχει πραγματική φιλοδοξία να επιτύχει στον καινούργιο του ρόλο ...
- Τρί 13 Ιαν 2026, 22:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Surne Bilbao Basket-ΠΑΟΚ, 13/1, 21:00, ΕΡΤ2
Ένα μπράβο και στα κοράκια που ματς που ήταν να χάνουμε με 15 πόντους το έχουν πάει στους 30 μόνοι τους . Γαμιολες
- Τρί 13 Ιαν 2026, 22:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ότι πέρυσι τους κοντράραμε και φέτος μας διέλυσαν νομίζω τα λέει όλα.
- Τρί 13 Ιαν 2026, 23:21
- Jump to forum
- Jump to topic
το ποσο ΑΓΑΡΜΠΗ ηταν η "αλλαγη" φαίνεται από το ότι ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ αγωνιστικα ο ΠΕΡΣΙΔΗΣ
Αν τον δει καποιος στην "νεα εποχη" θα πει αυτός γιατι πληρωνεται;;
Το "σημειο μηδεν" για τον φετινο ΠΑΟΚ ειναι οι αγωνες για την εισοδο στα ημιτελικα
Αν αποτύχει, η χρονια χαθηκε αδοξα και κυριως "χωρις ...
- Τετ 21 Ιαν 2026, 23:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: BC Prievidza-ΠΑΟΚ, 21/01, 20:00, ΕΡΤ Sports 3
Μου κάνει εντύπωση που συχνά συγκρίνουμε λάθος πράγματα. Όταν η ομάδα πέφτει σε συμπαγή, εντατική άμυνα, πελαγοδρομούμε. Αν ο αντίπαλος δεν είναι καλά επιθετικά, το περνάμε στο ντούκου.
Όταν ο αντίπαλο χαλαρώσει την άμυνα, τότε οι επιθέσεις μας περνάνε και νομίζουμε οτι κάνουμε φοβερή αντεπίθεση ...
Όταν ο αντίπαλο χαλαρώσει την άμυνα, τότε οι επιθέσεις μας περνάνε και νομίζουμε οτι κάνουμε φοβερή αντεπίθεση ...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 00:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: BC Prievidza-ΠΑΟΚ, 21/01, 20:00, ΕΡΤ Sports 3
Και η Μπιλμπάο οικογένειες με παλαμάκια έχειMitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 00:11 Καλή ήταν η ομάδα σήμερα, μόλις μας πλησίασαν στους 6 ουσιαστικά τους τελειώσαμε με συνοπτικές διαδικασίες.
Δεν αποτελούν φόβητρο τέτοιες ομάδες πλέον που έχουν έδρες με οικογένειες να βαράνε παλαμάκια.