Μου αρκεί ένα επίθετο για να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου: ΠΑΟΚτσής.
Ούτε ποδοσφαιρικος, ουτε μπασκετικός, βολεικος κλπ.
Παρακολουθώ μπάσκετ από τα μέσα της δεκαετίας του 70. Όταν είχαμε παικτες όπως ο Καλπακης, ο Πολίτης ο Μάνθς Κατσουλης κλπ. Όταν στο παλαι ντε σπορ σε ματς με τον Άρη (πριν τον ...
Η αναζήτηση βρήκε 826 εγγραφές
- Τρί 23 Σεπ 2025, 18:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Γεια σου ρε πρόεδρε. Επιτέλους καιρός ήταν κάποιος να τους βγάλει στη σέντρα, και μάλιστα ονομαστικά. Συγχαρητήρια. Για τους οπαδούς μας φυσικά και πάλι είναι ΚΑΘΑΡΆ ΔΕΥΤΈΡΑ. ΠΕΤΑΜΕ ΑΕΤΌ. ΩΣ ΣΥΝΉΘΩΣ!!!!
- Τρί 23 Σεπ 2025, 19:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Γρηγοριαδης διαχρονικό σίχαμα
Δεν περίμεναμε να δούμε τώρα γιατί πρέπει να του καεί το πλήκτρολογιο
Δεν περίμεναμε να δούμε τώρα γιατί πρέπει να του καεί το πλήκτρολογιο
- Τρί 23 Σεπ 2025, 19:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν σχετίζεται ο άνθρωπος
Το οτι ζει τη Θεσσαλονίκη και μιλάει ελληνικά δεν είναι λόγος να πιστεύουμε οτι καταλαβαίνει τι γίνεται, πολλώ δε μάλλον οτι σχετίζεται με την εκτέλεση κάποιου σχεδίου εξυπηρέτησης των συμφερόντων του
Τώρα, αν αυτο-στρατεύτηκαν 3-4 μμε και σόσιαλ μιντια και υποδαυλίζουν ...
Το οτι ζει τη Θεσσαλονίκη και μιλάει ελληνικά δεν είναι λόγος να πιστεύουμε οτι καταλαβαίνει τι γίνεται, πολλώ δε μάλλον οτι σχετίζεται με την εκτέλεση κάποιου σχεδίου εξυπηρέτησης των συμφερόντων του
Τώρα, αν αυτο-στρατεύτηκαν 3-4 μμε και σόσιαλ μιντια και υποδαυλίζουν ...
- Τρί 23 Σεπ 2025, 20:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε ναι τυχαία ήταν το μόνο μέσο που αιμυνοδεψε τον τέλη στο παλατάκι. Πιθανώς είχε ακούσει τον ασύρματο. Άσε μας ρε
- Τρί 23 Σεπ 2025, 20:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Έλα βρε πως κάνετε έτσι; Υπέπεσε το γραφείο τύπου σε μια αστοχία γιατί στο δικό τους το μυαλό όσο περισσότερο απαξιωθεί η τωρινή κατάσταση τόσο περισσότερο θα υποδεχτούμε με βαγια τον επίδοξο.
Είπαμε...μην μολύνετε το τοπικ
Μπάσκετ εσύ να πας καλά και όλα τα άλλα (τμήματα και διχασμός στο λαό ...
Είπαμε...μην μολύνετε το τοπικ
Μπάσκετ εσύ να πας καλά και όλα τα άλλα (τμήματα και διχασμός στο λαό ...
- Τρί 23 Σεπ 2025, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Γενικα το βρωμοσαιτ αυτο δεν κραταει πλεον ούτε τα προσχήματα. Ακόμα πιο βρώμικο το άρθρο που ξερουμε πλεον σε τι αποσκοπεί. Απλα ειναι σοκαριστικο να το κανουν τοσο απροκάλυπτα. Ο Γρηγοριάδης τωρα έγραψε άρθρο για το μπάσκετ! Ο Γρηγοριαδης, που μετα βίας ξερει ποδόσφαιρο, έκανε μπασκετική ανάλυση ...
- Τετ 01 Οκτ 2025, 20:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Να συνασπιστουμε ολοι οι μικρομετοχοι και να ζητησουμε απο τον Τελη φορολογικη και ασφαλιστικη ενημεροτητα, καθως και το ποινικο του μητρωο.
Να ξερουμε ποιος παει να μπει στο σπιτι μας.
Να ξερουμε ποιος παει να μπει στο σπιτι μας.
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 07:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Το Πούλιντζερ το έχει καπαρώσει ο ΑΣ από την αρχή, οι άλλοι παλεύουν για τη δεύτερη θέση.Mīngus έγραψε: Τετ 01 Οκτ 2025, 21:35 Δεν ξέρω ποιος αξίζει το Πούλιτζερ.
Αυτός με τις δόσεις του Ζαφείρη ή αυτοί στο 24 με την τρομερή ενημέρωση για την ΚΑΕ.
Θλιβεροί.
- Τετ 08 Οκτ 2025, 15:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δε θέλω να την πάρει ο Μυστακίδης και για να μη μαλώνουμε
νομίζω ότι και εσύ θα συμφωνούσες
ότι ο Ιβάν είναι και πιο σίγουρη
λύση αφού τον ξέρουμε και δε θα
έχουμε και διχόνοια. Οπότε με τη
λογική και εσύ μαζί μου είσαι.
Δε νομιζω οτι ο σαββιδης στη φαση αυταρκειας που ειναι θελει να ...
- Τετ 08 Οκτ 2025, 21:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Oση λασπη και αν προσπαθεις να ριξεις με γελοια site ολοι ξερουμε οτι ο Μυστακιδης ειναι ΠΑΟΚτσης. Και ειχε επι σειρα ετων σουιτα στην τουμπα και προερχεται απο περιβαλλον ακρως ΠΑΟΚτσηδικο.
Ακομα και ο τσαλτιδης γελαει με αυτο καθοτι δεν υπηρξαν ΠΟΤΕ.
Τι προσωπολατρεια είναι αυτή ρε μαν? Σου ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 15:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Δικά σου συμπεράσματα που παρουσιάζεις σαν γεγονότα.
Ούτε είπε πουθενά ο Μυστακίδης ότι τον ενδιαφέρει μόνο το γήπεδο, ούτε ξέρεις αν είχε πλάνο να πάρει την ΚΑΕ μήνες πριν.
Εντωμεταξυ δήλωση Μυστακίδη δεν έχουμε ακούσει ακόμα επίσημα ΠΟΤΕ από αυτόν, αλλά εδώ ακούμε αλλά και άλλα.
Με αφορμή ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 17:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Τολη θα σ μιλήσω για τον εαυτό μου και καμιά 15αρια γνωστούς γηπεδικους και 2-3 καλούς μου φίλους.
Ολοι έχουμε το ίδιο συναίσθημα .
Σαν να ακούσαμε ένα πολύ καλό νέο και μετά από 5 λεπτά ένα κακό .
Εννοώ ότι αν το όνομα Μυστακίδης το ακούγαμε πρώτη φορά σήμερα θα είχε πέσει το φόρουμ από την χαρά ...
Ολοι έχουμε το ίδιο συναίσθημα .
Σαν να ακούσαμε ένα πολύ καλό νέο και μετά από 5 λεπτά ένα κακό .
Εννοώ ότι αν το όνομα Μυστακίδης το ακούγαμε πρώτη φορά σήμερα θα είχε πέσει το φόρουμ από την χαρά ...
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 08:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί Josh πρώτον δεν υπάρχει αλλαγή σελίδας ακόμη. Δεύτερον οι δημοσιογράφοι που είναι δίπλα στην ΠΑΕ 13 χρόνια θα έγραφαν πολλά παραπάνω αν δεν είχε υπάρξει αυτή η επίθεση μέσω σοσιαλ μίντια και αρδ εκτός φορτζα. Δεν βγήκε ποτέ η πλευρά σαββιδη να στολίσει κανέναν με επίθετα όπως Τσετσένος. Αν ο ...
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 09:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Το τμήμα δεν είχε ποτέ3 δεκατίες σχεδόν) ιδιαίτερο χώρο όπως και δεν είχε ποτέ και ιδιαίτερη κάλυψη ούτε από αρδ ούτε από κόσμο. Γι αυτό και 25 χρόνια ρεπορτάζ αποκλειστικά μπάσκετ ΠΑΟΚ κάνει ο Κλείτος. Δεν είναι τυχαίο ότι τα περισσότερα σαιτς του ΠΑΟΚ και τα ράδια δεν έχουν κανέναν μπασκετικό ...