Η αναζήτηση βρήκε 308 εγγραφές

Return

από wickerman
Κυρ 31 Αύγ 2025, 23:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: 6. Dejan Lovren

Εμένα μου φάνηκε σταθερότατος και εξαιρετικός στο ψηλό παιχνίδι. Εντάξει, εννοείται πως όταν υπάρχει κοντοπούτανος γρήγορος αντίπαλος επιθετικός πρέπει να τον ντουμπλάρει κάποιος στα μαρκαρίσματα. Θα παίξει σε αρκετά παιχνίδια φέτος ειδικά εντός έδρας.
από Luigi Vampa
Τρί 23 Σεπ 2025, 11:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Δεν εμεινα στο σχολιο για την μη χρησιμοποιηση δευτερου φορ, αλλα στο σχολιο για την παραμονη του Ταισον για ολο το παιχνιδι. Εγω προσωπικα τον Ταισον τον θεωρω εξαιρετικα ατομιστη και αρνητικο απο περσι. Δειχνει να παιζει για την παρτη του και μονο, σαν να θελει να αποδειξει οτι δεν γερασε ...
από Grigorios_PAOK
Τρί 23 Σεπ 2025, 19:05
Jump to forum
Jump to topic

Μέχρι στιγμής ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλύτερος από ότι περίμενα και αυτό είναι έργο κυρίως Λουτσεσκου.
Αν παίζει τόσο επιβλητικό ποδόσφαιρο η ομάδα του Λουτσεσκου αυτή την εποχή φαντάσου πως θα παίζει όταν πιάσει τόπ φόρμα. Τα γκολ θα έρθουν!
από Miles
Τρί 23 Σεπ 2025, 20:28
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή όλο και περισσότερο σε διάφορα μέσα γράφονται σπόντες για τη φυσική κατάσταση των βάζελων, αν και δεν είδα τους αγώνες του στα προκριματικά του καλοκαιριού, αν δηλαδή είχαν φρεσκάδα στις εντάσεις και τα τρεξίματα, αυτό όλο είναι και η απάντηση τι θα παθαίναμε κι εμείς αν είμασταν φιτ στα ματς ...
από Andrew R
Τρί 23 Σεπ 2025, 21:06
Jump to forum
Jump to topic

Δυστηχως είναι απόλυτος σωστή η δήλωση. Σε ένα ματς που παίξαμε μια χαρά η λεγόμενη κριτική ξεσάλωσε. Καμία επαφή με την πραγματικότητα και την προσπάθεια που καταβάλει έως τώρα η ομάδα. Όλο κι περοσοτεροι παίκτες παίρνουν ευκαιρίες κι όλοι έχουν λόγο να αισθάνονται σημαντικοι χαρακτηριστικό ...
από keep_paokizein
Τετ 01 Οκτ 2025, 19:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Αλήθειες και πάλι από τον Λουτσέσκου.
Στήριξη και μόνο στήριξη στην ομάδα.
Χωρίς ναι μεν αλλά. Στηριξη αληθινής αγάπης.
Αυτή είναι η ομάδα, με αυτους τους παίκτες και αυτόν τον προπονητή.
Σε άλλους αρεσουν, σε άλλους όχι.
Οποιοι κι αν έρθουν σε κάποιους θα αρέσουν σε κάποιους όχι.
Το πρώτο και ...
από Ορτζονικίδης
Τετ 01 Οκτ 2025, 20:31
Jump to forum
Jump to topic

"
1) Η ήττα στο κύπελο σε στέλνει σε μονό αγώνα για τους 8 εκτός έδρας με κάποιον της πρώτης 4αδας δηλαδή ΠΟΚ είτε στην καλύτερη με ρούλη ή Κομπότη ή όποιος τέσπα βγει 4ος εφόσον βγεις 5ος. Άρα κύπελο παίζει από νωρίς να χαιρετίσουμε."

Παίζει να χαιρετήσουμε στο κύπελλο αν παίξουμε έξω με Ρούλη ή ...
από keep_paokizein
Πέμ 02 Οκτ 2025, 09:34
Jump to forum
Jump to topic

Panx Romana Εγω δε θα ζητήσω συγγνώμη από κανέναν διότι οι απόψεις σου εκφράζουν ακριβώς αυτό που δήλωσε ο Λουτσεσκου ότι δηλαδή «Υπάρχει ένα κλίμα λες και τελειώνει η σεζόν και ο ΠΑΟΚ είναι στη ζώνη του υποβιβασμού!» Είναι η τοξικότητα που κυριαρχεί στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Ειναι επομένως ...