Πραγματικά το σκηνικό μου φαίνεται φαρσοκωμωδία.
Είσαι ο Χ επιχειρηματίας, υποτίθεται ότι θες να φτιάξεις το γήπεδο βάζοντας 100-200-300 εκατομμύρια, γίνεται ο κακός χαμός με τον ερασιτέχνη - παραιτήσεις Κατσαρη κτλ, και αντί να βγεις επίσημα να πάρεις θέση να πεις είμαι ο τάδε και έχω αυτό το ...
Η αναζήτηση βρήκε 30 εγγραφές
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 01:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Συμφωνοι
Το σημερινο ειναι απλα μια επιδειξη "να εγω εχω τοσα, ετοιμα ζεστα, εσυ;"
Στην ουσια δεν εχουν μπει ακομα
Το σημερινό είναι απλά «τίποτα».
Και εγώ μπορεί να πάρω ένα χαρτί σήμερα από τη τράπεζα και να λέει ότι έχω 5 ευρώ καταθέσεις και την επομένη μέρα να έχω να πληρώσω ενοίκιο ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 08:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Δεν είναι καν εγγυητική φίλε καρπουζά.
Η εγγυητική όπως ειπώθηκε και σε άλλο topic βγαίνει υπέρ κάποιου δικαιούχου για συγκεκριμένο σκοπό και με συγκεκριμένους όρους του οποίους αν δεν εκπληρώσεις αυτή καταπίπτει και το ποσό που αναφέρεται σε αυτή δίνεται από την Τράπεζα στο δικαιούχο και στη ...
Η εγγυητική όπως ειπώθηκε και σε άλλο topic βγαίνει υπέρ κάποιου δικαιούχου για συγκεκριμένο σκοπό και με συγκεκριμένους όρους του οποίους αν δεν εκπληρώσεις αυτή καταπίπτει και το ποσό που αναφέρεται σε αυτή δίνεται από την Τράπεζα στο δικαιούχο και στη ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 16:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Φαντάζεστε να έρθει και να τον καλέσουν στην εθνική του για το Copa Africa;; 

- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 17:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Κατατέθηκε η πρόταση γράφει το Sdna! Μέχρι το 2029 με υπερδιπλασιασμό αποδοχών για φέτος !
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 09:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Βρε άλλες εποχές θα είχε ανακοινώσει ανανέωση Ντελια και κάνα δυο παιχταράδες και θα πήγαινε στην συνέλευση καβάλα στ άλογο . Αλλα δεν μπορεί για 1002 λόγους.
Το ότι δεν μπορεί να φτιάξει γήπεδο στα επόμενα δυο τρία χρόνια για τους ιδιους λογους το ξέρουμε όλοι κατά βάθος . Το πρόβλημα είναι ότι ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή όλο αυτό το ξεκατίνιασμα, γιατί ζητήθηκαν οικονομικές εγγυήσεις.
Φίλε συγγνώμη αλλά αυτό είναι μόνο η μισή ανάγνωση της ανακοίνωσης του ερασιτέχνη.
Από αρχαιοτάτων χρόνων γνωρίζουμε ότι το #1 που μεταβάλει την οικονομία είναι τα γεωπολιτικά γεγονότα. Όλοι οι πόλεμοι στην ιστορία της ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα γράψω μερικές σκέψεις μου όσο πιο συνοπτικά μπορώ ελπίζω να μη βγει μεγάλο σεντόνι.
1) Οικονομία ανεπηρέαστη από γεωπολιτικά γεγονότα δεν υπήρξε και δε θα υπάρξει ποτέ. Τώρα είναι με την πλάτη στο τοίχο ο Σαββίδης σε 1-2 χρόνια μπορεί να είναι ο Μυστακίδης ή ο οποιοσδήποτε άλλος. Η ανακοίνωση ...
1) Οικονομία ανεπηρέαστη από γεωπολιτικά γεγονότα δεν υπήρξε και δε θα υπάρξει ποτέ. Τώρα είναι με την πλάτη στο τοίχο ο Σαββίδης σε 1-2 χρόνια μπορεί να είναι ο Μυστακίδης ή ο οποιοσδήποτε άλλος. Η ανακοίνωση ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 15:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγνωμη για την αγνοια μου, αλλα ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ σε ενα τοσο μεγαλο ποσο/ εργο;
Οταν γινεται μια συμβαση εργου πχ ενα σπιτι αξιας 100000. Ο εργολαβος μεσο της τραπεζα καταθετει μια εγγυηση οτι θα πραγματοποιησει το εργο. Ειναι συνηθως ενα ποσοστο κοντα στο 10%. Δηλαδη θα δεσμευσω 10000 ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 15:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγνωμη για την αγνοια μου, αλλα ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ σε ενα τοσο μεγαλο ποσο/ εργο;
Ένα χαρτί από κάποια τράπεζα που πιστοποιεί ότι έχεις πρόσβαση σε Χ χρήμα, συνήθως δανεικό από την τράπεζα, για την χρήση του επι ενός συγκεκριμένου σκοπού.
Πχ αν είσαι ο Μυστακίδης ένα χαρτί της UBS που ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 16:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Άλλη μια φορά...
Για το λόγο αυτό, έχοντας πλήρη αίσθηση της ιστορικής ευθύνης, δίνουμε στον Ιβάν Σαββίδη το εύλογο χρονικό διάστημα έως 31/12/2025 να παρέχει τις απαραίτητες οικονομικές εγγυήσεις, (όπως αυτές θα συγκεκριμενοποιηθούν από την τεχνοκρατική επιτροπή που θα συσταθεί) ανάλογες της ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 16:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπόν επειδή η συζήτηση με την εγγυητική επιστολή κούρασε.
Για να ξέρετε τι πιθανώς θα ζητηθεί και είναι κάτι πολύ σύνηθες σε τέτοια έργα.
Όπως αναφέρει και η ΠΑΕ, θα συσταθεί εταιρία ειδικού σκοπού με την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας.
Εκεί θα ορίσεις μετοχικό κεφάλαιο και μπορείς να ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Απόλυτα λογικό δεν είναι ;
Εσύ για τι λες να το έκανε ; Για να πλουτίσει από την κερδοφορία των ελληνικών ΠΑΕ ;
Είναι αστείο να συζητάμε ότι οποιοσδήποτε επιχειρηματίας τέτοιου βεληνεκούς κάνει οποιαδήποτε κίνηση αν δεν έχει προσωπικό όφελος.
Εσύ για τι λες να το έκανε ; Για να πλουτίσει από την κερδοφορία των ελληνικών ΠΑΕ ;
Είναι αστείο να συζητάμε ότι οποιοσδήποτε επιχειρηματίας τέτοιου βεληνεκούς κάνει οποιαδήποτε κίνηση αν δεν έχει προσωπικό όφελος.
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 16:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Gross = μεικτά netto = καθαρά
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Tolis14 δεν είναι καθόλου εύκολο να διαλέξει πλευρά κανείς ακόμα γιατί δεν έχουμε ιδέα τι θέλει η κάθε πλευρά.
Ο Ιβάν είχε παρατημένη την ομάδα για χρόνια. Δεν ερχόταν, δεν την ενίσχυε, δεν προχωρούσε σε στρατηγικές επενδύσεις. Και δεδομένων των λοιπών επενδύσεων του δεν ήταν οικονομικό καθαρά ...