Η αναζήτηση βρήκε 141 εγγραφές
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Φταις Ιβάν γιατί δεν έβαλες χέρι νωρίτερα. Αφού δεν μπορείς να είσαι εδώ να τους συμαζευεις. Ελπίζω να κατάλαβες όντως ότι χρειάζονται στελέχη για να είναι η ομάδα στελεχωμένη σε όλα τα επίπεδα. Γιατί τα χρήματα φέτος ΔΕΝ ήταν το θέμα. Περιμένω εξελίξεις όντως για προπονητικό κ γήπεδο γιατί δεν ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε ρε χαρες σημερα.
Και καμια προσπαθεια να την κρυψετε
Λογικο...καποιοι περιμεναν καρτερικα αυτη την μερα απο τον προηγουμενο Ιουνιο
Και καμια προσπαθεια να την κρυψετε
Λογικο...καποιοι περιμεναν καρτερικα αυτη την μερα απο τον προηγουμενο Ιουνιο
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Έλεος, καρνάβαλος δεν ήμασταν. Αφελείς μέχρι ηλιθιότητας, ανακόλουθοι στις εξαιρετικές μας εμφανίσεις κύρια του διμήνου 15/12/25-15/2/26, ερασιτέχνες στο διοικητικό γίγνεσθαι και ότι άλλο θέλετε. Καταλαβαίνω τα νεύρα γιατί κι εγώ βγήκα από το μπαρ στο οποίο βλέπαμε τα ματς 150 ΠΑΟΚτσήδες και 4-5 ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Η πίεση από την άλλη πλευρά θα ασκηθεί με τεράστιο τρόπο πάνω στον Ιβάν φέτος. Ειλικρινά παρακαλάω να αλλάξει τρόπο λειτουργίας και σκέψης.. Ειλικρινά.
Να σε ρωτήσω κάτι φίλε;
Αυτή η άλλη πλευρά, υπάρχει κανένας - μη ιδιοτελής - λόγος που λειτουργεί ως άλλη πλευρά;
Υπάρχει κάποια εύλογη αιτία ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:14
- Jump to forum
- Jump to topic
οικογενειακό περίπτερο μια επιχείρηση που διοικείται από πατέρα, δύο γιους και έναν γαμπρό;
Δηλαδή μην ξεφύγουμε πια τόσο. Εσύ είσαι δηλαδή ικανοποιημένος με όλα ε ; Στον πλανήτη ΠΑΟΚ όλα καλά πάνε.
Δηλαδή η εταιρεία έχει μέσα 4 άτομα και το Μαράκι. Εντάξει, ας βάλει ένας την κάρτα να δούμε τί ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 19:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε εντάξει από το βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα είναι πρόοδος...
Τουλάχιστον αυτό δείχνει και αγάπη για την ομάδα ..
Τουλάχιστον αυτό δείχνει και αγάπη για την ομάδα ..
- Τετ 13 Μάιος 2026, 21:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν μπήκε το Team τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ για ζέσταμα, ένας τύπος μπροστά μου, μόνος του, άρχισε να μπινελικώνει τους παίχτες μας.
Εγώ άρχισα να φωνάζω επιδεικτικά ''μπράβο ρε ΠΑΟΚ'' και παρόμοια, έτσι για το σπάσιμο.
Ο τύπος κούνησε απογοητευμένος το κεφάλι, ίσως να είπε από μέσα του ''πρόβατο ...
Εγώ άρχισα να φωνάζω επιδεικτικά ''μπράβο ρε ΠΑΟΚ'' και παρόμοια, έτσι για το σπάσιμο.
Ο τύπος κούνησε απογοητευμένος το κεφάλι, ίσως να είπε από μέσα του ''πρόβατο ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 21:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος...
Και εγώ κριτική κάνω στη διοίκηση.
Αλλά αυτά που γράφετε είναι ντροπή...
Ξεχνάτε ποιο ήταν το ταβάνι του ΠΑΟΚ προ Ιβάν...
Και εγώ κριτική κάνω στη διοίκηση.
Αλλά αυτά που γράφετε είναι ντροπή...
Ξεχνάτε ποιο ήταν το ταβάνι του ΠΑΟΚ προ Ιβάν...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 21:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομιζω οτι αν δε βρεις ακρη ποιος θα διοικει, ποιος θα κανει μεταγραφες, ποιος θα ακουει τον προπονητη στις μεταγραφες και να χτισεις και το γηπεδο και το προπονητικο, ηρθε η ωρα να φυγεις. Εγραψα κατι παρομοιο.για τα χρεη το 2015. Δεν μου αρεσει καθολου ο τροπος που διοικει, ο τροπος που ...
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ και καιρό, αλλά ΕΙΔΙΚΑ σήμερα, φταίνε αποκλειστικά προπονητές και παίκτες
Ωραίο το πρηξοπούτσι μέρα νύχτα να ξηλώνουμε το πουλόβερ ονόματι "Ιβάν Σαββίδης" αλλά πρέπει να είναι κανείς πολύ μ@λ@κ@ς για να θεωρεί οτι χρειάζεται ΕΠΕΝΔΥΣΗ ή ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΛΙΚΙ για να ΜΗΝ παρουσιάσει οποιαδήποτε ομάδα το ...
Ωραίο το πρηξοπούτσι μέρα νύχτα να ξηλώνουμε το πουλόβερ ονόματι "Ιβάν Σαββίδης" αλλά πρέπει να είναι κανείς πολύ μ@λ@κ@ς για να θεωρεί οτι χρειάζεται ΕΠΕΝΔΥΣΗ ή ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΛΙΚΙ για να ΜΗΝ παρουσιάσει οποιαδήποτε ομάδα το ...
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ποιος ο λόγος να δημιουργείτε ταραχή χωρίς να εξηγείτε; Ή μιλήστε ή αφήστε μας να κοιμηθούμε ήρεμα μετά από μια τέτοια πρόκριση. Δε μου φαίνεται σωστό αυτό…
- Δευ 01 Σεπ 2025, 13:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Braithwaite είναι δεν υπάρχει κάτι άλλο μην τρελαίνεστε
- Δευ 01 Σεπ 2025, 13:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρωτη φορα βλεπω συνοπαδους να τους λεει ο αδερφος blackzone μεχρι και το ονομα και αυτοι να επιμενουν...."πες μας ποιος ειναι" αρνουμενοι να πιστεψουν οτι δεν ειναι ο Μιτροβιτς..

- Πέμ 04 Σεπ 2025, 18:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Ααα φτάσαμε σ αυτή την όμορφη εποχή του χρόνου που αρχίζουν οι βροχούλες και οι Άραβες μιλάνε για Λουτσέσκου
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Κυριε Τελη οταν με το καλο παρεις την ΚΑΕ κ επειδη εισαι δισεκατομμυριουχος , του χρονου περιμενουμε μπατζετ οβερ 15 μυρια για να διεκδικησουμε πρωταθλημα, σωστα?
Δε χρειάζονται τέτοια σχόλια όταν βλέπουμε χαραμάδα ελπίδας σε ένα τμήμα που είναι 25 χρόνια σε κώμα
Συμφωνώ. Δεν αρκεί το ...