Ο χατζο ακόμα και αν έχει δει το μέλλον και γνωρίζει ότι ο μυστακίδης θα καταστρέψει τον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αρνηθεί ην πρόταση του μυστακίδη... εκτός και αν αποφασίσει να μετακομίσει στην Σιβηρία...γι αυτό ας αφήσουμε κατά μέρος εξυπνάδες δημοτικού.
Επίσης έχει γραφτεί καμιά 500αρια φορές από τότε ...
Η αναζήτηση βρήκε 70 εγγραφές
- Σάβ 11 Οκτ 2025, 00:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Σημερα στην εκπομπη του sport24 ο διευθυντης του σταθμου ο σαμπρακος ειπε οτι προσεγγισε τον Μυστακιδη ο Αλαφουζος πριν 1 χρονο για την παε Παναθηναικος και ο Μυστακιδης δεν το συζητησε καν ενω του ειπε ξεκαθαρα οτι ειναι ΠΑΟΚτσης. Μαλιστα ο πατερας του ηταν εφορος στον ΠΑΟΚ παλαιοτερα.
Σε ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 13:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπερα. Παλιο μέλος εδω, VfB v2 για οσους θυμούνται. Θέλω να αναφερθώ σε αυτό.
Καμία αφέλεια δεν έχω.
Έχω πλήρη επίγνωση οτι στοχεύει στο γήπεδο, οτι έχει με το μέρος του τον ΑΣ ότι αγόρασε συνδέσμους κλπ κλπ.
Όπως έχω επίγνωση οτι ούτε ο Ιβάν είχε αγοράσει τον ΠΑΟΚ επειδή μεγάλωσε με ...
Καμία αφέλεια δεν έχω.
Έχω πλήρη επίγνωση οτι στοχεύει στο γήπεδο, οτι έχει με το μέρος του τον ΑΣ ότι αγόρασε συνδέσμους κλπ κλπ.
Όπως έχω επίγνωση οτι ούτε ο Ιβάν είχε αγοράσει τον ΠΑΟΚ επειδή μεγάλωσε με ...
- Τρί 28 Οκτ 2025, 21:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Άλλη μια φήμη από Τουίτερ φίλε, που δεν ισχύει κιόλαςfossa έγραψε: Τρί 28 Οκτ 2025, 21:03Δυστυχώς είναι κάποια πράγματα που δεν γράφονται.Montrealiotis έγραψε: Τρί 28 Οκτ 2025, 20:59 Τι βλακείες μπορεί να κάνουν πιστωτές όταν ο Μυστακίδης τους τα δίνει όλα εδώ και τώρα;
Πάντως δεν φταίει ο Τέλης.
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Άσε τις εξυπνάδες και μίλα καλύτερα για τον άνθρωπο που όταν σε έσωσε δεν είχες ξανακούσει το όνομα ΜυστακίδηςJim_Chatz έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:51 Φτάσαμε στο σημείο ο Χατζόπουλος να αντιμετωπίζει έναν επιχειρηματία του βεληνεκούς του Μυστακιδη λες και είναι κανένα αφερεγγυο παιδαρελι
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω μπλέξει τα μπούτια και απορώ με κάποιους που ξέρουν με τόση βεβαιότητα, τι έχει γίνει. Ρε παιδιά πριν κάνα μήνα δε γινόταν χαμός μη μετοχοποιησει τα λεφτά ο Ιβαν και πάρει και την ΚΑΕ για να μην την πάρει ο Μυστακιδης? Τώρα ξαφνικά αυτά τα λεφτά δεν είναι δάνειο, αλλά μαύρα? Και πως τα εμφάνισε ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Το λοιπόν, επειδή αυτή η νέα σαπουνόπερα με βρίσκει, και υποθέτω όχι εμένα μόνο, ιδιαίτερα κουρασμένο ψυχολογικά από όσα έχουν προηγηθεί εδώ και μισό χρόνο, τα γράμματα είναι απλά. Εφόσον ψεύδεται ο Χατζόπουλος, απαιτώ από την άλλη πλευρά να το αποδείξει. Με απτά στοιχεία. Όσο η φάση είναι επί της ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή διάβασα ένα κάρο ασχετα ή ευφάνταστα επιχειρήματα, μερικά δεδομένα για να μπούμε σε μια σειρα:
1) Αν κάποιος έδωσε μαύρα λεφτά, να τα κλάψει. Πρόβλημα του. Προφανώς θα πληρωθούν αυτά που αναγνωριζονται στα βιβλία. Οποτε οι κουβεντες περί μαύρων είναι ατοπες.
2) Τα χρέη μπορούν να πληρωθούν ...
1) Αν κάποιος έδωσε μαύρα λεφτά, να τα κλάψει. Πρόβλημα του. Προφανώς θα πληρωθούν αυτά που αναγνωριζονται στα βιβλία. Οποτε οι κουβεντες περί μαύρων είναι ατοπες.
2) Τα χρέη μπορούν να πληρωθούν ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Το τι ανοησίες έχουν γραφτεί εδώ μέσα δεν λέγεται.
Είναι απολύτως λογικό να μην έχετε κάποιες γνώσεις, αλλά παράλογο να επιμένετε.
Μαύρα λεφτά σε ΑΕ και μεταβιβάσεις μετοχών δεν υπάρχουν.
Χορηγίες που γίνονται δάνεια δεν υπάρχουν.
Επίσης λέτε και ξαναλέτε ότι τα χρέη βαραίνουν την ΚΑΕ. Και ...
Είναι απολύτως λογικό να μην έχετε κάποιες γνώσεις, αλλά παράλογο να επιμένετε.
Μαύρα λεφτά σε ΑΕ και μεταβιβάσεις μετοχών δεν υπάρχουν.
Χορηγίες που γίνονται δάνεια δεν υπάρχουν.
Επίσης λέτε και ξαναλέτε ότι τα χρέη βαραίνουν την ΚΑΕ. Και ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 18:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Η καε θα ξεχρεωσει μόνο με αλλαγή ιδιοκτησίας, δεν υπάρχει αλλος δρόμος να βγούμε απο τη μιζέρια. Και με ομολογιακό μπορεί να γίνει η δουλειά και με αλλαγή ιδιοκτησίας και πληρωμη μετά. Και ξαναλέω αν ο μυστακιδης είναι απατεώνας τον βγάζει εύκολα στην σέντρα ο Χατζόπουλος.
Αφού πέρασες από ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ λοιπόν κάτι τέτοια Αμερικανάκια, τα βλέπω σαν το ενοχλητικό σκουπιδάκι που έχει κάτσει εκεί πίσω στο φάρυγγα και περιμένεις απλά να σου έρθει η καλή η χλέπα για να το αποβάλεις.
Το συγκεκριμένο τυπάκι λοιπόν, ακόμα και μεγαλομέτοχος να γίνει στο μπάσκετ, προσωπικά σαν αυτό το σκουπιδάκι θα το ...
Το συγκεκριμένο τυπάκι λοιπόν, ακόμα και μεγαλομέτοχος να γίνει στο μπάσκετ, προσωπικά σαν αυτό το σκουπιδάκι θα το ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ένας πίνει τσάι στην εφορία και σκάει 11 μύρια (σημερινή αξία 16-17) και ξεχρεώνει τον ΠΑΟΚ όπως υποσχέθηκε.
Ο άλλος για 4 μύρια όλα μαζί, λέει θα δούμε και όταν και αν και έτσι κι αλλιώς.
Ο ένας λίγο πριν αναλάβει έστειλε πακέτα χρήμα για να κάνει ανακαίνιση και να πληρωθούν άμεσες υποχρεώσεις ...
Ο άλλος για 4 μύρια όλα μαζί, λέει θα δούμε και όταν και αν και έτσι κι αλλιώς.
Ο ένας λίγο πριν αναλάβει έστειλε πακέτα χρήμα για να κάνει ανακαίνιση και να πληρωθούν άμεσες υποχρεώσεις ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Νταπηκε και η ντροπή εδώ μέσα ΚΑΙ Σημερα
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι έγινε ρε παιδιά; Σας λύθηκαν οι απορίες τώρα; Κάναμε μάθημα το μεσημέρι για το πως γίνονται οι κινήσεις σε ΑΕ, και μετά βγήκαν οι βραδινοί. Πάνω που είπα να αρχίσω την επανάληψη, απάντησε η ΚΑΕ.
Πώς γίνεται πάντως ρε παιδιά παντού να είναι το θύμα αυτός ο καημένος ο Μυστακίδης;
Και μήπως πρέπει ...
Πώς γίνεται πάντως ρε παιδιά παντού να είναι το θύμα αυτός ο καημένος ο Μυστακίδης;
Και μήπως πρέπει ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει παιδιά το καταλάβαμε στην ιστορία του γηπέδου φταίει μόνο ο Ιβάν και ο ΑΣ όχι ο Μυστα..
Στην ιστορία της ΚΑΕ φταίει ο Χατζο και ο Ιβάν ,όχι ο Μυστα..
Ο Μυστα δεν φταίει ποτέ τυχαία είναι μέσα και στις δύο ιστορίες ...
Στην ιστορία της ΚΑΕ φταίει ο Χατζο και ο Ιβάν ,όχι ο Μυστα..
Ο Μυστα δεν φταίει ποτέ τυχαία είναι μέσα και στις δύο ιστορίες ...