Η αναζήτηση βρήκε 139 εγγραφές
- Δευ 27 Απρ 2026, 20:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Καλά έκανε και βοήθησε κόσμο. Τον ΠΑΟΚ δεν έπρεπε ποτέ να πάρει. Ηταν το μεγάλο του λάθος. Αν έπαιρνε ομάδα του ΠΟΚ θα είχε 20 τρόπαια θα είχε νέα γήπεδα χωρίς να βάλει μια και θα ήταν θεός.
- Δευ 27 Απρ 2026, 20:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Το τι γράφεται εδώ μεσα...
Δεν κανετε ολοι ενα διάλειμμα από το ίντερνετ, γενικά.
Δεν κανετε ολοι ενα διάλειμμα από το ίντερνετ, γενικά.
- Δευ 27 Απρ 2026, 21:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο ΠΑΟΚ ρε λέμε
- Δευ 27 Απρ 2026, 21:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι σφυγμοί μου είναι μια χαρά
γιατί ευτυχώς δεν έχω συγγενείς μάλλον που μετά την κηδεία μου θα πάνε να δουν μπάλα, η μια μέρα πριν ψοφήσω στο νοσοκομείο θα πουν εντάξει σε είδαμε καλό ταξίδι πάμε στα 130 χρόνια του ΠΑΟΚ να τραγουδήσουμε ΠΑΟΚ εκδρομές ναρκωτικά. Νοιώθω μια ανακούφιση βασικά
- Δευ 27 Απρ 2026, 22:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή συμμετείχα στην παραπάνω συζήτηση περί πένθους, μια διευκρίνηση.
Δεν έχω πει ποτέ μου τίποτα για τον Λουτσέσκου κι ούτε πρόκειται να πω.
Πόσο μάλλον τώρα που ο άνθρωπος έχει την όψη χαροκαμμένου.
Δεν έχω πει ποτέ μου τίποτα για τον Λουτσέσκου κι ούτε πρόκειται να πω.
Πόσο μάλλον τώρα που ο άνθρωπος έχει την όψη χαροκαμμένου.
- Τρί 28 Απρ 2026, 14:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Για εμένα το διαχρονικό και σημαντικότερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ένα!
Δεν υπάρχει ξεκάθαρος ρόλος στους εργαζόμενους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Δεν υπάρχουν ξεκάθαρες αρμοδιότητες στους εργαζόμενους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Δεν υπάρχουν ξεκάθαρες ευθύνες στους εργαζόμενους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκτός από τις χρονιές που είχες ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 15:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου
Τι γέλιο αυτο το φόρουμ πραγματικά. Μέχρι και ΕΛΑΣίτες εμφανίστηκαν που θα υπερασπιστούν τα πάτρια εδάφη.
Ακόμα πιο γέλιο προκαλούν οι CEO της Blackrock που κράζουν Μαράκια Παπαμιμίκους λες και δουλεύουν σε ψιλικά στη γωνία.
Είμαι άκρως περήφανος που ανήκω στο ίδιο φόρουμ με τέτοιες προσωπικότητες.
Ακόμα πιο γέλιο προκαλούν οι CEO της Blackrock που κράζουν Μαράκια Παπαμιμίκους λες και δουλεύουν σε ψιλικά στη γωνία.
Είμαι άκρως περήφανος που ανήκω στο ίδιο φόρουμ με τέτοιες προσωπικότητες.
- Τρί 28 Απρ 2026, 16:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που για την κριτική στον Παπαμιμικο βαραίνει η κομματική του ιδιότητα προ δεκαετίας την οποία έκτοτε έχει εγκαταλείψει και μαλιστα με άλλο αρχηγό ο οποίος πρόσφατα έχει διαγραφεί,
και όχι
η οικογενειακή του σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη και άρα η εμπιστοσύνη που δείχνει ότι του έχει για να τον ...
και όχι
η οικογενειακή του σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη και άρα η εμπιστοσύνη που δείχνει ότι του έχει για να τον ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 16:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Ευτυχώς που υπάρχουν και 2-3 λογικές φωνές σε αυτό το νήμα για να μην θυμίζει τελείως φοιτητική συνέλευση σε Κατάληψη του Χημείου στα 80s.
- Τρί 28 Απρ 2026, 17:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντως καποιοι έδω για να μην κρίνεται τη κίνηση αυτη είστε ικανοί να πειτε οτι χαρηκατε κιόλας που εγινε επίσημη αυτη η συνεργασια κ ειναι για το καλο της ομαδας. Μιλαμε η κωλοτουμπα παει σύννεφο
Μπορει να υπαρχει και μια καποια αν οχι ισορροπια αλλα λιγο μεγαλυτερη λογικη στους χαρακτηρισμους ...
- Τετ 29 Απρ 2026, 17:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Διοικητική αναδιάρθρωση θα κάνει, που σύμφωνα με το σάιτ του σε αυτό ειδικεύεται η εταιρεία του. Τι άσχετος και σχετικός.
Είπαμε, οι περισσότεροι δεν είμαστε φαν του οποιουδήποτε οννεδιτη. Και λάθος το timing της συνέντευξης
Δεν μίλησε και δεν σχετίζεται με το αγωνιστικό
Είπαμε, οι περισσότεροι δεν είμαστε φαν του οποιουδήποτε οννεδιτη. Και λάθος το timing της συνέντευξης
Δεν μίλησε και δεν σχετίζεται με το αγωνιστικό
- Σάβ 02 Μάιος 2026, 14:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης
Καλωσόρισες παικταρα μου. Νοιώσε σαν το γραφείο… ε το σπίτι ήθελα να πωJ007 έγραψε: Σάβ 02 Μάιος 2026, 13:48 Προχωραει το "απροχωρητο".
Ο ΠΑΟΚ μπλεγμενος σε μια αεναη υποσχεσιολογια για γηπεδα,προπονητικα, αναταξη στα 20 μεγαλυτερα κλαμπ της Ευρωπαικης ηπειρου..
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Στον 2ο χρόνο του πήρε πρωτάθλημα ο κλόουν, που παρεπιπτόντως δουλεύει πολύ καλύτερα του Σαββίδη. Έφερε σοβαρό άνθρωπο και του άφησε το πρότζεκτ δίνοντας του και σοβαρό μπατζετ. Εδώ πρέπει να εμπλέκονται, γιοι, ανηψιοί, γαμπροί, και κάθε τυχαίος.
Τι εννοείς ότι ο νέος αντιπρόεδρος δεν έχει το ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Αναλογικά φέτος τα πήγαμε χειρότεροι από πέρυσι.
Πέρυσι ήμασταν σκατά και έκατσαν όλα τα μεγάλα κεφάλια και είπαν ότι πήραν το μάθημά τους και θα έστηναν φέτος ομάδα για πρωτάθλημα.
Και παρουσιάστηκε ομάδα καρνάβαλος.
Καμία σημασία αν θα είμαστε 2οι ή 3οι.
Ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι ανασκουμπώθηκε ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί έχεις σχολιάσει εδώ και ένα χρόνο κάτι χωρίς ειρωνεία?
Το τί είναι ΠΑΟΚ εσύ το όρισες μάλλον, πάντως σίγουρα δεν είναι το ποστ σου στο τοπικ του προπονητή.
Επίσης έχετε ορίσει όπως λες ότι η εταιρεία είναι "οικογενειακό περίπτερο και για τον πεο" ότι και να γίνει. Αυτό τί είναι δηλαδή άποψη ...
Το τί είναι ΠΑΟΚ εσύ το όρισες μάλλον, πάντως σίγουρα δεν είναι το ποστ σου στο τοπικ του προπονητή.
Επίσης έχετε ορίσει όπως λες ότι η εταιρεία είναι "οικογενειακό περίπτερο και για τον πεο" ότι και να γίνει. Αυτό τί είναι δηλαδή άποψη ...