Η αναζήτηση βρήκε 139 εγγραφές

Return

από Taseos
Δευ 27 Απρ 2026, 20:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Καλά έκανε και βοήθησε κόσμο. Τον ΠΑΟΚ δεν έπρεπε ποτέ να πάρει. Ηταν το μεγάλο του λάθος. Αν έπαιρνε ομάδα του ΠΟΚ θα είχε 20 τρόπαια θα είχε νέα γήπεδα χωρίς να βάλει μια και θα ήταν θεός.
από Franky
Δευ 27 Απρ 2026, 20:41
Jump to forum
Jump to topic

Το τι γράφεται εδώ μεσα...

Δεν κανετε ολοι ενα διάλειμμα από το ίντερνετ, γενικά.
από Taseos
Δευ 27 Απρ 2026, 21:33
Jump to forum
Jump to topic

Οι σφυγμοί μου είναι μια χαρά :D γιατί ευτυχώς δεν έχω συγγενείς μάλλον που μετά την κηδεία μου θα πάνε να δουν μπάλα, η μια μέρα πριν ψοφήσω στο νοσοκομείο θα πουν εντάξει σε είδαμε καλό ταξίδι πάμε στα 130 χρόνια του ΠΑΟΚ να τραγουδήσουμε ΠΑΟΚ εκδρομές ναρκωτικά. Νοιώθω μια ανακούφιση βασικά
από leomatos88
Δευ 27 Απρ 2026, 22:02
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή συμμετείχα στην παραπάνω συζήτηση περί πένθους, μια διευκρίνηση.
Δεν έχω πει ποτέ μου τίποτα για τον Λουτσέσκου κι ούτε πρόκειται να πω.
Πόσο μάλλον τώρα που ο άνθρωπος έχει την όψη χαροκαμμένου.
από Maklaz
Τρί 28 Απρ 2026, 14:36
Jump to forum
Jump to topic

Για εμένα το διαχρονικό και σημαντικότερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ένα!
Δεν υπάρχει ξεκάθαρος ρόλος στους εργαζόμενους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Δεν υπάρχουν ξεκάθαρες αρμοδιότητες στους εργαζόμενους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Δεν υπάρχουν ξεκάθαρες ευθύνες στους εργαζόμενους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκτός από τις χρονιές που είχες ...
από R.A.T.M.
Τρί 28 Απρ 2026, 15:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου

Τι γέλιο αυτο το φόρουμ πραγματικά. Μέχρι και ΕΛΑΣίτες εμφανίστηκαν που θα υπερασπιστούν τα πάτρια εδάφη.
Ακόμα πιο γέλιο προκαλούν οι CEO της Blackrock που κράζουν Μαράκια Παπαμιμίκους λες και δουλεύουν σε ψιλικά στη γωνία.
Είμαι άκρως περήφανος που ανήκω στο ίδιο φόρουμ με τέτοιες προσωπικότητες.
από SCIFO
Τρί 28 Απρ 2026, 16:21
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό που για την κριτική στον Παπαμιμικο βαραίνει η κομματική του ιδιότητα προ δεκαετίας την οποία έκτοτε έχει εγκαταλείψει και μαλιστα με άλλο αρχηγό ο οποίος πρόσφατα έχει διαγραφεί,
και όχι
η οικογενειακή του σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη και άρα η εμπιστοσύνη που δείχνει ότι του έχει για να τον ...
από Kourdos
Τρί 28 Απρ 2026, 16:38
Jump to forum
Jump to topic

Ευτυχώς που υπάρχουν και 2-3 λογικές φωνές σε αυτό το νήμα για να μην θυμίζει τελείως φοιτητική συνέλευση σε Κατάληψη του Χημείου στα 80s.
από george188
Τρί 28 Απρ 2026, 17:34
Jump to forum
Jump to topic

Παντως καποιοι έδω για να μην κρίνεται τη κίνηση αυτη είστε ικανοί να πειτε οτι χαρηκατε κιόλας που εγινε επίσημη αυτη η συνεργασια κ ειναι για το καλο της ομαδας. Μιλαμε η κωλοτουμπα παει σύννεφο

Μπορει να υπαρχει και μια καποια αν οχι ισορροπια αλλα λιγο μεγαλυτερη λογικη στους χαρακτηρισμους ...
από Montrealiotis
Τετ 29 Απρ 2026, 17:50
Jump to forum
Jump to topic

Διοικητική αναδιάρθρωση θα κάνει, που σύμφωνα με το σάιτ του σε αυτό ειδικεύεται η εταιρεία του. Τι άσχετος και σχετικός.

Είπαμε, οι περισσότεροι δεν είμαστε φαν του οποιουδήποτε οννεδιτη. Και λάθος το timing της συνέντευξης

Δεν μίλησε και δεν σχετίζεται με το αγωνιστικό
από Taseos
Σάβ 02 Μάιος 2026, 14:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης

J007 έγραψε: Σάβ 02 Μάιος 2026, 13:48 Προχωραει το "απροχωρητο".
Ο ΠΑΟΚ μπλεγμενος σε μια αεναη υποσχεσιολογια για γηπεδα,προπονητικα, αναταξη στα 20 μεγαλυτερα κλαμπ της Ευρωπαικης ηπειρου..
Καλωσόρισες παικταρα μου. Νοιώσε σαν το γραφείο… ε το σπίτι ήθελα να πω
από Parolos
Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:06
Jump to forum
Jump to topic

Στον 2ο χρόνο του πήρε πρωτάθλημα ο κλόουν, που παρεπιπτόντως δουλεύει πολύ καλύτερα του Σαββίδη. Έφερε σοβαρό άνθρωπο και του άφησε το πρότζεκτ δίνοντας του και σοβαρό μπατζετ. Εδώ πρέπει να εμπλέκονται, γιοι, ανηψιοί, γαμπροί, και κάθε τυχαίος.

Τι εννοείς ότι ο νέος αντιπρόεδρος δεν έχει το ...
από San4
Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:06
Jump to forum
Jump to topic

Αναλογικά φέτος τα πήγαμε χειρότεροι από πέρυσι.

Πέρυσι ήμασταν σκατά και έκατσαν όλα τα μεγάλα κεφάλια και είπαν ότι πήραν το μάθημά τους και θα έστηναν φέτος ομάδα για πρωτάθλημα.

Και παρουσιάστηκε ομάδα καρνάβαλος.

Καμία σημασία αν θα είμαστε 2οι ή 3οι.

Ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι ανασκουμπώθηκε ...
από Parolos
Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:18
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί έχεις σχολιάσει εδώ και ένα χρόνο κάτι χωρίς ειρωνεία?

Το τί είναι ΠΑΟΚ εσύ το όρισες μάλλον, πάντως σίγουρα δεν είναι το ποστ σου στο τοπικ του προπονητή.

Επίσης έχετε ορίσει όπως λες ότι η εταιρεία είναι "οικογενειακό περίπτερο και για τον πεο" ότι και να γίνει. Αυτό τί είναι δηλαδή άποψη ...