Η αναζήτηση βρήκε 457 εγγραφές
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 22:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Όχι, ρε παιδιά, τι παρατημένος!
Πλάκα κανουμε;
Επιτρέπεται να απαντήσω χωρίς να υβριστω , να χαρακτηριστώ τρολ ή να ανέβει το ποστ μου μεθαύριο ή και ποτε;
Δεν βρίζω ούτε προσβάλλω καποιον. Αν δεν μπορώ, καθίστε και πείτε τα μόνοι σας παιδιά.
Δεν ήταν παρατημενος ο ΠΑΟΚ,
Απλώς πουλούσε ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 23:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι, ρε παιδιά, τι παρατημένος!
Πλάκα κανουμε;
Επιτρέπεται να απαντήσω χωρίς να υβριστω , να χαρακτηριστώ τρολ ή να ανέβει το ποστ μου μεθαύριο ή και ποτε;
Δεν βρίζω ούτε προσβάλλω καποιον. Αν δεν μπορώ, καθίστε και πείτε τα μόνοι σας παιδιά.
Δεν ήταν παρατημενος ο ΠΑΟΚ,
Απλώς πουλούσε ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 23:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Δινω το email μου στους μοντς,αν γνωριζουν απο τα νεα η παλια ακαουντ που να ξερουν καποιον να δινει λεφτα για προπαγανδα υπερ καποιου.Θελω να ανοιξω σπιτικο και οικονομικα σφιγγομαι.
Just saying,ε νιωθω κ μ@λακας αν αλλοι πληρωνονται για φθηνη προπαγανδα,τουλαχιστον εγω μπορω να κανω σωστη ...
Just saying,ε νιωθω κ μ@λακας αν αλλοι πληρωνονται για φθηνη προπαγανδα,τουλαχιστον εγω μπορω να κανω σωστη ...
- Παρ 26 Σεπ 2025, 16:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θα το ξαναπώ αδέρφια ΠΑΟΚτσηδες που δε θέτε Σαββίδη και γενικά κάτι σας χαλάει με αυτόν ή σε όσους γλυκοιταζουν Τέλη μεριά και μια αγάπη νιώθουν ανεξήγητη ή όχι, εξοπλιστείτε με υπομονή γιατί ο Σαββίδης κάνει κινήσεις που θα τον δέσουν περισσότερο με τον ΠΑΟΚ για δεκαετίες...
- Παρ 26 Σεπ 2025, 18:33
- Jump to forum
- Jump to topic
@mi8rio
Ως τώρα δεν πείθεις.
Kαι δεν θα πείσω ποτέ κανέναν, καθώς δεν έχω σκοπό να πείσω ούτε να προσηλυτίσω κανέναν.
Δεν σας γνωρίζω και δεν με γνωρίζετε, όλη η παλιά "φρουρά" του paokmania δεν υπάρχει πια που γνωριζόμασταν και προσωπικά με αρκετούς.
Και αν γνωρίζω κάτι παραπάνω, για αυτά ...
- Σάβ 27 Σεπ 2025, 18:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Taseos τα είπε όλα
Και να φανταστείς ότι εγώ το μόνο που έχω πει είναι ότι όταν κάποιος θέλει να αγοράσει πάει ρώτα την τιμή και διαπραγματεύεται. Ούτε για τον τέλη ειπα(πέρα από την επικοινωνιακή στρατηγική του) ούτε ότι δεν τον θέλω στο μπάσκετ. Έκανα και τρεις ερωτήσεις δεν απαντήθηκε καμία ...
- Τρί 30 Σεπ 2025, 17:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Το γυναικειο βολλει του ΠΑΟΚ το πηρε ο Αμοιριδης, οταν βολοδερνε στα τοπικα της ΕΠΕΣΘ και το εκανε την ομαδα που ειναι σημερα.
Μ ενα κυπελλο Ελλαδας και παιζοντας στους τελικους του πρωταθληματος.
Πληρωνει την ομαδα μονος του, χωρις καμμια εμπλοκη του ΑΣ στο διοικητικο, κατι που εχει βαλει ορο.
Μ ενα κυπελλο Ελλαδας και παιζοντας στους τελικους του πρωταθληματος.
Πληρωνει την ομαδα μονος του, χωρις καμμια εμπλοκη του ΑΣ στο διοικητικο, κατι που εχει βαλει ορο.
- Τετ 01 Οκτ 2025, 12:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Με έφαγε η αγωνία για το τι μπορεί να λένε στο συμβούλιο, συγκινήθηκε η μούσα και μου μίλησε.
Έλα Τέλη φτιάξε μου το κέφι
Και εγώ θα σου χτυπώ το ντέφι
Να μην είναι μεσημέρι μόνο
Που κοιμάμαι και δεν έχω χρόνο!
Για θεματοφύλακα θ’ αφήσω
Σαν σφουγγοκωλάριος να ζήσω
Το ραδιόφωνο της αμαρτίας
Ωχ ...
Έλα Τέλη φτιάξε μου το κέφι
Και εγώ θα σου χτυπώ το ντέφι
Να μην είναι μεσημέρι μόνο
Που κοιμάμαι και δεν έχω χρόνο!
Για θεματοφύλακα θ’ αφήσω
Σαν σφουγγοκωλάριος να ζήσω
Το ραδιόφωνο της αμαρτίας
Ωχ ...
- Τετ 01 Οκτ 2025, 14:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Απαντησε ο Κουβεντιδης στις αστειοτητες......
"Σ αυτούς, που καλλιεργούν την τοξικότητα και το διχασμό, επενδύουν σε αρνητικά αποτελεσματα και στην εύλογη δυσαρέσκεια, που αυτα προκαλούν στον κοσμο, και προσπαθούν να δημιουργήσουν "καταστάσεις", χρησιμοποιώντας παραμύθια χωρίς δράκο (και χωρίς ...
"Σ αυτούς, που καλλιεργούν την τοξικότητα και το διχασμό, επενδύουν σε αρνητικά αποτελεσματα και στην εύλογη δυσαρέσκεια, που αυτα προκαλούν στον κοσμο, και προσπαθούν να δημιουργήσουν "καταστάσεις", χρησιμοποιώντας παραμύθια χωρίς δράκο (και χωρίς ...
- Παρ 03 Οκτ 2025, 14:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Αν σχολίαζε το κάθε τι και ιδίως αυτή την περίοδο θα γινόμασταν ένα πραγματικό μπουρδέλο.
Οι σοβαροί άνθρωποι, επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες μεγάλων αθλητικών συλλόγων δρουν όχι κάτω από πίεση, ερευνούν, σχεδιάζουν πλάι των συνεργατών τους και παίρνουν τις ώριμες, τελικές τους αποφάσεις.
Να ευχόμαστε ...
Οι σοβαροί άνθρωποι, επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες μεγάλων αθλητικών συλλόγων δρουν όχι κάτω από πίεση, ερευνούν, σχεδιάζουν πλάι των συνεργατών τους και παίρνουν τις ώριμες, τελικές τους αποφάσεις.
Να ευχόμαστε ...
- Σάβ 04 Οκτ 2025, 18:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάθε χρόνο τα ίδια λέμε.
Και περιμένουμε ν'αλλάξει.
Ε, όχι δεν αλλάζει.
Τώρα στα 70 παρά;
Ο λαός τον αποθέωσε στη Τούμπα.
Του είπε "συνέχισε έτσι".
"Καύλωσα που σε είδα με το ελικόπτερο, πήρες τον Ζαφείρη, έβγαλες και κάτι φωτογραφίες στο λιμάνι και στη Θέρμη".
Τουλάχιστον να έφτιαχνες γήπεδο ...
- Σάβ 04 Οκτ 2025, 21:48
- Jump to forum
- Jump to topic
δεν ημουν ουτε στην πλευρα του γουμενος που σας χρειαζεται ,ουτε στην πλευρα της απαξιωσης του ευεργετη του συλλογου(που οτι και αν γινει αυτος θα ειναι ,τουλαχιστον για εμενα) αλλα ρε παιδια το να συγκρινουμε τον ιβαν με καποιον που ΘΑ αναλαβει η με καποιον που θελουν καποιοι να αναλαβει σορρυ αλλα ...
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 10:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ανακοίνωση γιατί βγήκε πριν τον αγώνα;
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 10:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι υπάλληλοι του Σαββίδη και θέλουν το κακό του ΠΑΟΚ
Όπως και οι παράγοντες που αναρωτήθηκαν τι στο διάολο γίνεται απ' το καλοκαίρι
Όπως και όλοι εμείς που λέμε για το έγκλημα τόσο καιρο και ακούμε ότι είμαστε προσωπολατρες και άλλα παρομοια τσίρκα
Ότι δεν έβρισκαν τόσα χρόνια από έξω, το ...
Όπως και οι παράγοντες που αναρωτήθηκαν τι στο διάολο γίνεται απ' το καλοκαίρι
Όπως και όλοι εμείς που λέμε για το έγκλημα τόσο καιρο και ακούμε ότι είμαστε προσωπολατρες και άλλα παρομοια τσίρκα
Ότι δεν έβρισκαν τόσα χρόνια από έξω, το ...
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 10:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Μιλάνε πολλοί για το timing της ανακοίνωσης.
Εγώ πάλι πιστεύω ότι το timing είναι το ιδανικό, καθώς δίνει στίγμα και μπορεί να προλάβει ή να περιορίσει περίεργες καταστάσεις σήμερα στο γήπεδο εάν τα πράγματα πάνε στραβά
Εγώ πάλι πιστεύω ότι το timing είναι το ιδανικό, καθώς δίνει στίγμα και μπορεί να προλάβει ή να περιορίσει περίεργες καταστάσεις σήμερα στο γήπεδο εάν τα πράγματα πάνε στραβά