Η αναζήτηση βρήκε 59 εγγραφές
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 23:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Όχι, ρε παιδιά, τι παρατημένος!
Πλάκα κανουμε;
Επιτρέπεται να απαντήσω χωρίς να υβριστω , να χαρακτηριστώ τρολ ή να ανέβει το ποστ μου μεθαύριο ή και ποτε;
Δεν βρίζω ούτε προσβάλλω καποιον. Αν δεν μπορώ, καθίστε και πείτε τα μόνοι σας παιδιά.
Δεν ήταν παρατημενος ο ΠΑΟΚ,
Απλώς πουλούσε ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 23:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Δινω το email μου στους μοντς,αν γνωριζουν απο τα νεα η παλια ακαουντ που να ξερουν καποιον να δινει λεφτα για προπαγανδα υπερ καποιου.Θελω να ανοιξω σπιτικο και οικονομικα σφιγγομαι.
Just saying,ε νιωθω κ μ@λακας αν αλλοι πληρωνονται για φθηνη προπαγανδα,τουλαχιστον εγω μπορω να κανω σωστη ...
Just saying,ε νιωθω κ μ@λακας αν αλλοι πληρωνονται για φθηνη προπαγανδα,τουλαχιστον εγω μπορω να κανω σωστη ...
- Παρ 26 Σεπ 2025, 16:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θα το ξαναπώ αδέρφια ΠΑΟΚτσηδες που δε θέτε Σαββίδη και γενικά κάτι σας χαλάει με αυτόν ή σε όσους γλυκοιταζουν Τέλη μεριά και μια αγάπη νιώθουν ανεξήγητη ή όχι, εξοπλιστείτε με υπομονή γιατί ο Σαββίδης κάνει κινήσεις που θα τον δέσουν περισσότερο με τον ΠΑΟΚ για δεκαετίες...
- Παρ 26 Σεπ 2025, 18:33
- Jump to forum
- Jump to topic
@mi8rio
Ως τώρα δεν πείθεις.
Kαι δεν θα πείσω ποτέ κανέναν, καθώς δεν έχω σκοπό να πείσω ούτε να προσηλυτίσω κανέναν.
Δεν σας γνωρίζω και δεν με γνωρίζετε, όλη η παλιά "φρουρά" του paokmania δεν υπάρχει πια που γνωριζόμασταν και προσωπικά με αρκετούς.
Και αν γνωρίζω κάτι παραπάνω, για αυτά ...
- Σάβ 27 Σεπ 2025, 18:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Taseos τα είπε όλα
Και να φανταστείς ότι εγώ το μόνο που έχω πει είναι ότι όταν κάποιος θέλει να αγοράσει πάει ρώτα την τιμή και διαπραγματεύεται. Ούτε για τον τέλη ειπα(πέρα από την επικοινωνιακή στρατηγική του) ούτε ότι δεν τον θέλω στο μπάσκετ. Έκανα και τρεις ερωτήσεις δεν απαντήθηκε καμία ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 09:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Ναι, είναι ελαφρώς off-topic... αλλά όπως είπε κι ένας φίλος πιο πάνω, έχει χαθεί κάθε ίχνος ρομαντισμού. Έχει χαθεί το πάθος για την ομάδα, το αγνό συναίσθημα, η καλώς εννοούμενη τρέλα. Έχω κάνει ταξίδι να έρθω να δω τον ΠΑΟΚ και κοιμήθηκα στο δρόμο, δεν με χάλασε καθόλου. Με είπανε τρελό. Είμαι ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 09:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Έλα ρε παιδιά θλίψη. Υπάρχει και η βαρύτητα των λέξεων και αυτή της θλίψης δεν συνάδει με την υποδοχή ενός αθλητή. Δεν χρειάζεται καν να μπούμε σε επιχειρηματολογια τύπου "κάποτε γκρέμιζαν τείχη για τους Ολυμπιονίκες" και εάν ο Ζαφείρης πληρεί αυτές τις προϋποθέσεις κτλ. Μια αυθόρμητη και ακακη ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 16:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγγνώμη παιδιά, δεν μπορούσα να αντισταθώ

- Δευ 25 Αύγ 2025, 17:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι από τις στιγμές που νοιώθεις ότι το καθήκον σου το έκανες. Παραλάβαμε εναν ΠΑΟΚ με τεράστιο λαό και ως γεννια παραδίδουμε στους νέους έναν ΠΑΟΚ με μεγαλομέτοχο βουνό, με λαό σε κάθε χωριό της χώρας ΠΛΕΟΝ , και με ΟΜΑΔΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΙΟΜΑΤΗ τίτλους και μεταγραφές ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ που κοιτα τους πάντες ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 09:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Πολυ σκονη εχει σηκωθει για το φορ... Αυτο ομως σημαινει οτι ο Τσαλοφιδης χαιρεταει;
Επισης κατι ειπανε οτι ο (((( μπουζας )))) εγραψε κατι για τον Ταισον. Εχει κανενας εικονα τι εγραψε ακριβως;
λεει οτι αντιμετωπιζει σοβαρο οικογενειακο προβλημα και ας ελπισουμε να το ξεπερασει χωρις να φυγει ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 11:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Το πορτοκαλί για Ντελια και sporting, περσινά ξινά σταφύλια λέω εγώ και βάζουν πάλι στο τρυπακι τον κόσμο μια μέρα πριν το ματς 

- Τετ 27 Αύγ 2025, 12:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Πληροφορία από γνωστό δημοσιογράφο που μου ανέφερε ότι κολλάει του Μορο, αλλά ταυτόχρονα χαλάει και του fitz-jim... Δύσκολα είμαστε για τις υποθέσεις των χαφ, στραβωσαν πολλές περιπτώσεις
Στο "πληροφορία από γνωστό δημοσιογράφο" σταμάτησα να διαβάζω.
Ουρμπανσκι δεν είναι ι εκλεκτός τελικά ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 14:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το: Ένας δημοσιογράφος, ή ένας που ξέρει μου ειπε κλπ, παρακαλώ να σταματήσει.
Κι εγώ μπορεί να γράψω ότι κάποιος μου είπε ότι θα πάρουμε Μαυροπάνο, Κραλ και Μανέ. Αυτοί που διαβάζουν όμως δεν γνωρίζουν την αξιοπιστία της πληροφορίας και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να παραπληροφορούνται ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 15:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην περιμένετε ούτε μία στο εκατομμύριο να φύγει ο Τσάλοφ. Μπακ και χαφ να έρθουν και να είμαστε κι ευχαριστημένοι.
- Τετ 27 Αύγ 2025, 18:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ερωτημα ειναι, γιατι να πιασουμε 27 Αυγουστου γ αυτους? Ας τους φερναμε απο 1 Αυγουστου αφου ειναι τοσο αξιολογοι παιχτες και ικανοι να καλυψουν τα κενα μας!
Ρωτησες αν ηταν διαθεσιμοι η αν ερχονταν; Τι ειναι οι μεταγραφες; Ραφι σουπερ μαρκετ που διαλεγουμε οτι μας κανει και παμε στο ...