Αναζήτηση για περισσότερες από 1996 εγγραφές

Return

από st4this
Τετ 31 Δεκ 2025, 13:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Ωραιες οι ερωτησεις σου, αλλα ξεχνας οτι προχθες ειδαν την αναρτηση του Α.Σ. και καταλαβαν πως πηγαινει για αυτους, λεγοντας ΑΕΚ Θεσσαλονικης. Προσπαθεις να βγαλεις ακρη με τους ηλιθιους; Τον Καπετανακο τον ρωτανε που ηταν ο Γιαννης πριν τον οσφπ και απανταει εκει οπου παρακαλουσατε για τα δελτια το ...
από navigator11
Τετ 31 Δεκ 2025, 14:02
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξερω που να το γραψω, αλλα ποιος ειναι αυτος ο Διαμαντιδης που μας εχουν πρηξει τα χανουμια και γιατι μας γραφουν οτι ο Βενγκα ξεσκεπασε τη παραγκα!? Εγινε κατι τοσο μεγαλο ας πουμε και το εχασα; Που εγινε ποτε Ποιος ειναι αυτος καν😭

Ο βένγκass τείνει τώρα να μεταλλαχθεί από τον απόλυτο ...
από Iznogoud4
Τετ 31 Δεκ 2025, 19:01
Jump to forum
Jump to topic

Κοίτα ρε παιδί μου, στην ΕΠΣΜ που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις ένας στους δυο είναι ΠΑΟΚ (ποσοστό ακόμα μεγαλύτερο αν βγάλεις όσους/ες δεν ασχολούνται) βγήκε αντιπρόεδρος ένας ΠΑΟΚτσής.

Μας έπιασαν στα πράσα οι χάρτινοι. Μπράβο Βένγκα!
από Γερασίμου
Πέμ 01 Ιαν 2026, 18:51
Jump to forum
Jump to topic

Ο Γιακουμάκης πάντως θα είχε 40 γκολ στο Ουγγρικό πρωτάθλημα. Μην τσιμπάμε. Για το ρόστερ της ΑΕΚ καλός είναι, για μας όχι για πρώτος. Αν θέλει να παίξει με ρόμβο ο Νίκολιτς θα τον χρειαστεί, αλλά το θέμα είναι πως θα τον ταϊσει όταν στα άκρα θα έχει τους τίμιους πλην μέτριους Ρότα και Πένραϊς ...
από ΑποστόληςΑ
Πέμ 01 Ιαν 2026, 22:55
Jump to forum
Jump to topic

gervasio artigas έγραψε: Πέμ 01 Ιαν 2026, 22:17 ο "δημαρχος" όταν ανελαβε καποτε ως κατι σαν "γραμματεας αθλητισμου Β.Ελλαδος" ερωτηθεις σχετικά ειχε πει:
ο γιος μου ειναι ΠΑΟΚ η γυναικα μου Αρης και εγω Ηρακλής
Τον ξέρω από 18 ετών
Κλασσική απάντηση πολιτικάντη που δεν θέλει να διώξει ψήφους άλλων ομάδων.
από Cylon-4
Κυρ 04 Ιαν 2026, 17:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV

Καλα τα παει ο σουρωμενακιας στην Σεβιλλη.
10 ηττες σε 18 παιχνιδια.
Χικ......
από Χόλγκερ Τρίμχολντ
Κυρ 04 Ιαν 2026, 18:29
Jump to forum
Jump to topic

@Miles
Περι νεόπλουτων.
Δεν έπαιζε ρόλο το χρήμα γιατί δεν χρειαζόταν να παίξει ρόλο.
Αρκούσε να έχει κανείς την αβάντα της κυβέρνησης πχ. Ρεάλ
Πιο σωστός χαρακτηρισμός θεωρώ πως θα ήταν κάποιος περιφραστικός όπως "ομάδες με πολύχρονη παρουσία στην κορυφή" ή αν σώνει και καλά θέλουμε ...
από Cylon-4
Δευ 05 Ιαν 2026, 09:53
Jump to forum
Jump to topic

Στον παγκοσμιου φημης και εγκυρο "πρωταθλητη" , κανανε γαργαρα το χθεσινο οθωμανικο στου Ρεντη.
Το συνηθιζουνε αλλωστε.
Μπεεεεε απογονοι.......
από Γερασίμου
Δευ 05 Ιαν 2026, 11:24
Jump to forum
Jump to topic

Η ουσία μετράει φίλε. Πέρασε; Όχι βέβαια. Το περσινό Ch. L. το πήρε η καλύτερη ομάδα η οποία επιτέλους σταμάτησε να στηρίζεται στα "λαμπερά" ονόματα-βεντέτες, στο ξοδεύω εκατοντάδες εκατομμύρια από τα πετροδόλλαρα και φέρνω όποιον θέλω (αποκορύφωμα η μεγαλύτερη μέχρι στιγμής ποδοσφαιρική απάτη του ...
από gervasio artigas
Δευ 05 Ιαν 2026, 11:42
Jump to forum
Jump to topic

Στον παγκοσμιου φημης και εγκυρο "πρωταθλητη" , κανανε γαργαρα το χθεσινο οθωμανικο στου Ρεντη.
Το συνηθιζουνε αλλωστε.
Μπεεεεε απογονοι.......

εδω ζητησαν τσαλεντζ στο τελευταιο μπλοκ/ποντο, μηπως και μια τριχα ακουμπησε φιλε
Εκει θα κολωσουν;;
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ εμβίων όντων ...
από Rexaris
Κυρ 11 Ιαν 2026, 21:08
Jump to forum
Jump to topic

Δεν είναι πρώτη φορά που έρχεται ξένος διαιτητής που είχε αφίσα τού Μαύρου στο δωμάτιό του όταν ήταν μικρός.
από thomas Murg
Κυρ 11 Ιαν 2026, 21:35
Jump to forum
Jump to topic

Εάν αυτό για το οποίο ακυρώθηκε του γκολ του σκουλικιού ήταν φάουλ αυτά που προηγήθηκαν στα γκολ της κούλας με τον ΟΦΗ ήταν και κίτρινη μαζί. Σκουπίδια!
από Caballo Viejo
Κυρ 11 Ιαν 2026, 22:16
Jump to forum
Jump to topic

Δεν έφτανε η ακύρωση - εφεύρεση του γκολ του Άρη πήγαν με το φάρδος που τους δέρνει να πάρουν πάλι το ματς από το πουθενά στο ενενήντα φεύγα με το σουτ του Μάνταλου νομίζω. Παρόλα αυτά φάνηκε η γύμνια της ΑΕΚ και τους βλέπω δύσκολους με τον Βάζελο την Κυριακή, αν δεν τους την κάνει ο ΟΦΗ μεσοβδόμαδα.
από marsantos
Δευ 12 Ιαν 2026, 02:07
Jump to forum
Jump to topic

Όλοι λοιπόν γκελαραν στο Χαριλάου.
8 Φλεβάρη υπάρχει μεγάλη ευκαιρία να σβήσουμε μία από τις 3 γκέλες.
Θα είναι όπως πάντα πολύ δύσκολο. Καμία ομάδα δε μπορεί να κάνει το παιχνίδι της εκεί μέσα.
3 στα 3 και πάμε για πολύ μεγάλο ντέρμπι.
από billagorn
Τρί 13 Ιαν 2026, 16:34
Jump to forum
Jump to topic

Μετα το "πρωταθλημα του 2018", εκεινο του 2023 ηταν η μεγαλυτερη ντροπη και προσβολη για το αθλημα, απο τα χρονια της ενδοξης παραγκας των παπουτσελειων πεναλτι.
Δεν εχει ξαναυπαρξει τετοια ομαδα παλαιστων που στην αμυνα να παιζει ατιμωρητο ξυλο για ενα ολοκληρο πρωταθλημα, αμυνα που ηταν σχεδον ...