Αναζήτηση για περισσότερες από 1996 εγγραφές
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 22:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Η χάρτινη έχει ξεκάθαρα ρέντα και σπρώξιμο. Ομάδα μέτρια.
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 23:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ειναι ομαδα αυτο το πραμα,θα χασει βαθμους,δεν την βαζω καν στο ιδιο επιπεδο με εμας κ τον γαυρο.
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 23:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπάρχει καμμια ΑΕΚ ως διεκδικήτρια του πρωκταθληματος
ΠΑΟΚ και ΕΟ ειναι οι διεκδικητες
Απλα η ΕΟ που ελεγχει την ΑΕΚ την εχει ως λαγό και "μπροστινη" για να φερνει προβληματα στον ΠΑΟΚ και να μην "φαινεται" η ΕΟ που παριστανει την ατοξικη παρθενα
Και εν τελει μπορει να την ....αναταμειψει με 2η ...
ΠΑΟΚ και ΕΟ ειναι οι διεκδικητες
Απλα η ΕΟ που ελεγχει την ΑΕΚ την εχει ως λαγό και "μπροστινη" για να φερνει προβληματα στον ΠΑΟΚ και να μην "φαινεται" η ΕΟ που παριστανει την ατοξικη παρθενα
Και εν τελει μπορει να την ....αναταμειψει με 2η ...
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 23:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Την επόμενη αγωνιστική παίζει Ατρόμητος- γκέι και Οαρης-αεχ .... όπως καταλάβατε εμείς αν δείξουμε σοβαρότητα με Παναιτωλικό εκτός που παίζουμε, ανεβαίνουμε πρώτοι!
Το άρης - αεκ γίνεται 3 μέρες πριν το παο - αρης για το κύπελλο. Ο άρης θα στοχεύσει ξεκάθαρα στο κύπελλο. Άλλο ένα δείγμα της ...
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 23:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε τα βρωμόχαρτα πατούσαν κορνες και πανηγύριζαν που κέρδισαν τον ΟΦΗ...
Θα τελειώσει η ρέντα τους και δεν θα μπορούν να παίζουν φορμαρισμενα μέχρι τα π.ο.
Απλά περιμένω το ξεφούσκωμα
Θα τελειώσει η ρέντα τους και δεν θα μπορούν να παίζουν φορμαρισμενα μέχρι τα π.ο.
Απλά περιμένω το ξεφούσκωμα
- Δευ 22 Δεκ 2025, 00:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα κάνουνε Χαρτούγεννα στη Νέα Φιλαδέλφεια λένε.
Ασπρόμαυρο είναι το πρωτάθλημα, ακούστε το καλά κλέφτες και ψεύτες.
Μετά από τη θλιβερή για την αξιοπρέπεια του ανθρώπου βραδιά, όπου το γκολ-πρωτάθλημα του Βαρέλα για 5 ολόκληρα λεπτά πραγματοποίησε το παιδικό μου όνειρο να δω τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 01:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Η Κούλα έχει μια 4αδα αγώνων στο πρωτάθλημα, στην οποία θα χάσει σίγουρα βαθμούς.
Εμείς από την άλλη αντίστοιχα έχουμε μια 4αδα που δεν νοείται να χαθούν πάλι βαθμοί.
Αν δεν κάνουμε κάνα τρελό και τους έχουμε από κάτω μετά που ανεβαίνουν Τούμπα, έχουμε ευκαιρία να τους αφήσουμε μια και καλή από ...
Εμείς από την άλλη αντίστοιχα έχουμε μια 4αδα που δεν νοείται να χαθούν πάλι βαθμοί.
Αν δεν κάνουμε κάνα τρελό και τους έχουμε από κάτω μετά που ανεβαίνουν Τούμπα, έχουμε ευκαιρία να τους αφήσουμε μια και καλή από ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 19:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορειτε να πειτε οτι θελετε για την επικοινωνιακη σταση της ομαδας απεναντι στη διαιτησια αλλα εγω προσωπικα χαιρομαι που δεν εχω τετοιους κλοουν να βγαζουν καφενειακου επιπεδου ανακοινωσεις μερα παρα μερα..αεχ η μαρθα βουρτση του ελληνικου ποδοσφαιρο με εναν μεγιστανα στο τιμονι που τους ...
- Τρί 23 Δεκ 2025, 16:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Εδω γραφουν/λενε με καμαρι (!) οτι το 18 ηταν το πιο μαγκικο εβερ
Για οπαδο του χαρτιου σιγουρα, αυτο ειναι μαγκια, να κλεβεις με τις πλατες αλλων, ολη τους η ιστορια δηλαδη ως ο φτωχοσ ψ(ιχ)ο(υ)λογλυφτης του ποκ
Για οπαδο του χαρτιου σιγουρα, αυτο ειναι μαγκια, να κλεβεις με τις πλατες αλλων, ολη τους η ιστορια δηλαδη ως ο φτωχοσ ψ(ιχ)ο(υ)λογλυφτης του ποκ
- Τετ 24 Δεκ 2025, 23:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμείς δεν είμαστε χαϊδεμένα παιδιά του δημοσίου, μέσω δεαβ άνετα θα μας κλείσουν την έδρα για κάνα χρόνο ή χειρότερα με την παραμικρη παρατυπία.
Αυτοί μπορεί να βάζουν λουμπινες με 17χρονα να μπλοκάρουν το πούλμαν τις αποστολής ή να μπουκάρουν με μπράβους σε αποδυτήρια αλλά ξερούν ότι το κράτος θα ...
Αυτοί μπορεί να βάζουν λουμπινες με 17χρονα να μπλοκάρουν το πούλμαν τις αποστολής ή να μπουκάρουν με μπράβους σε αποδυτήρια αλλά ξερούν ότι το κράτος θα ...
- Δευ 29 Δεκ 2025, 01:44
- Jump to forum
- Jump to topic
1) Κανει μπαμ οτι οι κουλες εχουν αναγκη να πιστεψουν οτι παλευουν να παρουν τιτλο κοντρα σε ολους και ολα :lol: :lol: :lol: :lol: , γιατι βαθια (πολυ βαθια) μεσα τους ξερουν οτι το 18 ηταν πουστι@ και το 23 παιζαν κατς και οχι μπαλα
Για λυπηση
2) Να μας πουν οι κουλες μια μονο ελληνικη πολη στην ...
Για λυπηση
2) Να μας πουν οι κουλες μια μονο ελληνικη πολη στην ...
- Δευ 29 Δεκ 2025, 01:48
- Jump to forum
- Jump to topic
...οσο και αν επρεπε ο αγωνας να διακοπει για το αντικειμενο στον πουστη τον Γκαρθια...
Φίλε εδώ διαφωνώ, πώς έπρεπε να διακοπεί ο αγώνας αφού δεν ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία; Επίσης πώς γίνεται σε όλα τα γήπεδα να πετάνε χαρτάκια και κορδέλες στον αγωνιστικό χώρο και να μην τιμωρείται ...
- Δευ 29 Δεκ 2025, 10:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω στα περι αεχ (και ως αεκτσης μεχρι τα 7 μου λογω οικογενειας απο την Πολη στο Παλαιο Φαληρο Αττικης οπου ειναι σχεδον ολοι) ελεγα στα ξαδερφια μου προσπαθωντας να ειμαι δικαιος.
Οποιος κερδιζε το δικαστηριο απο τους δυο μας θα εβγαινε χαρτινος (στη συζητηση περι ξυπνηματος με αλλους βαθμους ...
- Δευ 29 Δεκ 2025, 18:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Γελάω με το κουτόχορτο που πουλάει το Gazetta στους αναγνώστες του
Ο Γκεοργκίεφ ήταν ακριβός για τη Μπαρτσα και τον έφερε η ΑΕΚ
Ο Κουντούρης πάλι θα αλλάξει τα δεδομένα στον κατατρεγμένο ΠΑΟ· αυτός στον Παναιτωλικό δεν άλλαξε τα δεδομένα, θα το κάνει σε τόσο μικρή ηλικία σε μια «άρρωστη» ομάδα ...
Ο Γκεοργκίεφ ήταν ακριβός για τη Μπαρτσα και τον έφερε η ΑΕΚ
Ο Κουντούρης πάλι θα αλλάξει τα δεδομένα στον κατατρεγμένο ΠΑΟ· αυτός στον Παναιτωλικό δεν άλλαξε τα δεδομένα, θα το κάνει σε τόσο μικρή ηλικία σε μια «άρρωστη» ομάδα ...
- Τρί 30 Δεκ 2025, 12:31
- Jump to forum
- Jump to topic
παίδες, επειδή αναφερθήκατε στο κλεμμένο και αγγίξατε πολύ μα πάρα πολύ ευαίσθητες χορδές..
εγώ προσωπικά ακόμη δεν μπορώ να το ξεπεράσω και έχω την αίσθηση πως είναι πολλοί οι συνΠΑΟΚτζήδες που αισθάνονται έτσι..
τα θυμάμαι ΟΛΑ και ΜΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΜΑΤΙ.. και δυστυχώς δεν καταλάγιασε αυτό το ...