Αναζήτηση για περισσότερες από 1960 εγγραφές
- Τετ 24 Δεκ 2025, 23:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Καλά τόσα σίριαλ γύρισαν οι Μεξικάνοι, σε αυτό θα κολλήσουν. Εγώ το εκλαμβάνω ως διαπραγματευτικό παιχνίδι για το καλοκαίρι.
- Πέμ 25 Δεκ 2025, 17:11
- Jump to forum
- Jump to topic
@mpane76 Ωραια η αναλυση σου,αν με ρωτουσες Σερβο με κλειστα ματια,αλλα υπολογιζοντας τον Μιχαηλιδη για παρτενερ του η ακομα κ τον Κεντζιορα θα διαλεγα Σλοβενο.Μας λειπουν τα στοιχεια του.
- Πέμ 25 Δεκ 2025, 17:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακριβώς. Και οι ίδιοι ξέρουν ότι ούτε 5 ούτε 4 θα πάρουν.
Απλά ο παίκτης έχει δέσει, θέλει να μείνει, και είναι και Έλληνας.
Θα μείνει πιστεύω.
Τώρα με πόσα, δεν ξέρω. Όλοι θα κάνουν λίγο πίσω και θα βρεθεί λύση.
Απλά ο παίκτης έχει δέσει, θέλει να μείνει, και είναι και Έλληνας.
Θα μείνει πιστεύω.
Τώρα με πόσα, δεν ξέρω. Όλοι θα κάνουν λίγο πίσω και θα βρεθεί λύση.
- Σάβ 27 Δεκ 2025, 01:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλές οι χρημαστηριακές αξίες και τα βιογραφικά, αλλά αυτά είναι ενδείξεις μόνο και όχι αποδείξεις επιτυχίας.
Το ζήτημα είναι ο παίκτης να ταιριάζει στις απαιτήσεις της ομάδας, στο σύστημα και στα χαρακτηριστικά.
Όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν και πολύ σημασία.
Άλλα ο κόσμος δεν θέλει κανονικούς ...
Το ζήτημα είναι ο παίκτης να ταιριάζει στις απαιτήσεις της ομάδας, στο σύστημα και στα χαρακτηριστικά.
Όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν και πολύ σημασία.
Άλλα ο κόσμος δεν θέλει κανονικούς ...
- Τετ 31 Δεκ 2025, 11:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Σόρι αλλά δεν είναι επιχείρημα το τι κάνει τώρα ο Λύρατζης. Πως να παίξει σε ανώτερο επίπεδο όταν τα χρόνια εκείνα που ένας παίκτης κάνει το βήμα παραπάνω ο συγκεκριμένος δεν έπαιζε? Δεν έχω ιδέα αν άξιζε για ΠΑΟΚ ή όχι, αλλά κανένας ανενεργός παίκτης σ'αυτές τις ηλικίες δεν βελτιώνεται μαγικά ...
- Τετ 31 Δεκ 2025, 12:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν είναι όλοι οι νέοι ίδιοι. Κανέναν δεν χαντακωσαμε. Όσοι άξιζαν είτε παίζουν στον ΠΑΟΚ είτε παίζουν στο εξωτερικό.
Όσοι δεν ήταν για αυτό το επίπεδο παίζουν σε μικρομεσαίες ομάδες στην Ελλάδα.
Η ίδια κουβέντα εδώ και τόσα χρόνια.
Όσοι δεν ήταν για αυτό το επίπεδο παίζουν σε μικρομεσαίες ομάδες στην Ελλάδα.
Η ίδια κουβέντα εδώ και τόσα χρόνια.
- Τετ 31 Δεκ 2025, 14:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Μας πρήξανε ποσο ψαγμένη είναι η κίνηση Ριμπαλτα με τον 20χρονο Βούλγαρο στόπερ. Η κίνηση Σάρρη δεν είναι ψαγμένη? Και πόσο μάλλον όταν μιλάμε για Έλληνα γηγενή ,για τις λίστες στα 18 του και ενώ ήδη έχει πάρει ευρωπαϊκή εμπειρία έστω στους μικρούς μιας ιταλικής ομάδας?
Στα πολύ θετικά το ύψος του ...
Στα πολύ θετικά το ύψος του ...
- Τετ 31 Δεκ 2025, 15:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή ακούστηκε , ευτυχώς για εμάς.. στη Σαμπντόρια ο Μητογλου
- Παρ 02 Ιαν 2026, 11:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Κακώς ασχολείσαι με τον συγκεκριμένο Δημήτρη, τζαμπα χαλιεσαι, η λογικη του ειναι συγκεκριμένη. Μονο το μπατιρης λειπει απο αυτα που λεει, προχωραμε.
Το στοπερ επρεπε ηδη να ειναι εδω
Το στοπερ επρεπε ηδη να ειναι εδω
- Παρ 02 Ιαν 2026, 12:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Φέρτε στόπερ και δεξί μπακ μέχρι 7 Γενάρη . Δεν θέλω να δω να παίρνουμε παίκτες μετά το παιχνίδι με τον γαύρο στο κύπελλο . Περνάμε παίρνουμε δεν παίρναμε απλά παίρνουμε ένα στόπερ . Στόπερ και δεξί Μπακ χρειαζόμαστε έτσι κι αλλιώς . Θέλουμε δεξί Μπακ πιο καλό τεχνικά από τον Κενυ . Και στόπερ ναι ...
- Κυρ 04 Ιαν 2026, 01:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Το Μειτέ - Καμαρά σαν υπερκαυλωτικό κέντρο το λέγαμε υπολογίζοντας αφενός τον Καμαρά του γαύρου και αφετέρου την παραμονή Μειτέ μετά το πρωτάθλημα.
Το ότι στον ΠΑΟΚ κυριολεκτικά καταφέραμε να μην δούμε ποτέ τις δυνατότητες του συγκεκριμένου διδύμου δεν σημαίνει ότι σαν ιδέα ήταν για πέταμα: θέλαμε ...
Το ότι στον ΠΑΟΚ κυριολεκτικά καταφέραμε να μην δούμε ποτέ τις δυνατότητες του συγκεκριμένου διδύμου δεν σημαίνει ότι σαν ιδέα ήταν για πέταμα: θέλαμε ...
- Κυρ 04 Ιαν 2026, 22:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Βρε παίδες ,βαρέθηκα να διαβάζω για παίχτες άλλων ομάδων !
Τραβάτε στο αεχμανια αν είναι !
@gika πολλή μιζέρια βρε φίλε !
Τραβάτε στο αεχμανια αν είναι !
@gika πολλή μιζέρια βρε φίλε !
- Κυρ 04 Ιαν 2026, 23:55
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Δεν έχω δει τη συνέντευξη για να ακούσω τι ακριβώς είπε, αλλά θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός με τα λεγόμενά του - πάντως ακούγονται σίγουρα ως ευλογώ τα γένια μου. Κατά τ' άλλα, κυκλοφορεί μια άλλη ιστορία που λέει ότι όταν πήγε να δει Κάμπος στην Τουρκία, τότε ανακάλυψε τον Μπίσε. Ώστε ήξερε ...
- Δευ 05 Ιαν 2026, 12:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι να απορείς πως καταφέραμε να γεμίσουμε 160 σελίδες και να έχει έρθει μόνο ο Γερεμέγιεφ.
- Δευ 05 Ιαν 2026, 12:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Matheus Pereira
Dimitris Giannoulis
Vanja Drkusic
Triantafyllos Tsapras
Παίρνεις ή δεν παίρνεις πρωτάθλημα μετά? Ας έχεις και Jeremejeff φορ...
Δεν ξέρω αν παίρνεις πρωτάθλημα, την Γκότζαρεβα από καρδιά την χάνεις σίγουρα αν βάλει υπογραφή σε 4 αγορές παικτών με ελάχιστη αγορά τα 2 μύρια ...