Η αναζήτηση βρήκε 583 εγγραφές
- Πέμ 09 Οκτ 2025, 23:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Εάν δεν παίζει ο κωσταντελιας,ο καλύτερος Έλληνας παίκτης , τότε τι συζητάμε;
- Παρ 10 Οκτ 2025, 10:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα που το ξανά είδα, βάζουν ότι καλύπτει το πόδι του Κουρμπέλη στον βηματισμό του βγαίνοντας από την περιοχή αλλά εξαρτάται από ανθρώπινο χέρι που θα σταματήσει το καρέ. Δηλαδή αν πάρουμε ακριβώς τη στιγμή που κάνει επαφή το πόδι του Σκωτσέζου με τη μπάλα ίσως και να μην φαίνεται το πόδι του ...
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 21:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν τους εβαζες εναν Μπακασετα, εναν Κουρμπελη και εναν Ιωαννιδη, ναι ανετα.black death έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 21:35 Απορω παντως, οι ελπιδες που ειδαμε προχθες θα έτρωγαν τριμπαλο στο ημιχρονο;
Θα έχαναν απ'τους σκωτσεζους;
- Δευ 13 Οκτ 2025, 00:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Απόψε όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα με ήχο από τους σπορτκαστερ βίωσαν την σοφιστικέ προπαγανδα του αθηνεζικου παρακρατους του ποκ σε όλο της το "μεγαλείο".
Και ο Πρίντεζης και ο Νταμπιζας έδωσαν ρεστα προσπαθωντας να διαστεβλωσουν την σημασία όσων βλέπαμε. Από ότι προλαβα να διαβάσω εδώ και από όσα ...
Και ο Πρίντεζης και ο Νταμπιζας έδωσαν ρεστα προσπαθωντας να διαστεβλωσουν την σημασία όσων βλέπαμε. Από ότι προλαβα να διαβάσω εδώ και από όσα ...
- Τρί 14 Οκτ 2025, 19:33
- Jump to forum
- Jump to topic
και για να τελειωνουμε αυτο το καδρονι και ο κλικαδορος τρωει την θεση του καλυτερου ελληνα ποδοσφαιριστη!!!!!!!!!!!!!!!
- Τρί 11 Νοέμ 2025, 17:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Σκάσαμε 30 εκ στην Παιανία για να ζητάει η ΕΠΟ επιπλέον χρήματα από τους μεγάλους. Ο Φυσούν μόνο τον φροντιστή της λεωφόρου δεν έχει πάρει. Βλέπει παιδάκι με πράσινη φόρμα κ το παίρνει στην ήδη αποκλεισμένη 3 ματς πριν το τέλος Εθνική σε όμιλο με Σκωτία και Λευκορωσία.
Και ξαναλέω Μάκη όλα καλά;
Και ξαναλέω Μάκη όλα καλά;
- Τρί 11 Νοέμ 2025, 17:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Σήμερα βγήκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ και ζήτησε την συνδρομή των 4ων μεγάλων ομάδων οικονομικα για βελτιωτικά έργα στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας ( που πλέον είναι των εθνικών ομάδων).
Τα σχόλια σε κάθε άρθρο που αναπαράγει την είδηση είναι ενδεικτικα του προβλήματος και παθογενειων που έχουμε ως ...
- Πέμ 13 Νοέμ 2025, 21:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως για να είμαστε ειλικρινείς το pipeline των επιθετικών μας έχει Τζίμα μετά τους τωρινούς της Εθνικής. Ένα παιδί που έβγαζε μάτια περνώντας από τις μικρότερες ηλικίες κ τώρα είναι Πρέμιερ σε ένα πολύ αξιόλογο πρότζεκτ.
Ότι αποφασίστηκε να τον προσπεράσει ένας Τετει προσωπικά εμένα μου ξενίζει ...
Ότι αποφασίστηκε να τον προσπεράσει ένας Τετει προσωπικά εμένα μου ξενίζει ...
- Παρ 14 Νοέμ 2025, 14:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ειναι ενα στραβο αποτελεσμα.Ειναι μια παταγωδης αποτυχια να προκριθουμε σε ομιλο με σκωτια που της ειχαμε ριξει τριμπαλο.Το εχουμε πει χιλιες φορες.Γιατι εκεινη η εντεκαδα δεν ξαναπαιξε ποτε μαζι?Φυσικα και η ευθυνη βαραινει τον κλικαδωρο στον παγκο.
- Παρ 14 Νοέμ 2025, 15:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Εν τω μεταξύ αυτό με τον μπακασετα και το πώς αντιμετωπίζεται δείχνει και το επίπεδο ποδοσφαιρικων γνώσεων. Μπορεί να μην είναι Ντέλιας ( και ποιος είναι? ) αλλά και ο μπακασετας παικταρας είναι και μακάρι να είχε έρθει τότε αντί της επιλογής μουργκ.
Όσο για την Εθνική, για μένα είναι παράλογο να ...
- Παρ 14 Νοέμ 2025, 15:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Η εθνική αν θέλει καλύτερη αντιμετώπιση θα πρέπει να την κερδίσει με έργα. Σίγουρα γίνεται προσπάθεια προς τη σωστή κατεύθυνση αλλα έχει δρόμο ακόμα.
Ο Mπακατελας πέρα από μέτριος παίκτης είναι και μεγάλος π@π@ρ@ς πράγμα που δε βοηθάει και πολύ.
Ο Mπακατελας πέρα από μέτριος παίκτης είναι και μεγάλος π@π@ρ@ς πράγμα που δε βοηθάει και πολύ.
- Παρ 14 Νοέμ 2025, 16:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Λογω κλικας καλει μπακασετα σιωπη μανταλο μασουρα κουρμπελη εννοειτε.Τι θα πει εφερε καρετσα και ζαφειρη?Υποχρεωμενος ειναι να τους φερει αυτη ειναι η δουλεια του και οχι οι κλικες.Η ιστορια μας αρεσει δεν μας αρεσει εγραψε οτι αποκλειστικαμε απο κατωτερη ομαδα και δεν επαιζε ο καλυτερος ελληνας ...
- Παρ 14 Νοέμ 2025, 17:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Και που ξερετε οτι δεν απαιτει να παιζει ο μπακασετας?Απο που το γνωριζετε?ειστε κοντα στο περιβαλλον του κατα καποιο τροπο? γιατι ετσι και εγω μ αυτα που βλεπω λεω οτι ναι απαιτει και μαλιστα εις βαρος αλλων που αξιζουν.τον χαρακτηρα του τον γνωριζουμε απο τα μεταξυ μας παιχνιδια.φτανει με την ...
- Παρ 14 Νοέμ 2025, 18:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιος Μπακασέτας; Αυτή η ηθοποιός που τον άγγιξε ελαφρά ο Τάισον και έπεσε ξάτω σφαδάζοντας λες και τον έκοψαν με πριόνι;
Αν σας αρέσει δικαίωμά σας.
Εγώ τον σιχαίνομαι.
Αν σας αρέσει δικαίωμά σας.
Εγώ τον σιχαίνομαι.
- Παρ 14 Νοέμ 2025, 22:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Χαχα ενταξη εγώ το ξεκίνησα όλο αυτό , αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν αναφέρθηκα στα ποδοσφαιρικά του χαρακτηριστικά αλλά σε αυτό το ιδιαίτερα αντιπαθές τρόπο που υιοθετούν μια σειρά από πρακτικές για να σε κερδίσουν που δεν έχει καμία απόλυτος σχέση με τις υποτιθέμενες ποδοσφαιρικές τους ικανότητες ...