Αναζήτηση για περισσότερες από 1960 εγγραφές

Return

από kormi
Παρ 05 Δεκ 2025, 14:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III

https://www.transfermarkt.com/rafiu-dur ... ler/935760

https://www.transfermarkt.com/afimico-p ... ler/410649

Τελευταίο 6μηνο συμβολαίου και οι δύο!
Έτσι για το χουλιαμά :opaokara:

Υγ.το Τσάπρα του Λεβαδειακού κλείσ'τον από τώρα!!!Έχει και μούτρα ΠΑΟΚ :pano:
από xrisitsapa
Τρί 16 Δεκ 2025, 13:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III

Η αληθεια ειναι οτι μετα τη μεταγραφη Ζαφειρη, δεν θα ξαναπω "δεν μπορουμε να παρουμε τον Χ ".
Επειδη Ελλαδα εισαι, μπορει να ειναι πιο ευκολο να παρουμε Γιαννουλη απο οτι Τσαπρα ή Βηχο. Ισως και πιο φτηνο !

Σε καθε περιπτωση, αν τον θελουν πραγματικα, θα τον φερουν
από breakdown88
Τρί 16 Δεκ 2025, 18:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Σοβαρή ερώτηση: Μπορεί κάποιος να εξηγησει γιατί αντιμετωπίζουμε σα σκουπίδι έναν παίχτη που 2 χρόνια τώρα στο βάζελο έχει γκολ ανά 120' παιχνιδιού (χωρίς πέναλτι κιόλας αν είδα σωστά). Υπάρχουν πολλοί παίχτες στη σουπερλίγκ με αυτό το στατιστικό; Η απαξίωση βασίζεται σε άλλα χαρακτηριστικά του; Αν ...
από bane1980
Τρί 16 Δεκ 2025, 19:02
Jump to forum
Jump to topic

Γερεμέγεφ...
Σαν αντικαταστατης του άνιωθου, με καλύπτει.
Ουκ ολίγες φορές έχει ξελασπώσει τη ζελα.
Επίσης, έχει την κεφάλια που κάνουμε αμάν να εκμεταλλευτουμε κάνα στημένο, ω μη και να αποφεύγουμε να μας τα καρφωνουν οι αντιπαλοι αμυντικοι χωρίς να πηδάνε καν.

Σημαντικό ότι 1.1 παίζει άμα λάχει ...
από Josey Wales
Τρί 16 Δεκ 2025, 19:10
Jump to forum
Jump to topic

Το μόνο λογικό σενάριο που μπορώ να δω είναι να περιμένουν ότι ο Γιακουμάκης δεν θα είναι έτοιμος για τα πρώτα ματς με το νέο έτος και στην πορεία να έρθει και κάποιος άλλος που θα στείλει τον Γερεμέγεφ τρίτο.
από xrisitsapa
Τρί 16 Δεκ 2025, 19:12
Jump to forum
Jump to topic

Ας μην είμαστε υπερβολικοί στις κρίσεις μας, γιατί οι περισσότεροι εδώ μέσα ( κι εγώ ) πανηγυρίζαμε για «τον πρώτο σκόρερ της Κροατιας» , τον « βασικό φορ της ΤΣΣΚΑ και της Εθνικής Ρωσίας», κτλ κτλ

Επίσης δεν θυμάμαι και κανένα ενθουσιασμό το καλοκαίρι για τον Γιακουμάκη.

Όποτε λίγο κράτει ...
από Xlapatsas4
Τρί 16 Δεκ 2025, 22:20
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικα ο γερεμεγεφ για φορ του τελευταιου εικοσαλεπτου μου αρεσει. Να μπαινει σε στιγμες που απλα πρεπει να μπει η μπαλα μεσα, χωρις να χρειαζεται να πιεζει τοσο, γιατι αυτην την δουλεια θα την κανουν οι γυρω. Δεν ειναι η καλυτερη λύση για αυτον τον ρολο αλλα 1) ειναι vfm 2) αν ηταν ο καλυτερος ...
από Jean Valjean
Τετ 17 Δεκ 2025, 09:55
Jump to forum
Jump to topic

Γενικά η συζήτηση για τον γιερεμεγιεφ έχει φύγει παντελώς εκτός πλαισίου.

Καταρχάς να πω ότι μου φαίνεται τραγικό αν επέρχεται για δεύτερος. Επίσης δεν έχω σε καμία εκτίμηση το γενικότερο στυλ ποδοσφαιριστή που εκπροσωπεί ο γιερεμεγιεφ.

Ωστόσο η συζήτηση έχει εκτροχιαστεί παντελώς. Το βασικό ...
από gervasio artigas
Τετ 17 Δεκ 2025, 19:25
Jump to forum
Jump to topic

Οι τρεις έχουν "καλύτερα φορ" απο τον ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ έχει ίδια επίθεση με ΕΟ και ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ από τους άλλους
Τυχαίο θα είναι
Τεσπα
Η έλευση ΓΕΡΕΜΕΓΙΕΦ στα δικά μου ματιά δείχνει οτι ο ΠΑΟΚ δεν θα "χαλάει" την "συνοχή" των χαφ για να βγαίνει μπροστά ο ΚΑΜΑΡΑ μπας και πάρει κεφαλιά
Και ίσως ...
από kearkos
Τετ 17 Δεκ 2025, 20:57
Jump to forum
Jump to topic

Από όσα έχουν ακουστεί μέχρι τώρα, εμένα δε μου το βγάζεις από το μυαλό ότι ο Τσάλοφ θα χαιρετήσει, οπότε η ομάδα χρειάζεται ένα φορ ΑΜΕΣΑ. Ο Γιερεμέγιεφ, υπ' αυτές τις συνθήκες, είναι "ιδανική περίπτωση.
από DamoN
Τετ 17 Δεκ 2025, 22:36
Jump to forum
Jump to topic

Σαν μωρά ρε μλκ …
Καταρχάς ποιο κύπελλο
Επιπρόσθετα αν δεν μαμησω τον γαύρο στο καραισκακης ας μην το πάρω και τελος στον τελικό σκόρερ ο γερεμεγιεφ στο 90 και κύπελλο στον πύργο τον λευκό

@navigator11
από leomatos88
Τετ 17 Δεκ 2025, 23:13
Jump to forum
Jump to topic

:opaokara:
Καποτά φέρναμε Γκαβρανσιτς και νομίζαμε θα κάνει τη διαφορά

Συζητούσε η ομάδα να φέρει έναν Κουλιμπαλι και πιστεύαμε είναι ο νέος Μακελελε

Του ύψους και του βάθους ανάλογα με την γκαβλα μας.

Τώρα τα βλέπουμε όλα μαύρα και απαιτούμε από την ομάδα να μας αποδείξει το αντίθετο

Τότε ...
από smoothcriminal1926
Πέμ 18 Δεκ 2025, 00:14
Jump to forum
Jump to topic

Μονο εγω κατάλαβα απο τις δηλωσεις του Ραζβαν οτι ο Γερεμεγεφ μαλλον ερχεται ως 2ος??

Κανένα μάλλον. Σίγουρο μου φαίνεται εμένα έτσι όπως τα λεγε. Αναβάθμιση απο Τσαλοφ σίγουρα. Με σεντερ μπακ και εξτρεμ βασικούρες εγώ είμαι καλά, γιατί πάρα την μη ικανοποίηση μου, πιστεύω ο Σουηδός θα δώσει ...
από joshua
Πέμ 18 Δεκ 2025, 13:03
Jump to forum
Jump to topic

Αλλη βασικη μας διαφωνια ειναι οτι θα διαλυσει το αγωνιστικο αν φυγει ο Ραζβαν.Σε εναν ποδοσφαιρικο οργανισμο δεν ειναι ο προπονητης το βασικοτερο γραναζι αλλα το σωστο διοικητικο μοντελο με σαφεις,διακριτους ρολους με ανθρωπους με τις αναλογες γνωσεις στη καθε θεση.
από tolis14
Πέμ 18 Δεκ 2025, 13:30
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ αυτό που ξέρω μετά βεβαιότητας, διότι αλήθεια είναι ότι η συντριπτική πλειονοψηφία ημών των οπαδών, όπως επισημαίνει κι ο marsantos, έχουμε μαύρα μεσάνυχτα ως προς οτιδήποτε πραγματικά κρίσιμο γύρω από τα της λειτουργίας της ΠΑΕ, είναι ότι, όταν αποχωρήσει κάποια στιγμή ο εμμονικός ή/κι ο ...