Η αναζήτηση βρήκε 803 εγγραφές

Return

από Мир
Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Metagrafakias έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:45 Στον ΠΑΟΚ τελικα τι μας νοιαζει περισσοτερο??
Ο ΠΑΟΚ να γιγαντωθει παντου η να μην στεναχωρησουμε τον Ιβαν που βρισκεται υπο πιεση λογω πολεμου ??
Να πλουτίσουν τα μέλη που έχουν τα κοζια στον α.σ.
από aivas19
Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:57
Jump to forum
Jump to topic

Έχετε καταλάβει άραγε ότι ΠΑΕ και ΚΑΕ είναι 2 διαφορετικά "μαγαζιά".
Προφανώς και πρέπει να υπάρχει καλή σχέση μεταξύ τους, αλλά δεν μπορεί οι εξελίξεις του ενός να επηρεάζουν τον άλλον.

Εγώ είμαι υπέρ της αγοράς από Μυστακίδη, όπως και οποιαδήποτε επιφανή επιχειρηματία που θα έρθει και θα ...
από Sera4
Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:04
Jump to forum
Jump to topic

Πόσο αστείο που ξαφνικά βγάζουν όλοι μαζί άρθρα για το ''προφίλ''.
Σας βλέπουμε ρε τσομπάνηδες.

Πιο τσομπάνηδες φίλε Mngus, από αυτά που βιώσαμε με την εμφάνιση του κ. Μυστακίδη, δύσκολα θα βρούμε.

Από εκεί και πέρα, εκ των πραγμάτων καμία εμπιστοσύνη δεν μπορεί να υπάρχει ούτε σε κανέναν ...
από Maklaz
Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:05
Jump to forum
Jump to topic

Έχετε καταλάβει άραγε ότι ΠΑΕ και ΚΑΕ είναι 2 διαφορετικά "μαγαζιά";
Προφανώς και πρέπει να υπάρχει καλή σχέση μεταξύ τους, αλλά δεν μπορεί οι εξελίξεις του ενός να επηρεάζουν τον άλλον.

Εγώ είμαι υπέρ της αγοράς από Μυστακίδη, όπως και οποιαδήποτε επιφανή επιχειρηματία που θα έρθει και θα ...
από Fawkes
Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:17
Jump to forum
Jump to topic

Βλέπω αναρτήσεις από ΠΑΟΚάρχες του Χ για τον Χατζόπουλο και θέλω να ξεράσω, είμαστε κοντά στο να πιάσουμε πάτο.
από nunies4
Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:41
Jump to forum
Jump to topic

Όση διαφορά είχε όταν μας τα κάνατε Ζέπελιν τόσα χρόνια για τον εξαφανισμένο Ιβάν την ώρα που η ΠΑΕ είχε απρόσκοπτη λειτουργία και ο Ιβάν καθημερινή επαφή με στελέχη και παίκτες και η ομάδα κατακτούσε τίτλους
Αλλά εκεί απαιτούσατε να "εμφανιστεί" στο πόπολο
από Dimitrisou
Κυρ 07 Σεπ 2025, 16:24
Jump to forum
Jump to topic

Δώσε ρε Χατζόπουλε την ομάδα στον τελη να ησυχάσουμε...ξαφνικά αυτοί που λέγανε ότι φτάνει με την λατρεία στο Σαββίδη κάνουν το ίδιο με τον Μυστακιδη...
από zissos
Κυρ 07 Σεπ 2025, 17:43
Jump to forum
Jump to topic

Να γράψω και εγώ τον προβληματισμό μου όσο αφορά τις μπασκετικές γνώσεις που μπορεί να έχει ο αναμφισβήτητα δισεκατομμυριούχος κ. Μυστακίδης.
Όποτε επιχείρησε μπάσιμο έφαγε τάπα. Την πρώτη- πρώτη φορά δεν χρειάστηκε γιατί έκανε airball.
Προχτές του έκανε μια crossover ο Χατζόπουλος και του έδωσε ...
από gervasio artigas
Κυρ 07 Σεπ 2025, 17:55
Jump to forum
Jump to topic

Να γράψω και εγώ τον προβληματισμό μου όσο αφορά τις μπασκετικές γνώσεις που μπορεί να έχει ο αναμφισβήτητα δισεκατομμυριούχος κ. Μυστακίδης.
Όποτε επιχείρησε μπάσιμο έφαγε τάπα. Την πρώτη- πρώτη φορά δεν χρειάστηκε γιατί έκανε airball.
Προχτές του έκανε μια crossover ο Χατζόπουλος και του έδωσε ...
από theo-drama
Κυρ 07 Σεπ 2025, 21:53
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ για να καταλάβω δλδ
Αρχικά.... επειδή, ήθελε εξαρχής την ΚΑΕ, (πήγε, μέσω ΑΣ, που είχε εκπρόσωπο το μετρο, στην αρχη να κάνει το μπάσιμο με τη Νέα Τουμπα) ούτως ώστε στο τέλος να πάρει την ΚΑΕ κ ΌΧΙ τελικά την ΠΑΕ (οπως διαφάνηκε τότε).

Κάπου μπερδεύομαι ή είμαι σε καλό δρόμο.
από Dimitrisou
Δευ 08 Σεπ 2025, 15:41
Jump to forum
Jump to topic

gergeo4 έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 15:32 μιλαει για χατζοπουλο υποτιμητικά ή με γελουν τα ματια μου;
Καθόλου δεν σε γελούν όπως και για Σαββίδη...αυτοί οι θεματοφύλακες τόσα χρόνια πάντως φωνή δεν είχαν..εψαξα λίγο να δω ποιος είναι και γενικότερα ανά τα χρόνια μόνο κακια βγάζει για τους πάντες ..
από Equalizer
Δευ 08 Σεπ 2025, 15:48
Jump to forum
Jump to topic

Η τοποθέτηση Καλπάκη δεν είναι τίποτα άλλο από δημιουργία εντυπώσεων με άκρως αμφισβητήσιμο στόχο

Δεν βγάζει καλά καλά νόημα, ένας αχταρμας υπονοιων είναι

Αν έχει την καλοσύνη να εξηγήσει τι εννοεί και τι του φταίει, ίσως καταλάβουμε

Ποια αγάπη έδειξε ο Μυστα στο μπάσκετ; Αρχικο ενδιαφέρον ...
από Taseos
Δευ 08 Σεπ 2025, 15:55
Jump to forum
Jump to topic

Γενικά θα εμφανιστούν όλοι όσοι είχαν άποψη όσο το πάπλωμα ήταν μικρό εντός πόλης. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται. Νέες ευκαιρίες .
από george188
Δευ 08 Σεπ 2025, 15:55
Jump to forum
Jump to topic

"Εξαιρετική" τοποθέτηση καλπάκη εκ του ασφαλούς και έχοντας παρει ΤΖΑΜΠΑ τις μετοχες τοτε για να ειναι "θεματοφύλακας". Μπράβο κ. Καλπάκη, οπως προείπε και ο Equalizer θυμηθήκαμε και τα παλια, πολυ χρησιμος ο λαικισμός. Άλλωστε αν ειχατε βάλει 1-2 εκατομμύρια φαντάζομαι θα τις παραχωρούσατε ΤΖΑΜΠΑ ...
από gervasio artigas
Δευ 08 Σεπ 2025, 15:56
Jump to forum
Jump to topic

Ρε τον Δημητρακη τον ..βενζινά
Που "επαιξε" στον ΠΑΟΚ γιατι δεν επιασε στον Παναθηναικό
Που ειπε οτι "ο ΜΠΑΝΕ δεν είναι στους κορυφαίους του ΠΑΟΚ"