Αναζήτηση για περισσότερες από 5014 εγγραφές

Return

από renegade
Τετ 13 Μάιος 2026, 00:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Εν τω μεταξύ εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει την επιχειρηματολογία.
Η διαφωνία ποια είναι, η μη αποδοχή ότι η πλευρά της Μυστακίδη προσπάθησε και προσπαθεί να εμπλακεί με την παε και το γήπεδο?
Νομίζω ότι δεν υπάρχει έστω ούτε και ένας που να πιστεύει ότι αυτό δεν έχει συμβεί και δεν συμβαίνει ακόμα ...
από Μπαρκαρούτσος
Τετ 13 Μάιος 2026, 02:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Μωρή πουτάνα ΚΑΕ, δεν με αφήνεις να κάτσω στην ησυχία μου, να απομακρυνθώ εντελώς από εδώ μέσα.

Διαβάζω τις δηλώσεις Μπουντούρη και ένα πράγμα θέλω να πω:

ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ.
Όποιος δεν αντιλαμβάνεται την αιτία του διχασμού στον ασπρόμαυρο πλανήτη ...
από Μπαρκαρούτσος
Τετ 13 Μάιος 2026, 02:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νίκος Βεζυρτζής

Εντάξει κύριε Yesman; Που μιλούσες και με έντονο ύφος στη συνέντευξη τύπου για να πεις τι να μη ρωτούν οι αρδ, για να πεις στη ΓΣ των μετόχων ότι δεν θα συζητηθεί το θέμα των χρεών.

Άντε τράβα τώρα κρύψου στην ίδια σπηλιά με τον Κατσαρή, μη σε βρει κανείς και σε πει να δώσεις συνέντευξη πουθενά να ...
από Guitarman
Τετ 13 Μάιος 2026, 08:53
Jump to forum
Jump to topic

ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ.

Ευτυχώς για την ψυχικη μου υγεια τους τελευταίους μηνες λογω υποχρεώσεων εχω χάσει την επαφή μου με την καθημερινότητα του ΠΑΟΚ. Εξάλλου οπως το λέει ο Μπαρκας ειναι. Εμεις τα λέμε εδω και πολυ καιρο (11 μηνες... τον Ιούνιο ...
από PAOKevolution
Τετ 13 Μάιος 2026, 08:57
Jump to forum
Jump to topic

Ναι κιθαρίστα κορόιδευε...
Όταν θα παίρνει ο ΑΣ το 30% από τα καλαμπόκια και τα μπατιρόσπορα που θα πουλάει το Παλάτι και θα πλουτίσει, εκεί να σε δω!
Διχαστικέ!

Τι ζούμαστε πάλι ρε μπούστη μου!
από gervasio artigas
Τετ 13 Μάιος 2026, 09:20
Jump to forum
Jump to topic

στο september η αποστολη της ΑΕΚ Αθηνων
ΟΚ Τελη
καταλάβαμε "τι" ακριβώς παίζεται
Συνέχισε απτόητος..
από loukas karadimos
Τετ 13 Μάιος 2026, 10:35
Jump to forum
Jump to topic

οσοι αναρωτιεστε ποιος ειναι ποιος και τι συμβαινει διαβαστε με προσοχη τις ανακοινωσεις αποχωρησης των τριων, και τους αντικαταστατες τους και μια χαρα θα καταλαβετε τα περισσοτερα απ οσα χρειαζετε να ξερετε

ναι υπαρχει πολυ παρασκηνιο αλλα δεν ειναι για να λεγεται ανωνυμα σε ενα φορουμ, οχι ...
από TsantiridisG
Τετ 13 Μάιος 2026, 11:10
Jump to forum
Jump to topic

https://www.ieidiseis.gr/parapolitika/762677/diatages-pliromon-se-varos-toy-teli-mystakidi/

Λογικά για Χατζοπουλο κτλ είναι ή παίζει κ για αλλού φέσια ; Πάντως, τέτοια προπαγάνδα μάγκες , ούτε ο Γκεμπελς.

Όλη την ώρα άρθρα για τα ποσά ΘΑ βάλει, Ευρωλίγκας, ενώ ουσιαστικά παρακαλούσαμε να ...
από Maklaz
Τετ 13 Μάιος 2026, 11:16
Jump to forum
Jump to topic

οσοι αναρωτιεστε ποιος ειναι ποιος και τι συμβαινει διαβαστε με προσοχη τις ανακοινωσεις αποχωρησης των τριων, και τους αντικαταστατες τους και μια χαρα θα καταλαβετε τα περισσοτερα απ οσα χρειαζετε να ξερετε

ναι υπαρχει πολυ παρασκηνιο αλλα δεν ειναι για να λεγεται ανωνυμα σε ενα φορουμ, οχι ...
από loukas karadimos
Τετ 13 Μάιος 2026, 11:22
Jump to forum
Jump to topic

Η άλλη πλευρά δεν σηκώνει το γάντι επίτηδες( απο ότι καταλαβαίνω το ξέρεις καλά), αν ανοίξουν στόματα και βγούνε διαρροές η ζημιά θα είναι μεγαλύτερη από ότι θεωρούν μερικοί και θα πιάσει ολόκληρο τον οργανισμό. Ακόμα και τους φαινομενικά "δεν ήξερα".

Πολλά είναι αυτά που δεν λέγονται ...
από Ιάσονας
Τετ 13 Μάιος 2026, 11:32
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν καταλαβαίνω.

Έχει δίκιο ο ΑΣ αν ζητάει αστρονομικό ποσό για το ενοίκιο; Ξέρουμε αν ισχύει αυτό;

Αν έχει δίκιο, γιατί έχει δίκιο;

Πότε έγινε αρεστός ο ΑΣ; Όταν γύρισε από την πλευρά Μυστακίδη στο 15-0 Ιβάν;

Είναι καλός τώρα ο φούρναρης Ησαϊάδης; Ο γεωπολιτικός αναλυτής;

Πολλά τα ...
από paoki19
Τετ 13 Μάιος 2026, 12:00
Jump to forum
Jump to topic

Εύχομαι να μην πέσει στα χέρια σου ποτέ η ΠΑΕ.
από aivas19
Πέμ 14 Μάιος 2026, 14:52
Jump to forum
Jump to topic

Εμεις- Εσείς .

Όλη η αρρώστια που περνάει ο ΠΑΟΚ από πέρσι το καλοκαίρι, σε ένα ποστ.

Ας μη γινόταν το τρύπημα, τι να κάνουμε τώρα

εγώ συνεχίζω να μην καταλαβαίνω καν ποιο ήταν το τρύπημα . δεν ήρθε μόνος του έγινε μια έκκληση της παε προς τον ερασιτέχνη να βρει χρηματοδότηση και αυτός ...
από Guitarman
Πέμ 14 Μάιος 2026, 16:41
Jump to forum
Jump to topic

Η κουβέντα αυτη κανει κύκλους εδω και εναν χρόνο. Πλεον δεν εχω κατι νεο να πω. Ανακεφαλαιωνω ορισμένα πράγματα εδω περνοντας αφορμη απο πολλες ανακρίβειες που γραφονται για οσους δεν πετάμε και την σκουφια μας για τον Θεσσαλονικεα:

1) Το μπασκετ φυτοζωουσε. Ναι. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου ...
από Guitarman
Πέμ 14 Μάιος 2026, 16:43
Jump to forum
Jump to topic

Επειδη δεν ειμαι ουτε στο μυαλο του κυρκυρ ουτε μεσα στην ΠΑΕ,να ρωτησω ποιο το παραλογο ακομη και ετσι να το εννοουσε?ποια ΠΑΕ στην ελλαδα εχει πληρωσει 100% το γηπεδο της?πιο κοντα στο 0% ειναι η χρηματοδοτηση απο ΠΑΕ παρα στο 100%.
Εκτος αν εμεις και εκει πρεπει να κανουμε τους ηρωες.
Στον ...