Δεν θα μπορούσε να με νοιάζει λιγότερο για τον βεζυρτζη και τον Οικονομίδη. Καλά να πάθουν.
Με ανησυχεί πολύ ο συγκρουσιακος χαρακτήρας της διοίκησης της ΚΑΕ εντός του συλλόγου. Αν συνεχίσει έτσι κινδυνεύει να έχει ομάδα στην Ευρωλίγκα με μισό άδειο γήπεδο.
Γελάω με όσους θεωρούν τον ερασιτέχνη ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 5014 εγγραφές
- Τρί 12 Μάιος 2026, 07:25
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 12 Μάιος 2026, 11:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Συγνώμη ρε συ @Taseos, αλλά όταν ο άλλος γράφει με αυτό το ύφος, που έχω και bold, τι ακριβώς συζήτηση μπορεί να γίνει;
Μια μικρη παρεμβαση και εδω μετα την πληρη διαλυση του ΔΣ
και την παραιτηση των τριων στελεχων. Τηλεγραφικα....
ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ
"ΤΕΛΗΣ ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 13:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Μια χαρά?
Γεμίσαμε χιούμορ εδώ μέσα με τα τρολλ.
Και μουστάκι θα σας βάλει να ξυρίσετε.
Γεμίσαμε χιούμορ εδώ μέσα με τα τρολλ.
Και μουστάκι θα σας βάλει να ξυρίσετε.
- Τρί 12 Μάιος 2026, 14:40
- Jump to forum
- Jump to topic
"Καταφέραμε να υπογράψουμε συμφωνία με τον Αντρέα Τρινκιερι που αντικαταστησε τον σπουδαίο προπονητή και άνθρωπο Γιούρι Ζντοβτς.
Αυτή η κίνηση που εμπνεύστηκε ο Νίκος Βεζυρτζής και την υλοποιήσαμε μαζί στο Μιλάνο, έδωσε στον κόσμο μας το όραμά και την προοπτική που χρειαζόταν την δεδομένη στιγμή ...
Αυτή η κίνηση που εμπνεύστηκε ο Νίκος Βεζυρτζής και την υλοποιήσαμε μαζί στο Μιλάνο, έδωσε στον κόσμο μας το όραμά και την προοπτική που χρειαζόταν την δεδομένη στιγμή ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 14:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο φοβερός και τρομερός ρετρό, χθες μας έλεγε ότι δεν έχουμε ακούσει την άλλη πλευρά…
Ας περιμένουμε λοιπόν. Πάλι. Την αλλη πλευρά…
Ας περιμένουμε λοιπόν. Πάλι. Την αλλη πλευρά…
- Τρί 12 Μάιος 2026, 16:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανησυχητική εξέλιξη όσο και αν έγινε προσπάθεια να παρουσιαστούν οι αποχωρήσαντες ως "μεταβατικοί"
Θέλω να πω και κάτι άλλο, στον ΠΑΟΚ μαλώνουμε όλοι με όλους από τα γεννοφάσκια μας, ο ίδιος ο ΠΑΟΚ από διαφωνίες εντός της Ένωσης Κωνσταντινουπολιτών ιδρύθηκε, αλλά αυτό το φαινόμενο με τα "κομματικού ...
Θέλω να πω και κάτι άλλο, στον ΠΑΟΚ μαλώνουμε όλοι με όλους από τα γεννοφάσκια μας, ο ίδιος ο ΠΑΟΚ από διαφωνίες εντός της Ένωσης Κωνσταντινουπολιτών ιδρύθηκε, αλλά αυτό το φαινόμενο με τα "κομματικού ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 16:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανησυχητική εξέλιξη όσο και αν έγινε προσπάθεια να παρουσιαστούν οι αποχωρήσαντες ως "μεταβατικοί"
Θέλω να πω και κάτι άλλο, στον ΠΑΟΚ μαλώνουμε όλοι με όλους από τα γεννοφάσκια μας, ο ίδιος ο ΠΑΟΚ από διαφωνίες εντός της Ένωσης Κωνσταντινουπολιτών ιδρύθηκε, αλλά αυτό το φαινόμενο με τα ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 16:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα πρόσωπο που θα χωρούσε άνετα στην νέα διοίκηση της ΚΑΕ και θα μπορούσε με την εμπειρία του στη διαχείριση ανταγωνιστικών τμημάτων να βοηθήσει είναι σίγουρα ο Θανασαρος ο Κατσαρής. Τι να κάνει άραγε αυτή η ψυχή, είναι κρίμα να μην αξιοποιείται.
Μου έθεσε ένας φίλος από τα παλιά ένα ερώτημα και ...
Μου έθεσε ένας φίλος από τα παλιά ένα ερώτημα και ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 17:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανταλλάζω 10 χρόνια άτιτλος από το να ξαναζήσω παρόμοιο καλοκαίρι με το περσινό .
- Τρί 12 Μάιος 2026, 21:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν καταλαβαίνω γιατί μπλέκετε την ΚΑΕ με την ΠΑΕ…
Να ακούσουμε και την άλλη πλευρά όμως…
Να ακούσουμε και την άλλη πλευρά όμως…
- Τρί 12 Μάιος 2026, 21:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Το αστείο είναι ότι πέρσι ζητούσαν να πληρώσει όσα περισσότερα γίνεται ο Σαββιδης για την μάνα που συντηρεί τόσα τμήματα. Τα ίδια άτομα
- Τρί 12 Μάιος 2026, 21:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιστεύω ο ασφαλίτης είναι που δημιουργεί όλο το ανακάτεμα στη ΚΑΕ και στο σύλλογο σε αλλά θέματα, χωρίς να ξέρω αν είναι εντολοδόχος του παιδικού φίλου ή πηρε υπερεξουσια και την είδε respect my authoritah.
Να και ένας διαβασμένος εδώ μέσα…
Δεν είναι ο μόνος που δημιουργεί πρόβλημα ή κλίμα ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 22:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ μια απορία έχω μόνο.
Μα κανείς από εδώ μέσα δεν ήταν στην γσ του ασ;
Μα κανείς από εδώ μέσα δεν ήταν στην γσ του ασ;
- Τρί 12 Μάιος 2026, 22:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Το Ρηνιώ η μαρούφα να είναι άραγε ανοιχτή σε ενδεχόμενη είσοδο στο νέο ΔΣ της ΚΑΕ; Δραστήρια και ... κοσμογυρισμένη την θυμάμαι, τουλάχιστον προ 6ετιας.
- Τρί 12 Μάιος 2026, 22:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Μας άδειασαν οι γέροι την γωνιά σαν στημένες λεμονόκουπες. Ντάξει η αλήθεια είναι, δεν θα στεναχορηθώ, έμπειροι είναι, σίγουρα ξέραν την κατάληξη του ρόλου, που επέλεξαν να παίξουν. Πάμε τώρα για μοντέρνα, ευρωλιγδάτα και εμπαγγελματικά(sic) στελέχη.
Πάντως ρε ρετρό και λοιποί του κονκλαβίου, ένα ...
Πάντως ρε ρετρό και λοιποί του κονκλαβίου, ένα ...