Η αναζήτηση βρήκε 160 εγγραφές

Return

από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Διαφωνω με τον equalizer και με τους συμφορουμιτες για την ευθυνη Τελη.

Εχει μεγαλυτερη ευθυνη και απο τον ΑΣ, γιατι πισω απο ολα αυτα ειναι αυτος,
τα συμφεροντα του και τα χρηματα του και οτι αλλο θελουν καποιοι αλλοι να συμβει απο πισω
σε οικονομικο-γεωπολιτικο επιπεδο. Ειναι αυτο που λεμε ο ...
από Equalizer
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:57
Jump to forum
Jump to topic

Το αυτονόητο ΘΑ ΗΤΑΝ, εφόσον δεν υπάρχει συνεργασία ΠΑΕ - ΑΣ με ξεκάθαρη απόφαση του ΑΣ, να όριζαν μια γενική συνέλευση σε πχ ένα χρόνο από σήμερα με ταυτόχρονο κάλεσμα στον κόσμο να γίνει μέλος και να έχει δικαίωμα ψήφου.

Μέχρι τώρα πορευομασταν χωρίς απαίτηση για ΓΣ καθώς υπήρχε, νομίζαμε ...
από Мир
Δευ 04 Αύγ 2025, 12:40
Jump to forum
Jump to topic

Δώρο, δωρεά, για την ταμπακιέρ τι συμφώνησαν ή μούγκα στη στρούγκα πάλι;
Ποσά χρόνια θα ανήκει η διαχείρηση του γηπέδου στην βιτρίνα "Νέα Τούμπα", για πάντα, 50 χρόνια 100 χρόνια; Μέχρι να εξαληφθει η ραδιενεργια στο Τσερνόμπιλ;
Οι εμπορικοί χώροι θα ανήκουν στον ΠΑΟΚ Α.Σ. ή σε φυσικά πρόσωπα ...
από Andrew R
Δευ 04 Αύγ 2025, 12:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Φαντάσου "αδύναμος" από τις κυρώσεις και πόλεμο κοβιντ κλπ..

Και μετράμε 1 Πρωτάθλημα, 1 Κύπελλο, 2 τελικοί κυπέλλου, ευρωπαϊκές πορείες, προπονητικό κέντρο με αγορασμενες εκτάσεις, ολοκληρωμένα σχέδια για γήπεδο.

Φαντάσου λοιπόν οτι με κυρώσεις και ως "αδύναμος", τί μισηγα έπεσε σε κάθε ...
από SCIFO
Δευ 04 Αύγ 2025, 12:59
Jump to forum
Jump to topic

Με την επιχείρηση ν.Τούμπα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στερείται τη δυνατότητα να εκμεταλλεύεται εμπορικά το νέο γήπεδο και τους χώρους του από θέση ισχύος. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζεται γενικά ως ένας σύλλογος (ΑΣ και ΠΑΕ) που στερείται κάθε δυνατότητας να κατασκευάσει το γήπεδό του εξ ιδίων, επειδή ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ...
από Eagle1980
Δευ 04 Αύγ 2025, 13:51
Jump to forum
Jump to topic

Το γ'ηπεδο θα το κάνει ο ΙΒΑΝ . :nairepaok:
από Eagle1980
Δευ 04 Αύγ 2025, 15:02
Jump to forum
Jump to topic

Τα πράγματα είναι απλά βαζουν υπογραφή στο μνημόνιο Σαββίδη και σε τέσσερα χρόνια έχεις ένα γήπεδο στολίδι στην Τούμπα !!! :nairepaok:
από Taseos
Δευ 04 Αύγ 2025, 15:04
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό που θέλετε να δείξω την ίδια εμπιστοσύνη σε έναν άγνωστο πλην πλούσιο έναντι ενός ανθρώπου που γέμισε τα δημοτικά της χώρας ΠΑΟΚσακια και τις ψυχές μας αγαλίασή να το ψάξετε μέσα σας. Όσοι είστε ΠΑΟΚ ΒΕΒΑΙΑ. Όσο δεν είστε ψάξτε το στον πάτο σας . Συγγνώμη από το φόρουμ αλλά έσκασα
από astral
Δευ 04 Αύγ 2025, 15:12
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό που θέλετε να δείξω την ίδια εμπιστοσύνη σε έναν άγνωστο πλην πλούσιο έναντι ενός ανθρώπου που γέμισε τα δημοτικά της χώρας ΠΑΟΚσακια και τις ψυχές μας αγαλίασή να το ψάξετε μέσα σας. Όσοι είστε ΠΑΟΚ ΒΕΒΑΙΑ. Όσο δεν είστε ψάξτε το στον πάτο σας . Συγγνώμη από το φόρουμ αλλά έσκασα

Καλά όλα ...
από panta
Δευ 04 Αύγ 2025, 15:19
Jump to forum
Jump to topic

Ας γράψω και εγώ 5 σκέψεις και προβληματισμούς που έχω.

Όταν έσκασε η Ανακοίνωση της μαμάς η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δεν πέτυχε το take over του ΟΛΘ και χρησιμοποιούν τον ΠΑΟΚ. Οσο για την εμπλοκή της κυβέρνησης εγώ προσωπικά έχω πειστεί 99.99 % πως είναι υπαρκτή. Η όλη φάση μου θύμισε την ανιψιά ...
από gpap5
Δευ 04 Αύγ 2025, 15:44
Jump to forum
Jump to topic

@ABOLEYTOI νομίζω πως αν φορτίσουν τον κόσμο και διώξουμε τον Ιβάν απο τον ΠΑΟΚ τους είναι πολύ πιο εύκολο παρασκηνιακά να πάρουν το λιμανι. Αυτή τη στιγμή εγώ βλέπω την προσπάθεια να αμαυρώσουν το προφίλ του Σαββίδη πιο έντονη απ ποτέ για να τον διώξει ο κόσμος.

μετά απο τόσο καιρό, το να ...
από gpap5
Δευ 04 Αύγ 2025, 15:52
Jump to forum
Jump to topic

Αλλά, να παρακολουθείς εδώ και τόσο καιρό τι συμβαίνει και να θεωρείς πως δεν είναι ξεκάθαροι οι στόχοι του ΑΣ, είναι αφελές και στρουθοκαμηλισμός, αν όχι προπαγάνδα.

Μυαλό έχουμε, να διαβάζουμε γνωρίζουμε, δεν υπάρχει "δεν το καταλαβαίνω", "ίσως εννοούν κάτι άλλο", "ας περιμένουμε να μας ...
από Мир
Δευ 04 Αύγ 2025, 16:10
Jump to forum
Jump to topic

Όλος ο κόσμος τους "φτύνει" αλλά αυτοί νομίζουν ότι βρέχει.

Λογικά θα έχουν κάτι αντίστοιχο με το soap όπερα της απόπειρας δωροδιας από αυγενιακό μπράβο και πρώην υπάλληλο στα εξοτικα Μίκελ Εύοσμου ή της πολυιδιοκτησιας και θα ελπίζουν να σπιλώσουν το όνομα του Ιβαν και να κερδίσουν από τη λάσπη ...
από Eagle1980
Δευ 04 Αύγ 2025, 17:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Ας ανανεώσουν και την κολεξιόν τους με νέα μπλουζάκια για τις γενικές συνελεύσεις, μην μιλάνε για πολύ ΠΑΟΚ και έρχονται σε άσχημη θέση, ας συζητάνε για κοματικα και γεοπολιτκα θέματα που τα ξέρουν καλύτερα από εμάς.
https://i.ibb.co/pvCS1ykT/Untitled-design-2.jpg
https://i.ibb.co/cSr5FZvn ...
από jibbie
Δευ 04 Αύγ 2025, 22:12
Jump to forum
Jump to topic

Ξανά λέω όπως είχα πει και λίγες μέρες πρίν.

Η ΠΑΕ πίεζε τον ΑΣ εδώ και καιρό να βρει πόρους για το γήπεδο και διαφαινόταν ότι ο Σαββίδης δεν πρόκειται να κάνει γήπεδο χωρίς δημόσια συμμετοχή.

Ο ΚΚ το ανέφερε δημοσίως Με πλάγιο τρόπο και ο ΑΣ θεώρησε ότι πλέον πρέπει να γίνει κίνηση σε άλλον ...