Αναζήτηση για περισσότερες από 5018 εγγραφές
- Τρί 10 Φεβ 2026, 03:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Εχει κι άλλα ταλέντα στην Ελλάδα που ασχολούνται με τα αθλητικά γενικά. Είναι η κύρια Μαρούπα, ο κύριος Αρκουδης. Νομίζω ότι για τον κύριο Φαραντουρη πέταξε το πουλάκι γιατί μεγαλοπιαστηκε και έγινε ευρωβουλευτής. Και φυσικά το ατόφιο ταλέντο και με εμπειρία στον χώρο, ο κύριος Αυγενάκης.
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 17:11
- Jump to forum
- Jump to topic
"Έφυγε» ο Αλέκος Παρασκευάς…
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια του Αλέκου Παρασκευά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος, που υπήρξε μία από τις σημαντικές μορφές στην ιστορία της ομάδας μπάσκετ του ...
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια του Αλέκου Παρασκευά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος, που υπήρξε μία από τις σημαντικές μορφές στην ιστορία της ομάδας μπάσκετ του ...
- Δευ 16 Φεβ 2026, 09:49
- Jump to forum
- Jump to topic
βγήκε ο Μπουντούρης και έγραψε για την διχόνοια μεταξύ των οπαδών με απορία
η διχόνοια όμως Νίκο από που ξεκίνησε; έτσι ξαφνικά από τους οπαδούς; πριν γιατί δεν υπήρχε διχόνοια με τον Χατζόπουλο ας πούμε; τι τους έπιασε ξαφνικά;
από που ξεκίνησαν τα διχαστικά;
η διχόνοια όμως Νίκο από που ξεκίνησε; έτσι ξαφνικά από τους οπαδούς; πριν γιατί δεν υπήρχε διχόνοια με τον Χατζόπουλο ας πούμε; τι τους έπιασε ξαφνικά;
από που ξεκίνησαν τα διχαστικά;
- Δευ 16 Φεβ 2026, 18:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Α μάλιστα μίλησε ο Μπουντουρης για διχονοια.
Να θυμηθουμε κάτι συνεντεύξεις που έδινε οταν ηταν παικτης του βαζελου η αργότερα? Και αυτός και ο Ρετζιας, τον οποιο Χρυσοπληρωσε ο Οικονομιδης και εφυγε τσαμπα στην Ισπανια?
Η μήπως να πιάσουμε τις συνεντεύξεις του Γιαννουλη και τι έλεγε για τον ΠΑΟΚ ...
Να θυμηθουμε κάτι συνεντεύξεις που έδινε οταν ηταν παικτης του βαζελου η αργότερα? Και αυτός και ο Ρετζιας, τον οποιο Χρυσοπληρωσε ο Οικονομιδης και εφυγε τσαμπα στην Ισπανια?
Η μήπως να πιάσουμε τις συνεντεύξεις του Γιαννουλη και τι έλεγε για τον ΠΑΟΚ ...
- Τρί 17 Φεβ 2026, 10:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν το προβλημα με το κιουμπ ηταν το ποσοστο εκμεταλευσης εγω το βρισκω λογικο,αλλωστε απο την προηγουμενη διοικηση επιλεχθηκε το 50 50 για να μειωθει το κοστος..
Αυτο που δεν ειναι λογικο ειναι τα εξωδικα και τα απ οτι φαινεται ψεμματα περι ελλειψης αδειων και επικινδυνοτητας(ο Χατζο βγηκε και ...
- Τρί 17 Φεβ 2026, 12:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Απύθμενο κόμπλεξ αν ισχύει. Και γελούσαμε με τους δίπλα με κάτι τέτοια που έκαναν στον Κουέστα.
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 12:27
- Jump to forum
- Jump to topic
φυσικά μπορείς να διαφωνείς
εγώ μιλάω για το τι θέλω εγώ
δεν θέλω κανέναν που να δούλευε πέρυσι ή φέτος στο Ισραήλ ειδικά αυτοί που δεν θα πεινάσουν και μπορούν να βρούν οπουδήποτε δουλειά
δεν θέλω κανέναν που να δούλευε πέρυσι ή φέτος στο Ισραήλ ειδικά αυτοί που δεν θα πεινάσουν και μπορούν να βρούν οπουδήποτε δουλειά
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 16:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει ούτε τι συνέβη ούτε τι συμβαίνει
Απλά αμύνονται με τρόπο άκομψο, καθότι έχουν πείσει εαυτόν οτι είναι θύματα "επίθεσης" ενώ θεσμικά και παραγοντικά συνέβη το αντίστροφο.
Και να το αντιληφθούν, από εγωισμό και μόνο δεν θα ανακρούσουν πρύμνα. Θα συνεχίσουν σε αυτό το ...
Απλά αμύνονται με τρόπο άκομψο, καθότι έχουν πείσει εαυτόν οτι είναι θύματα "επίθεσης" ενώ θεσμικά και παραγοντικά συνέβη το αντίστροφο.
Και να το αντιληφθούν, από εγωισμό και μόνο δεν θα ανακρούσουν πρύμνα. Θα συνεχίσουν σε αυτό το ...
- Παρ 06 Μαρ 2026, 14:17
- Jump to forum
- Jump to topic
φυσικά μπορείς να διαφωνείς
Ακριβώς. Δεν μιλάμε για μεροκαματιάρηδες που παλεύουν να ταΐσουν τα παιδιά τους. ΜΙλάμε για ανθρώπους ...
- Τρί 10 Μαρ 2026, 16:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι παίχτηκε; Έχω χάσει πολλά επεισόδια.
Από τον Κύριο Πανάκα
ΣΤΟΜΑΤΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ
ΝΕΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΠΑΟΚ
Μάθαμε τον μπασκετικό ΠΑΟΚ από τον Νίκο Βεζυρτζή που είναι ο πρόεδρος της καρδιάς μας,
από τον Βασίλη Οικονομιδη, από τον Θανάση Κατσαρή, από τους Κόπτηδες το Γάκη και ...
Από τον Κύριο Πανάκα
ΣΤΟΜΑΤΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ
ΝΕΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΠΑΟΚ
Μάθαμε τον μπασκετικό ΠΑΟΚ από τον Νίκο Βεζυρτζή που είναι ο πρόεδρος της καρδιάς μας,
από τον Βασίλη Οικονομιδη, από τον Θανάση Κατσαρή, από τους Κόπτηδες το Γάκη και ...
- Τρί 10 Μαρ 2026, 16:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Αντί να ασχολούμαστε με τον Πανάκα θα υπάρξει κανενός είδους ενημέρωση για ποιον λόγο δεν απαλλάχθηκε η προηγούμενη διοίκηση ή και αυτό είναι πριβέ ζήτημα;
Και αν εν τέλει όλα είναι πριβέ εμείς τι ακριβώς καθόμαστε και παρακολουθούμε; Την ιδιωτικότητά τους; Ανώμαλοι είμαστε;
Και αν εν τέλει όλα είναι πριβέ εμείς τι ακριβώς καθόμαστε και παρακολουθούμε; Την ιδιωτικότητά τους; Ανώμαλοι είμαστε;
- Τρί 10 Μαρ 2026, 17:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Φυσικά, δίκιο έχετε, η ΓΣ δεν μπορεί να μεταμορφωθεί σε συνέντευξη τύπου από τον οποιοδήποτε, αλλά ερωτήσεις μεταξύ μετοχών γιατί δεν επιτρέπονται;
Ορίζονται από το πόσες μετοχές έχει ο καθένας άρα και δικαιώματα;
Ορίζονται από το πόσες μετοχές έχει ο καθένας άρα και δικαιώματα;
- Τρί 10 Μαρ 2026, 17:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Είπα να μην μιλήσω αλλά δεν αντέχω, νομίζω ότι όσους μας ενοχλεί αυτή η κατάσταση είναι συγκεκριμένος ο λόγος.
Αλαζονία, νεοπλουτισμός και αχαριστία απέναντι στον Χατζόπουλο. Τέλος.
Η ομάδα εχει συνέχεια. Αν κάποιοι θέλουν να την ξεχάσουν ή να πάθουμε λοβοτομή ειναι πρόβλημά τους.
Ο Σαββιδης ...
Αλαζονία, νεοπλουτισμός και αχαριστία απέναντι στον Χατζόπουλο. Τέλος.
Η ομάδα εχει συνέχεια. Αν κάποιοι θέλουν να την ξεχάσουν ή να πάθουμε λοβοτομή ειναι πρόβλημά τους.
Ο Σαββιδης ...
- Τρί 10 Μαρ 2026, 18:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Ηθικό έλλειμμα! Πάντα, υπήρχε απ'ότι φαίνεται, αλλά μετά τον Ιούνιο πέρυσι εκδηλώθηκε σε όλο του το μεγαλείο.
- Τρί 10 Μαρ 2026, 18:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Ώστε αυτός ήταν ο σεβασμός που ζητήθηκε στην παρουσίαση του Τρινκιέρι!
Να μην απαλλαχθεί η διοίκηση Χατζόπουλου, που σημαίνει να είναι υπόλογη σε ό,τι κρίνουν αυτοί, για όσο διάστημα θέλουν αυτοί.
Να μην επιτραπεί στους μετόχους ο λόγος, προκειμένου να μην υπάρξει αντίλογος σε όσα παρανοϊκά και ...