Αναζήτηση για περισσότερες από 2430 εγγραφές

Return

από paok x.m.
Τρί 07 Οκτ 2025, 12:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Kαποτε στο μακρινο μελλον σε 10-15 χρονια , οταν θα ειμαστε σε περιοδο που θα σκεφτομαστε να αλλαξουμε καποιον προπονητη , να ξερετε η πιο συχνη ατακα θα ειναι : " ρε σεις εδω θελατε να φυγει ο Λουτσεσκου με τρια ουσιαστικα πρωταθληματα αλλα τοσο κυπελλα και πορειες στους 8 τις ευρωπης , δεν θα ...
από Andrew R
Τετ 08 Οκτ 2025, 19:23
Jump to forum
Jump to topic

Η σύγκριση των στατιστικών θα έχει μια μικρή αξία με το τέλος του πρώτου γύρου όπου τουλάχιστον όλοι θα έχουν παίξε με όλους. Τώρα είναι τουλάχιστον αφελές να δούμε τα νούμερα και να κάνουμε συγκρίσεις με άλλες ομάδες

Οσο μεγαλυτερο το δειγμα τοσο κι πιο εγκυρο , δεν γινεται παρολα αυτα να ...
από aivas19
Τετ 08 Οκτ 2025, 19:53
Jump to forum
Jump to topic

Η νικη με τον γαυρο δεν εδειξε οτι εμεις ειμαστε καλη ομαδα απαραιτητα, αλλα σιγουρα εδειξε οτι ο γαυρος δεν ειναι η υπερομαδα και ειναι στα κυβικα μας. Οποτε ας ενισχυθουμε τον Γεναρη και ας τον εκθρονισουμε απο την 1η θεση και να στείλουμε τους αλλους 2 του ΠΟΚ για τσαι. Δωστε χρονο στην ομαδα να ...
από Andrew R
Πέμ 09 Οκτ 2025, 12:47
Jump to forum
Jump to topic

Όταν σε κάθε ποστάρισμα που κάνω προσπαθώ να καταδείξω την τεράστια πληγή της δήθεν αντικειμενικής κριτικής που έχει κατακλύσει το το φόρουμ από πέρσι κιόλας , το να με εγκαλείς για φανατισμό είναι τουλάχιστον αστειο. Έχεις δίκιο όμως , δεν με ενδιαφέρει η προσωπική αντιπαράθεση αλλά μου είναι παρά ...
από gervasio artigas
Πέμ 09 Οκτ 2025, 12:59
Jump to forum
Jump to topic

Για να τελειωνουμε
"κριτικη" στον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ με ...επιχειρηματα "δεν μου αρεσει ο χαρακτηρας του" "δεν τον πηγαινα από την Ξναθη" και αλλα τέτοια , δεν στέκεται
Ειναι ΕΜΠΑΘΕΙΑ
Ψαχνει να βρει με μανια το "λαθος" για να τον βγάλει κάποιος "σκαρτο"
Ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ για 2 πράγματα "εγκαλείται ...
από DamoN
Παρ 17 Οκτ 2025, 22:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: 11. Taison Barcellos Freda

Μεγάλη παιχταρα! Μεγάλη ψυχάρα !(το πιο ιστορικό γκολ της ιστοριας μας ).Οσοι τον κράζουν ας δούνε λίγο το ντοκιμαντέρ του Αντρε για να καταλάβουν πόσο νιωθει .
Νιωστε λίγο ΠΑΟΚ ρε βόδια
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Κυρ 19 Οκτ 2025, 21:59
Jump to forum
Jump to topic

Κι ακομα έχουμε Οκτώβριο....
από theo-drama
Δευ 20 Οκτ 2025, 13:30
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ εύχομαι ΌΤΑΝ φύγει, να πάει στο εξωτερικό.
Δεν θα αντέχω, να τον βλέπω, στο ποκισταν.
Αλλά Δεν νομίζω να πάει στο ποκισταν.
από sourmenetes
Παρ 24 Οκτ 2025, 19:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Ιβαν Σαββιδη πήγαινε σε παρακαλώ στον Γιάννη Κωνσταντέλια και πες του να βάλει ένα νούμερο που θέλει για τα επόμενα 2 χρόνια!!

Σοβαρό παιδί είναι θα γράψει ένα ποσό και θα φέρει χιλιάδες οπαδούς μεγάλες διακρίσεις και τεράστιο boost στην ομάδα!!

Έλληνας παίκτης με τεράστια ποιότητα υπόδειγμα ...
από curtis
Παρ 24 Οκτ 2025, 20:11
Jump to forum
Jump to topic

Εγω δυσκολευομαι να καταλαβω την βιασυνη και τις προτροπες ντε και καλα να φυγει συγνωμη
από Γερασίμου
Παρ 24 Οκτ 2025, 20:54
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάντως είμαι μοναχοφάης. Κωνσταντέλιας και ΠΑΟΚ together for ever and ever. Ιβάν, δώσε του το συμβόλαιο, πες του να βάλει το νούμερο (να είσαι σίγουρος ότι το παιδί αυτό δεν είναι άπληστο) και πλαισίωσέ το με τον Γιαμάλ, τον Εμπαπέ και τον Πέδρι των φτωχών.
από paok x.m.
Παρ 24 Οκτ 2025, 22:10
Jump to forum
Jump to topic

Μπορω να γραψω για χιλιαδες παιχτες που τελευταια 30 χρονια παιξανε σε τοπ 10 ομαδες στην ευρωπη καλα και δεν τους θυμομαστε.

Αλλα θα γραψω 3-4 ονοματα που θα τα θυμομαστε ολοι αλλα κυριως οι οπαδοι των ομαδων τους.

Τοτι (ρομα), Ντελ πιερο (juve), τζεραντ (λιβερπουλ).

Τι κοινο εχουβ αυτες οι ...
από Rexaris
Κυρ 26 Οκτ 2025, 23:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης

Μια χαρά είναι, παίζει με πάθος, είναι γομάρι που βάζει το κορμί όταν χρειαστεί (πχ στο 3ο γκολ σήμερα που έδωσε χώρο στον Οζντοέφ) ενώ μπορεί να βάλει και δύσκολα γκολ σεντερφορίσια. Εντάξει δεν σκοράρει όσο συχνά όσο ο Ελ Κααμπί πχ αλλά δεν παίζουμε και το ίδιο σύστημα. Τι μας νοιάζει όσο κερδίζει ...
από Мир
Κυρ 02 Νοέμ 2025, 21:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: 22. Alessandro Bianco

Δεν υπάρχει παίκτης Μπιάνκο, είναι προϊόν Ιταλικού μάρκετινγκ, ά και δανεικός. Φέρτε το σιωπή ρε που είναι ο γητευτής της μπάλας.
από Sera4
Κυρ 02 Νοέμ 2025, 21:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: 22. Alessandro Bianco

Με μέτριους δανεικούς της τελευταίας στιγμής δεν πας πουθενά. Παρατημένη η ομάδα του Τσετσεν.