Αναζήτηση για περισσότερες από 5272 εγγραφές

Return

από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Παρ 21 Νοέμ 2025, 17:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Ρε παιδιά έρχεται αύριο ο τάδε επιχειρηματίας και σου λέει,
θέλω την ΚΑΕ.
Εσύ αποδεδειγμένα αγαπάς την ομάδα.
Του λες σου πουλαω τις μετοχές και στα @@ μου;

Όποιος επιχειρηματίας και να είναι. Μιλάμε για ένα τμήμα
που 25 χρόνια προσπαθεί να επιβιώσει. Που χρωστάει.

Θες κάποιον να σου αποδείξει ...
από Taseos
Παρ 21 Νοέμ 2025, 17:15
Jump to forum
Jump to topic

Αχρείαστη 100% η ανακοίνωση της ΚΑΕ σε αυτό το σημείο. Προσοχή, όχι λανθασμένη, αχρείαστη...

Η ΚΑΕ εξαρχής είπε ότι θα ενημερώνει τον κόσμο. Δεν βγάλε η ΚΑΕ στα χέρια του τέλη ή ΚΑΕ. Η ΚΑΕ πάντα βγάζει σε ποιο στάδιο είμαστε και τι επιμένει. Δεν καταλαβαίνω τον ντόρο καθόλου. Θεωρώ απίθανο να ...
από Mitsospaoki4
Παρ 21 Νοέμ 2025, 17:17
Jump to forum
Jump to topic

Πολύ φασαρία νομίζω κάνουμε , για το τίποτα.
από Dimitris_L4
Παρ 21 Νοέμ 2025, 17:18
Jump to forum
Jump to topic

Αχρείαστη 100% η ανακοίνωση της ΚΑΕ σε αυτό το σημείο. Προσοχή, όχι λανθασμένη, αχρείαστη...

Καθολου αχρειαστη...Ολοι κραζουμε την ΠΑΕ γτ δν ενημερωνει τον κοσμο για σοβαρα θεματα...Μετα κραζατε την ΚΑΕ γτ ηταν κ καλα αφαντη κ δν ενημερωνε για τη διαδικασια με τν Τελη..Τα δε "μεσα" του ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Παρ 21 Νοέμ 2025, 17:20
Jump to forum
Jump to topic

Πιθανόν να μην υπάρχει λόγος συζήτησης.
Οι δημοσιογράφοι πιάνουν ένα θέμα και το τεντώνουν.
Η ΚΑΕ, όπως υποσχέθηκε μας ενημερώνει σε κάθε βήμα.
Οι συμφωνίες είναι δεδομένες δε μπορεί να υπάρχει
κάτι άλλο. Όλα αυτά είναι γνωστά καιρό τώρα.
Το ζήτημα είναι τυπικό. Τα σκάει για μετοχές
και χρέη και ...
από DamoN
Παρ 21 Νοέμ 2025, 17:21
Jump to forum
Jump to topic

Μπορεί να έχει θέμα ρευστότητας
κάτι για κυρώσεις στην δύση .
Τα βρήκαν αμερικανοί με Ρώσους και κάτι τετοια.
Στο μετροπολις το άκουσα
από Dimitrisou
Παρ 21 Νοέμ 2025, 17:54
Jump to forum
Jump to topic

Αντε παλι 3 σχολια μακρια απο το Σαββιδηκε Χατζοπουλε δωσε την ΚΑΕ μην παιζεις παιχνιδια...ρε σεις σταματηστε τα σεναρια..ουτε εκει ησασταν ουτε ειδικοι ειστε..η ανακοινωση της ΚΑΕ απλα αναφερει το επομενο και τελευταιο βημα οπως εκανε και στα προηγουμενα..ως τωρα λεγατε μπραβο στην ΚΑΕ για την ...
από navigator11
Παρ 21 Νοέμ 2025, 18:26
Jump to forum
Jump to topic

Δεν κατανοώ ποιός ο λόγος που έχουν γραφτεί 100 ποστς από όταν την έπεσα λίγο να ξεκουραστώ. Αυτή η συμφωνία, που επικαλείται η ΚΑΕ ότι έχει λάβει χώρα πριν 2,5 μήνες, μου μοιάζει δύσκολο να είναι αποκύημα της φαντασίας του Χατζόπουλου ως προς το περιεχόμενο και τους όρους της. Δε βλέπω κάτι ...
από Friedrich von Friedhof
Παρ 21 Νοέμ 2025, 19:42
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δέχεται πυρά η ΚΑΕ και κατ’ επέκταση ο Χατζόπουλος, ο οποίος έπραξε ακριβώς όπως το έκανε από την πρώτη στιγμή.
Ταπεινή μου γνώμη είναι ότι η υπόθεση έχει φτάσει σε ένα σημείο που αν χαλάσει θα έχει να κάνει ξεκάθαρα με τις προθέσεις του Μυστακίδη.
Γιατί με το μέγεθος που ...
από navigator11
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 00:19
Jump to forum
Jump to topic

Στο ποσό per se δεν πρέπει να υπάρχει θέμα. Στα liabilities όμως πχ νομικό στάτους κ exposure του "ποσού Ιβάν".
Λέμε τώρα thinking out loud

Πρέπει να είσαι ακριβώς μέσα.

Τώρα ποσταρε στο FB ο Πανάκας ότι " με πληροφορίες που δε σηκώνουν αμφισβήτηση, ο Αριστος δε θέλει να πληρώσει τον Ιβαν ...
από DamoN
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 02:10
Jump to forum
Jump to topic

Ρε μάγκες σοβαρά τώρα ο βάζω 250μυρια σε κλειστό λογαριασμό γιατί είμαι ΠΑΟΚΙ από Νεάπολη δεν θέλει να δώσει 2 μυρια στον Ιβαν για το δάνειο;
από Χωρικός
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 10:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: PAOK Sports Arena - Παλατάκι

καλά αυτοί που κάθονται απ'τη μέση και πάνω, θα τελειώνει το παιχνίδι και θα ρωτάν ποιός κέρδισε! Δεν νομίζω πως είναι σωστό να φτιάχνεις τόσο μεγάλο γήπεδο με τον αγωνιστικό χώρο που έχει ένα γήπεδο μπάσκετ..
Στα δικά μας... για την Τούμπα έχουμε μνημόνιο μέχρι και για το πόσα δευτερόλεπτα θα ...
από PAOKevolution
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 10:57
Jump to forum
Jump to topic

Δε μπορεί επουδενί να χαλάσει ένα ντιλ για 2-3 εκατομμύρια όταν μιλάμε για τέτοιο οικονομικό μέγεθος σαν τον Τέλη. Αν χαλάσει (φτου φτου) σημαίνει ότι ποτέ δεν ήθελε το μπασκετ του ΠΑΟΚ. Και ότι είχε απότερο σκοπό.
Προσωπικά δεν το πιστεύω και θεωρώ πως όλα θα πάνε καλά!
από loukas karadimos
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 13:45
Jump to forum
Jump to topic

Τι συζητάμε ρε

5 χαρτιά τα χει για να σκουπίζει τον κωλο του

Οποίος δε θέλει να ζυμώσει 5 μέρες κοσκινίζει

Δωστα και τελείωνε, άντε μας έχει ζαλίσει τον έρωτα απ τον Ιούνιο!!!
από dragon
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 13:55
Jump to forum
Jump to topic

Είναι εντυπωσιακά οτι τα μισθωμένα τρολ στο τουιτερ εκεί που λέγανε μπατίρη τον σαββιδη γιατι δεν δίνει 200 εκ εγγυητική, την ίδια στιγμή δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί πρέπει να πληρώσει ο Μυστακιδης για να πάρει την καε . Εκεί που αποθέωναν ΑΣ γιατί δεν μασάει για το καλό του συλλόγου κ ζητάει ...