Εδώ τόση ώρα ακούγονταν μόνο οι δικοί μας και ο άλλος λέει για τους Γάλλουςleomatos88 έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 21:14 Ο ένας λέει ότι δεν έχει ξεκινήσει καλά τη χρονιά ο Μεϊτέ, ο άλλος λέει ότι σηκώθηκε ο Βολιάκο, και όχι ο Μπιάνκο. Μα καλά, έχουνε ξαναδεί αγώνα του ΠΑΟΚ;
Αναζήτηση για περισσότερες από 2431 εγγραφές
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 21:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 23/10-22:00,cosmotesportshd
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 23/10-22:00,cosmotesportshd
Ο άλλος στην περιγραφή χαλαστηκε πόλυ που δεν πείτε πέναλτι η Λιλ.
200 φορές μας το είπε
200 φορές μας το είπε
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Είμαι στο χωριό γιατί αύριο είναι η κηδεία της γιαγιάς μου. Το ποσό το είχα ανάγκη αυτό δε λέγεται. Το τι χαρά μου έδωσε η ομάδα σε ένα ματς που το είχα ξεγραμμένο.
ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ
ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιος είμαι; Πού βρίσκομαι; Τι χρονιά έχουμε;
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Σαν να είδα το 3-3 στην Λυών πριν 50 χρόνια
Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ κυριοι
Αυτο ειναι το πραγματικό ποδόσφαιρο
Η "ενέργεια" γι αυτο το παιχνιδι ειναι σαν να εχεις παιξει 5 αγωνες μαζι αιλινικου πρωκταθλήματος
Και κατι τελευταίο :
Οταν οι οπαδοί λιποψυχούν και τρεμουν και αγχωνονται και τα χανουν απο την ...
Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ κυριοι
Αυτο ειναι το πραγματικό ποδόσφαιρο
Η "ενέργεια" γι αυτο το παιχνιδι ειναι σαν να εχεις παιξει 5 αγωνες μαζι αιλινικου πρωκταθλήματος
Και κατι τελευταίο :
Οταν οι οπαδοί λιποψυχούν και τρεμουν και αγχωνονται και τα χανουν απο την ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 00:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Έπρεπε να χαμηλώσω πρώτα τους σφυγμούς μου, να βάλω να πιω ένα ρουμι και να κάνω ένα τσιγάρο έξω στον κήπο με την ηρεμία μου μιας και μέσα στο σπίτι απαγορεύεται. Τελικά ήπια τρία ποτηρια κι έκανα 5 τσιγάρα αλλά χαλάλι!
Έπειτα μπήκα μέσα στο σπίτι, μάζεψα το σπασμένο Μουρανο και τα κομμάτια από ένα ...
Έπειτα μπήκα μέσα στο σπίτι, μάζεψα το σπασμένο Μουρανο και τα κομμάτια από ένα ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 07:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάγκες, καλημέρα.
Πριν κάνουμε την οποιαδήποτε κριτική πρεπει να καταλάβουμε με ποιά ομάδα παιξαμε χτες βράδυ και ποιά ομάδα ΝΙΚΗΣΑΜΕ.
Η Λιλ τερμάτισε περσι, ούτε καν χρόνος δεν συμπληρώθηκε, 7η στην Ληγκ Στεητζ του Τσάμπιονς Ληγκ. Έβδομη!!
Κέρδισε στο ίδιο γήπεδο που παιξαμε χτες, την Ρεάλ ...
Πριν κάνουμε την οποιαδήποτε κριτική πρεπει να καταλάβουμε με ποιά ομάδα παιξαμε χτες βράδυ και ποιά ομάδα ΝΙΚΗΣΑΜΕ.
Η Λιλ τερμάτισε περσι, ούτε καν χρόνος δεν συμπληρώθηκε, 7η στην Ληγκ Στεητζ του Τσάμπιονς Ληγκ. Έβδομη!!
Κέρδισε στο ίδιο γήπεδο που παιξαμε χτες, την Ρεάλ ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 09:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Ήμουν στο Γήπεδο. Δεν υπαρχουν λόγια να περιγράψουν.
Συγχαρητήρια σε όλους!
Συγχαρητήρια σε όλους!
- Παρ 24 Οκτ 2025, 10:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Όπως το δει κανείςGEOL έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 08:40 Μόλις πήρα εξιτήριο από την εντατική στο Παπανικολάου![]()
Τι έγινε τελικά, κερδίσαμε?
![]()
![]()
![]()

- Παρ 24 Οκτ 2025, 15:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Να τα βάλλουμε σε μιά σειρά ιδίως σε αυτούς που ακόμη ΚΑΙ σε αυτήν την εποποιία "είδαν" ..τύχη και ...ελλείψεις
Ο ΠΑΟΚ χθές κατέβασε μια ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΘΕΣΗ σε όλες τις γραμμές
Ειχε ενα ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΟ του ημίχρονο
Επειδη εδω και τόσες δεκάδες χρονια στο ποδόσφαιρο παίζουν 2 ομάδες και όχι μία ε και ο ...
Ο ΠΑΟΚ χθές κατέβασε μια ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΘΕΣΗ σε όλες τις γραμμές
Ειχε ενα ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΟ του ημίχρονο
Επειδη εδω και τόσες δεκάδες χρονια στο ποδόσφαιρο παίζουν 2 ομάδες και όχι μία ε και ο ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 17:19
- Jump to forum
- Jump to topic
24-10-1973
Λές και ήταν....χθές
Λές και ήταν....χθές
- Τρί 28 Οκτ 2025, 18:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Ξέρει κανένας φίλος τι γίνεται, μετά και την απίθανη νίκη επί της Λιλ, με εκείνη τη λίστα ομάδων που αν βγουν πρωταθλήτριες, όπως ο ΠΑΟΚ φέτος δηλαδή, θα παίξουν πιθανόν απευθείας στο Τσάμπιονς Λιγκ; Ανεβήκαμε καμία θέση στην κατάταξη; Υπάρχει ελπίδα τα καταραμένα προκριματικά να τ’ αποφύγουμε ...
- Τρί 28 Οκτ 2025, 19:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Καθοριστικό ματς αύριο μεταξύ της προσεχούς αντιπάλου μας Brann και της Bodo/Glimt.
https://i.ibb.co/FbP9xKFL/imagen.png
Μένουν 4 παιχνίδια ακόμα μάλλον εύκολα για την Bodo, οπότε θα πρέπει να χάσει αύριο για να μην πάρει το πρωτάθλημα. Σε ισοβαθμία υπερισχύει της Viking λόγω διαφοράς τερμάτων ...
https://i.ibb.co/FbP9xKFL/imagen.png
Μένουν 4 παιχνίδια ακόμα μάλλον εύκολα για την Bodo, οπότε θα πρέπει να χάσει αύριο για να μην πάρει το πρωτάθλημα. Σε ισοβαθμία υπερισχύει της Viking λόγω διαφοράς τερμάτων ...
- Τρί 28 Οκτ 2025, 20:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε πρώτη φάση θέλουμε να χάσει η Bodo τουλάχιστον 3 βαθμούς στα 2 επόμενα ματς με Brann και Valerenga που είναι τα 2 δύσκολα εκτός που της έχουν απομείνει(στα 2 προτελευταία πολύ δύσκολα θα χάσει βαθμούς, με τη Fredrikstad που είναι τελευταίο ματς υπάρχει κάποια ελπίδα), με αντίστοιχα 4 στις 4 νίκες ...
- Παρ 31 Οκτ 2025, 19:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Πέρυσι 2-0 από United :mrgreen:
Φίλε φοβεροί οι χάρτες.
Μια μικρή διόρθωση μόνο στην τελευταία σου πρόταση. Στη Γερμανία έχουμε 3 και όχι 2 ισοπαλίες.
Μπάγερν - ΠΑΟΚ 0-0, 2ος γύρος κυπέλλου Ουέφα 1983-84
Σάλκε - ΠΑΟΚ 1-1, playoff Τσάμπιονς Λιγκ 2013-14
Σάλκε - ΠΑΟΚ 1-1, στους 32 του Γιουρόπα ...
Φίλε φοβεροί οι χάρτες.
Μια μικρή διόρθωση μόνο στην τελευταία σου πρόταση. Στη Γερμανία έχουμε 3 και όχι 2 ισοπαλίες.
Μπάγερν - ΠΑΟΚ 0-0, 2ος γύρος κυπέλλου Ουέφα 1983-84
Σάλκε - ΠΑΟΚ 1-1, playoff Τσάμπιονς Λιγκ 2013-14
Σάλκε - ΠΑΟΚ 1-1, στους 32 του Γιουρόπα ...