Αναζήτηση για περισσότερες από 2484 εγγραφές

Return

από Guitarman
Δευ 24 Νοέμ 2025, 19:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Συγνώμη φίλε ,αλλά με αυτά που έχεις γράψει στο συγκεκριμένο τοπικ,εγώ δεν θα σε πω καχύποπτο,αλλά αντίθετο στην μεταβίβαση της ΚΑΕ στον Μυστακίδη.

Αλλα δεν γουστάρω Μυστακίδη και άλλο φοβιτσιάρη και καχύποπτο.

Φίλε μου είτε μπέρδεψες τα τοπικ ή θες να βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Δευ 24 Νοέμ 2025, 20:07
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ειναι θεμα εφημερης χαρας ΑΜΠΑΛΑΕΑ, λυση στα του μπασκετ επιτελους ειναι. Αν συνεχισει τις μαλακιες θα μας βρει μπροστα του στα του γηπεδου ή κ γενικοτερα. Απο εκει και επειτα αφου δεν εχουμε αντιδραση απο ΚΑΕ και μιλανε ΟΛΟΙ πλεον ανοιχτα για υπογραφες δεν ξερω που βλεπετε το κακο

Φίλε ...
από Guitarman
Δευ 24 Νοέμ 2025, 20:13
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή ρε σεις είναι κακό να πει καποιος "δεν πιστεύω τπτ πριν πέσουν οι υπογραφές"?

Τόσο εύκολα ξεχνάτε? Μεσοβδόμαδα πανυγηριζαμε για την αλλαγή σελίδας στην ΚΑΕ και περάσαμε το ΣΚ με μιρλα για το τι γίνεται... Σήμερα πάλι πανηγύρια? Χαμηλά η μπάλα λέω εγώ μέχρι να πέσουν υπογραφές.

ΑΣΧΕΤΟ ...
από Black_Knight
Δευ 24 Νοέμ 2025, 20:19
Jump to forum
Jump to topic

Η ολοκληρωση της συμφωνιας ειναι θετικη εξελιξη αφου η εναλλακτικη ηταν να συνεχισουμε ως εχει.

Δεν θα πω ψεμματα, εχω πολυ αρνητικη αποψη για τον νεο ιδιοκτητη της ΚΑΕ, και ο πιο σημαντικος λογος ειναι οτι η εμφανιση του στην ζωη του συλλογου εχει συνδεθει με διχονοια και τονους τοξικοτητας. Δεν ...
από gergeo4
Δευ 24 Νοέμ 2025, 20:30
Jump to forum
Jump to topic

Mitsospaoki4 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 20:08 Πως γίνεται να βρήκατε κακό στην τελευταία ανακοίνωση της ALPHA;

Ψάχνεστε για φασαρία κάποιοι;
δεν είναι ανακοινωση αλλά επιστολη!την οποια και διερευσαν στους ΤΤ.
από Dimitris_L4
Δευ 24 Νοέμ 2025, 22:40
Jump to forum
Jump to topic

Ποιοι συνδεσμοι μπορουμε να μαθουμε κ εμεις?? ευχαριστουμε για την ενημερωση παιδες..
Μαλακες δε θα ηρεμησουμε ποτε..
από Paok1926 + male-sykies
Τρί 25 Νοέμ 2025, 10:05
Jump to forum
Jump to topic

Ξέρω δεν κάνει να μιλάμε ονομαστικά αλλά θα σκάσω. Ακόμα δεν ανέλαβε επίσημα ο Μυστακίδης και ο Μπουζας έβγαλε την γλώσσα σαν πινέλο και άρχισε να ζωγραφίζει. Μην το πω αλλιώς. Από θεσσαλονικευς και δισεκατομμυριούχος έγινε παγκόσμιος. Έλεος πια με τα γιουσουφακια για ένα μεροκάματο κάπου όπα ...
από paok apo epilogi
Τρί 25 Νοέμ 2025, 11:29
Jump to forum
Jump to topic

Παγκοσμιε ουτε σε ηθελα ουτε σε θελω αλλα οπως φαινεται θα σε λουστω

Δεν ταιριαζεις ουτε στημ ηθικη μου,ουτε εχεις την παραμικρη σχεση με τις αξιες μου

Ομαδα ευρολιγκας θα κανεις δεν αμφιβαλω αλλα δεν θα σε κρινω εκει.Θα σε κρινω στην σταση που θα εχεις οταν αρχισει ο πολεμος απο κατω,οπως εκρινα ...
από paok apo epilogi
Τρί 25 Νοέμ 2025, 12:28
Jump to forum
Jump to topic

joshua έγραψε: Τρί 25 Νοέμ 2025, 12:13 Εγω δηλωνω ανηθικος και χωρις αξιες... :mrgreen:
Για εμενα αντιθετως η ηθικη κ οι αξιες ειναι το Α κ το Ω στη ζωη μου
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Τρί 25 Νοέμ 2025, 13:33
Jump to forum
Jump to topic

Τα χρεη του ΠΑΟΚ οταν ανελαβε ο Ιβαν ηταν 31 εκατομυρια.
Διαγραφτηκαν τα προστιμα δυο χρονια μετα για οσους θα πληρωναν μετρητοις.
Τοτε πληρωσε 11. Ο νομος για τη διαγραφη των προστιμων εγινε δυο και
χρονια, αφου ανελαβε ο Ιβαν.
Προφανως ο Μυστακιδης οπως και ο Μελισσανιδης
της αεχ θα πληρωναν ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Τρί 25 Νοέμ 2025, 15:02
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δε θα απαιτήσω μεγάλμααπραγματα από τον Μυστακηίδη αν αναλάβει.Ειδικά τα δυο-τρία πρώτα χρόνια.
Αν είναι έξυπνος και μαθαίνει γρήγορα,
γιατί όπως και οι υπόλοιποι παράγοντες στην πλειοψηφία τους δε σκαμπαζουν από αθλητισμό και ομάδες, ΝΑ ΒΑΛΕΙ
και να εμπιστευτεί ΙΚΑΝΟΥΣ παράγοντες. Να τους ...
από navigator11
Τρί 25 Νοέμ 2025, 16:36
Jump to forum
Jump to topic

paok-porter1337 έγραψε: Τρί 25 Νοέμ 2025, 13:14 Ετσι ακριβως. Εντομεταξυ παιζει να ειναι η πιο γρηγορη εξοφληση χρεων αν γινει στις επομενες 30 μερες. Ο ιβαν αργησε καποια χρονια

Μάζευε τα πρώτα χρόνια για να ράψει δεύτερο κοστούμι :mrgreen:
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Τρί 25 Νοέμ 2025, 16:54
Jump to forum
Jump to topic

Ετσι ακριβως. Εντομεταξυ παιζει να ειναι η πιο γρηγορη εξοφληση χρεων αν γινει στις επομενες 30 μερες. Ο ιβαν αργησε καποια χρονια

Μάζευε τα πρώτα χρόνια για να ράψει δεύτερο κοστούμι :mrgreen:

Αναφέρετα στα 11 παγωμένα, αλλά ξεχνα τα 20 που πληρώθηκαν ΑΜΕΣΑ σε ληξιπροθεσμες οφειλες στη ...
από Grimson4
Τρί 25 Νοέμ 2025, 17:15
Jump to forum
Jump to topic

Παμε για συμφωνια με μνημονιο για εξοφληση χρεων (πλην αξιας μετοχων που θα πληρωθει αμεσα) εως τις 31/12. :paok_dancing:

Σιγα σιγα να μετακινηθειτε στο τοπικ των Μεταγραφων.

Δεν έχει ο παγκόσμιος ταλιροπαγιδας να ρίξει 5 εκ κασέρι? και πάει να πάρει την καε με δόσεις? Εάν έχει πρόβλημα ...
από eorptol1
Τρί 25 Νοέμ 2025, 17:24
Jump to forum
Jump to topic

ΠΑΟΚ: Ιστορικές στιγμές! Ξεκινάει η εποχή του παγκόσμιου Μυστακίδη
Δημήτρης Μπούζας πριν 7 ώρες

Μετά την ολοκλήρωση των τυπικών διαδικασιών (οι ουσιαστικές προοπτικές υπήρξαν εδώ και πολύ καιρό με την σπουδαία πρόταση που αφορούσε την κατασκευή της «Νέας Τούμπας»), ο Αριστοτέλης Μυστακίδης ...