Η αναζήτηση βρήκε 716 εγγραφές

Return

από leomatos88
Δευ 08 Ιουν 2026, 19:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ

3.30 ξημερώματα 3ο παιγνίδι των τελικών του NBA. Το "μαγαζί" θα είναι ανοικτό, περιμένω να δω πόσοι και ποιοί θα μπείτε live! :lol:

Νύστα μπαμπέσα και ύπνε αμπάσκετε
Παιχνίδι μου παίξατε δόλιο
Διείσδυση κάνει σαν ταύρος ο Μπράνσον
Και βρίσκει μπροστά του το Λιόλιο

Δεν είναι ο Λιόλιος, ο GEOL ...
από leomatos88
Δευ 08 Ιουν 2026, 20:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Πάντως, χωρίς να έχω άποψη για τον παίχτη Γιαννούλη, άμα είναι ή όχι απαραίτητος για τον ΠΑΟΚ της επόμενης μέρας, αν θα κάνει τη διαφορά ή όχι, και χωρίς να με νοιάζει, άμα πάει στο γαύρο, ενώ μάλιστα τον θέλει κι ο ΠΑΟΚ, έστω ερχόμενος δεύτερος στην όποια του πρόταση, άμα πάει λέω στο γαύρο, θα τον ...
από leomatos88
Τρί 09 Ιουν 2026, 19:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: NBA πριν τώρα και μετά....

Παραδόξως, αυτό ήταν για τους Νικς το δυσκολότερο παιχνίδι. Εντυπωσιακοί οι Σπερς από την αρχή, τρακαρισμένοι κάπως οι άλλοι. Μου έκανε εντύπωση που στο τέλος του ημιχρόνου κάθε ομάδα είχε μόνο 1 επιθετικό ριμπάουντ. Ο Γουεμπανιάμα βρήκε επιτέλους τον εαυτό του. Ωραίο το γιουχάϊσμα στο μαλάκα πρν ...
από leomatos88
Τρί 09 Ιουν 2026, 19:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Από όσα διαβάζω να λέτε ότι λέει ο Κόλκας (ούτε με μισό μπουκάλι ουίσκι δεν μπορώ να τον ακούσω) συμπεραίνω μεν ότι δεν έχει ιδέα, είμαι βέβαιος δε ότι αν είχε προσληφθεί ο κολλητός του θα ήξερε, όπως παλιότερα, ακόμη και πότε κατούρησε ο ένας ή ο άλλος.
Από εκεί και πέρα, θεωρώ τεράστιο ρίσκο να ...
από leomatos88
Τρί 09 Ιουν 2026, 22:38
Jump to forum
Jump to topic

@leomatos88 https://i.ibb.co/23RNyfcp/images-3.jpg

:D

-----------

Δε βλέπω φίλε να αποφασίζει ο συνονόματος για το συγκεκριμένο θέμα. Πότε πρόλαβε να ενημερωθεί για το ρόστερ, για τις αιτίες των περσινών αποτελεσμάτων, για την τρέχουσα φάση που βρίσκεται η σχέση πχ του Λουτσέσκου με το ...
από leomatos88
Τετ 10 Ιουν 2026, 00:03
Jump to forum
Jump to topic

......
Εγώ ζητώ συγγνώμη, αλλά στο προπονητικό μάτι του Γιώργου Σαββίδη, με όλον το σεβασμό, δεν πιστεύω. Ούτε πιστεύω ότι είναι ικανός πχ να κρίνει την επάρκεια ή όχι του Λουτσέσκου.
......

Πολύ ευγενικά το λες. Ένα συγγνώμη και από εμένα συμφωνώντας με τον Λέο.

Πραγματικά, αλήθεια ...
από leomatos88
Τετ 10 Ιουν 2026, 14:32
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως για μένα, το Μάτος - Βιεϊρίνια - Λουτσέσκου είναι το ιδανικότερο σενάριο, που άμα μου το έλεγε κανείς πριν γίνει, θα πίστευα ότι είναι ο πιο αισιόδοξος άνθρωπος στον πλανήτη.

Με τις υπάρχουσες συνθήκες, παραμένει το καλύτερο, μιας και θα πάρουν το χρόνο τους οι δύο σημαίες να κάνουν τον ΠΑΟΚ ...
από leomatos88
Τετ 10 Ιουν 2026, 15:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις

Εγώ πάντως πρόεδρε ήθελα τεχνοκράτες. Να εκσυγχρονιστεί το μοντέλο με γιάπηδες.
Ε καλά, και η Μαρία τί είναι;
Αυτή είναι ρωσίδα ρε πρόεδρε. Άσε που είναι και γυναίκα.
Δεν αντιλέγω, έφερα όμως και τον Αντρέα.
Ποιον Αντρέα ρε φίλε, τρελός είσαι; Αυτός είναι συγγενής σου και νδ.
Έχεις δίκαιο, για αυτό ...
από leomatos88
Τετ 10 Ιουν 2026, 16:47
Jump to forum
Jump to topic

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά.
Όλα τα παραπάνω έχουν προκύψει από το ποστ του Πανάκα;

Μιας και αγαπητέ Κωνσταντίνε, μετά τις σάλτσες σου για τον μεγαλύτερο μάγκα που έκατσε ποτέ στον πάγκο του ΠΑΟΚ, στο τέλος πετάς κι ένα γελοίο υστερόγραφο, ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει και λεφτά, επειδή ο Γιάννης Σαββίδης ...
από leomatos88
Τετ 10 Ιουν 2026, 18:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Όπως όλα δείχνουν, θα κάνεις το δεύτερο μεγαλύτερο λάθος σου αυτά τα 14 χρόνια.
Το πρώτο ήταν όταν ξαναέδιωξες τον Ραζβάν Λουτσέσκου, για να φέρεις έναν πουθενά.
Που χρειάστηκαν 5 χρόνια για να ξαναγίνει αναταγωνιστική η ομάδα.
Μιας και το μόνο επιχείρημα είναι ότι απέτυχε ο Λουτσέσκου να σαρώσει ...
από leomatos88
Τετ 10 Ιουν 2026, 22:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Γιώργος Σαββίδης

Ερωτηση σοβαρα, θα τα ακουει μονο στα στραβα που θεωρούμε εμεις οτι κανει ή σε ολα? Δηλαδη φερνει μονο τους κακους παικτες ή μονο τους καλους? νομιζω οτι ο Γιωργης οποτε υπαρχει θεμα θα ναι μεσα στο στόχαστρο, προσπαθω να κατλααβω βεβαια πως γινεται μονιμα αυτος να φταιει στα του ραζβαν. Ολη ...