Η αναζήτηση βρήκε 670 εγγραφές

Return

από leomatos88
Τετ 11 Μαρ 2026, 21:50
Jump to forum
Jump to topic

Δεν είστε εξουσιοδοτημένος (-η) να αναγνώσετε αυτή τη Δ. Συζήτηση.
από leomatos88
Πέμ 12 Μαρ 2026, 14:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Γεια σου φίλε μου ΑΜΠΑΛΑΕΑ!
Μπορεί η συνύπαρξή μας στο φόρουμ να είναι σχετικά σύντομη, ήταν όμως τόσο πυκνός ο χρόνος, λόγω των γεγονότων, των οποίων υπήρξαμε μάρτυρες, αλλά όχι μόνο.
Βάλαμε την ψυχή μας, σκάσαμε και λυπηθήκαμε και οργιστήκαμε και χαρήκαμε, σκεφτήκαμε και μιλήσαμε, με επιχειρήματα ...
από leomatos88
Πέμ 12 Μαρ 2026, 23:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Υπάρχουν κάποια δεδομένα.
Το ένα είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν ανταγωνίζεται τις άλλες ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη, άντε στην καλύτερη περίπτωση μόνο αυτές που συμμετέχουν στην ίδια, εκάστοτε, διοργάνωση.
Το δεύτερο είναι ότι τόσο το 2024 είχες καλύτερη ομάδα από το γαύρο, όσο και το 2026 έχεις πολύ ...
από leomatos88
Παρ 13 Μαρ 2026, 00:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 15/03 - 18:00 NOVASPORTS PRIME

Ούτε σήμερα στην προπόνηση ο Μεϊτέ, που προφανώς είναι πια σε άλλη διαχείριση και δεν παίζει ρόλο στο αν είναι παρών την Κυριακή.

Κενι, Γιακουμάκης , Αντρίγια; Υπάρχει κανένα νέο;

Τώρα έβλεπα το ανάλογο απόσπασμα από την εκπομπή στο 24, όπου ο Τσορμπατζόγλου (ως συνήθως, υποθέτω ξέρει ό,τι ...
από leomatos88
Σάβ 14 Μαρ 2026, 21:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

https://www.sdna.gr/podosfairo/1411213_logariasmos-diaitisias-me-miso-ekatommyrio-akoloythoys-gkol-toy-barela-sto-paok

Λογαριασμός διαιτησίας με μισό εκατομμύριο ακόλουθους: Το γκολ του Βαρέλα στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ έπρεπε να μετρήσει!

Ο δημοφιλής εκπαιδευτικός διαιτητικός λογαριασμός Referee Channel ...
από leomatos88
Κυρ 15 Μαρ 2026, 16:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Είναι πάντως τρομερό το ξεγύμνωμα της υποκρισίας, η οποία έπεσε σαν πέλεκυς πάνω από τα κεφάλια όλων μας πριν λίγα χρόνια. Διαβάζω δεξιά κι αριστερά τί λένε τα διάφορα σκουλήκια (όνομα και πράγμα) και πραγματικά αισθάνομαι περήφανος για τη συλλογική ευαισθησία μας ως ΠΑΟΚτσήδων εκείνες τις μέρες ...
από leomatos88
Κυρ 15 Μαρ 2026, 20:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Λιβαδειά 3-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Μετά από καιρό στην Τουμπάρα.
Δεν έχω τίποτα να πω για τον αγώνα.
Συγχαρητήρια στην ομαδάρα μας για τη νίκη.

Δικαιοσύνη για τη μνήμη του Κλεομένη.
Συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους.
από leomatos88
Κυρ 15 Μαρ 2026, 22:26
Jump to forum
Jump to topic

Τίποτα το τρομερό δεν έγινε. Είχα σχετικά καλή ορατότητα. Ακούγονταν συνθήματα αγάπης για τα φερέφωνα και το λειτούργημά τους. Κινήθηκαν ορισμένοι (ας πούμε λίγοι έως αρκετοί) προς τους ΑΡΔ, χωρίς να πειράξει κανένας κανέναν. Απαιτήθηκε να πάρουνε πόδι και πήρανε. Πολύ κακώς πήρε έκταση (όση πήρε ...
από leomatos88
Κυρ 15 Μαρ 2026, 23:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Ο μοναδικός άνθρωπος του αθλητισμού, τουλάχιστον που διάβασα εγώ (υπάρχει άραγε κανένας άλλος;), που έκανε δηλώσεις για το ζήτημα, που σκέφτηκε να πει μία κουβέντα για τον πόνο της μάνας, είναι ο Βεζένκοφ. Προς τιμήν του, θα πω εγώ.
από leomatos88
Δευ 16 Μαρ 2026, 00:43
Jump to forum
Jump to topic

Καμία τιμωρία. Δε θα μας ΚΛΕΨΟΥΝΕ και άλλο πρωτάθλημα.
από leomatos88
Δευ 16 Μαρ 2026, 01:17
Jump to forum
Jump to topic

navigator11 έγραψε: Δευ 16 Μαρ 2026, 01:12 Όταν διαβάζω τέτοια από τον marsantos, τρομοκρατούμαι σαν άλλος χάρτινος, βλέποντας από απόσταση χιλιομέτρων σε φωτογραφία το όπλο του Ιβάν. :mrgreen:
:mrgreen:
Είναι ξεκάθαρο, τον έχουν χακάρει τον άνθρωπο!
από leomatos88
Δευ 16 Μαρ 2026, 01:18
Jump to forum
Jump to topic

Καμία τιμωρία. Δε θα μας ΚΛΕΨΟΥΝΕ και άλλο πρωτάθλημα.

Μη φοβάσαι leo.
Ότι και να γίνει δε θα έχει αγωνιστικό αντίκτυπο. Είτε με οπαδούς ειτε χωρίς, είτε παίξουμε και τα 6 παιχνίδια στην έδρα τους κανένας πλέον δε μασάει. Εάν είναι όλοι καλά στην υγεία τους και ετοιμοπολεμοι αγωνιστικά, η ...
από leomatos88
Δευ 16 Μαρ 2026, 15:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

https://www.sdna.gr/podosfairo/1411782_o-kleomenis-kratoyse-pano-gia-ton-alki-prin-apo-4-hronia-ti-dilose-o-kathigitis

Ο Κλεομένης κρατούσε πανό για τον Άλκη πριν από 4 χρόνια - Τι δήλωσε ο καθηγητής του

Πριν από 4 χρόνια και τη δολοφονία του Άλκη, ο Κλεομένης, μαθητής Λυκείου τότε, κρατούσε ...