Η αναζήτηση βρήκε 462 εγγραφές
- Τετ 11 Φεβ 2026, 13:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Έτσι λες εσύ... Μου επιτρέπεις να έχω τη δική μου εικόνα για το τι είναι ΠΑΟΚ; Για μένα είναι το να παίζω με Κνολ και Σαλμον και να έχω την ίδια προσμονή όλη την εβδομάδα για να πάρω το διπλό στον γαυρο και την ίδια πίστη και αισιοδοξία, με αυτήν που είχα από την πρώτη μέρα που έγινα ΠΑΟΚ και με ...
- Τετ 11 Φεβ 2026, 18:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ Τετάρτη 11/2, 20:30, Cosmote Sports 1 HD
Μέσα ήμουν σε εκείνο το ματς, ανελέητη πίστη για την πρόκριση είχαμε τότε. Στο 4-0 (Πρίγιο νομίζω) δεν μου είχε μείνει φωνή.
Από τις κορυφαίες κερκίδες των τελευταίων ετών. 9 χρόνια, σαν ψέματα μου φαίνεται.. Πόσο μεγάλωσε η ομάδα από τότε!
Εκείνη την ημέρα είχα πάρει αυτοκίνητο για το ...
- Τετ 11 Φεβ 2026, 22:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ Τετάρτη 11/2, 20:30, Cosmote Sports 1 HD
Σήκωσέ το το γ......................................................................ο
ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
- Τετ 11 Φεβ 2026, 23:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Άλλη μία συγκινητική βραδιά με τον ΠΑΟΚ μας.
Άλλη μια φορά που τους πήρες αμπάριζα όλους.
Εδώ, σ' αυτήν την έδρα, των ασπρόμαυρων θεών.
Να καταπίνεις τον αντίπαλο, να μη σου κάνει φάση.
Άλλος ένας τελικός, τιμή και δόξα για τα 100.
ΠΑΟΚ ρε φλώροι!
Άλλη μια φορά που τους πήρες αμπάριζα όλους.
Εδώ, σ' αυτήν την έδρα, των ασπρόμαυρων θεών.
Να καταπίνεις τον αντίπαλο, να μη σου κάνει φάση.
Άλλος ένας τελικός, τιμή και δόξα για τα 100.
ΠΑΟΚ ρε φλώροι!
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 12:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Ναι, με πολλή αγάπη και σκέψη, θα πω κι εγώ ότι καριέρα μιξοκλαίγοντας στο Σάπιο Μήλο κάνεις μεν, πρόσκαιρη όμως δε και με ημερομηνία λήξης, αν δεν έχεις τις βάσεις και το ήθος και το πάθος και τη γνώση και το μεράκι και την αξιοπρέπεια για να ενημερώνεις όντως τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ειδάλλως, καταντάς ...
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 17:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, Basketball, 14/02, 18:15, ΕΡΤ2
Για μένα όποιος φοράει τα χάρτινα, είτε στο μπάσκετ, είτε στο τένις, είτε στα καρναβάλια (μέρα που είναι), πρέπει να έχει χάσει ήδη από το αεροδρόμιο. Περιμένω κάτι Σάκοτα να ξαναδιαμαρτύρεται στους διαιτητές, όπως κάνει κάθε φορά απέναντι στον ΠΑΟΚ. Περιμένω από τα αλάνια με τον πραγματικό Δικέφαλο ...
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 21:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Όλες οι ομάδες στην Ελλάδα έχουν γαύρο πρόεδρο, εκτός από μία, τον τεράστιο ΠΑΟΚ. Ιστορική φωτογραφία, μιας και δεν πρόκειται να σηκώσει άλλο πρωτάθλημα. Συγκλονιστική η τιμωρία του παρεμπιπτόντως, τόσο πέρυσι όσο και φέτος. Τα κιτρινόγαυρα του πάνε πιο πολύ από τα κόκκινα πάντως. Και μιλάνε αυτοί ...
- Παρ 13 Φεβ 2026, 00:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Έτσι @Maklaz τους χορεύει ο Ιβάν, τους χορεύεις κι εσύ.
Μαύρο το χρώμα μα λάμπει σαν χρυσός στο στήθος ο δικέφαλος αετός!
Από μακριά και από τόσο κοντά.
ΜΠΛΑΓΚΑΡΑΖΟΥΜΙΟ ρε φίλε!

Μαύρο το χρώμα μα λάμπει σαν χρυσός στο στήθος ο δικέφαλος αετός!
Από μακριά και από τόσο κοντά.
ΜΠΛΑΓΚΑΡΑΖΟΥΜΙΟ ρε φίλε!
- Παρ 13 Φεβ 2026, 01:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
@Montrealiotis
- Παρ 13 Φεβ 2026, 12:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Σίγουρα κανένας δεν περιμένει από ένα ιδιωτικό κανάλι να διάκειται από φίλαθλο πνεύμα, αντικειμενικότητα, ήθος. Όπως σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής θα προβάλλουν αυτό που θεωρούν ότι θα αυξήσει άμεσα ή έμμεσα τα κέρδη τους, έτσι και στον αθλητισμό. Γι' αυτό λειτουργούν και ως εκπρόσωποι της ...
- Παρ 13 Φεβ 2026, 19:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 15/2-19:30,Novasportshd
Πόσες βουτιές για πέναλτι, τόσο εντός όσο κι εκτός περιοχής, θα αποπειραθεί ο θίασος της οδού Δεκελείας;
Θα είναι άνω των 20 ή κάτω οι φάσεις που θα επιλέξει η ομάδα αλήθειας τους, στις οποίες θα έχουν αδικηθεί κατάφωρα;
Πόσοι χάρτινοι θα τραμπουκίσουν τον επόπτη στο πρώτο γκολ μας, πόσοι στο ...
Θα είναι άνω των 20 ή κάτω οι φάσεις που θα επιλέξει η ομάδα αλήθειας τους, στις οποίες θα έχουν αδικηθεί κατάφωρα;
Πόσοι χάρτινοι θα τραμπουκίσουν τον επόπτη στο πρώτο γκολ μας, πόσοι στο ...
- Σάβ 14 Φεβ 2026, 14:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως αν ασχολείται ο λαός της ομάδας αποκλειστικά με τις μεταγραφές και τις όποιες μελλοντικές επιτυχίες, είτε είναι βάσιμες είτε είναι ανεδαφικές ως προσδοκίες, συνεχίζοντας το τροπάριο του ''να δούμε, να περιμένουμε, είναι πολλά που δεν ξέρουμε'', τότε κι ο Μυστακίδης ...
- Σάβ 14 Φεβ 2026, 14:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Έκανε επομένως μια κίνηση εξωαγωνιστική και ανήθικη γιατί το ποδόσφαιρο παίζεται μέσα στις τέσσερις γραμμές.Θεωρητικα. Αλλά την έκανε με διαφορετικό σκοπό.
Καθόλου ανήθικη κίνηση δεν ήταν να ελέγξει την ΕΠΟ. Όπως δεν είναι ανήθικη η συμμετοχή στους θεσμούς. Ανήθικο είναι να είσαι λαμόγιο ...
- Σάβ 14 Φεβ 2026, 20:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 71-88, Σχόλια & Παραλειπομενα
Μπάρτλει πουστρ@κι τα πάντα είναι δανεικά, θα τη βρεις την αγνωμοσύνη σου μπροστά σου γενίτσαρε. Ανθρωπάκι, ε ανθρωπάκι.
- Σάβ 14 Φεβ 2026, 21:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 15/2-19:30,Novasportshd
Ρε παιδιά ανοίγω την κεντρική σελίδα σήμερα και διαβάζω:
Ο Ιβάν είπε κερδίστε αύριο και δείξτε πως θα παρετε το πρωτάθλημα
Ο Χατσίδης παίκτης να χαίρεσαι να τον βλέπεις
Ο Γιακουμάκης σκοράρει ανά 62 λεπτά και η ομάδα είναι στον τελικό του κυπέλλου
Ο Βιερίνια πήγε να δει την τεσσάρα του ΠΑΟΚ Β'
Αν ...