Η αναζήτηση βρήκε 464 εγγραφές

Return

από leomatos88
Τετ 28 Ιαν 2026, 20:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Σιγή και περισυλλογή, βουβαμάρα και πόνος. Παιδιά και γιαγιάδες, άνθρωποι όλων των ηλικιών, εγώ, εσύ, αυτός, ο καθένας. Σκόρπιοι στα καρεκλάκια και τα τσιμέντα της 4. Και τα κεριά, και τα κασκόλ, και τα λουλούδια. Αθάνατοι.
από leomatos88
Πέμ 29 Ιαν 2026, 22:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Ποιος Δικέφαλος μου λες, το παιδί μου… Αφήστε με μόνη μου, αφήστε με να το κλάψω! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ! Αυτά θα σου έλεγε η μάνα του φίλε, το παιδί μου… Που το ξεγέννησα, το μεγάλωσα μέρα τη μέρα να γίνει άνθρωπος, να φτάσει τόσο χρονών να σκοτωθεί για μια ομάδα. Ποιος ΠΑΟΚ μου λες τώρα, ποια αδέρφια και ...
από leomatos88
Πέμ 29 Ιαν 2026, 23:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: 14. Andrija Zivkovic

Τι ξεφτιλίκι είναι για διαιτητής αυτός ρε; Τι ασεβής αλήτης είναι αυτός;
από leomatos88
Πέμ 29 Ιαν 2026, 23:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης

Maklaz έγραψε: Πέμ 29 Ιαν 2026, 23:20 Το 7 σκόραρε για τους 7 !

Η φανέλα σηκώθηκε ψηλά !

Ούτε που με νοιάζει τι γίνεται από εκεί και πέρα.
Και το 8 για τους 7+1...
από leomatos88
Παρ 30 Ιαν 2026, 00:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Ξέρω πως είχανε στο νου τους οι παιχταράδες μας να παίξουν για τους αθάνατους οπαδούς μας.
Το έκαναν και τους ευχαριστώ από καρδιάς.

Το παιχνίδι ανάξιο σχολιασμού, μεταξύ άλλων και για τον αλήτη στημένο. Επιπέδου Πόιζον στο Άμστερνταμ διαιτησία, που επίτηδες όχι μόνο αποφάσισε ότι θα χάσεις σήμερα ...
από leomatos88
Παρ 30 Ιαν 2026, 15:42
Jump to forum
Jump to topic

Όταν έπαιξες στο Βίγκο, η ομάδα ήταν στη χειρότερή της φάση. Ακουγόταν μέρες πριν για τη βαριά φανέλα, προερχόταν από αναπάντεχα στραβοπατήματα που δεν έμπαινε η κωλόμπαλα μέσα με τίποτα, έπαιξε με εκτεταμένο ροτέισον, ήταν αρχή ακόμα της διοργάνωσης, όπου δεν κρινόταν ακόμα τίποτα.

Έχεις ομαδάρα ...
από leomatos88
Κυρ 01 Φεβ 2026, 11:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Οι άνθρωποι έχουν ήδη δείξει το ποιόν τους. Συνεπώς καμία έκπληξη. Άμα σε πάρει η κατηφόρα δεν υπάρχει σταματημός. Ποιος έχασε τον σεβασμό για να τον βρουν δυο αστοιχείωτοι;
από leomatos88
Κυρ 01 Φεβ 2026, 13:02
Jump to forum
Jump to topic

Πώς θα είχε εξελιχθεί το πρώτο συναπάντημα με τον Άγιαξ εάν δεν είχε τη φαεινή ιδέα να φύγει ο Σάντος για την εθνική χαβούζας, αν δεν είχε γίνει η παντελώς ανεξήγητη επιλογή Μπερέτα, αν δεν είχες καταλήξει με τον άπειρο τότε, αν και συμπαθέστατο και ΠΑΟΚτσή και μια χαρά προπονητή, Δερμιτζάκη, αν δεν ...
από leomatos88
Κυρ 01 Φεβ 2026, 15:34
Jump to forum
Jump to topic

Επιπρόσθετα στα παραπάνω θα ήθελα να πω ότι η ουέφα μαφία έδειξε πόσο μα πόσο ατελείωτα πολύ γραμμένο σε έχει, όταν έβαλε εκείνο τον αλήτη τον Πόουσον, τον σφαγέα του Άμστερνταμ, να σε ξαναδιαιτητεύσει την αμέσως επόμενη χρονιά στην Κύπρο με την Ομόνοια, παρόλο τον κακό χαμό που είχες ξεσηκώσει για ...
από leomatos88
Κυρ 01 Φεβ 2026, 22:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: 19. Alexander Jeremejeff

Κάθε λεπτό που έχεις παίξει, για να μην πω δευτερόλεπτο, αποδεικνύεται το πόσο άσχετος είμαι, και το πόσο βιαστικός υπήρξα. Συνέχισε έτσι!
από leomatos88
Κυρ 01 Φεβ 2026, 22:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Ό,τι και να έχει ενδεχομένως ο παιχταράς, που του εύχομαι να μην έχει τίποτα απολύτως, δεν συμμερίζομαι την απαισιοδοξία και το μαράζι, εφόσον απουσιάσει. Ούτε είναι σοβαρό να προστατεύεται σε όσα ματς μας φαίνονται εύκολα, ούτε όταν βρέχει, χιονίζει, φυσάει, είναι άσχημο το γήπεδο, έχει τσεκούρια ο ...
από leomatos88
Κυρ 01 Φεβ 2026, 23:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Εννοείται ότι δεν το έβλεπα, παρακολουθούσα όμως εδώ τη συζήτηση. Κάτι που αφορά αμφότερα τα βαμπίρ θα ήθελα να πω:
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΠΑΟΚ!
από leomatos88
Δευ 02 Φεβ 2026, 20:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟ - ΠΑΟΚ Τετάρτη 4/2, 20:30, COSMOTE SPORT1 HD

Στάση Αμπελόκηποι λοιπόν. Δε θα σταματήσει όμως το τραίνο.
Καροτσάκι το κοράκι, τάκλιν στο λαιμό και μανούρες. Απ' όλα θα 'χει ο μπαχτσές, ποτισμένος ή όχι.
Πάμε πρώτοι στις μονομαχίες και το παιχνίδι δε χάνεται. Να ελέγξουμε το ρυθμό και θα έρθουν τα γκολ.
Καμία υποτίμηση όμως, έχουνε κίνητρο, στην ...