Η αναζήτηση βρήκε 676 εγγραφές

Return

από leomatos88
Πέμ 22 Ιαν 2026, 12:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Ο βάζελος είναι το απόλυτο παράδειγμα ως προς το πώς μπορεί να βαρέσει διάλυση μια μεγάλη ομάδα. Ήρθε ο Κόκκαλης και έκανε στο γαύρο όλα όσα ήθελαν να κάνει για αυτούς ο Βαρδινογιάννης. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα ανέκαθεν ήταν μία πίτα προορισμένη για δύο, η οποία με βίαιο και καραμπινάτα βρώμικο ...
από leomatos88
Πέμ 22 Ιαν 2026, 22:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Betis 2-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Στο πιο δύσκολο παιχνίδι της χρονιάς ήσουν ανώτερος.
Κάνει τη διαφορά ο Κωνσταντέλιας, αλλά λίγο περισσότερο την κάνει όλη η ομάδα.
Τρομερή αμυντική λειτουργία, με τον Κετζιόρα να είναι παντού και τον Μιχαηλίδη άρχοντα.
Με τον Κένι δυναμίτη και τον Μπάμπα σαν το παλιό κρασί.
Έναν Μεϊτέ να κρατάει το ...
από leomatos88
Παρ 23 Ιαν 2026, 14:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Πολύ σημαντικό το διπλό στη Λυών. Όχι τόσο για την πρόκριση στους 8, φαντάζει κάτι τέτοιο μακρινό. Αλλά, μαζί με τους επιπρόσθετους βαθμούς από την κατάταξη, το να πλησιάσουμε τη Σαχτάρ θα είναι ευεργετικό.

Η ομάδα (ποια ομάδα, η ομαδάρα) θα κοιτάξει στα μάτια και το πιο τρομαχτικό μεγαθήριο, θα ...
από leomatos88
Σάβ 24 Ιαν 2026, 23:26
Jump to forum
Jump to topic

Μέσα Φεβρουαρίου, αν θαυματουργά δεν αποδεκατιστεί η βασική μας εντεκάδα κατά 7/11 από κοξάκι, ελονοσία, φυματίωση ή κάτι παρεμφερές, ο απόηχος της πούτσας που θα πέσει στην τσόντα του ποκ θα ταξιδέψει μέχρι τη στρατόσφαιρα. Αυτά τα ολίγα και υπομονή.

Η Ε.Ο. θα κάνει all in στο σκουλικάου ...
από leomatos88
Κυρ 25 Ιαν 2026, 14:01
Jump to forum
Jump to topic

Πώς αντέχετε φίλοι μου και βλέπετε τις εκπομπές του Μπόλεκ και του Λόλεκ;
Οι άνθρωποι έχουν καλέσει ΟΛΟΥΣ τους αντιΠΑΟΚτσήδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ποιος αντέχει να ακούει έναν τύπο σαν τον Δώνη να μιλάει για τον ΠΑΟΚ;
Αλήθεια, είπε και για τότε που έκοψε την μπάλα στον Παυλάρα;
Είπε και για ...
από leomatos88
Δευ 26 Ιαν 2026, 00:07
Jump to forum
Jump to topic

...
Πάντως ελπίζω να μην πέσουμε μαζί στην Ευρώπη - τζάμπα- τοξικότητα
...

Το χειρότερο σενάριο θα είναι να βρεθούμε μαζί τους. Η εικόνα του παο στην Ευρώπη δεν έχει καμία σχέση με τα εγχώρια. Η συγκέντρωση και το κινητρο είναι φανερά.
Με μόνο ενδιαφέρον τους ευρωπαϊκούς αγώνες και σορολοπ ...
από leomatos88
Δευ 26 Ιαν 2026, 12:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: 16. Tomasz Karol Kędziora

Και μόνο οι αναφορές που κάνεις παιχταρά μου στον τελικό της Κωνσταντινούπολης δείχνουν τη νοοτροπία και τη φιλοδοξία και το πνεύμα γενικότερα που υπάρχει σε αυτήν την ομαδάρα. Πρωταθλητής γαρ, με τον ΠΑΟΚ, με πολύ καλή καριέρα στην πλάτη σου, και σε υποτιμούμε κατά καιρούς (κι εγώ μαζί), αλλά ξέρει ...
από leomatos88
Δευ 26 Ιαν 2026, 18:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Άλλη μία μέρα χαράς, αλλά και περηφάνιας.
από leomatos88
Δευ 26 Ιαν 2026, 23:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: 16. Tomasz Karol Kędziora

έχει και guest εμφάνιση από Μαλιούφα :lol: :lol: :lol:

Και τι εμφάνιση! Ο οποίος εμφανίζεται με έναν τύπο με σκωτσέζικη αμφίεση, που ο Κετζιόρα νομίζει ότι είναι φίλος του Τέιλορ, ο δε Μαλιούφας λέει στον Κετζιόρα ότι έπαιξε κι αυτός στον ΠΑΟΚ, για να καταλήξουν δύο Πολωνοί να λένε για τον ...
από leomatos88
Τρί 27 Ιαν 2026, 00:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης

https://www.sdna.gr/podosfairo/1394891_paok-trehoyn-oi-exelixeis-gia-nea-toympa-kai-proponitiko-kentro

ΠΑΟΚ: Τρέχουν οι εξελίξεις για Νέα Τούμπα και προπονητικό κέντρο

Αποκαλύψεις αναφορικά με τη Νέα Τούμπα αλλά και το νέο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στους Ταγαράδες, περιλάμβανε η εκπομπή «11 ...
από leomatos88
Τρί 27 Ιαν 2026, 12:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Πάντως με τέτοια χημεία που έχει αποκτήσει ο Κένι με τον Ζίφκοβιτς, παίζοντας σταθερά στα όρια του να είναι αλάνθαστος, και έχοντας υπόψιν τον Ραζβάν, δε βλέπω πώς θα του πάρει τη θέση, και ο Καφού να είναι ο επερχόμενος. Από την άλλη, άμα παίζει και αριστερά και τον προορίζεις για εκεί, τί σημαίνει ...
από leomatos88
Τρί 27 Ιαν 2026, 14:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Πάντως με τέτοια χημεία που έχει αποκτήσει ο Κένι με τον Ζίφκοβιτς, παίζοντας σταθερά στα όρια του να είναι αλάνθαστος, και έχοντας υπόψιν τον Ραζβάν, δε βλέπω πώς θα του πάρει τη θέση, και ο Καφού να είναι ο επερχόμενος. Από την άλλη, άμα παίζει και αριστερά και τον προορίζεις για εκεί, τί ...
από leomatos88
Τετ 28 Ιαν 2026, 20:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Σιγή και περισυλλογή, βουβαμάρα και πόνος. Παιδιά και γιαγιάδες, άνθρωποι όλων των ηλικιών, εγώ, εσύ, αυτός, ο καθένας. Σκόρπιοι στα καρεκλάκια και τα τσιμέντα της 4. Και τα κεριά, και τα κασκόλ, και τα λουλούδια. Αθάνατοι.
από leomatos88
Πέμ 29 Ιαν 2026, 22:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Ποιος Δικέφαλος μου λες, το παιδί μου… Αφήστε με μόνη μου, αφήστε με να το κλάψω! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ! Αυτά θα σου έλεγε η μάνα του φίλε, το παιδί μου… Που το ξεγέννησα, το μεγάλωσα μέρα τη μέρα να γίνει άνθρωπος, να φτάσει τόσο χρονών να σκοτωθεί για μια ομάδα. Ποιος ΠΑΟΚ μου λες τώρα, ποια αδέρφια και ...