Το πώς πανηγύρισε το πρώτο γκολ ο Ραζβάν, ήταν ενδεικτικό κατά τη γνώμη μου πόσο φοβόταν το παιχνίδι απόψε.
Το πόσο επιδραστικός ήταν στο ματς ο Χατσίδης, είναι άλλη μια απόδειξη τι τρομερή δουλειά γίνεται προπονητικά στην ομάδα.
Το ότι η ομάδα με τραυματισμούς, με ιώσεις, με απουσίες παίζει και ...
Η αναζήτηση βρήκε 463 εγγραφές
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 21:12
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 23:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Κακώς ανάγεται σε θέμα η νομική ή τεχνική φύση του θέματος. Δεν έχει την παραμικρή σημασία κατά τη γνώμη μου. Θα έπρεπε να έχει ήδη αποπληρώσει τα χρέη, στο σύνολό τους, για λόγους τιμής, ηθικής, λογικής.
Επίσης κακώς τίθεται η όποια διαμάχη σαν να είναι μια διαφορά ανάμεσα σε δύο ιδιώτες. Δε μιλάμε ...
Επίσης κακώς τίθεται η όποια διαμάχη σαν να είναι μια διαφορά ανάμεσα σε δύο ιδιώτες. Δε μιλάμε ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 12:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Φίλτατε marsantos , το πρωτάθλημα θα είναι και φέτος ασπρόμαυρο.
Στο Χαριλάου, με τον Αποτυχημένεθ στον πάγκο, δε θα χάσεις σίγουρα. Υπάρχει και το κάρμα, το γκολ του Γιακουμάκη στο 96 ήταν νομίζω ενδεικτικό.
Στη Λάρισα θα παίξεις άλλον έναν τελικό τσάμπιονς λιγκ, τον οποίο και θα κερδίσεις, μιας ...
Στο Χαριλάου, με τον Αποτυχημένεθ στον πάγκο, δε θα χάσεις σίγουρα. Υπάρχει και το κάρμα, το γκολ του Γιακουμάκη στο 96 ήταν νομίζω ενδεικτικό.
Στη Λάρισα θα παίξεις άλλον έναν τελικό τσάμπιονς λιγκ, τον οποίο και θα κερδίσεις, μιας ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 19:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
marsantos έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 18:25 Είσαι αλάνι και ψάχνεις τα πιο απίθανα.
Πάμε με μερικές βοήθειες.
Δεν είναι ονόματα.
Όταν λέω πέρυσι, εννοώ την περυσινή σεζόν.
Η λύση που έδωσες είναι 2 οριζοντίως και 1 καθέτως.
Άντονι και Μύθου.
Δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να παίξει ο παιχταράς!
- Δευ 19 Ιαν 2026, 22:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Και για τώρα και για το καλοκαίρι είσαι πάρα πολύ καλά στο τέρμα.
Επίσης μεσοεπιθετικά και στις 5 θέσεις δε χρειάζεσαι τίποτα απολύτως.
Με δεδομένο ότι δε θα κρατήσεις τον Ιβανούσετς, θα πάρει περισσότερο χρόνο ο Χατσίδης, θα κριθεί και ο Σορετίρε το καλοκαίρι και βλέπουμε. Υπάρχει και ο Μπάλντε ...
Επίσης μεσοεπιθετικά και στις 5 θέσεις δε χρειάζεσαι τίποτα απολύτως.
Με δεδομένο ότι δε θα κρατήσεις τον Ιβανούσετς, θα πάρει περισσότερο χρόνο ο Χατσίδης, θα κριθεί και ο Σορετίρε το καλοκαίρι και βλέπουμε. Υπάρχει και ο Μπάλντε ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 22:56
- Jump to forum
- Jump to topic
kataramenos5 έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 22:44Τρεχα .Ηρθαν δυο τυποι μ ασπρες μπλουζες και σε ψαχνουνΙάσονας έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 19:51 Εγώ πιστεύω πως θα πάρουμε και στόπερ από Ζενιτ και Γιαννούλη.
Να με κοιτάξει γιατρός?

Τους λες και γιατρούς!
- Τρί 20 Ιαν 2026, 20:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΜΠΕΤΙΣ 22/1-19:45,cosmotesportshd
Το δυσκολότερο μέχρι στιγμής παιχνίδι μας στην Τούμπα για φέτος. Μέχρι το επόμενο βεβαίως.
Στην οποία Τούμπα, κάτι που δεν έχει πολυειπωθεί, αν και δεν είναι ασήμαντο, παραμένεις αήττητος.
Συγκεκριμένα, σε 17 αγώνες έχεις 12 νίκες, 5 ισοπαλίες και καμία ήττα, με 37-6 τέρματα μάλιστα.
Πέραν αυτού ...
Στην οποία Τούμπα, κάτι που δεν έχει πολυειπωθεί, αν και δεν είναι ασήμαντο, παραμένεις αήττητος.
Συγκεκριμένα, σε 17 αγώνες έχεις 12 νίκες, 5 ισοπαλίες και καμία ήττα, με 37-6 τέρματα μάλιστα.
Πέραν αυτού ...
- Τετ 21 Ιαν 2026, 14:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Αδυνατώ να κατανοήσω πώς προκύπτει ότι η ομάδα έχει οικονομικό πρόβλημα, θέμα ρευστότητας, τσιγκούνη μεγαλομέτοχο, δεν ξέρω τί άλλο...
Σωρεία παιχταράδων βρίσκεται στην ομάδα, όπως επίσης πληθώρα τέτοιων έχει περάσει τα τελευταία τουλάχιστον δέκα χρόνια.
Πρόσφατα έκανες την ακριβότερη μεταγραφή όχι ...
Σωρεία παιχταράδων βρίσκεται στην ομάδα, όπως επίσης πληθώρα τέτοιων έχει περάσει τα τελευταία τουλάχιστον δέκα χρόνια.
Πρόσφατα έκανες την ακριβότερη μεταγραφή όχι ...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 12:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Ο βάζελος είναι το απόλυτο παράδειγμα ως προς το πώς μπορεί να βαρέσει διάλυση μια μεγάλη ομάδα. Ήρθε ο Κόκκαλης και έκανε στο γαύρο όλα όσα ήθελαν να κάνει για αυτούς ο Βαρδινογιάννης. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα ανέκαθεν ήταν μία πίτα προορισμένη για δύο, η οποία με βίαιο και καραμπινάτα βρώμικο ...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 16:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα χρησιμοποιήσω πρώτο πληθυντικό, αν και δεν εκπροσωπώ κανέναν, μιας και μου φαίνεται αδιανόητο να νιώθω έτσι μόνο εγώ.
Ντρεπόμαστε για λογαριασμό σου, και για λογαριασμό όλων όσων απαρτίζουν τη διοίκησή σου.
Συμπεριφέρσου επιτέλους όπως αρμόζει στον ΠΑΟΚ.
ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ ...
Ντρεπόμαστε για λογαριασμό σου, και για λογαριασμό όλων όσων απαρτίζουν τη διοίκησή σου.
Συμπεριφέρσου επιτέλους όπως αρμόζει στον ΠΑΟΚ.
ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ ...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 22:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Betis 2-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Στο πιο δύσκολο παιχνίδι της χρονιάς ήσουν ανώτερος.
Κάνει τη διαφορά ο Κωνσταντέλιας, αλλά λίγο περισσότερο την κάνει όλη η ομάδα.
Τρομερή αμυντική λειτουργία, με τον Κετζιόρα να είναι παντού και τον Μιχαηλίδη άρχοντα.
Με τον Κένι δυναμίτη και τον Μπάμπα σαν το παλιό κρασί.
Έναν Μεϊτέ να κρατάει το ...
Κάνει τη διαφορά ο Κωνσταντέλιας, αλλά λίγο περισσότερο την κάνει όλη η ομάδα.
Τρομερή αμυντική λειτουργία, με τον Κετζιόρα να είναι παντού και τον Μιχαηλίδη άρχοντα.
Με τον Κένι δυναμίτη και τον Μπάμπα σαν το παλιό κρασί.
Έναν Μεϊτέ να κρατάει το ...
- Παρ 23 Ιαν 2026, 14:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Πολύ σημαντικό το διπλό στη Λυών. Όχι τόσο για την πρόκριση στους 8, φαντάζει κάτι τέτοιο μακρινό. Αλλά, μαζί με τους επιπρόσθετους βαθμούς από την κατάταξη, το να πλησιάσουμε τη Σαχτάρ θα είναι ευεργετικό.
Η ομάδα (ποια ομάδα, η ομαδάρα) θα κοιτάξει στα μάτια και το πιο τρομαχτικό μεγαθήριο, θα ...
Η ομάδα (ποια ομάδα, η ομαδάρα) θα κοιτάξει στα μάτια και το πιο τρομαχτικό μεγαθήριο, θα ...
- Παρ 23 Ιαν 2026, 19:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θέλω να μας γράψει την άποψη του για αυτό που γίνεται εκείνος ο επιστήμονας που φώναζε έξω από το παλατάκι και την ΠΑΕ τώρα
Θα τα αντέξουμε τα επιστημονικά του όμως; Έχω ακούσει κι άλλους γαύρους, επιστήμονες γαρ, να μιλάνε και βαρέθηκα να πω την αλήθεια. Κι αν είναι τίποτα πανεπιστήμονας ...
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 14:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Το να βάλεις 10 δημοσιογράφους, 20 παράγοντες και 100 τρολάκια να παρασύρουν σε μια λαίλαπα λάσπης, η οποία έχει μάλιστα σαπίσει και ζέχνει, ένα 5, 10, 15% των ΠΑΟΚτσήδων, το οποίο τώρα πέφτει από τα σύννεφα για το ποιόν σου, λες και δεν το έδειχναν ξεκάθαρα όλες σου οι κινήσεις, 100% αντιΠΑΟΚ, 100 ...
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 23:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Μέσα Φεβρουαρίου, αν θαυματουργά δεν αποδεκατιστεί η βασική μας εντεκάδα κατά 7/11 από κοξάκι, ελονοσία, φυματίωση ή κάτι παρεμφερές, ο απόηχος της πούτσας που θα πέσει στην τσόντα του ποκ θα ταξιδέψει μέχρι τη στρατόσφαιρα. Αυτά τα ολίγα και υπομονή.
Η Ε.Ο. θα κάνει all in στο σκουλικάου ...