Η αναζήτηση βρήκε 219 εγγραφές
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:39
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 02:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Φίλε Maklaz, όπως θα πρόσεξες οι πρώτοι στίχοι είναι παρμένοι από το γνωστό τραγούδι Έτσι είν’ η ζωή των Δήμου Μούτση και Γιάννη Λογοθέτη με τη Βίκυ Μοσχολιού. Φυσικά έγραψα τη συνέχεια με διάθεση για χιούμορ απέναντι στη φάρσα που εκτυλίσσεται εις βάρος μας τους τελευταίους μήνες. Παρόλα αυτά ...
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 11:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Young Boys 6/11-22:00,COSMOTESPORTSHD
Η ομάδα βρίσκεται σε τρομερό φεγγάρι, δε σημαίνει όμως αυτό πως θα νικάει βρέξει χιονίσει συνέχεια. Με καθεμία νίκη που θα έρχεται όμως θα παγιώνει τη θέση ισχύος της στο πρωτάθλημα και θα κοιτάζει ολοένα ψηλότερα στο γιουρόπα, εκτοξεύοντας την αυτοπεποίθησή της. Ούτως ώστε να παραμένει κυρίαρχη και ...
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 18:21
- Jump to forum
- Jump to topic
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ είπαν κάποιοι άνθρωποι την αλήθεια, έτσι όπως την βλέπουμε τόσοι και τόσοι.
Δεν είναι ίσως τυχαίο ότι βρίσκονται στην ξενιτιά και νιώθουνε τον ΠΑΟΚ όπως είναι πραγματικά.
Δεν είναι ίσως τυχαίο ότι βρίσκονται στην ξενιτιά και νιώθουνε τον ΠΑΟΚ όπως είναι πραγματικά.
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 23:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάλι Βολιάκο είπανε τον Μπιάνκο τα φρόκαλα!!!
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Οι άνθρωποι που εσύ έχεις επιλέξει να εργάζονται στην ομάδα έχουνε φτιάξει αυτήν την ΠΑΟΚάρα που τους πάει όλους γαμ!όντ@ς. Έφερες την υγεία, έφερες τη χαρά, έφερες και την καύλα ξανά και ξανά και ξανά. Για φέτος κάθε νίκη, κάθε θρίαμβος της ομάδας, για μένα τουλάχιστον, είναι για σένα. Και μιας και ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-young boys 4-0,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
7η συνεχόμενη νίκη, 24-5 τα γκολ, με όλων των ειδών τους αντιπάλους, εντός και εκτός με μπαλάρα.
Στην Ευρώπη το καλύτερο σιρόπι, στην Ελλάδα η καλύτερη ομάδα.
Κυριολεκτικά.
Και θα κρατήσει καιρό γιατί αυτός ο ΠΑΟΚ χτίστηκε από το καλοκαίρι για να διεκδικήσει τα πάντα.
Ότι και να έλεγε ο καθένας, όσο ...
Στην Ευρώπη το καλύτερο σιρόπι, στην Ελλάδα η καλύτερη ομάδα.
Κυριολεκτικά.
Και θα κρατήσει καιρό γιατί αυτός ο ΠΑΟΚ χτίστηκε από το καλοκαίρι για να διεκδικήσει τα πάντα.
Ότι και να έλεγε ο καθένας, όσο ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 17:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
theo-drama
Μου βγήκαν λίγο διαφορετικά τα νούμερα φίλε, άμα βρεις κάποιο λάθος με διορθώνεις.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ / ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
εντός έδρας
17 αγώνες, 5 νίκες, 3 ισοπαλίες, 9 ήττες, 28-37 γκολ
εκτός έδρας
15 αγώνες, 3 νίκες, 7 ισοπαλίες, 5 ήττες, 17-20 γκολ
σύνολο
32 αγώνες, 8 νίκες, 10 ...
Μου βγήκαν λίγο διαφορετικά τα νούμερα φίλε, άμα βρεις κάποιο λάθος με διορθώνεις.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ / ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
εντός έδρας
17 αγώνες, 5 νίκες, 3 ισοπαλίες, 9 ήττες, 28-37 γκολ
εκτός έδρας
15 αγώνες, 3 νίκες, 7 ισοπαλίες, 5 ήττες, 17-20 γκολ
σύνολο
32 αγώνες, 8 νίκες, 10 ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 18:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 9/11, 21:00, Cosmotesports1HD
Κατεβαίνει στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ ρε βαζέλια...
Γεμίστε το γήπεδο να δείτε τον Κωνσταντέλια.
Για το 3 στα 3 με τους βρικόλακες, για να μεγαλώσει η διαφορά από το γαύρο, για την 8η συνεχόμενη νίκη.
Πάμε να παίξουμε την μπαλάρα μας, να πάρουμε το διπλό και να φύγουμε.
Τρέμουνε.
Γεμίστε το γήπεδο να δείτε τον Κωνσταντέλια.
Για το 3 στα 3 με τους βρικόλακες, για να μεγαλώσει η διαφορά από το γαύρο, για την 8η συνεχόμενη νίκη.
Πάμε να παίξουμε την μπαλάρα μας, να πάρουμε το διπλό και να φύγουμε.
Τρέμουνε.
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 19:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Στη συνέντευξη τύπου πάντως εκτός από το πυθαγόρειο θεώρημα, τη μαρξιστική κόκα κόλα και τα οροπέδια της Φθιώτιδας, ανάμεσα σε άλλα υπέροχα, άκουσα πρώτη φορά στη ζωή μου ότι δεν πλήρωσε ο Σαββίδης τα χρέη. Δεν το είχα ξανακούσει ποτέ των ποτών και από κανέναν και ούτε είχα φανταστεί ότι θα ειπωθεί ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 22:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Μπράβο ρε παικταρά Λεό....
Έτσι είναι.
ΥΓ.
Του χρονου βρες έναν παικταρά,πες τους, του στυλ Ματος, σε λαχείο, να μοιραζονται με τον Κενι τα ματς κ να έχουμε διαφορετικό οργωμα, με παστέλωμα κ σε γκολ..... κ σε πονηριά....
Φαντάζεσαι στην υπάρχουσα ομάδα έναν παιχταρά σαν το Μάτος ...
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 14:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως, χωρίς να είχα ποτέ μου οποιαδήποτε συμμετοχή σε συνδέσμους, είχα πάντοτε σεβασμό σε αυτούς και μάλιστα τους θεωρούσα περισσότερο ΠΑΟΚ από εμένα. Πάντα διάβαζα τις ανακοινώσεις τους, θεωρούσα ότι ο λόγος τους μετράει, εννοείται ότι κανείς δεν μπορεί να σβήσει την ιστορία τους. Και ειδικά ...
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 17:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Ολοι εσεις που κραζετε ειτε σαν ιβανικοι,ειτε σαν μυστακιδικοι,ειτε σαν ισαποστακιδες,γραφτηκατε η εστω προσπαθησατε να γραφτειτε στον Α.Σ.;
Αντε καμαρια μου,γιατι αργα η γρηγορα θα ξαναζησουμε τετοιες καταστασεις,ΕΜΕΙΣ σαν λαος ευθυνομαστε σε μεγαλο ποσοστο (συμπεριλαμβανομενου κ του εαυτου μου ...
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 19:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: αεκ-ΠΑΟΚ 76-78 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Διπλό στον Προμηθέα, που ήταν όμως κουρασμένος.
Διπλό και στο Παλέ, αλλά δε βάρεσε πολλές βολές ο Ρούλης.
Διπλό και στους κομπλεξικούς, τι άλλο πια να κάνουν τα κοράκια.
Το πόσο μεγάλες, υπερβατικές κι οριακές είναι οι νίκες της ομάδας φαίνεται όχι τόσο στο 5-1 της βαθμολογίας, αλλά στο 485-470 (+15 ...
Διπλό και στο Παλέ, αλλά δε βάρεσε πολλές βολές ο Ρούλης.
Διπλό και στους κομπλεξικούς, τι άλλο πια να κάνουν τα κοράκια.
Το πόσο μεγάλες, υπερβατικές κι οριακές είναι οι νίκες της ομάδας φαίνεται όχι τόσο στο 5-1 της βαθμολογίας, αλλά στο 485-470 (+15 ...
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 22:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 9/11, 21:00, Cosmotesports1HD
Μια ομαδούλα που ξέρει πόσο υποδεέστερη είναι και παίζει καράτε.