Η αναζήτηση βρήκε 46 εγγραφές

Return

από eorptol1
Σάβ 02 Αύγ 2025, 04:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Мир έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 01:07 Σοκαριστηκό επίσης αυτό που άκουσα για τον νεοδημοκράτη τον Παπαδόπουλο ότι αρνείται να παραιτηθεί από εκπρόσωπος σε σουπερλιγνκ και ΕΠΟ με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ μένει χωρίς εκπρόσωπο. Λέει δεν παραιτηται γιατί εκλέχθηκε με το σπαθί (sic) του ...
Σοβαρά τώρα? Ρε τι άθλιοι είναι αυτοί
από gpap5
Σάβ 02 Αύγ 2025, 04:47
Jump to forum
Jump to topic

Διαβάζοντας την ανακοίνωση του ΑΣ (την τελευταία) καθώς και τις ανακοινώσεις των συνδέσμων που έχουν τον ΠΑΟΚ απλά ως μέσο επίτευξης των προσωπικών τους φιλοδοξιών, ένα σκέπτομαι:

σε μια χρονιά, που ο ΠΑΟΚ εορτάζει τα 100χρόνια ζωής, οι εχθροί μας αποφάσισαν να μας χτυπήσουν.
Όχι αγωνιστικά. Ούτε ...
από Elkjaer
Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:15
Jump to forum
Jump to topic

Να παει στο Καυτατζόγλειο η ΠΑΕ του χρόνου και να φτιάξει γηπεδο πχ στις δυτικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης.

Οι κατσαρίδες ας φτιάξουν και Μαρακανά.
από riegel
Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:39
Jump to forum
Jump to topic

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ: “
4. Μετά την Γ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 02-06-2025 και την προτροπή τους ότι ο ΑΣ έχει πλέον το χρέος να προχωρήσει η κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, κάναμε τα κάτωθι :
1) Ανακοίνωση ότι ο ΑΣ ΠΑΟΚ είναι παρών και με τη στήριξη του κόσμου του θα κάνει τα πάντα ...
από Psaras
Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:48
Jump to forum
Jump to topic

Δεν θέλω να φανώ απαισιόδοξος, αλλά όσο κι αν προσπαθώ να κρατήσω μια σπίθα ελπίδας αναμμένη, όλα δείχνουν πως αν δεν υπάρξει μια θεαματική ανατροπή, το παιχνίδι είναι χαμένο.

Και δεν είναι χαμένο μόνο διοικητικά. ΠΑΟΚ ήμασταν και πριν τον Ιβάν. Είναι χαμένο στο επίπεδο του ήθους, της ενότητας, της ...
από navigator11
Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:54
Jump to forum
Jump to topic

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ: “
4. Μετά την Γ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 02-06-2025 και την προτροπή τους ότι ο ΑΣ έχει πλέον το χρέος να προχωρήσει η κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, κάναμε τα κάτωθι :
1) Ανακοίνωση ότι ο ΑΣ ΠΑΟΚ είναι παρών και με τη στήριξη του κόσμου του θα κάνει τα ...
από george188
Σάβ 02 Αύγ 2025, 09:34
Jump to forum
Jump to topic

Γιατι πιστευει κανεις οτι η δουλεια με μυστακιδη εγινε σε 10 μερες? Ή οτι ο ΑΣ δεν εχει υπογραψει και δεν προτιμα Μυστακιδη? μεταξυ μας θα δουλευομαστε?
από iremidynami 4+
Σάβ 02 Αύγ 2025, 09:44
Jump to forum
Jump to topic

Δεν θέλω να φανώ απαισιόδοξος, αλλά όσο κι αν προσπαθώ να κρατήσω μια σπίθα ελπίδας αναμμένη, όλα δείχνουν πως αν δεν υπάρξει μια θεαματική ανατροπή, το παιχνίδι είναι χαμένο.

Και δεν είναι χαμένο μόνο διοικητικά. ΠΑΟΚ ήμασταν και πριν τον Ιβάν. Είναι χαμένο στο επίπεδο του ήθους, της ενότητας ...
από Magpies4
Σάβ 02 Αύγ 2025, 09:47
Jump to forum
Jump to topic

Όντως είναι γεγονός οτι ο ΑΣ και κάποιοι σύνδεσμοι, όπως και πολλοί συνοπαδοί έχουν πεισθεί οτι ο Ιβάν δεν έχει την δυνατότητα να φτιάξει το γήπεδο. Νομίζω αυτό ισχύει (το οτι πολλοί έχουν πεισθεί 100%).

Εγώ είδα εκείνη την Παρασκευή που ο Ντέλιας ήταν στο αεροδρόμιο ένα τσουνάμι συνοπαδών να ...
από jibbie
Σάβ 02 Αύγ 2025, 09:57
Jump to forum
Jump to topic

Βλέπεις πάντως πόσο εξοργισμένοι είναι αυτοί που γράφουν για τα εκτρώματα του ΑΣ και των συνδέσμων το τελευταίο διάστημα, και απ την άλλη με πόση ηρεμία και σιγουριά γράφουν όσα παιδιά φαίνεται να έχουν εκ των έσω πληροφόρηση. Αυτό λέει πολλά για το τετελεσμένο του πράγματος όσο και για το αφήγημα ...
από Miles
Σάβ 02 Αύγ 2025, 09:58
Jump to forum
Jump to topic

Εντωμεταξυ το 2022 είχε υπογραφεί το ΠΔ για το γήπεδο,
το 2023 είχαμε τα περιβόητα άρθρα και φωτογραφίσεις στην Τούμπα, από το μετρομιντια με τις αυτοψίες του Αλμπερτινι στα Καυτατζόγλεια . 1 χρόνο μόλις μετά.

Έτσι γιατί το ψέμα με τα 6 χρόνια και το "τί να κάνει κι ο ασ" έχει κοντά ποδαρια ...
από riegel
Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:00
Jump to forum
Jump to topic

Όντως είναι γεγονός οτι ο ΑΣ και κάποιοι σύνδεσμοι, όπως και πολλοί συνοπαδοί έχουν πεισθεί οτι ο Ιβάν δεν έχει την δυνατότητα να φτιάξει το γήπεδο. Νομίζω αυτό ισχύει (το οτι πολλοί έχουν πεισθεί 100%).

Εγώ είδα εκείνη την Παρασκευή που ο Ντέλιας ήταν στο αεροδρόμιο ένα τσουνάμι συνοπαδών να ...
από iremidynami 4+
Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:09
Jump to forum
Jump to topic

ΠΆΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΎΛΑΞΗ ΤΩΝ ΌΣΩΝ ΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ ΩΣ ΤΩΡΑ,
Νομίζω πως είναι εντελώς ξεκάθαρο ότι ο ΑΣ έχει διαλέξει στρατόπεδο.
Επισης ξεκάθαρο νομίζω πως είναι το ότι η συντριπτική πλειονότητα του κόσμου του ΠΑΟΚ σέβεται, αγαπάει, εκτιμαει κ στηρίζει τον ιβαν για όσα έχει κάνει για τον ΠΑΟΚ μας.
Θα ήμουν ...
από astral
Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:13
Jump to forum
Jump to topic

Έχω πάθει πλάκα από τις λογικές ακροβασιες, τις ανακρίβειες , τα ψέματα ,την ίντριγκα και την επαγγελματική προπαγάνδα που διαβάζω για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα που συμβαίνουν από τον ΑΣ και τους παρατρεχαμενους στο παρασκήνιο.
Πάντα στα κρυφά και πάντα ύπουλα.

Μεγαλη ντροπή και δυστυχώς ...
από DamoN
Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:16
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή έχω την αίσθηση ότι έχει τελειώσει το έργο και εγώ και πολλά άλλα παιδιά προσπαθούμε να το αλλάξουμε χωρίς νόημα γιατί από όποια πλευρά και να το δω μου φαίνεται πιασμένο ,ελπίζω ο καινούργιος την μοναδική αμφιλεγόμενη κίνηση που θα κάνει όσο είναι μαζί μας να είναι αυτή που ήδη έκανε για το ...