Η αναζήτηση βρήκε 29 εγγραφές
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Σε 3 μέρες.*
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Και το παρουσίασαν σε μια υποπαράγραφο ημερήσιας διάταξης, επειδή δέχονταν πολλές πιέσεις από τον κόσμο να δράσουν οι άνθρωποι.
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 19:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Να'σαι καλά
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο πρόεδρος μόνο αφελής δεν είναι. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι η υποθεση Κωνσταντέλια έπρεπε να περάσει από τόσα κύμματα.
Προσωπικά το περιστατικό με το αεροδρόμιο και το φεύγει αλλά έπεσε τηλέφωνο και γυρνάει πιστεύω έγινε να ζυγίσει αντιδράσεις και να δει ποιοι απο φιλικά χτυπήματα στην πλάτη θα ...
Προσωπικά το περιστατικό με το αεροδρόμιο και το φεύγει αλλά έπεσε τηλέφωνο και γυρνάει πιστεύω έγινε να ζυγίσει αντιδράσεις και να δει ποιοι απο φιλικά χτυπήματα στην πλάτη θα ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή έχω διαβάσει με προσοχή όλα τα ποσταρισματα του θέματος κι επειδή ήμουν κι ο μοναδικός που σας έγραψε στην σελίδα 299 στο νήμα του κωνσταντελια τι ακριβως θα συνέβαινε στην περίπτωση του Γιάννη , νομίζω ότι πρέπει να πούμε κάνα δυο πραγματάκια για το πως πραγματικά λειτουργεί η ΠΑΕ και ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 18:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαι υπέρ Σαββίδη σε όλο αυτό.
ΑΝ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΗ Η ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΎ ΝΑ ΦΤΙΆΞΕΙ ΆΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΝΉΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΝ ΜΆΝΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ.
ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΟΚ ΚΙ ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ Α.Σ
Γηπεδο στην Τούμπα η σε άλλο πλανήτη δεν ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 18:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα προσπαθήσω να είναι αυτό στο τελευταίο μου μήνυμα στο παρόν τοπικ, εξάλλου ο καθένας πλέον έχει επιλέξει την θεση του και τα επιχειρήματα του.
Για μένα απλά είναι ντροπη μας και η μεγαλύτερη μας ήττα ως οργανισμός η νομιμοποίηση του ερασιτέχνη να αναγάγει σε ένα άτυπο οικονομικο Μπρα ντε φερ ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 18:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω για το μονο που δεν μπορω ακομα να βγαλω καθαρο συμπερασμα ειναι για το αν λειτουργει καλυτερα η ομαδα ή οχι οταν ειναι και τα παιδια του ενεργα. Γιατι ειναι φως φαναρι οτι καποιες περιοδους ειναι διπλα στην ομαδα και καποιες οχι.
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 18:26
- Jump to forum
- Jump to topic
...........................
Το εξοργιστικο είναι ότι κάποιοι έχουν το θράσος να λένε ότι φταίει ο Σαββίδης που το επέτρεψε, γιατί τα τελευταία χρόνια είχε παγώσει το θέμα του γηπέδου.
Λες και είναι άγνωστοι οι λόγοι που έγινε αυτό.
.........................
Το εξοργιστικό είναι να μιλάς με ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 18:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Ίσως και εδώ να είμαι off topic ωστόσο είναι κάτι πολύ σημαντικό, το έγραψα καθ στις μεταγραφές του μπάσκετ αλλα η αλήθεια είναι ότι εδώ θα το δούνε περισσότεροι.
Εδώ και λίγες μέρες λοιπόν είχα ακούσει ως φήμη ότι κάτι παίζει με την ΚΑΕ κι ότι υπάρχει ενδιαφέρον.
Σήμερα λοιπόν μια σελίδα στο ...
Εδώ και λίγες μέρες λοιπόν είχα ακούσει ως φήμη ότι κάτι παίζει με την ΚΑΕ κι ότι υπάρχει ενδιαφέρον.
Σήμερα λοιπόν μια σελίδα στο ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 18:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε με τι περισσεια ευκολια αποκαλειτε τους αλλους λιγουρια...
Λαθος. Δεν αποκαλεσα ανρθωπους συνολικα ως λιγουρια. Την ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ χαρακτηρησα ως "λιγουρα".
Οση κριτικη θελει μπορει να κανει καποιος για τον τροπο λειτουργια της ΠΑΕ ο οποιος ειναι γενικα γελειος οσο αφορα το αγωνιστικο και ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 18:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε με τι περισσεια ευκολια αποκαλειτε τους αλλους λιγουρια...
"Λιγούρια".
"Τρύπιοι"
"Κακομαθημένοι έφηβοι που θέλουν μόνο μεταγραφές".
"Όχι πραγματικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ, αλλά πελάτες".
"Άνθρωποι χωρίς αξίες, ηθική και ιδανικά".
"Ουστ"
Όλα αυτά ειπώθηκαν σήμερα μόνο.
Ουστ είπε για εμένα ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα χαρακτηριστικό του Έλληνα είναι ότι κάθε φορά θέλει να βάζει τον εαυτό του σε ένα "στρατόπεδο" και γουστάρει τον διχασμό.
Δεξιός ή Αριστερός
Εμβολιαστής ή Αντιεμβολιαστης
Σαββίδης ή Μυστακίδης στην περίπτωση μας.
Απέχω να πάρω θέση όλο αυτό το διάστημα διότι πραγματικά με νοιάζει το συμφέρον ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:12
- Jump to forum
- Jump to topic
navi διοικητικα για πες μου τι εχουμε δει αυτα τα 5 χρονια που λες.
Σόρρυ ρε Τζος, δε διαβασα να γίνεται καμία διευκρίνιση στη συγκεκριμένη τοποθέτηση. Μια γενικολογία πήρε το μάτι μου, που δεν αντιλήφθηκα να ήταν στοχευμένη. Ίσως να κατάλαβα λάθος. Διοικητικά δηλαδή ήμασταν "δε ζωντανεύουν οι ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:17
- Jump to forum
- Jump to topic
@Odi
Μόνος σου το κάνεις αυτό φίλε στον εαυτό σου.
20 χρόνια εδώ πες μου αν ασχολήθηκα ή ασχολήθηκες μια φορά μαζί μου.
Στα λέει πάνω ο μεγάλος αλλά κανείς πως δεν καταλαβαίνεις . Ασχολείστε με αγωνιστικές μικρές ή μεγάλες μαλακιουλες και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε επανάσταση αλλά για αυτό που ...