Η αναζήτηση βρήκε 9 εγγραφές

Return

από dragon
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Το πιο φασιστο τρολ κ δήθεν ΠΑΟΚτσηδικο προφίλ στο tweeter Εικόνα
compteur caractères
από tolis14
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:11
Jump to forum
Jump to topic

Είμαστε ιδέα;
Να γράψω πάλι κάτι που μου αφαιρεσες;;;
Την ΕΠΟ πως την έχουμε δίπλα μας τα τελευταία χρόνια, με τα αγνά ιδεώδη;

Τι γραφετε ρε πανω στο μισος σας; Πατε καλα;

Τώρα το κατάλαβες; δεν ξέρω όμως τι είναι χειρότερο, αυτοί που ξεβρακωνονται έτσι ή αυτοί που το παίζουν συζητήσιμοι ...
από Azrael
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:11
Jump to forum
Jump to topic

Αν κάποιος ήταν τόσο μεγάλος ΠΑΟΚτσης όσο διαφημίζουν κάποιοι,δεν θα ήθελε ο κόσμος να έχει γίνει τριμπουρδελο στα 100 χρόνια ιστορίας.Ναι για τον Τέλη λεω.

Ημουν αρνητικός απο την 1η μέρα που έγινε η περιβόητη ανακοίνωση αλλά όσο περνάει ο καιρός γίνομαι ακόμα περισσότερο.
από PAOKevolution
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:22
Jump to forum
Jump to topic

joshua πάνω σε αυτό που παρέθεσες παραπάνω, απάντησε σήμερα η ΠΑΕ και λέει ότι σε 6 μήνες δε γίνεται αυτό. Άρα ή μας λέει ψέμματα η ΠΑΕ, ή ο ΑΣ δυσκολεύει την ΠΑΕ με κάθε τρόπο, έχοντας ως στόχο να πει, εγώ σε έθεσα ως βασικό χρηματοδότη για το γήπεδο (ΠΑΕ) κι εσύ δε μπορείς. Προχωρώ με Τέλη. Λάθος ...
από FreeWatcher
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:40
Jump to forum
Jump to topic

@joshua πάνω σε αυτό που παρέθεσες παραπάνω, απάντησε σήμερα η ΠΑΕ και λέει ότι σε 6 μήνες δε γίνεται αυτό. Άρα ή μας λέει ψέμματα η ΠΑΕ, ή ο ΑΣ δυσκολεύει την ΠΑΕ με κάθε τρόπο, έχοντας ως στόχο να πει, εγώ σε έθεσα ως βασικό χρηματοδότη για το γήπεδο (ΠΑΕ) κι εσύ δε μπορείς. Προχωρώ με Τέλη ...
από riegel
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:51
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παιδιά επειδή βλέπω γράφετε συνέχεια, ότι ο ΑΣ δε ζήτησε εγγυητική αλλά εγγυήσεις.
Αρχικά ας συμφωνήσουμε ότι ούτε αυτές τις "εγγυήσεις" έχει ζητήσει συγκεκριμένα μέχρι στιγμής ώστε να ξέρουμε για τι πράγμα μιλάμε.
Τι είδους "εγγυήσεις" λοιπόν είναι αυτές που έχετε στο μυαλό σας ; Το χαρτί που ...
από FreeWatcher
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:55
Jump to forum
Jump to topic

Η ΠΑΕ λεει οτι δεν γινεται γιατι μιλαει για εγγυητικη επιστολη. Ο ΑΣ δεν ζητησε κατι τετοιο.

Αυτό είναι δική σου υπόθεση. Το πρωί άλλο αναλύαμε. Το αν μπορεί να βγει εγγυητική χωρίς άδεια. Που δεν μπορεί.
Θα δημιουργήσει ο ΑΣ δηλαδή ολόκληρη επιτροπή έργου για να ζητήσει proof of funds ...
από Sera4
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:26
Jump to forum
Jump to topic

@embuji κινουμαι στο χωρο αλλα προφανως ειμαι μια τριχα απο τα @@ του Σαββιδη και του Μυστακιδη. Εχω χρηματοδοτησει εργα με ιδια κεφαλαια αλλα και με δανεια αφου πρωτα εθεσα εγγυησεις στην τραπεζα ειτε περιουσιακα στοιχεια ειτε και κεφαλαια και παλι βεβαια σε μεγεθος μιας τριχας απο τα @@ των δυο ...
από aivas19
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:27
Jump to forum
Jump to topic

Πως είναι τίποτα ο Μυστακίδης την στιγμή που μέσα σε ούτε δύο μήνες μας έχει κάνει γιαμπαλο; πως είναι δυνατόν ένα τίποτα να έχει βγάλει σε αντιπαράθεση τον ΑΣ και την ΠΑΕ; Πως γίνεται ένα τίποτα να φτιάχνει εταιρία ειδικού σκοπού και αύριο-μεθαύριο να πετάξει ένα αντίστοιχο μνημόνιο προς έγκριση ...