Η αναζήτηση βρήκε 6 εγγραφές

Return

από navi_reloaded
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Βρε @Sera4 8 σελιδες μνημονιο για την παραχωρηση της Τουμπας. Συμφωνητικα μισθωσης διαμερισματος ειναι μεγαλυτερα και εσυ μου λες οτι απευθυνθηκαν στον ΑΣ για να απαντησουν σε τυχον αποριες...Με το χερι στη καρδια λετε οτι ανθρωποι που υπαρχουν στον ΑΣ για χρονια ,γνωριζουν προσωπα και πραγματα ...
από navi_reloaded
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:04
Jump to forum
Jump to topic

Η δική μου, μάλλον αφελής, απορία εξακολουθεί να παραμένει η εξής. Πώς ορισμένοι συμφορουμίτες, με τους οποίους μπορεί να διαφωνώ σε πολλά, ενδεχομένως και πάρα πολλά, εντούτοις δεν τους βάζω σε καμιά περίπτωση στο ίδιο τσουβάλι με διάφορους αλεξιπτωτιστές και άνοστες καρικατούρες, που κυκλοφορούσαν ...
από navi_reloaded
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:35
Jump to forum
Jump to topic

@joshua πάνω σε αυτό που παρέθεσες παραπάνω, απάντησε σήμερα η ΠΑΕ και λέει ότι σε 6 μήνες δε γίνεται αυτό. Άρα ή μας λέει ψέμματα η ΠΑΕ, ή ο ΑΣ δυσκολεύει την ΠΑΕ με κάθε τρόπο, έχοντας ως στόχο να πει, εγώ σε έθεσα ως βασικό χρηματοδότη για το γήπεδο (ΠΑΕ) κι εσύ δε μπορείς. Προχωρώ με Τέλη ...
από navi_reloaded
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:42
Jump to forum
Jump to topic

Το υπογειως δεν το καταλαβαινω. Στον ΑΣ απευθυνθηκε για να μην υιοθετησω το οτι ο ΑΣ πηγε σε αυτον. Θεσμικα η κινηση του ηταν η προβλεπομενη και ο ΑΣ ανταπαντησε στον Ιβαν οτι ειμαστε προθυμοι να δεσμευτουμε με σενα αρκει να μας δοθουν οικονομικες εγγυησεις. Εχουμε κανει την ηθικη λαστιχο...Το ...
από navi_reloaded
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:24
Jump to forum
Jump to topic

Εγω ενα τελευταιο θα πω γιατι εχω παρει εργολαβια το τοπικ και σιγουρα κουραζω οπως κουραζουμε ολοι μας. Το μονο που συνιστω ειναι να κανουμε λιγο υπομονη. Κατανοητα και με λογικες αφορμες ολα τα συναισθηματα αλλα οσο περναει ο καιρος θα μαθαινουμε πραγματα που θα μας κανουν πιο σοφους. Ας ριξουμε ...
από navi_reloaded
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:40
Jump to forum
Jump to topic

Δε ζητησαν αυτο ομως

Τι ζητησαν γιατι οσες φορες και αν το διαβαζω δεν βλεπω κατι αλλο. Ας το ξαναδουμε...

Για το λόγο αυτό, έχοντας πλήρη αίσθηση της ιστορικής ευθύνης, δίνουμε στον Ιβάν Σαββίδη το εύλογο χρονικό διάστημα έως 31/12/2025 να παρέχει τις απαραίτητες οικονομικές εγγυήσεις ...