Η αναζήτηση βρήκε 771 εγγραφές
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 17:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Όταν όλοι κρυβόντουσαν βγήκες μπροστά και δεν σταμάτησες να τους φωνάζεις πόσο κλέφτες και ψεύτες είναι. Υπερασπίστηκες όσο κανένας τον ΙΒΑΝ στις δύσκολες στιγμές και το κάνεις ακόμη και τώρα. Είσαι και η ασπίδα και το δόρυ του. Τους ξεμπροστιάζεις όπως και όσο κανένας. Κανένας δεν σε κάλυψε στα ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 10:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ότι ο ΠΑΟΚ...δεν ξέρει ποιον έχει προπονητή...απο που προκύπτει;
Το λέμε...εμεις..και ο...κολκας...;;
Το λέμε...εμεις..και ο...κολκας...;;
- Τετ 10 Ιουν 2026, 19:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Ραζβαναρε, ηδη άρχισαν βλέπω τα περί αραπιας..
Δηλώνω ίσως για τελευταία φορά απότι φαίνεται, πιστό σκυλί σου..
Πως τα φέρνει η τανα η ζωή, απτή διαστημική μπάλα το χειμώνα, σε αποχαιρετισμο..
Δηλώνω ίσως για τελευταία φορά απότι φαίνεται, πιστό σκυλί σου..
Πως τα φέρνει η τανα η ζωή, απτή διαστημική μπάλα το χειμώνα, σε αποχαιρετισμο..
- Τετ 10 Ιουν 2026, 22:59
- Jump to forum
- Jump to topic
πωπω.. πολύ δύσκολο
προσωπικά θα θελα να δω τον ΠΑΟΚ να παίζει κάτι καινούργιο, να ανέβει το ενδιαφέρον
από την άλλη γουστάρω λουτσεσκάρα, τον φόβο και τρόμο των αντιπάλων, οι οποίοι θα πανηγυρίσουν εάν φύγει (και αυτό λέει πολλά)
θα χαλαστώ σε περίπτωση φυγής
προσωπικά θα θελα να δω τον ΠΑΟΚ να παίζει κάτι καινούργιο, να ανέβει το ενδιαφέρον
από την άλλη γουστάρω λουτσεσκάρα, τον φόβο και τρόμο των αντιπάλων, οι οποίοι θα πανηγυρίσουν εάν φύγει (και αυτό λέει πολλά)
θα χαλαστώ σε περίπτωση φυγής
- Τετ 10 Ιουν 2026, 23:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε μάγκες.. βλέπω σας έχει πιάσει ορισμένους μια πρεμουρα... Ο προπονητής είναι περιουσιακό στοιχείο της ομάδας και εάν πουληθεί 4 εκατομμύρια είναι τεράστια επιτυχία.
Το εάν εσείς τον κρίνετε ως τον πιο πετυχημένο πρώτον δεν σημαίνει ότι είναι και δεύτερον δεν σημαίνει ότι όλοι οι οπαδοί του ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 23:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Για πάντα ο πιο μεγάλος σου φίλος
Για πάντα ο μεγαλύτερος υποστηρικτής σου
Ακόμα και όταν θέλουν ή πιστεύουν όλοι ότι θα φύγεις (ε ρε μαυροζωνά γιατί βραδιάτικα τι μας έκανες τώρα)
Όπως και εγώ έφτασα σε αυτό το σημείο
Βαθιά μέσα μου θα καύλωνα να έμενες και να τα κατάφερνες ξανά
Δεν θέλω να γράψω ...
Για πάντα ο μεγαλύτερος υποστηρικτής σου
Ακόμα και όταν θέλουν ή πιστεύουν όλοι ότι θα φύγεις (ε ρε μαυροζωνά γιατί βραδιάτικα τι μας έκανες τώρα)
Όπως και εγώ έφτασα σε αυτό το σημείο
Βαθιά μέσα μου θα καύλωνα να έμενες και να τα κατάφερνες ξανά
Δεν θέλω να γράψω ...