Ετοιμάζω μαδερια για επίσκεψη στα γραφεία
Μεγάλη υπόθεση να έχεις χαφ που ξέρει μπάλα και έχει ταυτόχρονα αντοχές
Η αναζήτηση βρήκε 709 εγγραφές
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 00:12
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 01:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Οι αλήτες οι Γερμανοί πήγαν το καλοκαίρι να κάνουν μεγαλύτερη κλοπή και από τα μάρμαρα του Παρθενώνα
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 23:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Μεϊτέ στα Τρίκαλα, Μεϊτέ στην Αθήνα, Μεϊτε τώρα και στο Παρίσι, λογικό είναι να σκάσει κάποια στιγμή. Τόλμησε να αναβαθμίσεις τα χαφ σου με παίχτες που να ανα-πληρώνουν τον Γάλλο και όχι απλά να τον συμ-πληρώνουν. Το παιχνίδι, εκ των υστέρων, χάθηκε στο χλωμό πρώτο ημίχρονο, και πάλι όμως οι κώλοι ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 22:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 11. Taison Barcellos Freda
αρδ τους λες και στραβωνουν .. ηλικιακοι ρατσιστας«Την εβδομάδα αυτή, όπως έκανα είδα ότι κάποιος δημοσιογράφος έγραψε για μένα ότι είμαι μεγάλος και δεν πρέπει να μείνω στην ομάδα την επόμενη σεζόν. Είπε ότι θα με πουλούσε. Θεώρησα σωστό να πανηγυρίσω έτσι για να δείξω ότι δεν είμαι μεγάλος».
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Το 99% των προπονητων παγκοσμιως, θα εβγαζε τον Ταισον και οχι τον Ντεσποτοφ, μετα την αποβολη Μειτε.
Εισαι τεραστιος Ρασβαν.......
Εισαι τεραστιος Ρασβαν.......
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Πορνογερος…
Ας παρέμβει ο αθλητικός δικαστής σύντομα…
Πλέον πέρα από τις απόπειρες κύλισε ξανά στους βιασμούς
Ας παρέμβει ο αθλητικός δικαστής σύντομα…
Πλέον πέρα από τις απόπειρες κύλισε ξανά στους βιασμούς
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Τσαντίστηκες που θα αναγκαστείς να κατεβασεις εντεκάδα χωρίς Μειτέ ε;
Τές πάντων, μπράβο στους παίκτες για την ανατροπή.
Αλλαγή στην αλλαγή τον Ντέσπο δέν το περίμενα, πιό λογικό να έβγαζες Τάισον εκεί.
Κερδίσαμε και αυτό μετράει, ας το πάρει το ποτάμι...
Γι αυτό ακριβως ειναι προπονηταράς ...
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 6. Dejan Lovren
Για το αν η νίκη που πανηγύρισε περισσότερο από ποτέ στον ΠΑΟΚ: «Θα είναι στις πέντε καλύτερες της καριέρας μου. Θα την θυμάμαι για πάντα. Σήμερα ήταν ένα ειδικό παιχνίδι με πολύ πάθος. Παλεύαμε εναντίον 11 και ίσως ενός ακόμα ανθρώπου, αλλά παίξαμε σαν άνδρες. Καταθέσαμε την ψυχή μας και πήραμε ...
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 22:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε Νασσο θεωρώ πως δεν είναι τόσο απλό να πάρει ένα παιδάκια να το κάνει ιδιο .
Ο Τάισον είναι περίπτωση σωματική . Τέτοιο σπριντ και ένταση , σε αυτήν την ηλικία , δεν βρίσκεις κάθε μέρα ούτε σε κορυφαία πρωταθλήματα . Είναι περίπτωση
Ο Τάισον είναι περίπτωση σωματική . Τέτοιο σπριντ και ένταση , σε αυτήν την ηλικία , δεν βρίσκεις κάθε μέρα ούτε σε κορυφαία πρωταθλήματα . Είναι περίπτωση
- Δευ 01 Δεκ 2025, 09:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 27. Magomed Ozdoev
Ρε παλικάρια δεν είναι όλα FM. Στην πραγματική ζωή χρειάζεσαι πράγματα όπως η νοοτροπία νικητή, το τσαγανό, η τρέλα στο μάτι, και όλα τα υπόλοιπα που σου δίνει ο Μάγκο, ο Ταισον, και ο Ζιφκο και μετά κανένας άλλος. Βαριά κουβέντα αλλά ίσως μιλάμε για τον επόμενο Σβαμπ. Ας έχω Μειτε, Ζαφείρη, Μπιανκο ...
- Δευ 01 Δεκ 2025, 14:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε Νασσο θεωρώ πως δεν είναι τόσο απλό να πάρει ένα παιδάκια να το κάνει ιδιο .
Να σου πω την αλήθεια μου, δεν είναι το σπριντ που με ...
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 20:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχει μια πιθανότητα να ισχύει και η κακή διαχείριση κ το ενα κακο ματς. Δεν γίνεται να γελοιποιουμε τους παντες στην ηττα
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 23:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι οποίες ποιες είναι; Να μην τρέχουν οι άλλοι Σόρρυ να καταλάβω λίγο το σκεπτικό προσπαθώ. Δηλαδή λες καλοί είμαστε αλλά αθλητικά δεν ?
Λέω ότι βάλε μας να παίξουμε έναν αγώνα κομπλέ και ξεκούραστοι και θα τους πάρουμε όλους αμπαριζα. Μη μου βάλεις πυκνή ακολουθία αγώνων.
Αν ο Αντρίγια ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 18.Luka Ivanušec
Φτάνει με αυτή την παπαρια. Κάπου πρέπει να μπαίνει και ένα όριο.
- Τετ 17 Δεκ 2025, 22:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 99. Αντώνης Τσιφτσής
Ότι και να έγινε πριν, ασίστ σε αντίπαλο να δίνανε, όταν φτάνει η μπάλα στα πόδια του τερματά το μόνο που έχει να κάνει είναι να κλωτσήσει την μπάλα. Καμία δικαιολογία, εκεί που έφτασε η φάση 100-0 δικό του το λάθος