Η αναζήτηση βρήκε 709 εγγραφές

Return

από sn0ufel4
Πέμ 30 Οκτ 2025, 00:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: 22. Alessandro Bianco

Ετοιμάζω μαδερια για επίσκεψη στα γραφεία

Μεγάλη υπόθεση να έχεις χαφ που ξέρει μπάλα και έχει ταυτόχρονα αντοχές
από renegade
Παρ 07 Νοέμ 2025, 01:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Οι αλήτες οι Γερμανοί πήγαν το καλοκαίρι να κάνουν μεγαλύτερη κλοπή και από τα μάρμαρα του Παρθενώνα
από Miles
Κυρ 09 Νοέμ 2025, 23:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Μεϊτέ στα Τρίκαλα, Μεϊτέ στην Αθήνα, Μεϊτε τώρα και στο Παρίσι, λογικό είναι να σκάσει κάποια στιγμή. Τόλμησε να αναβαθμίσεις τα χαφ σου με παίχτες που να ανα-πληρώνουν τον Γάλλο και όχι απλά να τον συμ-πληρώνουν. Το παιχνίδι, εκ των υστέρων, χάθηκε στο χλωμό πρώτο ημίχρονο, και πάλι όμως οι κώλοι ...
από Мир
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 22:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: 11. Taison Barcellos Freda

«Την εβδομάδα αυτή, όπως έκανα είδα ότι κάποιος δημοσιογράφος έγραψε για μένα ότι είμαι μεγάλος και δεν πρέπει να μείνω στην ομάδα την επόμενη σεζόν. Είπε ότι θα με πουλούσε. Θεώρησα σωστό να πανηγυρίσω έτσι για να δείξω ότι δεν είμαι μεγάλος».
αρδ τους λες και στραβωνουν .. ηλικιακοι ρατσιστας
από Cylon-4
Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:33
Jump to forum
Jump to topic

Το 99% των προπονητων παγκοσμιως, θα εβγαζε τον Ταισον και οχι τον Ντεσποτοφ, μετα την αποβολη Μειτε.
Εισαι τεραστιος Ρασβαν.......
από theo86
Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:38
Jump to forum
Jump to topic

Πορνογερος…
Ας παρέμβει ο αθλητικός δικαστής σύντομα…
Πλέον πέρα από τις απόπειρες κύλισε ξανά στους βιασμούς
από keep_paokizein
Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:47
Jump to forum
Jump to topic

Τσαντίστηκες που θα αναγκαστείς να κατεβασεις εντεκάδα χωρίς Μειτέ ε;
Τές πάντων, μπράβο στους παίκτες για την ανατροπή.
Αλλαγή στην αλλαγή τον Ντέσπο δέν το περίμενα, πιό λογικό να έβγαζες Τάισον εκεί.
Κερδίσαμε και αυτό μετράει, ας το πάρει το ποτάμι...

Γι αυτό ακριβως ειναι προπονηταράς ...
από leomatos88
Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: 6. Dejan Lovren

Για το αν η νίκη που πανηγύρισε περισσότερο από ποτέ στον ΠΑΟΚ: «Θα είναι στις πέντε καλύτερες της καριέρας μου. Θα την θυμάμαι για πάντα. Σήμερα ήταν ένα ειδικό παιχνίδι με πολύ πάθος. Παλεύαμε εναντίον 11 και ίσως ενός ακόμα ανθρώπου, αλλά παίξαμε σαν άνδρες. Καταθέσαμε την ψυχή μας και πήραμε ...
από chri5ti9
Κυρ 30 Νοέμ 2025, 22:07
Jump to forum
Jump to topic

Φίλε Νασσο θεωρώ πως δεν είναι τόσο απλό να πάρει ένα παιδάκια να το κάνει ιδιο .
Ο Τάισον είναι περίπτωση σωματική . Τέτοιο σπριντ και ένταση , σε αυτήν την ηλικία , δεν βρίσκεις κάθε μέρα ούτε σε κορυφαία πρωταθλήματα . Είναι περίπτωση
από DonnieMcGrath
Δευ 01 Δεκ 2025, 09:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: 27. Magomed Ozdoev

Ρε παλικάρια δεν είναι όλα FM. Στην πραγματική ζωή χρειάζεσαι πράγματα όπως η νοοτροπία νικητή, το τσαγανό, η τρέλα στο μάτι, και όλα τα υπόλοιπα που σου δίνει ο Μάγκο, ο Ταισον, και ο Ζιφκο και μετά κανένας άλλος. Βαριά κουβέντα αλλά ίσως μιλάμε για τον επόμενο Σβαμπ. Ας έχω Μειτε, Ζαφείρη, Μπιανκο ...
από Miles
Δευ 01 Δεκ 2025, 14:34
Jump to forum
Jump to topic

Φίλε Νασσο θεωρώ πως δεν είναι τόσο απλό να πάρει ένα παιδάκια να το κάνει ιδιο .
Ο Τάισον είναι περίπτωση σωματική . Τέτοιο σπριντ και ένταση , σε αυτήν την ηλικία , δεν βρίσκεις κάθε μέρα ούτε σε κορυφαία πρωταθλήματα . Είναι περίπτωση

Να σου πω την αλήθεια μου, δεν είναι το σπριντ που με ...
από george188
Κυρ 14 Δεκ 2025, 20:39
Jump to forum
Jump to topic

Υπάρχει μια πιθανότητα να ισχύει και η κακή διαχείριση κ το ενα κακο ματς. Δεν γίνεται να γελοιποιουμε τους παντες στην ηττα
από marsantos
Κυρ 14 Δεκ 2025, 23:21
Jump to forum
Jump to topic

Οι οποίες ποιες είναι; Να μην τρέχουν οι άλλοι Σόρρυ να καταλάβω λίγο το σκεπτικό προσπαθώ. Δηλαδή λες καλοί είμαστε αλλά αθλητικά δεν ?

Λέω ότι βάλε μας να παίξουμε έναν αγώνα κομπλέ και ξεκούραστοι και θα τους πάρουμε όλους αμπαριζα. Μη μου βάλεις πυκνή ακολουθία αγώνων.
Αν ο Αντρίγια ...
από Sera4
Τετ 17 Δεκ 2025, 22:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: 18.Luka Ivanušec

Φτάνει με αυτή την παπαρια. Κάπου πρέπει να μπαίνει και ένα όριο.
από Tolaros
Τετ 17 Δεκ 2025, 22:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: 99. Αντώνης Τσιφτσής

Ότι και να έγινε πριν, ασίστ σε αντίπαλο να δίνανε, όταν φτάνει η μπάλα στα πόδια του τερματά το μόνο που έχει να κάνει είναι να κλωτσήσει την μπάλα. Καμία δικαιολογία, εκεί που έφτασε η φάση 100-0 δικό του το λάθος