Η αναζήτηση βρήκε 713 εγγραφές
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 09:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Sera επειδή σε εκτιμώ πολύ.
Για μαύρα λεφτά μιλάμε. Λεφτά που δεν βγήκαν στον έλεγχο ή δεν δικαιολογήθηκαν.
Δεν μπορεί να βρέθηκαν έξτρα έγγραφα Κυριακή απόγευμα. Αν είναι δυνατόν.
Odi και Τζόσουα δεν υπάρχουν μαύρα λεφτά ούτε μπορούν να σταθούν σε επίσημες αγοραπωλησίες, μην αναπαράγουμε ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 16:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Μιας και το θέμα φαίνεται να έχει αίσιο (εκτός από τους κάτω, τους δίπλα ΚΑΙ κάποιους δικούς μας) τέλος, τελικά ρε παιδιά αφού του ΄πήραν' τη Τούμπα, δεν αποφάσισε να υπαναχωρήσει και να την κάνει με ελαφρά; Είναι δυνατόν να λέει ότι είναι έτοιμος να υπογράψει ακόμα και σήμερα, μετά από την ...
- Τετ 10 Δεκ 2025, 12:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Sorry φιλε, αλλα η κουβέντα ξεκίνησε από τους εγωισμούς αυτών που "τον ήθελαν", και είχαν αναλάβει εργολαβία τον τοξικό διχασμό από το καλοκαίρι.
Ας πάμε παρακάτω γιατί ο περισσότερος κόσμος ούτε "τον ήθελε" ούτε "δεν τον ήθελε".
Προκοπη στο μπάσκετ (όπως και σε όλα τα αθλήματα) θέλουμε και ...
Ας πάμε παρακάτω γιατί ο περισσότερος κόσμος ούτε "τον ήθελε" ούτε "δεν τον ήθελε".
Προκοπη στο μπάσκετ (όπως και σε όλα τα αθλήματα) θέλουμε και ...
- Τετ 10 Δεκ 2025, 12:11
- Jump to forum
- Jump to topic
@MrSam1926apc Τουμπεκί...και ίσως... γράφεις :lol:
Δεν πειράζει οπαδέ του Σαββίδη μην έρχεσαι PAOK sports arena θα πάνε οι υπόλοιποι, δεν θα μας λείψεις.
Έως τότε μπορείς να παρακαλάς να χάνει η ομάδα... για να μην κάνει ο νέος ούτε τα μισά του παλιού.
Για να μην τον βλέπει με καχυποψία ο ...
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 18:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια φορά ακόμα να διαβάσω αυτήν την παντελώς ανόητη μαλακια "δύο δισεκατομμυριουχοι".
- Παρ 08 Μάιος 2026, 17:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Τελικά ο Τέλης κοιτάει και τις υποδομές και όχι μόνο την πρόσκαιρη δημιουργία ομάδας με μισθοφόρους παίκτες.
Κοίτα να δεις...
Μεγάλη είδηση η οποία βγαίνει χωρίς πολλές φανφάρες και με πολύ μικρό χρονικό ορίζοντα.
Money talks .. που λένε και στο χωριό μου.
Δεν βλέπω σχόλια πάντως και αυτό ...
- Σάβ 09 Μάιος 2026, 09:20
- Jump to forum
- Jump to topic
ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥΣ?! Τι διάολο ρε μ@λ@κες! Ποσοστά παίρνετε;!
Και είναι ακραία τραγικό, ανώριμο, μαλακισμένο, να συγκρίνετε έναν άνθρωπο με 14+ χρόνια παρουσίας στην ομάδα, με έναν άνθρωπο που μετράει 6-7 μήνες.
Άκου εκεί, έφυγε στην ευθεία.
Απλά χαρείτε!
Μακάρι ...
Και είναι ακραία τραγικό, ανώριμο, μαλακισμένο, να συγκρίνετε έναν άνθρωπο με 14+ χρόνια παρουσίας στην ομάδα, με έναν άνθρωπο που μετράει 6-7 μήνες.
Άκου εκεί, έφυγε στην ευθεία.
Απλά χαρείτε!
Μακάρι ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 00:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Εν τω μεταξύ εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει την επιχειρηματολογία.
Η διαφωνία ποια είναι, η μη αποδοχή ότι η πλευρά της Μυστακίδη προσπάθησε και προσπαθεί να εμπλακεί με την παε και το γήπεδο?
Νομίζω ότι δεν υπάρχει έστω ούτε και ένας που να πιστεύει ότι αυτό δεν έχει συμβεί και δεν συμβαίνει ακόμα ...
Η διαφωνία ποια είναι, η μη αποδοχή ότι η πλευρά της Μυστακίδη προσπάθησε και προσπαθεί να εμπλακεί με την παε και το γήπεδο?
Νομίζω ότι δεν υπάρχει έστω ούτε και ένας που να πιστεύει ότι αυτό δεν έχει συμβεί και δεν συμβαίνει ακόμα ...
- Παρ 14 Νοέμ 2025, 20:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Και κάτι τελευταίο για να το κλείνουμε αυτό το αστείο .
Για όλους όσους παρουσιάζουν τα γεγονότα σαν να μην έχουν άμεση συνάρτηση μεταξύ τους .
Καλά για τον διαχωρισμό σε μπασκετικούς ποδοσφαιρικούς κλπ δεν χρειάζεται καν κουβέντα
Ο κύριος Μυστακίδης εφόσον έχει καλή προδιάθεση προς την ομάδα μας ...
Για όλους όσους παρουσιάζουν τα γεγονότα σαν να μην έχουν άμεση συνάρτηση μεταξύ τους .
Καλά για τον διαχωρισμό σε μπασκετικούς ποδοσφαιρικούς κλπ δεν χρειάζεται καν κουβέντα
Ο κύριος Μυστακίδης εφόσον έχει καλή προδιάθεση προς την ομάδα μας ...
- Δευ 08 Δεκ 2025, 16:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Χαίρομαι που ακούω τον Σπάθα να δίνει δίκιο στα λικια, γιατί σημαίνει ότι φέτος ο γαύρος σε υπολογίζει πραγματικά για πρωτάθλημα!
- Πέμ 19 Μαρ 2026, 12:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Απουσία παιδείας είναι η αιτία. Από την 4η Δημοτικού μέχρι και την 1η τάξη του Λυκείου, θα πρέπει για μία τουλάχιστον ώρα την εβδομάδα να διδάσκεται η ηθική. Η συμπεριφορά προς τον συνάνθρωπο και ο σεβασμός. Και επειδή ήθος και έθος είναι ουσιαστικά η ίδια έννοια με διαφορά στο πρώτο γράμμα, ας ...
- Παρ 20 Μαρ 2026, 12:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιθανώς και βλέπεις μόνο μεγκα. Εχεις ένα κανάλι στην τιβι. Γιατί και το οπεν και ο αντενα σε κάθε ενημερωτική εκπομπή έχει και αυτό το ζήτημα. Δεν είναι κακό βέβαια να στηρίζεις το μεγκα. Μπορεί να σου αρέσει πιο πολύ ως ενημέρωση.σας έχει σκάσει ο ιβαν από το καλοκαίρι. Δε σας άρεσε που μπόρεσε να ...
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 21:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Πως πω πω στομα.....μχαχαχχαχα
- Παρ 30 Ιαν 2026, 16:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
«ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω»
Σιχαμένοι Έλληνες πίσω ένα πληκτρολόγιο.
Σιχαμένοι Έλληνες πίσω ένα πληκτρολόγιο.
- Παρ 30 Ιαν 2026, 23:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Προσωπικά σε ολους αυτους τους κυρ-παντεληδες της ζωης της κοινωνιας και της διμοσιογραφοίας που ΤΥΜΒΩΡΥΧΟΥΝ σε μακαρίτες λέως το εξής:
Αγαπητοί ΑΝΟΡΓΑΣΜΙΚΟΙ και ΜΑΛΑΚΕΣ
η μαλακια των............ σχολιων σας σπαει νταμαρι Αφ' ενος που "ξερετε" οτι υπήρχαν ναρκωτικά και που "ξερετε" οτι αυτά ...