Εντάξει, το να βρίζουμε ή να αποδοκιμάζουμε παίχτες της ομάδας μας είναι τραγικό....ούτε καν τον Τσάλωφ.
Σε τελική ανάλυση, αυτοί που τους φέρνουν έχουν την ευθύνη.
Η αναζήτηση βρήκε 713 εγγραφές
- Τετ 17 Δεκ 2025, 22:28
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 17 Δεκ 2025, 22:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Σαν μωρά ρε μλκ …
Καταρχάς ποιο κύπελλο
Επιπρόσθετα αν δεν μαμησω τον γαύρο στο καραισκακης ας μην το πάρω και τελος στον τελικό σκόρερ ο γερεμεγιεφ στο 90 και κύπελλο στον πύργο τον λευκό
@navigator11
Καταρχάς ποιο κύπελλο
Επιπρόσθετα αν δεν μαμησω τον γαύρο στο καραισκακης ας μην το πάρω και τελος στον τελικό σκόρερ ο γερεμεγιεφ στο 90 και κύπελλο στον πύργο τον λευκό
@navigator11
- Τετ 17 Δεκ 2025, 22:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι δίκιο έχεις θυμάμαι ότι έκανε μαλακια πάντως .
Ισχύει ότι είχε βάλει γκολ ο Ισπανός αλλά νόμιζα εμείς ισοφαρίσαμε .
Αν θυμάμαι σωστά το κορεο ήταν στην 5-6 τάχα ο δικέφαλος και από την 1 που ήμουν μην σου πω πως φαινόταν .
Το μόνο κακό που έκανε ο Ιβαν ήταν αυτό .
Είχες να μαμησεις τόσα χρόνια ...
Ισχύει ότι είχε βάλει γκολ ο Ισπανός αλλά νόμιζα εμείς ισοφαρίσαμε .
Αν θυμάμαι σωστά το κορεο ήταν στην 5-6 τάχα ο δικέφαλος και από την 1 που ήμουν μην σου πω πως φαινόταν .
Το μόνο κακό που έκανε ο Ιβαν ήταν αυτό .
Είχες να μαμησεις τόσα χρόνια ...
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 10:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω παλι αδυνατω να καταλαβω πως η λυση σε αυτο που ονομαζουμε "προβλημα" ειναι να χαλασεις κατι που αποδεδειγμενα φερνει αποτελεσματα.
Με παθογενειες; Ναι. Με "αλχημειες"; Ναι. Αλλα και με πολυ δουλεια, με συγεκριμενο process, με ταυτοτητα. Φερνει αποτελεσματα. Αυτο δειχνουν οι τιτλοι.
Τωρα θα μου ...
Με παθογενειες; Ναι. Με "αλχημειες"; Ναι. Αλλα και με πολυ δουλεια, με συγεκριμενο process, με ταυτοτητα. Φερνει αποτελεσματα. Αυτο δειχνουν οι τιτλοι.
Τωρα θα μου ...
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 12:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Βγαίνει ο προπονητής της ομαδας μας, και δηλωνει ευθαρσώς ότι του είναι χρήσιμος ο παίκτης και ειναι υποτιμημένος:
«Όσον αφορά τον Γερεμέγεφ, πιστεύω ότι θα αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμος. Θα προσαρμοστεί όσο περνάει ο καιρός. Είναι αρκετά υποτιμημένος, όταν έπαιζε στον Παναθηναϊκό δημιουργούσε ...
«Όσον αφορά τον Γερεμέγεφ, πιστεύω ότι θα αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμος. Θα προσαρμοστεί όσο περνάει ο καιρός. Είναι αρκετά υποτιμημένος, όταν έπαιζε στον Παναθηναϊκό δημιουργούσε ...
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 18:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ομάδα οφείλει να φέρει άμεσα και τους στόπερ εξτρέμ !!
Το τι θέλει ο προπονητής το αν κάνει ο παίκτης στον προπονητή το αμφισβητούμε κατά το δοκουν!
Άρα άκρη δε θα βγει…
Πρώτη φορά πάντως ο λουτσεσκου στηρίζει επιλογή παίκτη πριν καν υπογράψει!!
Να θυμίσω ότι το καλοκαίρι ο Λουτσεσκου ...
Το τι θέλει ο προπονητής το αν κάνει ο παίκτης στον προπονητή το αμφισβητούμε κατά το δοκουν!
Άρα άκρη δε θα βγει…
Πρώτη φορά πάντως ο λουτσεσκου στηρίζει επιλογή παίκτη πριν καν υπογράψει!!
Να θυμίσω ότι το καλοκαίρι ο Λουτσεσκου ...
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 19:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιο σημαντικό απ όλα είναι να φέρεις έναν στόπερ κορυφαίου επιπέδου.
Η άμυνα κερδίζει τους τίτλους. Με Κουλιερακη πίσω και έναν κανονικό Κεντζιορα πήραμε πρωτάθλημα κ ας είχαμε μπροστά Σαματά και Μπράντον.
Επομένως εγώ μπορώ να δω μια λογική στην κίνηση Γερεμεγεφ δεδομένου πως αποκλείεται να είναι ...
Η άμυνα κερδίζει τους τίτλους. Με Κουλιερακη πίσω και έναν κανονικό Κεντζιορα πήραμε πρωτάθλημα κ ας είχαμε μπροστά Σαματά και Μπράντον.
Επομένως εγώ μπορώ να δω μια λογική στην κίνηση Γερεμεγεφ δεδομένου πως αποκλείεται να είναι ...
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 20:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Δημήτρη Γιαννουλη καλωσήρθες σπίτι σου 
- Δευ 22 Δεκ 2025, 12:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Σεντερμπακ χρειάζεται η ομάδα.
- Δευ 22 Δεκ 2025, 12:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά κάνετε και σκίζετε την ομάδα στην κριτική και στις αποτυχημένες μεταγραφές. Και έχετε και δίκιο σε αρκετές περιπτώσεις. Η κριτική βέβαια όταν την επικαλείται κανείς εμπεριέχει και την επιβράβευση στις πετυχημένες μεταγραφές και κυρίως την αυτοκριτική αυτού που την κάνει. Θα είχε ενδιαφέρον να ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 16:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανταλλαγή Τσαλόφ Εράκοβιτς γράφουν, μακάρι θα πω εγώ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 21:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι ξέρω ότι στο τέλος θα το σηκώσουμε και πάλι και του χρόνου τέτοιο καιρό θα διαβάζουμε ξανά ότι το πρωτάθλημα ήταν τυχερό / συγκυριακό / σύμπτωση και ότι ο σχεδιασμός ήταν κακός αφού δεν είχαμε παικταραδες όπως οι 3 του ΠΟΚ
- Δευ 22 Δεκ 2025, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι ξέρω ότι στο τέλος θα το σηκώσουμε και πάλι και του χρόνου τέτοιο καιρό θα διαβάζουμε ξανά ότι το πρωτάθλημα ήταν τυχερό / συγκυριακό / σύμπτωση και ότι ο σχεδιασμός ήταν κακός αφού δεν είχαμε παικταραδες όπως οι 3 του ΠΟΚ
Εκεί κάπου είναι κι ο παραλογισμός που βγάζει μάτι..
Θες λέει ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 22:36
- Jump to forum
- Jump to topic
24 ώρες μετά τα γούστα που βγάλαμε στο γήπεδο με την αρμάδα του Λουτσέσκου μπαίνουμε εδώ μέσα και διαβάζουμε για λαμπάδα στον κατσαρή
Σόρυ για το οφ τόπικ!
- Τρί 23 Δεκ 2025, 12:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Με ένα σέντερ μπακ τοπ, θα είμαστε πολύ καλά. Είναι η θέση κλειδί για να θωρακιστεί αυτή η ομάδα. Ένα στόπερ που να αντέχει σε υψηλούς ρυθμούς και συνεχόμενα παιχνίδια (το κύριο πρόβλημα δηλαδή που έχει ο Λόβρεν).
Η έλευση Ζαφείρη και η επιστροφή Πέλκα (ελπίζω μια και καλή) μπορεί να δώσει λύσεις ...
Η έλευση Ζαφείρη και η επιστροφή Πέλκα (ελπίζω μια και καλή) μπορεί να δώσει λύσεις ...