Η αναζήτηση βρήκε 344 εγγραφές
- Τρί 02 Σεπ 2025, 12:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Θα πω κάτι πάντα με σεβασμό στα μπασκετικά μέλη του φόρουμ τα οποία νοιωθω στο έπακρο γιατί έτσι μεγαλώσαμε. Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανείς σας, είναι απλά η άποψη μου.
Ο ιβαναρος είχε και έχει όραμα για την ΠΑΕ και δεν παρέκκλινε στο ελάχιστο από αυτό όσες πιέσεις και να του ασκήθηκαν για ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 12:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε ρε λαστιχο που γινεται η ηθικη...Το εχω ξαναγραψει,ο Μυστακιδης ηρθε ενω η ΠΑΕ ειναι στα χερια δισεκατομμυριουχου και ειπε εστω και αν στοχος ειναι η αποκτηση της ΠΑΕ,οτι ειναι διατεθειμενος να ξεβαλτωσει το προτζεκτ του γηπεδου, ριχνοντας αμεσα ενα ποσο της ταξης των 150 μυριων και ειναι ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 12:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Για το τρένο που ΘΑ χάσουμε οριστικά, άσχετο αν το έχουμε χάσει εδώ και 25 χρόνια, θα ζητήσει κανείς ευθύνες από τον ΑΣ που βρέθηκαν επενδυτές παντού τόσες δεκαετίες κι εμείς δεν είχαμε ούτε για τη ΔΕΗ, ή εντάξει στα παπάρια μας ;
Αλλά ναι ξέχασα, βρήκαν τώρα επενδυτή μετά από σκληρή έρευνα και ...
Αλλά ναι ξέχασα, βρήκαν τώρα επενδυτή μετά από σκληρή έρευνα και ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 12:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Το πρόβλημα μου είναι με όσους μιλάνε για "ηθική λάστιχο" και ακόμα περισσότερο με όσους αναρωτιούνται "μα γιατί δεν τρελαίνεστε απ τη χαρά σας".
Γιατί υπάρχει ηθική σε κάποιυς απο εμάς στον κόσμο του ΠΑΟΚ και δεν γουστάρουμε ανήθικες διεργασίες. Για αυτό.
Όπως από χθες είπα ΒΕΒΑΙΩΣ έχει πολλές ...
Γιατί υπάρχει ηθική σε κάποιυς απο εμάς στον κόσμο του ΠΑΟΚ και δεν γουστάρουμε ανήθικες διεργασίες. Για αυτό.
Όπως από χθες είπα ΒΕΒΑΙΩΣ έχει πολλές ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 13:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε joshua πήγε ο ασ γαυρος να κόψει τον Κοκκαλη όταν έκανε το καραιταβλι? (με κρατικά λεφτά μη ξεχνιομαστε). Δεν έριξε ο ΑΣ πόρτα στον Ιβάν την πρώτη φορά που επιχειρείσε να πάρει την ομάδα (και καλώς κατά την γνώμη μου)? Τι ακριβώς προσπαθείς να συγκρίνεις εδώ? Έχει κάνει ο άλλος τον ΠΑΟΚ ΠΑΟΚΑΡΑ ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θυμάμαι καμία φορά στη ζωή μου να συστήθηκα σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ΕΙΔΙΚΑ για δουλειές, βάζοντας μια "ανεξάρτητη" ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ αρχή (ειδικότερα από την άλλη πλευρά, οχι από τη δική μου) να τσιρίζει και να ωρύεται υπέρ μου, φωνάζωντας "ΟΡΙΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Ok , δηλαδή ο ιβαν τυχαία έκανε επανεμφάνιση στο γήπεδο και τη χώρα γενικά όταν εμφανίστηκε ο Μυστακίδης. Έτυχε.
εσυ απο την άλλη αποκλείεις την περίτωση να...έτυχε...η κίνηση αυτή του ΑΣ να έγινε γιατί γνώριζαν οτι ο ιβάν θα ...... έκανε επανεμφάνιση στο γήπεδο και τη χώρα γενικά......
το ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να θέλει να συστηθεί στον κόσμο μέσω της απόκτησης της ΚΑΕ να κερδίσει την εμπιστοσύνη που τωρα ειναι αμφίβολη και στο μέλλον αν ο Ιβαν αδυνατεί να εκπληρώσει τις επιθυμίες μας και τις υποσχέσεις του να θελήσει να πάρει τη ΠΑΕ. Αυτο δεν έλεγαν οι ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Παρεμπιπτόντως, ο Σαββίδης σίγουρα δεν αγάπησε ξαφνικά τον ΠΑΟΚ και ήρθε, η συνολική περίοδος προσπάθειάς του να μπει στον σύλλογο όμως κράτησε από το Πάσχα του 2006 εως τον Αυγουστο του 2012.
ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή κάποιοι είχαν ενστάσεις στους τρόπους και τις προτάσεις του.
Και τυγχάνει να ΜΗΝ έστρεψε ...
ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή κάποιοι είχαν ενστάσεις στους τρόπους και τις προτάσεις του.
Και τυγχάνει να ΜΗΝ έστρεψε ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 13:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Μιλας για το 2006 και παιζω εγω με τις εντυπωσεις? δεν ηξερα οτι δουλευομαστε και μεταξυ μας. Ο ερασιτεχνης δεν μεταβιβαζει σε κανεναν κανενα γηπεδο, τη χρηση παραχωρει, δεν εχει δικαιωμα για κατι αλλο. Ευχαριστω για τα υπολοιπα
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 14:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Αντε να έρθει και ο Ελον Μασκ να πάρει το βόλεϊ και να μαλώνουμε αν είναι καλύτερο να κάνουμε το γηπεδο στη σελήνη ή στον Άρη (που θα τον μετονομασουμε ΠΑΟΚ)
Δεν χρειάζεται καν να ρθουν τέτοια βουνά.
Αν οι παράγοντες του ΠΑΟΚ και οι μικροί χορηγοί που δεν θα χρειάζεται να ματώνουν για το ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω, χωρίς καμία απολύτως διάθεση ειρωνίας, ότι ακόμα και στη σκέψη ότι αυτό που ειπώθηκε σήμερα είναι απλά παιχνίδι εντυπώσεων χωρίς ουσία, φανερώνεται τόσο πόσο εξοργιστικο είναι να σε εμπαιζει κάποιος χαλώντας σου τα σχέδια και όνειρα, προς εξυπηρέτηση άλλων συμφερόντων.
Όχι;
Φαντάσου και να ...
Όχι;
Φαντάσου και να ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν έχω πρόβλημα να μας πάρει Άγγλος Γάλλος Πορτογάλος αρκεί να μάθουμε ποιος ειναι και ας νικήσει ο έχων την μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια. Να μάθουμε όμως ε;
Εννοείται πως πρέπει να μάθουμε, για παράδειγμα έχει υπογράψει τίποτα ο Χατζόπουλος με τους αμερικάνους κάνα τρίμηνο τώρα και δεν ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Εάν αληθεύει το ενδιαφέρον Αμερικανών είναι εξαιρετικά νέα. Πολύ πιθανό να έχουν καλύτερες διασυνδέσεις με ΝΒΑ και άρα να έχουμε καλύτερες πιθανότητες να βρεθούμε στα μεγάλα σαλόνια του νέου NBA europe. Επίσης οι Αμερικανοί φημίζονται ότι το μοναδικό ενδιαφέρον τους είναι να έχουν ένα προϊόν που ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντωμεταξύ ελπίζω να καταλαβαίνετε όσοι μιλάτε για Αμερικανούς από το χωριό κτλ ότι τον κ.Μυστακιδη δεν τον έχουμε δει ποτέ μέχρι στιγμής, δεν έχουμε ακούσει την φωνή του, δεν έχουμε διαβάσει μισή λέξη του. Όπως επίσης δεν έχουμε επίσημο ενδιαφέρον εξαγοράς, είμαστε σε επίπεδο διερεύνησης ακόμα ...