Η αναζήτηση βρήκε 344 εγγραφές
- Τρί 26 Αύγ 2025, 09:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ε ας την αφησουμε αν ειναι δυσκολη περιπτωση μην χανουμε χρονο τελευταιες μερες.
- Τρί 26 Αύγ 2025, 09:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Έλληνας Βολιάκο δηλαδή είναι ο ... Κάργας;
Μου φαίνεται ήδη τον βγάλαμε Κεντίρα των Στόπερ!!!
Παρεμπιπτόντως, νομίζω κανένας δεν τον έχει δεί τον παίκτη!
Μου φαίνεται ήδη τον βγάλαμε Κεντίρα των Στόπερ!!!
Παρεμπιπτόντως, νομίζω κανένας δεν τον έχει δεί τον παίκτη!
- Τρί 26 Αύγ 2025, 10:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάνω μία δήλωση και αποχωρώ για την ώρα: Για όνομα του Θεού όχι δίδυμο Κεντζιόρα-Μιχαηλίδης μέσα στη σεζόν, αν κάποια ανώτερη δύναμη με ακούει ας σώσει τα μάτια μου από αυτό το θέαμα. Με τον Ιταλό ακόμα και να έρθει δεν μου δίνει ασφάλεια ότι θα πάρει τη θέση ενός εκ των δύο, μπορεί να είναι καλός ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 10:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει, άμα θέλετε να υπάρχει το φόρουμ για να λέτε κάποιοι ότι "όλοι όσοι φέρνει ο ΠΑΟΚ είναι παικταράδες και όλοι όσους παίρνουν οι άλλοι είναι σαπάκια" ε καθίστε να τα λέτε μόνοι σας να χαίρεστε.
Δηλαδη ή θα τους βγάζουμε παιχταραδες ή αχρηστους απ'το transfermarkt. Ψυχραιμες αντιδράσεις ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 10:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Τωρα να μην κοροιδευομαστε. Βιογραφικα κρινουμε. Δεν εχουμε εικονα απο τους περισσοτερους παικτες. Ενταξει βγαινουν και καποιοι που τους εχουν δει σε 2 ματς και βγαζουν συμπερασμα οκ, ακουγονται.
Το βιογραφικο του Ιταλου δεν ειναι καλο. Αυτο ειναι το μονο δεδομενο.
Και οσον αναφορα το σκαουτινγκ ...
Το βιογραφικο του Ιταλου δεν ειναι καλο. Αυτο ειναι το μονο δεδομενο.
Και οσον αναφορα το σκαουτινγκ ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 10:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωραία λογική ρε Γιώργο.
Δηλαδή πέρσι πάλι κάποιοι τους έβλεπαν παικταράδες όλους. Ακόμα και για τον Μπακαγιόκο διαβάσαμε ύμνους εδώ μέσα.
Ποσοστό επιτυχίας στις μεταγραφές; 10%.
Εντάξει, άμα θέλετε να υπάρχει το φόρουμ για να λέτε κάποιοι ότι "όλοι όσοι φέρνει ο ΠΑΟΚ είναι παικταράδες και ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 10:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Moro εννοεί το epobook ξεκάθαρα.
Μακάρι να ισχύει, το γεγονός ότι έβγαλαν πρώτοι το θέμα του Ζαφ τους δίνει credibility.
Αυτός ναι, είμαι απόλυτα θετικός.
Πολλές συμμετοχές σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας σε καλά έως πολύ καλά πρωταθλήματα (Κροατία, Ρωσία, Ιταλία), έχει φοβερό ball retention ...
Μακάρι να ισχύει, το γεγονός ότι έβγαλαν πρώτοι το θέμα του Ζαφ τους δίνει credibility.
Αυτός ναι, είμαι απόλυτα θετικός.
Πολλές συμμετοχές σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας σε καλά έως πολύ καλά πρωταθλήματα (Κροατία, Ρωσία, Ιταλία), έχει φοβερό ball retention ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 16:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιον Καρετσα ρε σείς.
Η ομάδα αντικατέστησε τον Κοταρσκι με τον Γκουκιεσασβιλι, τον Γιονι Οτο με τον ελεύθερο Κενι που οι σέντρες του πάνε απευθείας πλάγιο από την άλλη, έφερε για αριστερά τον Τειλορ που είναι χειρότερος από τον κακό Μπάμπα, έχει δώσει Σβαμπ και Πενια και δεν έχει φέρει κανένα ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 17:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Να ρθει ο Μανε κ να κανει βιντεο παρουσιασης με Υρω Μανε,αμ πως;
- Τρί 26 Αύγ 2025, 18:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξεκολλάτε με τον Μιχα , το παιδί είναι παραπάνω από τίμιος.
Ξεχνάτε τα περσινά πλέι οφ όταν καιγόταν ο κώλος μας?
Πέρασε 2 τραυματισμούς όταν έπαιρνε τα πάνω του, έπεσαν όλοι πάνω του με αποτέλεσμα να κλείσει όλα τα social από τα αισχρά σχόλια που δεχόταν, πέρασε σοβαρό οικογενειακό θέμα και ο ...
Ξεχνάτε τα περσινά πλέι οφ όταν καιγόταν ο κώλος μας?
Πέρασε 2 τραυματισμούς όταν έπαιρνε τα πάνω του, έπεσαν όλοι πάνω του με αποτέλεσμα να κλείσει όλα τα social από τα αισχρά σχόλια που δεχόταν, πέρασε σοβαρό οικογενειακό θέμα και ο ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 18:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Σόρρυ για το οφ-τόπικ αλλά αυτός ο Τζίμας τι άρρωστο ΠΑΟΚτσάκι είναι ρε φίλε;
Πόνεσαν πάλι οι κάτω με τις δηλώσεις του περί μεγαλύτερων ομάδων στην Ελλάδα.
Πόσο κρίμα που δεν τον χαρήκαμε λίγο.
Πόνεσαν πάλι οι κάτω με τις δηλώσεις του περί μεγαλύτερων ομάδων στην Ελλάδα.
Πόσο κρίμα που δεν τον χαρήκαμε λίγο.
- Τρί 26 Αύγ 2025, 18:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Την βάζω και εδώ γιατί μαζεύεται κόσμος

- Τρί 26 Αύγ 2025, 18:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένας αχταρμάς για να βγάλουμε σωστή την άποψή μας..βάλαμε κ τον κενι σχεδόν στο ίδιο επίπεδο με τον Μεξικανό. Είχαμε Σεπτέμβριο πέρσι βιετεσκα? Εκανε ο Μεϊτέ προετοιμασία? Μηπως ο παβλενκα είχε παρθεί ήδη για να πάρει τη θέση του κοταρσκι? Δε χρειάζεται σάλτσες για να κραξουμε. Όλοι θέλουμε την ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 18:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι το δίδυμο Κοτάρσκι-Παβλένκα καλύτερο από το δίδυμο Παβλένκα-Γκουκιεσασβιλι ή όχι;
Όχι αλλά πολύ πιθανό ο δεύτερος τέρμας να μη χρειαστεί ποτέ, οπότε δεν το λες και τρομερή υποβάθμιση
Είναι το δίδυμο Ότο-Σάστρε καλύτερο από το Κένι-Σάστρε;
Κανένας δεν ξέρει, μένει να φανεί. Τα πρώτα ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 02:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μινος , βασικά είναι στη καρδιά μαςPsagmenos4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 00:20O Μινος ειναι εκεί?Caballo Viejo έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 00:15 Στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ λέγανε απόψε ότι πάμε για τον Μόρο της Μπολόνια.