Η αναζήτηση βρήκε 23 εγγραφές

Return

από epitropos
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Γελοία πράγματα.

Ο Μυστακίδης πρέπει να βγει και να μιλήσει.

Αρχίζω πάντως να πιστεύω ότι ο ΑΣ έχει κάνει μαλακια και δεν ξερει πως να απεμπλακεί ή πως να τα μαζέψει.

Δεν εχει κατι πραγματικα χειροπιαστο να πει. Και την εταιρια ειδικου σκοπου που εφτιαξε ηταν για να δειξει οτι εγω ειμαι ...
από Michael Scott
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:52
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή οι υποστηρικτές του Μυστακιδη, πιστεύουν οτι αυτός ο άνθρωπος επιζητεί το καλό της ομάδας; Αλήθεια τώρα; Πως το κάνει αυτό; Προσπαθώντας να εισβάλει στα του ΠΑΟΚ απο την κλειδαροτρυπα; Έχοντας κανει τον οργανισμό μπο@@@λο εδω και 2 μήνες;

Μην παρεξηγηθώ, έχει και ο Ιβάν ευθύνες αρκετές και ...
από Мир
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:58
Jump to forum
Jump to topic

Παραμένει απορία μου πως γίνεται βέβαια η διοίκηση του ερασιτέχνη, μια διοίκηση που μόλις πριν λίγους μήνες τοποθετήθηκε ετσιθελικά από τον Ιβάν, στράφηκε κατά του.

Και δε ξέρω τι θα είναι χειρότερο να ξέρουν κάτι γι αυτόν που δε ξέρουμε ή κάποιος άλλος τους πήρε με το μέρος του κάτω απ τη ...
από theodoros
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:59
Jump to forum
Jump to topic

Γελοία πράγματα.

Ο Μυστακίδης πρέπει να βγει και να μιλήσει.

Αρχίζω πάντως να πιστεύω ότι ο ΑΣ έχει κάνει μαλακια και δεν ξερει πως να απεμπλακεί ή πως να τα μαζέψει.

Δεν εχει κατι πραγματικα χειροπιαστο να πει. Και την εταιρια ειδικου σκοπου που εφτιαξε ηταν για να δειξει οτι εγω ειμαι ...
από abc_o_ karpouzas
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:02
Jump to forum
Jump to topic

το μεγαλυτερο ενδιαφέρον θα εχει να δουμε με ποιον τροπο θα παρακαμψουν νομικα την την μη πραγματοποιηση ΓΣ για την ...εναρξη ...των εργασιων....

το γήπεδο για να πέσει ...πεφτει μονο κατοπην εντολης της ΓΣ...

καμμια εξουσιοδότηση και κανενας ...συνεταιρος ...δεν μπορουν να το κανουν....

και οπως ...
από eorptol1
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:05
Jump to forum
Jump to topic

Ποιος είναι ο ένας η ο άλλος τρόπος
από george188
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:06
Jump to forum
Jump to topic

το μεγαλυτερο ενδιαφερων θα εχει να δουμε με ποιον τροπο θα παρακαμψουν νομικα την την μη πραγματοποιηση ΓΣ για την ...εναρξη ...των εργασιων....

και ...
από Мир
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:08
Jump to forum
Jump to topic

Τον ΠΑΟΚ και τον Ιβαν διαχρονικά τον τρυπάνε τα στελέχη του εκ των έσω, για αυτό ανέχεται και τους λεγόμενους κηφήνες, γιατί οι "ληγουριδες" είναι πολύ πιο επικίνδυνοι και δεν έχει ποιον να εμπιστευτεί.
Ο ΊΒαν πίστεψε ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ εκτιμά την προσφορά του και εφησυχάστηκε, έλειπε και εκτός ...
από Psagmenos4
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:08
Jump to forum
Jump to topic

το μεγαλυτερο ενδιαφερων θα εχει να δουμε με ποιον τροπο θα παρακαμψουν νομικα την την μη πραγματοποιηση ΓΣ για την ...εναρξη ...των εργασιων....

και ...
από Unpsofable78
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:09
Jump to forum
Jump to topic

sn0ufel4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:02 @mhr ακριβώς αυτό λέμε

Πως επέτρεψε ο Ιβάν να γίνει κάτι τέτοιο (αν έγινε) και γιατί δε το απέτρεψε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο
Μα αυτά δεν γίνονται φανερά.
Ο Ιβάν τους έδινε και 500k μαύρα επιπλέον ετησίως.

Κι αυτό είναι που το κάνει ακόμη πιο εξοργιστικο
από keep_paokizein
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:10
Jump to forum
Jump to topic

Παραμένει απορία μου πως γίνεται βέβαια η διοίκηση του ερασιτέχνη, μια διοίκηση που μόλις πριν λίγους μήνες τοποθετήθηκε ετσιθελικά από τον Ιβάν, στράφηκε κατά του.

Και δε ξέρω τι θα είναι χειρότερο να ξέρουν κάτι γι αυτόν που δε ξέρουμε ή κάποιος άλλος τους πήρε με το μέρος του κάτω απ τη ...
από Psagmenos4
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:10
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό ακριβώς δεν αντιλαμβάνονται κάποιοι.
Η πουστια είναι εναντίον της ΠΑΕ και της μάζας του λαού του ΠΑΟΚ.

Οι σύνδεσμοι αύριο θα πρέπει να είναι τόσο ξεκάθαροι αύριο που δεν θα θέσουν σε κίνδυνο το ματς της Πέμπτης.

Απόλυτα ξεκάθαροι. Ούτε μεν αλλά, ούτε @@, πάρτε θέση να ξέρουμε οι υπόλοιποι ...
από aivas19
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:12
Jump to forum
Jump to topic

Είναι δυνατόν η πλευρά Μυστακιδη σε μια περίοδο που είχαν αρχίσει να μαζεύονται σύννεφα πάνω από τη σχέση Ιβαν - κόσμου να μην καταλαβαίνει ότι με τη προσέγγιση της στρέφει το θυμικο του κόσμου εναντίον της με τρόπο και ενταση που δεν θα πιστευε ούτε ο ίδιος ο Ιβαν;

Δεν πιστευω οτι γινεται αυτο ...
από Unpsofable78
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:13
Jump to forum
Jump to topic

Psagmenos4
Δηλαδή λες ότι μετά από αυτή την εξέλιξη που όλοι έχουν καταλάβει τι πλέον γίνεται, θα κάνουν την παλαβή;
από Unpsofable78
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:16
Jump to forum
Jump to topic

Είναι δυνατόν η πλευρά Μυστακιδη σε μια περίοδο που είχαν αρχίσει να μαζεύονται σύννεφα πάνω από τη σχέση Ιβαν - κόσμου να μην καταλαβαίνει ότι με τη προσέγγιση της στρέφει το θυμικο του κόσμου εναντίον της με τρόπο και ενταση που δεν θα πιστευε ούτε ο ίδιος ο Ιβαν;

Δεν πιστευω οτι γινεται ...