Αποκλειεται φιλε. Θα σου πουν «μα δε θελει την ΠΑΕ βρε ο Τελης»astral έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:43 Δεν τους ενδιαφέρει ουτε ο κόσμος ούτε ο ΠΑΟΚ ούτε το γήπεδο.
Στόχος είναι ο Σαββίδης και το λιμάνι.
Η αναζήτηση βρήκε 24 εγγραφές
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην ανησυχεις φιλε, αφου εδωσαν προτεραιοτητα στον Ιβανnunies4 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 21:58 Τι υπέγραψες ρε Κατσαρή ήθελα να'ξερα και ο άλλος κάνει τέτοιες κινήσεις;
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν είναι σκατα χειρισμός του ΑΣ είναι προδοσία για την ομάδα και αποδείχθηκαν ΛΙΓΟΙ και επικίνδυνοι!! Είναι ΝΤΡΟΠΗ να απαιτείς πράγματα (και να τα παίρνεις) από αυτόν που σε συντηρεί 12 χρόνια τώρα , ενώ του τραβάς το χαλί κάτω από τα πόδια... Όλες οι ομάδες προσελκύουν επενδυτές με τα γήπεδα εμείς ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω πιστευω οτι σιγουρα εχουν κανει καποια μαλακια ..η φαση ειναι τους κουνησαν λεφτα στα μουτρα και ετρεξαν μην τα χασουν..εντωμεταξυ ακομη και να παρει την παε ο Μυστακιδης μετα απο τον τροπο που θα το χει κανει δεν θα μπορει κανεις να τον στηριξει η να τον εμπιστευτει εκτος απο αυτους που δεν ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Embuji μπορείς σε παρακαλώ να σταματήσεις τον εμπαιγμό; Πολύ σε παρακαλώ. Ειλικρινά στο λέω.
Δεν έχει τίποτα χειροπιαστό να πει;;;;
Σε παρακαλώ. Δεν θέλω να ξεσπάσω. Μην προκαλείτε άλλο
Δεν έχει τίποτα χειροπιαστό να πει;;;;
Σε παρακαλώ. Δεν θέλω να ξεσπάσω. Μην προκαλείτε άλλο
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν τους ενδιαφέρει ουτε ο κόσμος ούτε ο ΠΑΟΚ ούτε το γήπεδο.
Στόχος είναι ο Σαββίδης και το λιμάνι.
Αποκλειεται φιλε. Θα σου πουν «μα δε θελει την ΠΑΕ βρε ο Τελης»
Και στο κάτω κάτω και να την θέλει καλά κάνει αφού ο ιβαν πούλησε τον Ντελια.
Δεν μπορώ να μιλήσω για ηθική κιόλας γιατί ο ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Γελοία πράγματα.
Ο Μυστακίδης πρέπει να βγει και να μιλήσει.
Αρχίζω πάντως να πιστεύω ότι ο ΑΣ έχει κάνει μαλακια και δεν ξερει πως να απεμπλακεί ή πως να τα μαζέψει.
Δεν εχει κατι πραγματικα χειροπιαστο να πει. Και την εταιρια ειδικου σκοπου που εφτιαξε ηταν για να δειξει οτι εγω ειμαι ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι δυνατόν η πλευρά Μυστακιδη σε μια περίοδο που είχαν αρχίσει να μαζεύονται σύννεφα πάνω από τη σχέση Ιβαν - κόσμου να μην καταλαβαίνει ότι με τη προσέγγιση της στρέφει το θυμικο του κόσμου εναντίον της με τρόπο και ενταση που δεν θα πιστευε ούτε ο ίδιος ο Ιβαν;
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Εταιρεία Μυστακίδη "Νέα Τούμπα" έτσι στα ξεκούδουνα; Φοβάμαι πως στον ΑΣ τα έχουν κάνει σαλάτα και πρέπει να βγουν να να εξηγηθούν να μάθουμε τι τρέχει. Είναι το ελάχιστο που οφείλουν να κάνουν.
Όταν θα βγουν, πλέον θα είναι αργά κι όλα θα έχουν δρομολογηθεί.
Βιαζεσε έχει πολλά επισοδεια ...