Η αναζήτηση βρήκε 6 εγγραφές
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Μόνη μου ελπίδα ο λαός. Να δω την Τούμπα γεμάτη, με παλμό, τα αδέρφια μου αμπλουζα να χοροπηδάνε και όλη αυτή η παράνοια ενάμιση μήνα τώρα να φάει πόρτα. Αδελφέ ΠΑΟΚτση ότι άποψη και να έχεις σχηματίσει μην την φέρεις μαζί σου στην Τούμπα. Μόνο ΠΑΟΚ
- Παρ 29 Αύγ 2025, 14:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ανανέωσε ο μπαλντε. Πολύ καλή εξέλιξη . Το είχα φοβηθεί λίγο μην τον χάσουμε.
- Παρ 29 Αύγ 2025, 15:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Το πανό "ο ΠΑΟΚ ανήκει στο λαό του" κατάλαβε κανείς ποιον είχε αποδεκτη? Τον Ιβάν η τον ΑΣ?. Υπο άλλες συνθήκες το παραπάνω μότο θα περνούσε απαρατήρητο μιας και δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος οπαδός του ΠΑΟΚ να διαφωνεί. Αλλά στους παράξενους καιρούς που ζούμε όλα έχουν την σημασία τους.
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 23:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Ατρομητος 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν. Είχαμε παιχνίδι 3 μέρες πριν. Η ομάδα κατέβηκε με αρκετές αλλαγές. Απέναντι της βρήκε ένα βοκολικο λεωφορείο. Εγώ είμαι ευχαριστημένος. Τον ΟΦΗ να κερδίσω...
- Τρί 23 Σεπ 2025, 15:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd
Ειλικρινά δε καταλαβαίνω την φύση της διαφωνίας. Κανένας δεν μίλησε για επεισόδια και τιμωρίες αλλά για διαμαρτυρία. Ο λαός του ΠΑΟΚ πάντα εκφραζόταν ελεύθερα για θέματα πέρα από το ποδόσφαιρο. Μνημόνια, καταστολή, Τέμπη, δολοφονία Γρηγορόπουλου μέχρι και για την μόνη Εσφιγμένου έχει σηκωθεί πανό ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 08:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Είναι λυπηρό να βλέπεις μερίδα του κόσμου να γιουχαρει την ομάδα. Όταν το έκανε με τον Παναιτωλικό πάλι δε το θεωρούσα δικαιολογημένο αλλά το αιτιολογουσα. Ήταν ένα αναδρομικό κραξιδι για το σοκ της Λεβαδείας. Εχθές όμως τι?
Οι νέες γενεές παοκτσηδων έχουν γαλουχηθεί αλλιώς. Και αυτό το ...
Οι νέες γενεές παοκτσηδων έχουν γαλουχηθεί αλλιώς. Και αυτό το ...