Η αναζήτηση βρήκε 12 εγγραφές
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 01:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Βαφτισαμε το πραξικοπημα προταση. Μερα ντροπης για τον ΠΑΟΚ. Το ιδιο ενοχοι ειναι και αυτοι που δεν συμμετεχουν ειτε κανουν οτι δεν καταλαβαινουν ειτε κρατουν αποστασεις. Οργανωμενο στα σκοτεινα πολιτικα γραφεια της Αθηνας και εκτελεσμενο δυστυχως απο απερισκεπτους, ανοητους και πονηρους που σιγουρα ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 01:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε ο ΑΣ θέλει τις εγγυήσεις μέχρι 31/12. Ας τα δείξει να τελειώνουμε. Δεν καταλαβαίνω που κολλάμε.
Ο ΑΣ να διασφαλίσει το έργο θέλει.
Το συνεχίζεις. Εγγυητική εκδίδεται από την εταιρεία ειδικού σκοπού που θα αναλάβει την κατασκευή.
Κι εγώ σε ρωτάω. Σύμφωνα με το μνημόνιο σε ένα χρόνο από ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 01:44
- Jump to forum
- Jump to topic
to paokmania όμως γιατί δεν έχει εγκριτική ροή προκειμένου ο κάθε πικραμένος να φτιάξει λογαριασμό;black death έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 01:33 Ο αλλος τρωει τη μιση μερα να κανει sign up στο paokmania πλεον.![]()
Ρε συ οκ γελασαμε. Αλλα μηπως ηρθε η ωρα να επισκεφτεις και καναν ψυχίατρο;
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε περνάνε τα πάντα.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 01:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενταξει εγω βλεπω οτι γινεται προσπαθεια να γινουν βηματα μπροστα αλλα εσεις θελετε να μην ζητησει τιποτε ο ΑΣ και να υπογραψει οτι του δωσει ο Ιβαν
Δεν γινεται ετσι
Υπερτονιζει την προσφορα του και του δινει τον πρωτο λογο. Αναφερει πως θα επικυρωσει την συμφωνια εαν μπουν χρονικα ορια στις ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 01:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που κάνουν λέγεται short circuit, ο ενας τους δινει MoU που λεει, να συμφωνηθει εγραφως και με οικονομκες/ποινικες ρητρες οτι μου δινεις για κατασκευη το γηπεδο και θα βγει εγγυητικη βαση της οικοδομικης αδεια στο υψος του κοστους κατασκευης οταν η αδεια εκδοθει, και αυτοι λένε ας γινει ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 01:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ιβαν 3 χρονια δεν αλλαξε ουτε κουκκιδα απο τις μακετες της populous, δεν ασχοληθηκε καν με αδειες, πουλαει σε χρονο ρεκορ οτι αξιζει, ηθελημενα δεν ανανεωσε τον καλυτερο παικτη της ομαδας. Επισης, καθε καλοκαιρι ταχα μου δεν βρισκει παικτες 2 μηνες αφου διαπραγματευτει (μια επειδη αλλιως τα ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 01:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Η "εγγυητική" Μυστακίδη είναι για το 2025 ό,τι ήταν η υπερμαλακιάρα "αν δεν είχαν ξεπουλήσει τον Τσίμιροτ, θα είχαμε πάρει το πρωτάθλημα" για το 2018

- Τρί 29 Ιούλ 2025, 01:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ιβαν 3 χρονια δεν αλλαξε ουτε κουκκιδα απο τις μακετες της populous, δεν ασχοληθηκε καν με αδειες, πουλαει σε χρονο ρεκορ οτι αξιζει, ηθελημενα δεν ανανεωσε τον καλυτερο παικτη της ομαδας. Επισης, καθε καλοκαιρι ταχα μου δεν βρισκει παικτες 2 μηνες αφου διαπραγματευτει (μια επειδη αλλιως τα ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 01:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε ο ΑΣ θέλει τις εγγυήσεις μέχρι 31/12. Ας τα δείξει να τελειώνουμε. Δεν καταλαβαίνω που κολλάμε.
Ο ΑΣ να διασφαλίσει το έργο θέλει.
Το συνεχίζεις. Εγγυητική εκδίδεται από την εταιρεία ειδικού σκοπού που θα αναλάβει την κατασκευή.
Κι εγώ σε ρωτάω. Σύμφωνα με το μνημόνιο σε ένα χρόνο ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 01:56
- Jump to forum
- Jump to topic
keep_paokizein έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 01:34Εννοώ ότι ήταν admin στο forum για κάποιο διάστημα, αν θυμάμαι καλά. Ισως κάνω και λάθος.trouman έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 01:21
Φίλε keepaokizein είπες ότι ο άλλος ήταν κάποτε μπλε; Διάβασα καλά; Τι μετάλλαξη συνέβη;
Ναι , αυτό εννοώ.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 02:00
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 02:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε τι ομηρία είναι αυτή που σε 10 χρόνια έχεις περισσότερους τίτλους απ ότι είχες τα προηγούμενα 90.
Λευτεριά στον ΠΑΟΚ. Λευτεριά στην Θεσσαλονίκη.
Ρε ουστ από δω και από τον ΑΣ κοπρόσκυλα.
Λευτεριά στον ΠΑΟΚ. Λευτεριά στην Θεσσαλονίκη.
Ρε ουστ από δω και από τον ΑΣ κοπρόσκυλα.