Η αναζήτηση βρήκε 134 εγγραφές
- Τρί 02 Σεπ 2025, 14:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Καλημέρα παιδιά
Επειδή ήμουν βραδυνό ωράριο και μόλις τώρα ξύπνησα
Αν μπορεί κάποιος να με ενημερώσει ποια είναι τα δεδομένα αυτή την στιγμή . Συνεχίζουμε με τον ανάσα;
Περιμένουμε κάποια απάντηση
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αν δεν υπάρξει απάντηση θα συνεχίσω από εκεί που έμεινα χτες ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 15:01
- Jump to forum
- Jump to topic
4 η ωρα...Πλησιαζει η ωρα που θα λυγισουμε και εμεις οι αισιοδοξοι
- Τρί 02 Σεπ 2025, 15:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Γνωστός μου συνάντησε τον Κόλκα στο κέντρο και του είπε οτι ειναι ο Μπρεϊθγουεϊτ, έχει λέει θέματα στη Βραζιλία.
Το παλεύουνε λέει για να προλάβουν.
Σε κάθε περίπτωση, άντε να τελειώνουμε γιατί όντως έχει επέλθει μια κάποια κούρασις
:pano:
Και ο κουμπαρος του πως ελεγε το πρωι οτι δεν εχει ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 15:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Ευκολάκι θα πατήσει το κουμπί του ΑΙ ο Iggyxpek20 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 14:33 Αν δεν βγει τελικά κάποια μεταγραφή, τουλάχιστον ας προσπαθήσουμε να μαξάρουμε και αυτό το θέμα στις 500 σελίδες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και θα βρεθούμε στο VII !
- Τρί 02 Σεπ 2025, 15:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο άλλος ο blackzone νομίζει ότι, επειδή έχει μαύρη ζώνη στο καράτε, θα γράφει ό,τι θέλει και θα φεύγει. Εμφανίσου κύριε. Πού εξαφανίστηκες?
- Τρί 02 Σεπ 2025, 15:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Για εμένα η ερώτηση είναι, θέλουμε να προλάβει ο φορ την λίστα?
- Τρί 02 Σεπ 2025, 15:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Για εμένα η ερώτηση είναι, θέλουμε να προλάβει ο φορ την λίστα?
Να και ένας που έχει καταλάβει τι συμβαίνει….
Δεν θες να φύγεις φεντια φίλε μου; Οκ, κάτσε εδώ να πάιζεις ευρωπες και θα σου φέρω εγώ μια φοράκλα να σε ξεκουράζει τις Κυριακές, γέννα και Γενάρη βλέπουμε
Εγώ τουλάχιστον αυτό ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 15:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω είναι εμφανές τόσο τι συμβαίνει όσο και για τι συμβαίνει
Υπομονή και θα φανεί αν θα πετύχει η προσπάθεια
Υπομονή και θα φανεί αν θα πετύχει η προσπάθεια
- Τρί 02 Σεπ 2025, 15:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Θυμάμαι πριν κάτι χρόνια οι δημοσιογράφοι έλεγαν πως είναι κοντά ο καστιγιεχο , η Φόρτσα μάλιστα τον είχε και πρωτοσέλιδο , ενώ ο ποδοσφαιριστής είχε ανακοινωθεί εδώ και μια μέρα στην σασουολο , ελπίζω η ησυχία που επικρατεί τις τελευταίες μέρες να οφείλεται στο ότι κυνηγάνε κάτι καλό και όχι στο ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 16:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν έχουν βαρεθεί να κυνηγούν Τζιοβίνκους 35άχρονους εκεί στην ΠΑΕ, ενώ υπάρχουν παίκτες σε καλή ηλικία να φέρεις;blackzone44 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 16:06 Χαλάει του Braithwaiteκαι έρχεται άλλος στο προσκήνιο δεν λέω όνομα αλλά έχει ακουστεί και παίζει σε μεγάλο πρωτάθλημα.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 16:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Ευτυχώς!blackzone44 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 16:06 Χαλάει του Braithwaiteκαι έρχεται άλλος στο προσκήνιο δεν λέω όνομα αλλά έχει ακουστεί και παίζει σε μεγάλο πρωτάθλημα.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Άρα εμείς το "χαλάσαμε" επειδή προέκυψε κάτι καλύτερο;blackzone44 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 16:10Έχεις παίχτη συμφωνημένο και του λες περίμενε και περίμενε επειδή σου εμφανίστηκε άλλη περίπτωση που ήταν να κλείσει αλλού.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 16:21
- Jump to forum
- Jump to topic
σας αρεσει το κουμαρι?
δυο φυλλα(παικτες) μενει να ανοιξουν
δυο φυλλα(παικτες) μενει να ανοιξουν
- Τρί 02 Σεπ 2025, 16:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Paokspren ευχαριστούμε
Η ομάδα διαχείρισης όμως του φόρουμ έχει συγκεκριμένες σκέψεις και τις συζητάει προτού πούμε κάτι
Δεν είπα ο,τι μου ρθε
Σεβαστή η άποψή σου, αλλά δε σημαίνει οτι ξέρεις και τις προεκτάσεις του θέματος
ΥΓ. Δεν έχω ιδέα αν κάποιος επικαλέστηκε το "γράψε λάθος". Απλά ...
Η ομάδα διαχείρισης όμως του φόρουμ έχει συγκεκριμένες σκέψεις και τις συζητάει προτού πούμε κάτι
Δεν είπα ο,τι μου ρθε
Σεβαστή η άποψή σου, αλλά δε σημαίνει οτι ξέρεις και τις προεκτάσεις του θέματος
ΥΓ. Δεν έχω ιδέα αν κάποιος επικαλέστηκε το "γράψε λάθος". Απλά ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 16:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Βρε σιγουρα δουλεύουν, αλλα κλασικα το θυμηθηκαν αργα και το πιο πιθανο ειναι να μεινουμε με την ορεξη.
Το ακομη χειροτερο ειναι πως ολο αυτο ειναι εμμεση παραδοχη οως ο Τσαλωφ κριθηκε λιγος και πως εχουμε θεμα στον φορ...
Το ακομη χειροτερο ειναι πως ολο αυτο ειναι εμμεση παραδοχη οως ο Τσαλωφ κριθηκε λιγος και πως εχουμε θεμα στον φορ...