Η αναζήτηση βρήκε 134 εγγραφές

Return

από alp920
Τρί 02 Σεπ 2025, 16:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

feedback για το τι παίχτηκε θα δώσει ο άνθρωπος προφανώς, φαντάζομαι σε αυτήν την λογική είναι το post του equalizer.
Ας προχωρήσει το deal σήμερα να κλείσουμε όμορφα τις μεταγραφές και τα άλλα έπονται.
από ProGrammerG4
Τρί 02 Σεπ 2025, 16:28
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παίδες αν ΕΜΕΙΣ χαλάσαμε του Μπρειθγουειτ μόνοι μας, γιατί του λέγαμε περίμενε γιατί προέκυψε κάτι άλλο, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι 99.9% σίγουροι ότι ό "άλλος" θα υπογράψει μέχρι το βράδυ.

Δεν γίνεται να υπάρχει τέτοιος ερασιτεχνισμός. Ηρεμίστε.

Εκτός αν κατάλαβα λάθος... ή αν ...
από prist64
Τρί 02 Σεπ 2025, 16:48
Jump to forum
Jump to topic

ολοι εδω μεσα κανουνε ρεπορταζ?
από Мир
Τρί 02 Σεπ 2025, 16:50
Jump to forum
Jump to topic

Πρέπει να βάλετε τον συγκεκριμένο όμιλο στο blacklist του αρχείou host file για να ηρεμισετε.

sudo vim /etc/hosts
127.0.0.1 www. {το σάιτ}.gr
127.0.0.1 {το σάιτ}.gr
::1 www. {το σάιτ}.gr
::1 {το σάιτ}.gr

Για windows:
C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts

επανεκινηση ή για Mac:
sudo ...
από epitropos
Τρί 02 Σεπ 2025, 16:51
Jump to forum
Jump to topic

εκτος του οτι κανουν ρεπορταζ απο εδω μεσα... για να πηραν το οκ να το βγαλουν τωρα εχω ελπιδες οτι η εκβαση είναι θετικη... παμε μωρε ΠΑΟΚΑΡΑ ενα δυνατο finish!!!
από Equalizer
Τρί 02 Σεπ 2025, 17:37
Jump to forum
Jump to topic

Η αμήχανη στιγμή που βλέπεις 1 εξτρα σελίδα σχόλια μέσα σε δευτερόλεπτα και λες "ε αυτο ήταν κάτι έσκασε"

Και τελικά είναι η το έμμετρο χιαστί ομοιοκατάληκτο δοκίμιο του Αμπαλαέα σε εκατό επανεκτελέσεις
από blackzone44
Τρί 02 Σεπ 2025, 17:37
Jump to forum
Jump to topic

Ο Blackzone είναι ενα απο τα πιο τρελαμένα ΠΑΟΚσακια που υπάρχουν και το λέω εγώ που στην αρχή τον είχα παρειά με κακό μάτι.
Άπλα, ρε φίλε μην αφήνεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει και να εμφανίζεις "τελειωμενες", δύσκολες μεταγραφικές περιπτώσεις, με αγαπη στο λεω.

Προφανώς όμως μου της ...
από paokovios1974
Τρί 02 Σεπ 2025, 17:39
Jump to forum
Jump to topic

Ο Blackzone είναι ενα απο τα πιο τρελαμένα ΠΑΟΚσακια που υπάρχουν και το λέω εγώ που στην αρχή τον είχα παρειά με κακό μάτι.
Άπλα, ρε φίλε μην αφήνεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει και να εμφανίζεις "τελειωμενες", δύσκολες μεταγραφικές περιπτώσεις, με αγαπη στο λεω.

Προφανώς όμως μου ...
από thomas Murg
Τρί 02 Σεπ 2025, 17:39
Jump to forum
Jump to topic

Δύο απορίες έχω εδώ και καιρό

Γιατί ο Αμπαλαεα γράφει σονέτα και γιατί ο καρπουζας χωρίζει τις φράσεις με τρεις τελείες κάθε φορά;

Και τις γράφω τώρα που έχει απαρτία η μάζωξη
από thomas Murg
Τρί 02 Σεπ 2025, 17:45
Jump to forum
Jump to topic

Προφανώς όμως μου ...
από hariskastoria
Τρί 02 Σεπ 2025, 17:50
Jump to forum
Jump to topic

Σε άλλα νέα ο Τοσκιτσης λέει ότι η ρήτρα για Μπιανκο είναι μόλις 1εκ ενώ του Βολιακο 4εκ

Μήπως είναι αντίθετα;

Βεβαια αν σκεφτουμε οτι το συμβολαιο του Μπιανκο εληγε φετος και απλα του το ανανεωσαν μονομερως για ενα χρονο ισως εχει λογικη. Ποσα να ζητησεις για εναν λαιχτη π θα εχει μπει του ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Τρί 02 Σεπ 2025, 18:03
Jump to forum
Jump to topic

Τι να κάνω ρε μάγκες κόλλησε το
παλιό μπιπ μπιπ.....

Όσο για την ποίηση, επειδή γράφω
μεγάλα κειμενα σχεδόν πάντα,
το κάνω για να μην κουράζω.
Και προσπαθώ να χωρίζω σαν
παραγράφους. Τα μεγάλα συνεχόμενα
και εγώ δυσκολεύομαι να τα διαβάζω.

Είμαι και λίγο συγγραφέας, γράφω και
ποίηση, έγραφα και ...
από ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ
Τρί 02 Σεπ 2025, 22:11
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα που όλα εχουν οριστικοποιηθεί, θα ήθελα να ακούσω ποιοι ήταν οι παίκτες με τους οποίους μιλούσαμε, ειδικά τις τελευταίες ημέρες στα φορ.