Η αναζήτηση βρήκε 134 εγγραφές

Return

από panpangr77
Τρί 26 Αύγ 2025, 11:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Εισαστε στην τσιτα όλοι για τα πάντα . Επειδη εγω ανέβασα τον Ισραηλινο λόγω Νταλάρα ,ζητάω συγνωμη. Το post είναι για τον Αντι Ζαφειρη στην Σλάβια και οχι για εμας . Μακάρι να έρθει ο Ζαφειρης απο τώρα για να μην εχουμε κανενα πρόβλημα στην ομογενεια της ομάδας . Οζντοεφ και Καμαρα μου δειξανε οτι ...
από JohnDag
Τρί 26 Αύγ 2025, 11:52
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάντως, χωρίς να γνωρίζω κάτι, πιστεύω ότι ο Ιταλός είναι "στάχτη στα μάτια".

Εμείς βολευόμαστε γιατί δουλεύουμε κάτι άλλο από πίσω που δεν θέλουμε να διαρρεύσει, ο Ιταλός βολεύεται γιατί όταν "ενδιαφέρεται" για σένα μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ μπορεί να ενεργοποιηθούν πιο γρήγορα αυτοί που ...
από loukas karadimos
Τρί 26 Αύγ 2025, 12:01
Jump to forum
Jump to topic

καλα ελπιζω αυτος ο βουλανιζατερ ο ιταλος να ειναι γλεντι της παε προς τον κοσμο γιατι δουλευει κατι καλυτερο

μια χαρα ολα μεχρι στιγμης

μη φερετε παιχτη πόυ δεν θα παρει λεπτο

μια χαρα ζεν ειναι ο ραζβαν
από Polichni1926
Τρί 26 Αύγ 2025, 12:06
Jump to forum
Jump to topic

xpek20 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 12:05 Τελικά θα μάθουμε ποιος παίκτης ήρθε προχθες το βράδυ και ήταν χθες το πρωι στα γραφεία; :pano: :opaokara: :nairepaok:
εχω σπασει το κεφαλι μου φιλε ,τιποτα ομως
από tonipap801
Τρί 26 Αύγ 2025, 12:15
Jump to forum
Jump to topic

αν οντως ειναι ο Μορο που ενδιαφερομαστε ως δανεικος ή οτιδηποτε, ειναι παιχταρας ολκης.
Και ειναι κινηση ματ
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Τρί 26 Αύγ 2025, 12:43
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό που αν βγει το όνομα του παίκτη τρακάρουν 5 πλανήτες και πέφτουν πυρηνικά δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή άντε και μάθαμε ότι είναι ο Μόρο πχ. Και? Σε κάθε περίπτωση πλέον μπαίνουμε στην φάση του καλοκαιριού που λέμε ας έρθει κάποιος να βγαίνουν τα νούμερα και βλέπουμε.
από keep_paokizein
Τρί 26 Αύγ 2025, 12:46
Jump to forum
Jump to topic

John ,παρηγοριά στον άρρωστο φίλε ,αυτό προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου οτι συμβαίνει, δύσκολα όμως,εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχει χρόνος για τέτοια παιχνίδια.
Τι να πω ,μακάρι ο παίχτης αυτός να βγει λίρα εκατο ,αλλά αυτό το απο το Ζενίθ στο Ναδίρ που ζούμε, λες και το κάνουν επίτηδες.

Bane ...
από obanebane
Τρί 26 Αύγ 2025, 12:47
Jump to forum
Jump to topic

Αυτές οι δηλώσεις του προέδρου των Τσεχων, ίσως να αφήνουν ενα παραθυράκι αισιοδοξίας οτι ο παίχτης θα έρθει απο τώρα γιαυτό ίσως να παγωσε του χαφ.
Δεν μπορείς να κάνεις τέτοιες δηλώσεις και να περιμένεις ο παίχτης να σου αποδώσει.
Δηλώσεις που κακά τα ψέματα, μπορεί να είναι πέρα για πέρα η ...
από DonnieMcGrath
Τρί 26 Αύγ 2025, 16:43
Jump to forum
Jump to topic

Εντωμεταξύ αυτό που τα 100 χρόνια είναι do or die χρονιά για τα πάντα όλα να το κοιτάξετε μερικοί, παλιωσε σαν επωδός...
από Dimitrisou
Τετ 27 Αύγ 2025, 17:29
Jump to forum
Jump to topic

Ιταλός και σε καλή ηλικία για τη θέση εμένα μου κάνει..τα υπόλοιπα στο χορτάρι αν και εφόσον έρθει τελικά..
από Dimitrisou
Τετ 27 Αύγ 2025, 17:29
Jump to forum
Jump to topic

Στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ επανέρχεται το όνομα του Γκουστάβο Πουέρτα, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα από τη Γερμανία, εντός των οποίων επισημαίνεται πως ο Δικέφαλος φέρεται να ενδιαφέρεται και πάλι για τον νεαρό μέσο, επαναφέροντας τη συζήτηση γύρω από την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ...
από Dimitris_L4
Παρ 29 Αύγ 2025, 00:57
Jump to forum
Jump to topic

Μαλακες μολις γυρισα σπιτι απο το ματς...τα ματια κλεινουν απο τν κουραση...μπαινω βλεπω 20 σελιδες..καυλα λεω παιρνουμε παιχτη...
Αντε να κοιμηθεις τωραε αυτο για τν Ντελια..!!!ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ???

@blackzone44 ενημερωσε μας!!
από theo-drama
Παρ 29 Αύγ 2025, 01:09
Jump to forum
Jump to topic

blackzone44 έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 01:07
Dimitris_L4 έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 00:51
blackzone44 έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 00:37 Τι έχασα?
Αδερφε ακουσες τπτ ανησυχητικο για Ντελια?
μπα

Ευχαριστούμε.
Αντε τότε καλό βράδυ κ καλό ύπνο μας
από Rexaris
Παρ 29 Αύγ 2025, 01:11
Jump to forum
Jump to topic

Να πάτε να κοιμηθείτε ήσυχοι, μέχρι τώρα δικαιούμαστε να πιστεύουμε οτι είναι ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας και τίποτε άλλο.
από george188
Παρ 29 Αύγ 2025, 01:54
Jump to forum
Jump to topic

H ομάδα σημερα δήλωσε μεσω διαρροης οτι δεν ασχολείται με σεναρια για ντελια που αφορουσαν τη σπορτινγκ. Ο ντελιας σ αυτη τη φάση μετα απο ανανεωση που ακριβώς να παει αφου δεν καιγόταν εξαρχής. Εκτος αν ερθουν κ πουν παρτε 50 μυρια κ 4 μυρια συμβολαιο ο ντελιας που δεν μπορει να γινει πρακτικα ...