Κλεινει το αεροδρομιο λογω τεχνικων προβληματων μεχρι να αποφασισει η σλαβια να αφησει τον παικτη. Η πολη επισης μπαινει σε καθολικο lockdown.Azrael έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 14:53 Τσακαλεας ειπε οτι ακομα δεν εχει κλεισει το αν θα ερθει τωρα ή οχι.
Η αναζήτηση βρήκε 134 εγγραφές
- Δευ 25 Αύγ 2025, 14:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
- Δευ 25 Αύγ 2025, 15:20
- Jump to forum
- Jump to topic

δε το περιμενε μαλλον

- Δευ 25 Αύγ 2025, 16:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάγκες, σύμφωνα με μια πολύ έγκυρη πηγή (δεν μπορώ να τις αποκαλύψω λόγω υπόσχεσης), ο Ζαφείρης θα υπογράψει για να παίξει από ΤΩΡΑ στον ΠΑΟΚ. Το όλο κόνσεπτ οτι θα υπογράψει ο Ζαφείρης στον ΠΑΟΚ για τον Γενάρη έγινε για επικοινωνιακούς λόγους, 1ον για να πάρει ακόμα μεγαλύτερη αξία η μεταγραφή ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 16:42
- Jump to forum
- Jump to topic
λα λα λα λααααααα λα λαααααααα δεν είμαστε καλα στα μυαλαααα μαααςςς...

- Δευ 25 Αύγ 2025, 20:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Είχε αναφέρει ότι προτάθηκε και αυτός ναι, αλλά προφανώς δεν είναι ο πρώτος στην λίστα ο οποίος αλλάζει τις ισορροπίες και τα σχετικά
- Δευ 25 Αύγ 2025, 20:06
- Jump to forum
- Jump to topic
απλα ο ζε πεδρο δεν ειναι παικτης - παντα βαση ονοματος - που λες παω να τα σηκωσω ολα
- Δευ 25 Αύγ 2025, 20:18
- Jump to forum
- Jump to topic
@Mpoz
Καλά το ταχύτητα το ανέφερα ως υπέρ απλούστευση για τα box to box χαρακτηριστικά που λείπουν.
Γενικά θεωρώ ότι δίδυμο Μεϊτέ-Μαντί, εφόσον και οι δύο έρθουν σε καλή κατάσταση, δεν βλέπει κανένα κέντρο στην Ελλάδα.
Καλά το ταχύτητα το ανέφερα ως υπέρ απλούστευση για τα box to box χαρακτηριστικά που λείπουν.
Γενικά θεωρώ ότι δίδυμο Μεϊτέ-Μαντί, εφόσον και οι δύο έρθουν σε καλή κατάσταση, δεν βλέπει κανένα κέντρο στην Ελλάδα.
- Δευ 25 Αύγ 2025, 20:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ, πιο πολυ, νομίζω υπερβάλουμε για τα ρόστερ των ανταγωνιστών μας. Ας καλύψουμε εμείς τα κενά μας και το Μάιο θα είμαστε καλά.
- Τρί 26 Αύγ 2025, 09:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ε ας την αφησουμε αν ειναι δυσκολη περιπτωση μην χανουμε χρονο τελευταιες μερες.
- Τρί 26 Αύγ 2025, 10:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά προτιμώ να πάρει λεπτά ο Μπαταούλας από τον να δανειστούμε σέντερ μπακ αυτού του επιπέδου.
- Τρί 26 Αύγ 2025, 10:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάνω μία δήλωση και αποχωρώ για την ώρα: Για όνομα του Θεού όχι δίδυμο Κεντζιόρα-Μιχαηλίδης μέσα στη σεζόν, αν κάποια ανώτερη δύναμη με ακούει ας σώσει τα μάτια μου από αυτό το θέαμα. Με τον Ιταλό ακόμα και να έρθει δεν μου δίνει ασφάλεια ότι θα πάρει τη θέση ενός εκ των δύο, μπορεί να είναι καλός ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 10:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν στέκει κάποιοι να έχουν πληροφορίες ότι ήρθε παίκτης προχθές και χθες ήταν στα γραφεία και σήμερα να βγαίνει αυτή η είδηση...εκτός και αν ναυάγησε του παίκτη που ήρθε (υποθέτοντας ότι ήταν στοπερ αυτός που ήρθε)
Ή αν είναι σε κρίσιμο σημείο η διαπραγμάτευση. Άλλωστε η είδηση για τον σέντερ ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 11:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια μπαλα κλοτσαει το παιδι φιλε δεν ειναι μελος της μοσαντ. Αν ειναι δυνατον.WestBlock4 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 11:20ΕλεοςDimitris_L4 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 11:06Μακρια απο γενοκτονους!!!panpangr77 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 11:02 Νταλάρα ακουνε και στο Ισραηλ
https://www.transfermarkt.gr/omri-gande ... ler/780548
- Τρί 26 Αύγ 2025, 11:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωχ, πέσαμε τελείως έξω.
Για να δούμε τώρα με τα καινούργια στοιχεία..
Εκτός αν εννοεί αντι-Ζαφείρης για την Σλάβια ώστε να έρθει σε μας από τώρα ο Ζαφ.
Για να δούμε τώρα με τα καινούργια στοιχεία..
Εκτός αν εννοεί αντι-Ζαφείρης για την Σλάβια ώστε να έρθει σε μας από τώρα ο Ζαφ.
- Τρί 26 Αύγ 2025, 11:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπλεχτηκαμε πολύ και επειδή πλέον είναι δυσδιάκριτα τα όρια που σταματάει η αλήθεια και που αρχίζει ο παπάς σταματάω και εγώ να μοιράζομαι οποιαδήποτε "πληροφορία" φτάνει στα αυτιά μου.
Ας περιμένουμε να δούμε
Ας περιμένουμε να δούμε