Ευκολόπιστος ή αδιάφορος. Αυτά πληρώνει από το Καλοκαίρι που άρχισαν να γίνονται όλα.
Η αναζήτηση βρήκε 234 εγγραφές
- Τετ 22 Οκτ 2025, 12:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
- Τετ 22 Οκτ 2025, 12:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Παντού θα χωθεί, θέλει να πάρει τον κόσμο με το μέρος του. Γ αυτό και κινήθηκε για το μπάσκετ, όπως έχω γράψει άπειρες φορές The Equalizer .
Δεν είναι Άγιος, όπως δεν είναι κανένας Άγιος.
Βρήκε μια κατάσταση και θέλει να την εκμεταλλευτεί.
Από εκεί και πέρα το να στεναχωριέται κανείς και να ...
Δεν είναι Άγιος, όπως δεν είναι κανένας Άγιος.
Βρήκε μια κατάσταση και θέλει να την εκμεταλλευτεί.
Από εκεί και πέρα το να στεναχωριέται κανείς και να ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 12:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Καμία αφέλεια δεν έχω.
Έχω πλήρη επίγνωση οτι στοχεύει στο γήπεδο, οτι έχει με το μέρος του τον ΑΣ ότι αγόρασε συνδέσμους κλπ κλπ.
Όπως έχω επίγνωση οτι ούτε ο Ιβάν είχε αγοράσει τον ΠΑΟΚ επειδή μεγάλωσε με τον Κούδα.
Όπως έχω πλήρη επίγνωση και για τα λάθη, την αδιαφορία και τις αστοχίες της ...
Έχω πλήρη επίγνωση οτι στοχεύει στο γήπεδο, οτι έχει με το μέρος του τον ΑΣ ότι αγόρασε συνδέσμους κλπ κλπ.
Όπως έχω επίγνωση οτι ούτε ο Ιβάν είχε αγοράσει τον ΠΑΟΚ επειδή μεγάλωσε με τον Κούδα.
Όπως έχω πλήρη επίγνωση και για τα λάθη, την αδιαφορία και τις αστοχίες της ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 13:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Καμία αφέλεια δεν έχω.
Όπως έχω πλήρη επίγνωση και για τα λάθη, την αδιαφορία και τις αστοχίες ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 15:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Έχεις μια γυναίκα που σε φροντίζει και σε προσέχει, σε αγάπησε όταν ήσουν χωρίς δουλειά και 150 κιλά... Σε έκανε να νιώθεις ο πιο σπουδαίος άντρας/σύζυγος του κόσμου. Με τη βοήθειά της στρώνεις, γίνεσαι επιτυχημένος στη δουλειά σου, φτιάχνεις την εμφάνισή σου και ξαφνικά έρχεται μια μουνίτσ ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 16:08
- Jump to forum
- Jump to topic
kataramenos5 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 16:06
ΥΓ Δε μπορω να καταλαβω πως γινεται ΠΑΟΚτσηδες να μη χαιρονται που το μπασκετακι βγαινει απο τη λασπη.Αδιανοητο.
- Τετ 19 Νοέμ 2025, 17:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μεγάλο βήμα έγινε, τώρα έρχεται η ώρα της κρίσης.
Μακάρι όλα να πάνε κάτι ευχήν για το το αδικημένο και άτυχο τμήμα ομάδας παγκοσμίως. Μακάρι να έχει έρθει η ώρα να μας επιστρέψει η ιστορία όσα μας στέρησε.
Εδώ είμαστε να κρίνουμε.
Μακάρι όλα να πάνε κάτι ευχήν για το το αδικημένο και άτυχο τμήμα ομάδας παγκοσμίως. Μακάρι να έχει έρθει η ώρα να μας επιστρέψει η ιστορία όσα μας στέρησε.
Εδώ είμαστε να κρίνουμε.
- Τετ 19 Νοέμ 2025, 17:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Ο πιο ΠΑΟΚ παράγοντας που έχω δει ποτέ στον σύλλογο.
Αν ο ΠΑΟΚ είχε πρόσωπο, θα είχε το πρόσωπο του Θανάση Χατζόπουλου.
Μακάρι να τον δούμε πρόεδρο στον ΑΣ. Μακάρι.
Αν ο ΠΑΟΚ είχε πρόσωπο, θα είχε το πρόσωπο του Θανάση Χατζόπουλου.
Μακάρι να τον δούμε πρόεδρο στον ΑΣ. Μακάρι.
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 18:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Γιατί να αντικατασταθούν παίκτες και να μην έρθουν 2-3 πρωτοκλασάτοι ώστε να αυξηθεί το rotation που είναι οριακά οκτώ παίκτες τώρα;
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 23:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Αρα τι έχουμε στο τέλος ;
1) Ένα γήπεδο που βγήκε από τη ναφθαλίνη και θα γιγαντώσει την ομάδα.
2) Επανεμφάνιση Ιβαν.
4)Ενίσχυση με Ζαφειρη και παραμονή Ντελια.
5)Παιχταράδες στο βόλεϊ.
6) Παιχταραδες στο χάντμπολ.
7) Έναν δισεκατομμυριούχο στο μπάσκετ και όραμα μετά από 25 χρόνια.
Ποιος βγήκε ...
1) Ένα γήπεδο που βγήκε από τη ναφθαλίνη και θα γιγαντώσει την ομάδα.
2) Επανεμφάνιση Ιβαν.
4)Ενίσχυση με Ζαφειρη και παραμονή Ντελια.
5)Παιχταράδες στο βόλεϊ.
6) Παιχταραδες στο χάντμπολ.
7) Έναν δισεκατομμυριούχο στο μπάσκετ και όραμα μετά από 25 χρόνια.
Ποιος βγήκε ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 09:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Παίδες η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει το εξής:
"Απομένει μόνο η συμφωνηθείσα από την πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών στις 2 Σεπτεμβρίου 2025 ταυτόχρονη αποπληρωμή όλων ανεξαιρέτως των υφιστάμενων σήμερα χρεών, το ύψος των οποίων έχει πιστοποιηθεί από τον σχετικό οικονομικό έλεγχο που ...
"Απομένει μόνο η συμφωνηθείσα από την πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών στις 2 Σεπτεμβρίου 2025 ταυτόχρονη αποπληρωμή όλων ανεξαιρέτως των υφιστάμενων σήμερα χρεών, το ύψος των οποίων έχει πιστοποιηθεί από τον σχετικό οικονομικό έλεγχο που ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπόν κύριοι ακούστε πως έχουνε τα πράγματα.
1)Πάω εγώ να αγοράσω την εταιρεία του φίλου μου του Μήτσου. Μου λέει ο Μήτσος κάνε έναν έλεγχο, η εταιρεία χρωστάει 50.000 ευρώ. Κάνω εγώ τον έλεγχο και βγαίνει το ποσό αυτό όντως. Δεν πρόκειται ποτέ εγώ να πληρώσω αυτό το ποσό πριν πάρω την εταιρεία ...
1)Πάω εγώ να αγοράσω την εταιρεία του φίλου μου του Μήτσου. Μου λέει ο Μήτσος κάνε έναν έλεγχο, η εταιρεία χρωστάει 50.000 ευρώ. Κάνω εγώ τον έλεγχο και βγαίνει το ποσό αυτό όντως. Δεν πρόκειται ποτέ εγώ να πληρώσω αυτό το ποσό πριν πάρω την εταιρεία ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Κανείς δεν έγραψε ότι θα φταίει κανένας Ιβαν; Ποιος το έγραψε αυτό;
Τα λεφτά που βγήκαν από τον έλεγχο πρέπει να πληρωθούν.
Τώρα αν αρχίσουμε το "τα μαύρα να πληρωθούν μαύρα γιατί έτσι είπαμε", "η πληρωμή να γίνει ταυτόχρονα , δηλαδή ο ένας να είναι με το στιλό πάνω από το χαρτί και ο άλλος στο ...
Τα λεφτά που βγήκαν από τον έλεγχο πρέπει να πληρωθούν.
Τώρα αν αρχίσουμε το "τα μαύρα να πληρωθούν μαύρα γιατί έτσι είπαμε", "η πληρωμή να γίνει ταυτόχρονα , δηλαδή ο ένας να είναι με το στιλό πάνω από το χαρτί και ο άλλος στο ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Μου αρέσει που κανένας δεν ξέρει τι συμφωνήθηκε, κανένας δεν ξέρει τι είπανε , αλλά όλοι έχουν άποψη.
Από τη μια μεριά έχουμε έναν άκρως επιτυχημένο. επαγγελματία ΠΑΟΚτση Παράγοντα και από την άλλη έχουμε ένα δισεκατομμυριούχο.
Αλήθεια πιστεύετε πως συζήτησαν αυτοι οι δυο και αλλά κατάλαβε ο ένας ...
Από τη μια μεριά έχουμε έναν άκρως επιτυχημένο. επαγγελματία ΠΑΟΚτση Παράγοντα και από την άλλη έχουμε ένα δισεκατομμυριούχο.
Αλήθεια πιστεύετε πως συζήτησαν αυτοι οι δυο και αλλά κατάλαβε ο ένας ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Επίσης , με όλη την αγάπη ρε Θανάση, δεν μπορείς να βγάζεις ανακοίνωση τη μέρα των χαρμόσυνων με την ΕΕΑ και μετά να απορείς με το timing της απάντησης.
Ωραίο μπουρδελο την κάνατε τη φάση. Συγχαρητήρια.
Ωραίο μπουρδελο την κάνατε τη φάση. Συγχαρητήρια.